Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Söndags träning med Christina Melin. Vaken mitt i natten?

IMG_2125

 

Hej mitt i natten!

Någon mer än jag som är vaken? 

ikväll söndags tränade jag med min väninna Christina Melin.

Så skönt att jag var nykter på dagsfesten igår. En skön söndag med både jobb, träning och en massa energi. Mycket bättre än bakfylla ylleångest och en massa skräpmat! 😉 hehe! 

Hon krigar, kämpar och svettas mot sina nya mål. Vi hade sjukt roligt! Vi körde styrketräning i ca 1h och 20 min. Vi var HELT slut. När Christina åkt hem så körde jag ytterligare 1h cardio på bandet och fick utlopp för min energi. Sista ekan har innefattat mycket ångest, oro och några bakslag. Därför behövde jag verkligen få ut min frustration på bandet. DET är moon ångestmedicin och min terapi förutom KBT! 

-BÄSTA känslan! 

IMG_2126 IMG_2129 IMG_2136 IMG_2148

Följ Christinas resa mot sina nya mål på hennes blogg HÄR . Vad jag gör vaken nu… det vet jag egentligen inte. Klockan är nu 02:33. Jag ska upp kl 05:00. Men jag kan verkligen inte sova. Så kan det gå ibland. 

Kram / My Martens 

10 Komentarer

  1. De senaste dagarna har min sömn också varit kass och som varje månad inser jag att det beror på fullmånen – i kombination med ångest blir det kass ?

  2. De senaste dagarna har min sömn också varit kass och som varje månad inser jag att det beror på fullmånen – i kombination med ångest blir det kass 😣

  3. Förra veckan körde jag först ett pass på måndagen sen ett på onsdagen och ett på torsdagen.på torsdagen var jag trött i kroppen (ej energibrist) redan när jag börjafe… benen och armarna kändes som slappa gummiband eller hur man ska förklara. Men jag krigade på.. Hur ska man göra för att orka mer dagen efter träning.. Jag har som mål att hinna 4 pass /v + en promenad eller två på det .. men det var så trögt på torsdagen.. passet var grymt tungt dock men det finns väl något man kan äta??

  4. Förra veckan körde jag först ett pass på måndagen sen ett på onsdagen och ett på torsdagen.på torsdagen var jag trött i kroppen (ej energibrist) redan när jag börjafe… benen och armarna kändes som slappa gummiband eller hur man ska förklara. Men jag krigade på.. Hur ska man göra för att orka mer dagen efter träning.. Jag har som mål att hinna 4 pass /v + en promenad eller två på det .. men det var så trögt på torsdagen.. passet var grymt tungt dock men det finns väl något man kan äta??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...