IMG_2125

 

Hej mitt i natten!

Någon mer än jag som är vaken? 

ikväll söndags tränade jag med min väninna Christina Melin.

Så skönt att jag var nykter på dagsfesten igår. En skön söndag med både jobb, träning och en massa energi. Mycket bättre än bakfylla ylleångest och en massa skräpmat! 😉 hehe! 

Hon krigar, kämpar och svettas mot sina nya mål. Vi hade sjukt roligt! Vi körde styrketräning i ca 1h och 20 min. Vi var HELT slut. När Christina åkt hem så körde jag ytterligare 1h cardio på bandet och fick utlopp för min energi. Sista ekan har innefattat mycket ångest, oro och några bakslag. Därför behövde jag verkligen få ut min frustration på bandet. DET är moon ångestmedicin och min terapi förutom KBT! 

-BÄSTA känslan! 

IMG_2126 IMG_2129 IMG_2136 IMG_2148

Följ Christinas resa mot sina nya mål på hennes blogg HÄR . Vad jag gör vaken nu… det vet jag egentligen inte. Klockan är nu 02:33. Jag ska upp kl 05:00. Men jag kan verkligen inte sova. Så kan det gå ibland. 

Kram / My Martens 

Kommentarer (5)
 • katja

  Var det inte fullmåne? Jag var vaken 03-04 men kan vara ångest också….
  Podden?
  Hoppas dagen blir bra, kram!

 • Gunilla

  Kan det vara så att för intensiv träning kan störa nattsömnen?

 • Gunilla

  Jo det är fullmåne

 • Malin

  De senaste dagarna har min sömn också varit kass och som varje månad inser jag att det beror på fullmånen – i kombination med ångest blir det kass 😣

 • Sanne

  Förra veckan körde jag först ett pass på måndagen sen ett på onsdagen och ett på torsdagen.på torsdagen var jag trött i kroppen (ej energibrist) redan när jag börjafe… benen och armarna kändes som slappa gummiband eller hur man ska förklara. Men jag krigade på.. Hur ska man göra för att orka mer dagen efter träning.. Jag har som mål att hinna 4 pass /v + en promenad eller två på det .. men det var så trögt på torsdagen.. passet var grymt tungt dock men det finns väl något man kan äta??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *