image

 

Måndag, ny vecka, nya möjligheter! 

Hasselnötslattè & gröt fick bli min frukost. SÅ gott! 

image image image

Godmorgon!

Hoppas du sovit gott.. Jag har sovit som en prinsessa! Helt slut efter gårdagens storstädning! 

Är så tacksam att febern är borta. Många sjuka runtomkring mig nu. Jag boostar med vinaminer och överdoserar citron och ingefära för tillfället. 

Mjukstarter veckan med jobb och började inte förrän nio idag. 

Lilleman fick äta frukost hemma. Det är lyx för oss. Senaste veckorna har jag börjat jobba ganska tidigt och har därför inte kunnat mjukstarta hemma. Jag gick upp strax innan 06:00. Fortsatte min storstädning hemma. (pust, känns som allt bara blir ännu rörigare när man börjar röja i lådor och skåp)

Nu har jag precis lämna Lilleman på förskolan och är nu på plats på SATS. Vill träna idag, men ska hålla mig lugn. Kommer ta en långpromenad på bandet på lunchen. Det får räcka just nu… Vill bara önska dig en skön dag!

Puss & Kram

/ My Martens

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *