Älskade, kloka Lilleman!

IMG_1826

Älskade, kloka Lilleman ❤

Efter en låååååång dag, med den ena katastrofen efter den andra så är jag ändå tacksam över änglavakt 🙏🏻

Vi åker till flygplatsen… kaos! Förseningar, inställda flyg osv.. ✈️tillslut kommer Lilleman iväg 🙏🏻 (strax) precis Innan han ska gå ut och boarda planet, och vi precis sagt hejdå så vänder han sig om och klappar mig på kinden och säger…

“mamma var inte ledsen, både bilen och jag kommer tillbaka” ❤

HERRE GUD! Min kloka lilla unge! Bilf*n skiter jag i! Men idag var separationsångesten enorm!

Jag bet ihop, kramade honom och log… tills dörrarna stängts…. jag grinade mer än jag gjort på flera år! Satt kvar och stirrade ut över den plötsligt tomma avgångshallen. Alla dessa känslor. Hur vi kämpat sedan han kom, jag och Lilleman mot världen! ❤

Jag har inte lyckats med allt, men när jag tittar på denna lilla mini-man så känner jag att jag iallafall har gjort någonting j*vligt bra! ❤

Lilleman: Jag älskar dig från månen och tillbaka, ingen kunde vara stoltare och mer tacksam än jag är över att få vara din mamma ❤

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *