Följ med mig på Tabata Boost Tripp i Marbella!

// R E K L A M //

QT7B9436

Hej fina!

Nu är det äntligen dags för en ny träningsresa! Mot Marbella!

SOM jag längtar!!! 

Här ser ni Linda och Giselle tillsammans som årligen arrangerar Tabata boost trip som är en underbar och unik träningsresa som även innehåller, mode, make up, styling, personalshopping , fotosession och mycket mer💕

Jag var med på denna resa 2015. Glada minnen,  och en massa härliga skratt och härlig träningsvärk är mina starkaste minnen. Nu får DU chansen att följa med! 

QT7B2308

En vecka i Marbella, med mig och dessa fantastiska tjejer, vill du väl inte missa? 

Man blir helt enkelt boostad under en magisk vecka i Marbella på Marriott Marbella Beach resort. Del i dubbelrum med totalt 9 st peppade antusiaster! Här får man vänner för livet.

Linda och Giselle pysslar om dig och förser dig med allt från mat till morgon smoothies. Varje morgon serveras nya färskpressade smoothie och juice.

 Lisa som har en lång erfarenhet i träningsbranchen leder alla träningspassen och tillsammans med henne så börjar du staka ut banan för ditt nya liv eller kanske för att prova på nya härliga träningsformer! Jag ÄLSKAR Lisas energi, och det kommer du också att göra. 

Tabataboosttrip Marbella får man bara inte missa ❤ 

VIP_inbjudan_tabata_boost_trip_spain_april_2017_liten

QT7B8230

FullSizeRender-16

Sist var Tanja Fylking med mig, här var vi på vandring i bergen. Hör av dig till tjejerna för att boka!

Nu ska jag mot jobbet… ha en skön dag!

Kraaaaam / My Martens 

44 Komentarer

   • Sorry My! Det stod mitt i allt rosa så jag missade det:-)
    Dom skulle jag våga boka med även om dom är små. Mycket bra soliditet, bra likviditet men ganska mager vinst men ändå ett säkert bolag. Om paketreselagen gäller så är det ju också en garanti.
    Ja ni alla ”tuffa” brudar därute som kanske tycker att jag är nördig som kollar sånt här – då är jag det i så fall. Vill veta vad jag bokar och med vem.
    /H

     • Man kan inte bli blåst på någonting om man reser med ett seriöst företag ? Tjejerna har jobbat med detta i måååånga är! Men för att du ska känna dig trygg, kontakta dom ?

   • Sorry My! Det stod mitt i allt rosa så jag missade det:-)

    Dom skulle jag våga boka med även om dom är små. Mycket bra soliditet, bra likviditet men ganska mager vinst men ändå ett säkert bolag. Om paketreselagen gäller så är det ju också en garanti.

    Ja ni alla ”tuffa” brudar därute som kanske tycker att jag är nördig som kollar sånt här – då är jag det i så fall. Vill veta vad jag bokar och med vem.

    /H

     • Man kan inte bli blåst på någonting om man reser med ett seriöst företag 😂 Tjejerna har jobbat med detta i måååånga är! Men för att du ska känna dig trygg, kontakta dom 🌴

 1. Härligt med träningsresa, men jag skulle inte kunna leva som du. Är också varannanveckas mamma men lever helt annorlunda än dig. älskar mitt hem och barnen , skulle aldrig kunna leva som jetsetare. Tänk en helg utan en massa jobb och bara njuta med barnen, mysigt .
  Jag går och tränar flera gånger i de veckor barnen är hos pappa men ingenting på min mammavecka.Då får det räcka med heltidsjobbet och sen barnen,
  Men vi är ju alla olika, detta är min värld.

 2. Härligt med träningsresa, men jag skulle inte kunna leva som du. Är också varannanveckas mamma men lever helt annorlunda än dig. älskar mitt hem och barnen , skulle aldrig kunna leva som jetsetare. Tänk en helg utan en massa jobb och bara njuta med barnen, mysigt .
  Jag går och tränar flera gånger i de veckor barnen är hos pappa men ingenting på min mammavecka.Då får det räcka med heltidsjobbet och sen barnen,
  Men vi är ju alla olika, detta är min värld.

   • Tack för svar men det är bara lite bökigt om man kommer från norra Sverige, först till Arlanda / Bromma och så därifrån till Oslo, så jag drar mig nog men trevligt verkar det.

   • Halloj! Inte är väl Karlstad med omnejd norra Sverige??? För det är ju därifrån Linda, och jag tror oxå att Giselle kommer ifrån? Eller är jag ute o snurrar? Karlstad för mig är mer Mellansverige…

    • Ja, norr om Karlstad. Men av någon anledning så har dom varit att flyga från Oslo. Det gjorde vi förra gången också…. Men om ni vill ha ett mer utförligt svar varför, så maila tjejerna 🙂 För mig, så är Karlstad norr Sverige. Men jag är ju föredetta smålänning 😉

 3. Höll på falla baklänges när jag såg priset!!!! svindyrt !!!! 17000kr sen tillkommer ännu en resa tillochfrån oslo ????

  • Tråkigt att du känner så ? en annan gång kanske du kan följa med ? Men trilla inte baklänges för det.. Priset är fullt normalt ?

 4. Höll på falla baklänges när jag såg priset!!!! svindyrt !!!! 17000kr sen tillkommer ännu en resa tillochfrån oslo ????

  • Tråkigt att du känner så 🙂 en annan gång kanske du kan följa med 😊 Men trilla inte baklänges för det.. Priset är fullt normalt 😊

 5. Skulle såå gärna vilja med på en sån resa, men för de pengarna kan jag resa med alla 3 barnen, har för mig det kosta 12995 förra året, men som sagt, som ensamstående med 3 barn får jag prioritera dem först, men kul hade det varit =)

 6. Skulle såå gärna vilja med på en sån resa, men för de pengarna kan jag resa med alla 3 barnen, har för mig det kosta 12995 förra året, men som sagt, som ensamstående med 3 barn får jag prioritera dem först, men kul hade det varit =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...