Ord och inga visor! Såhär ligger det till….. Gilla det eller gilla det inte. Helt upp till dig.

// R E K L A M //

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

D-VITAMIN GREEN NUTRITION

Trött på att vara trött? Har du D-vitamin brist? ☀️

”Längre ner kommer ”Ord och inga visor” gällande detta med både reklam och samarbeten. Men också vad min blogg innehåller och inte innehåller. Jag uppskattar om du läser detta och kommer med feedback till mig. Din åsikt betyder mycket!”

Det hade jag var inte bara trött, jag kände mig helt slut. I samband med att jag var inlagd på sjukhus så tog jag alla möjliga blodprover. Då insåg jag bla att jag hade KRAFTIG D-vitamin brist 🙈😬

Sedan dess harjag ätit D-vitamin. Dubbel dos första veckan, sedan en kapsel om dagen. Det har hjälpt mig jätte mycket! 🙏🏻

Igår skrev jag ett blogginlägg när solen äntligen sken.  ”Mer D-vitamin åt folket”.

Två bloggläsare hoppade på mig direkt och påpekade tydligt att solen ☀️ minsann inte ger D vitamin under vinterhalvåret. Jo, det gör den. Men absolut inte den dos vi behöver. Men jag ber om ursäkt för att jag skrev så klumpig som jag gjorde, jag skulle varit utförligare, mer korrekt och förklarar vad jag menade. Men det var bara ett litet roligt uttryck i kombination med att jag saknar solen sååååå mycket och blir så glad och  happy när den väl tittar fram.

Solen ger iallafall mig energi 😎

I våran branch inom wellness så är det ett internskämt att vi skojar mycket om detta. Det är ju ett faktum att vi faktiskt under stora delar under vinterhalvåret lever som i ett kylslåp. Ca 8 grader och mörkt hela tiden! 😝hehe! Skämtosido.

Det är jätte vanligt att vi saknar D-vitamin. Det enda sättet att ta reda på det är via blodprov.

Här kommer info om dom D-vitaminer som jag väljer att äta:

GN_Vitamin_D3_K2

D-vitamin  är ett fettlösligt vitamin som bildas i huden vid solbestrålning. 15-30 minuter täcker dagsbehovet under sommarhalvåret. D-vitamin finns även i fet fisk, ägg och lever. D-vitamin är viktigt för ett flertal funktioner i kroppen, bland annat för cellernas tillväxt, nervsystemet och skelettbildningen.

Brist på D-vitamin är vanligast under senhösten och vinterhalvåret i Sverige. D-vitamin kallas ibland pigg vitaminet.
Behovet av D-vitamin varierar med ålder
Det rekommenderade dagliga intaget är 10 mikrogram per dag för barn och vuxna och 20 mikrogram per dag för personer över 75 år. Det enda säkra sättet att veta om du har D-vitaminbrist är via blodprov.

Symtom på D-vitaminbrist.Det vanligaste är att man ofta känner sig trött. Att man tappar ”må bra” känslan. Man kan känna sig lätt deprimerad och orkeslös. Immunförsvaret kan även bli försämrat.

Immunförsvaret kan delas upp i dels vårt medfödda försvar, som skall klara av t.ex. infektioner, och dels det adaptiva immunförsvaret som man tillägnar sig under livet. Det adaptiva immunförsvaret antas bl.a. bidra till nervsystemets normala funktion som kan minska risken för trötthet och utmattning som påverkar aktivitet och allmän må-bra känsla.  

Nog om det. Vill du beställa BRA D-vitamin så tycker jag att du gör det HÄR. 🔙

-Du kommer INTE att ångra dig!😊

5DS_0797

Nu ska jag in och jobba på SATS. Jag har PT kunder nästan hela dagen… Jag är ta mig tusan nästan fullbokad! 💥💪🏻

-SÅÅÅÅÅ kul!

Men med tanke på att media branschen är mitt heltidsjobb ( blogg, podd, sociala medier osv.) Så är det en svår balansgång. Jag tar INTE in fler kunder än jag hanterar…

Tränar man med mig. Om man väljer att investera både tid och pengar i mig som PT då ska man också känna att jag finns där till 100%. Alltså inte bara när vi tränar tillsamman. Utan även resten av tiden. Via sms. Med träningsplanering utöver tillfälllen vi tränar tillsamman. Mätningar, styrka, kaliber  cm m.m.

Jag vill vara med och guida mina klienter till att uppnå just deras mål.  I med och motgång. Jag är inte bara PT som finnsmed under själva träningspasset. Jag är med under hela resan. ”Team Martens” hehe!

 { TACK alla Goa klienter Christina, Ammi, Ulle, Raihona, Ala, Nilo, Nicolas, Sandra F, Sandra Ö, Helena, Katarina L, Gabbriela, Katarina, Annelie, Eva, Susanne m.f  NI förgyller min vardag och motiverar mig i min roll som PT 🙏🏻❤️ }

DET är viktigt för mig. jag brinner för att se resultat och glädjen i deras ögon när dom får just det. Det finns ingen annan känsla i väldens som slår DEN känslan att se någon annan lyckas

Jag har verkligen hittat ”hem” i min roll som PT 💚

5DS_0812

Foto: Pavel Maira

Gult är inte fult! ✨🙌🏻

Outfit Röhnisch gula tok-snyta regnjacka och Tights. Skor NIKE! Ser jag inte lite ut som våran ”svenska flaggan”? hehe!

-Jag gillar hallfall denna outfit, gör du? 

Vissa tycker att min blogg innehåller för mycket träning just nu. OCH reklam. Gällande träningen, jag du väljer att följa MIN vardag. Det är helt FRIVILLIGT. Just nu har jag efter låååångt träningsuppehåll kommit igång igen. SÅ skönt  jag reabar  och tar det i min takt.

 När jag låg på sjukhus, då blev det mycket sjukhus bilder och uppdateringar kring detta. När jag hade min blomsterbutik då blev det mycket uppdatering om blommor. När mina Ragdoll katter flyttade hem då blev det mycket uppdateringar på don. Barnvecka VS ”ensam vecka” då blir det också olika typer av uppdateringar…

Jag skulle kunna skriva HUR mycket som helst om det men besparar dig mina långa utlägg.

Just precis just nu befinner jag mig i en förändringsfas både mental och fysiskt. Jag kämpar mot min ångest. Jag står inför stora utmaningar och försöker att ”landa” i mitt sorgarbete både med dödsfall och efter konkursen och min flytt ifrån Öland. 💔

Just nu är träningen SUPER viktig för mig! Den är min medicin, den är min terapi, den är mitt ångestdämpande.

Jag jobbar som PT och vill kunna förgå med GOTT exempel. Det jag inte kan, vill jag lära mig. Detta handlar INTE bara om vikt och utseende. Det handlar om styrka, rörlighet och en helhetsbalans mot ett nyttigare och starkare och mer hälsosamt liv.💚

 Vad saknar du här inne? vad vill DU läsa mer om? Berätta gärna 🙏🏻😊

 Gällande reklamen kommer vi inte ifrån den. Detta är mitt yrke. jag är professionell bloggare och lever på det jag gör. Det lägger ner så SJUKT mycket mer tid och energi bakom en blogg än vad ni kan föreställa er.

Förr så annonserade företagen i dagstidningar, på telefon kataloger och via utskick hem till brevlådan, m.m. Idag använder man nätet och alla olika plattformar på just socialmedier.

DET kan man tycka vad man vill om.

Men utvecklingen har gått framåt. Genom en blogg kan man mäta målgrupper, och välja vilken inrikting man vill nå ut till. DET uppskattas såväl av småföretagare och stora kedjor.

DET är svårare att välja målgrupp genom tex, en dagstidning.

Nog om det. Blir bara så TRÖTT på att höra tjatet om reklamen, gillar du det inte skrolla bara förbi det 😌

Gillar du inte mig eller min blogg skrolla förbi mig. radera mig, avföll mig. IGNORERA mig. Valet är ju trots allt ditt 😉

Gillar du mig, stanna kvar, kommunicera, och häng med mig i allt jag hittar på och tar mig för.

Jag är långt ifrån perfekt. Jag är trasig, ärrad och väldigt erfaren. men jag har också självdistans, humor och försöker att bjuda på pepp och inspiration. UTAN någon falsk ”livet-är-alltid-happy-fasad” för så funkar det inte. Här inne följer du mig i med och mittgång. Med träning och utan tärning. Mer komplicerat än så är det inte. 

Men, om du undrar över något gällande reklamen, så får du självklart fråga mer om det om du vill. Så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Utan reklam så skulle denna blogg inte finnas. Däremot så är jag väldigt noga med att själv VÄLJA vad jag vill förknippas med, vad jag står för och vad jag vill dela med mig av till DIG. Du betyder mycket för mig. Väldigt mycket. Utan dig, ingen blogg. Så därför är det sjukt viktigt att jag står för det som jag skriver om. 

 Jag kombinerar bloggen och sociala media branschen det med wellness/tränings branschen.

-HUR underbart är inte det?

Snart, KANSKE (om jag hinner)  redan senare idag så kommer jag att presentera en träningsresa som DU kan följa med på om du vill 🌴☀️

Till Marbella, Tabata boost trip heter den. Kika in senare läs mer om den. VI hörs under dagen!

STOR KRAM och… TACK för att DU finns! ❤️

/ My Martens

117 Komentarer

 1. Kör din blogg som du gör. Herregud, finns det någon blogg som är utan träning/reklam m.m Och förresten blir vi matade med reklam överallt…
  Kram och ha en skön helg

 2. Hej My. Jag gillar din blogg, vad den än handlar om. Tränar inte så mycket som du, men är snart 70 år o har hittat mitt fokus på Itrim. Jag gillar att läsa om träning, blommor, mat eller vad du skriver om. Det är ju det som det handlar om, att man letar dom bloggar dom man gillar o följer dom, inte att man ska göra om någons blogg. Älskar också solen o bor ibland i Spanien. Solen ger oss alltid D vitamin, men självklart inte tillräckligt på vinterhalvåret. (Är även medicinskt utbildad.) Så fortsätt att vara du o skriv på ditt sätt, för vi är många som uppskattar det, även dina små stavfel ibland, vi förstår ju meningen, dvs vad du vill ha sagt. Kul med små input om Lilleman o annan kärlek också. Lycka till, du är värdefull ❤

 3. My, du skiner som en sol i din ursnygga regnkappa ? Här i Småland smyger våren fram och alla jag känner lapar solens strålar så mycket man kan. Varför? Jo för att man blir glad och känner sig fräschare vilket leder till att man blir piggare. Fattar inte att folk orkar hänga upp sig på allt ? Vem älskar inte ? liksom. Blogga på som du gör ärligt och öppet för det gillar jag. Kram från din gamla annonssäljare C

 4. Kör din blogg som du gör. Herregud, finns det någon blogg som är utan träning/reklam m.m Och förresten blir vi matade med reklam överallt…

  Kram och ha en skön helg

 5. Hej My. Jag gillar din blogg, vad den än handlar om. Tränar inte så mycket som du, men är snart 70 år o har hittat mitt fokus på Itrim. Jag gillar att läsa om träning, blommor, mat eller vad du skriver om. Det är ju det som det handlar om, att man letar dom bloggar dom man gillar o följer dom, inte att man ska göra om någons blogg. Älskar också solen o bor ibland i Spanien. Solen ger oss alltid D vitamin, men självklart inte tillräckligt på vinterhalvåret. (Är även medicinskt utbildad.) Så fortsätt att vara du o skriv på ditt sätt, för vi är många som uppskattar det, även dina små stavfel ibland, vi förstår ju meningen, dvs vad du vill ha sagt. Kul med små input om Lilleman o annan kärlek också. Lycka till, du är värdefull ❤

 6. Gult är INTE fult. Älskar gult och solen piggar upp oavsett årstid men nu på vintern blir man såå glad när den tittar fram!! Har du märkt att solen värmer nu. Underbart. Vad det gäller reklam så läser man väl det som man är intresserad av och du bestömmer ju vad du vill skriva. Kram???

 7. My, du skiner som en sol i din ursnygga regnkappa 🌞 Här i Småland smyger våren fram och alla jag känner lapar solens strålar så mycket man kan. Varför? Jo för att man blir glad och känner sig fräschare vilket leder till att man blir piggare. Fattar inte att folk orkar hänga upp sig på allt 😏 Vem älskar inte 🌞 liksom. Blogga på som du gör ärligt och öppet för det gillar jag. Kram från din gamla annonssäljare C

 8. Gult är INTE fult. Älskar gult och solen piggar upp oavsett årstid men nu på vintern blir man såå glad när den tittar fram!! Har du märkt att solen värmer nu. Underbart. Vad det gäller reklam så läser man väl det som man är intresserad av och du bestömmer ju vad du vill skriva. Kram🌞🌞🌞

 9. Även om du inte har blomsterbutik längre, så har du kunskapen. Vore kul med ett blomsterinlägg lite då och då. Skötseltips, tips på buketter etc. Du hade ju ett om tulpanskötsel vilket var superbra.

 10. Jag äter D-vitamin ca 10 månader om året. Jag tycker synd om mig själv och är mycket tröttare om jag inte gör det. Din blogg är så bra. Lagom blandning på allt. Faktiskt den allra bästa bloggen. Heja dig mamma My och tack ?

  • Tack Marre! Jag skrivet som jag gjort så många gånger innan. Hällande Ludvig skolgång och huruvida vi löser det låter jag stanna inom familjen. Tills fet är aktuell tid. Av respekt mot syskon, familj och våra familjer. Framförallt för barnen skull. Samma svar på instgram, bloggen och till journalister.. Hoppas du förstår?

 11. Även om du inte har blomsterbutik längre, så har du kunskapen. Vore kul med ett blomsterinlägg lite då och då. Skötseltips, tips på buketter etc. Du hade ju ett om tulpanskötsel vilket var superbra.

 12. Vi säger alltid att vi ska ut och ”lapa D-vitaminer” året runt ? Visst blir man piggare av sol, men jag ska genast in och beställa vitaminer för jag känner mig konstant trött!
  Ha en bra dag
  www lotte4.blogspot. se

  • Gör det Lotta! ? Det hjälpte verkligen mig. Ta dubbel dos första veckan.. Sedan 1tablett om dagen. Hör av dig och berätta hur du känner sen efter några veckor.. Kram

 13. Jag äter D-vitamin ca 10 månader om året. Jag tycker synd om mig själv och är mycket tröttare om jag inte gör det. Din blogg är så bra. Lagom blandning på allt. Faktiskt den allra bästa bloggen. Heja dig mamma My och tack 🙂

  • Tack Marre! Jag skrivet som jag gjort så många gånger innan. Hällande Ludvig skolgång och huruvida vi löser det låter jag stanna inom familjen. Tills fet är aktuell tid. Av respekt mot syskon, familj och våra familjer. Framförallt för barnen skull. Samma svar på instgram, bloggen och till journalister.. Hoppas du förstår😊

 14. Vi säger alltid att vi ska ut och ”lapa D-vitaminer” året runt 🙂 Visst blir man piggare av sol, men jag ska genast in och beställa vitaminer för jag känner mig konstant trött!

  Ha en bra dag

  www lotte4.blogspot. se

  • Gör det Lotta! 😀 Det hjälpte verkligen mig. Ta dubbel dos första veckan.. Sedan 1tablett om dagen. Hör av dig och berätta hur du känner sen efter några veckor.. Kram

 15. Jag håller med övriga, fortsätt skriv som du gör. Det är en bra blandning i din blogg och livet är ju så att i olika perioder så fokuserar man på vissa saker, tex träning. Jag tycker bara att det är inspirerande att se träningsbilder. Sen är det förstås kul att se bilder från olika evenemang och vardagsliv. Tycker också det är kul att få lite blomvårdstips ibland, typ vad som funkar och vanliga fel man gör (vilket jag tydligen gör ofta om man ser på mina blommor)… ? Fortsätt vara du och strunta i gnällspikar, gapskrikor och skräntärnor. Lyssna på vårfåglarnas glada kvitter istället! ? Kram!

 16. Klart att du gör som du vill med bloggen.
  Det är ju bloggaren som bestämmer.
  Jag gillar den , kollar varje dag.
  Här i Småland skiner solen. Härligt >3
  Ha nu en härlig helg.
  Kram L

 17. Jag håller med övriga, fortsätt skriv som du gör. Det är en bra blandning i din blogg och livet är ju så att i olika perioder så fokuserar man på vissa saker, tex träning. Jag tycker bara att det är inspirerande att se träningsbilder. Sen är det förstås kul att se bilder från olika evenemang och vardagsliv. Tycker också det är kul att få lite blomvårdstips ibland, typ vad som funkar och vanliga fel man gör (vilket jag tydligen gör ofta om man ser på mina blommor)… 🙂 Fortsätt vara du och strunta i gnällspikar, gapskrikor och skräntärnor. Lyssna på vårfåglarnas glada kvitter istället! 🙂 Kram!

 18. Klart att du gör som du vill med bloggen.
  Det är ju bloggaren som bestämmer.
  Jag gillar den , kollar varje dag.
  Här i Småland skiner solen. Härligt >3
  Ha nu en härlig helg.
  Kram L

 19. Jag har det senaste året varit trött, orkeslös och inte haft nån energi och tog mig i kragen och kollade upp det och det visade sig att jag hade blodbrist, lågt Hb, järnbrist och B 12 brist. Nu äter jag tabletter för detta och har ändrat min kost till mer järnrik kost och mår mycket bättre. Samtidigt som det var skönt att veta varför jag mådde som jag mådde så var det ändå lite otäckt att man hade dessa ”brister” då jag alltid ätit väldigt bra. Jag gillar din blogg för du har ett driv som tilltalar mig och sen ger den mig energi och tips. Den har det mesta en bra blogg ska ha tycker jag ? Trevlig helg på dig My och kram.

 20. Superfin i det gula du lyser som en hel D vitamin hela du☀️☀️☀️?Följer din blogg varje dag så jag tycker den är jättebra o ärlig!! Vill bara säga att nu saknar jag dig på Öland brukade alltid vara hos dig i din fina butik så fort de första penséerna kom. Kram

 21. Jag har det senaste året varit trött, orkeslös och inte haft nån energi och tog mig i kragen och kollade upp det och det visade sig att jag hade blodbrist, lågt Hb, järnbrist och B 12 brist. Nu äter jag tabletter för detta och har ändrat min kost till mer järnrik kost och mår mycket bättre. Samtidigt som det var skönt att veta varför jag mådde som jag mådde så var det ändå lite otäckt att man hade dessa ”brister” då jag alltid ätit väldigt bra. Jag gillar din blogg för du har ett driv som tilltalar mig och sen ger den mig energi och tips. Den har det mesta en bra blogg ska ha tycker jag 🙂 Trevlig helg på dig My och kram.

 22. JAG upplever en gladare My som distanserat sig från tidigare trista försök från andra att sänka dig. Du vet säkert vad/vilka jag syftar på.
  JAG tycker det e sååååå jäkla skönt att se, o UNNAR dig det, om det är så.
  Det är den bästa hämnden du kan ge de som ser sig som liiiiite bättre.
  You go Girl o skriv för 17:on om det du har inom dig.
  Var dig själv o vi som gillar det finns här. Kram på dig ❤️

 23. Din blogg är toppen…läser den varje dag!!
  Å alla vet ju att man får D-vitamin av solen…..sen finns det alltid ”bessewissrar”…och dom behöver du absolut inte be om ursäkt…
  Ha en underbar helg!! Kram fina du<3

 24. Superfin i det gula du lyser som en hel D vitamin hela du☀️☀️☀️🙂Följer din blogg varje dag så jag tycker den är jättebra o ärlig!! Vill bara säga att nu saknar jag dig på Öland brukade alltid vara hos dig i din fina butik så fort de första penséerna kom. Kram

 25. Jag läser också din blogg varje dag o tycker den har ett bra innehåll. Älskade dock alla dina inlägg från din butik, som den blomälskare jag är.
  Sen skriver du ju djupa tankar o känslor o det är det som gör din blogg så bra. Tänk vad utblottat du skrev om din konkurs o hur dåligt du mådde då o efteråt. Så roligt att se hur du tagit dig upp igen o verkar ha mycket energi o livsglädje nu?

  • Tack snälla Pernilla! ?? ja, jag saknar också mina blomsterinlägg, min butik, min personal och till viss del mig själv. Det värker i hjärtat ? varje dag, ångesten är någonting jag delar med dagligen. MEN, jag har sakta men säkert börjat resa mig. Infekterade sår har börjat läka, både jag och min kropp börjar byggas upp igen.. Jag är fortfarande skör… Sårad och besvike. Men jag är på god väg, ät rätt håll i kampen att bli av med skulder, ångest och att skapa och hitta en balans i livet med mitt ”nya” jag. Vem jag är och vem jag vill vara.. Stor kram och Tack ??

 26. Tycker att din blogg är bra som den är ? En blandning utav allt, men framför allt så känns den himla ärlig ? Vad gäller D-vitamin som solen ger, så är det bevisat att vistelse ute i dagsljus även om det är sol eller inte gör susen för hur man mår ?
  Så ut vare sig det är sol eller ej ☀☀☀kram My

 27. Tack My för all inspiration! Som jag sa hade inte lyckats utan dig! Tankar D-vitamin på Mauritius just nu! Kram Katarina

 28. JAG upplever en gladare My som distanserat sig från tidigare trista försök från andra att sänka dig. Du vet säkert vad/vilka jag syftar på.
  JAG tycker det e sååååå jäkla skönt att se, o UNNAR dig det, om det är så.
  Det är den bästa hämnden du kan ge de som ser sig som liiiiite bättre.
  You go Girl o skriv för 17:on om det du har inom dig.
  Var dig själv o vi som gillar det finns här. Kram på dig ❤️

 29. Din blogg är toppen…läser den varje dag!!
  Å alla vet ju att man får D-vitamin av solen…..sen finns det alltid ”bessewissrar”…och dom behöver du absolut inte be om ursäkt…
  Ha en underbar helg!! Kram fina du<3

 30. Jag läser också din blogg varje dag o tycker den har ett bra innehåll. Älskade dock alla dina inlägg från din butik, som den blomälskare jag är.
  Sen skriver du ju djupa tankar o känslor o det är det som gör din blogg så bra. Tänk vad utblottat du skrev om din konkurs o hur dåligt du mådde då o efteråt. Så roligt att se hur du tagit dig upp igen o verkar ha mycket energi o livsglädje nu😊

  • Tack snälla Pernilla! 🙏🏻 ja, jag saknar också mina blomsterinlägg, min butik, min personal och till viss del mig själv. Det värker i hjärtat 💔 varje dag, ångesten är någonting jag delar med dagligen. MEN, jag har sakta men säkert börjat resa mig. Infekterade sår har börjat läka, både jag och min kropp börjar byggas upp igen.. Jag är fortfarande skör… Sårad och besvike. Men jag är på god väg, ät rätt håll i kampen att bli av med skulder, ångest och att skapa och hitta en balans i livet med mitt ”nya” jag. Vem jag är och vem jag vill vara.. Stor kram och Tack 🙏🏻

 31. Tycker att din blogg är bra som den är 😄 En blandning utav allt, men framför allt så känns den himla ärlig 😄 Vad gäller D-vitamin som solen ger, så är det bevisat att vistelse ute i dagsljus även om det är sol eller inte gör susen för hur man mår 😄
  Så ut vare sig det är sol eller ej ☀☀☀kram My

 32. Tack My för all inspiration! Som jag sa hade inte lyckats utan dig! Tankar D-vitamin på Mauritius just nu! Kram Katarina

 33. Ville bara påpeka att de allra flesta bloggare har reklam i många av sina inlägg men alla är INTE lika noga som dej att förtydliga att de är reklam vilket de faktiskt är lag på. Så all cred till dej som helt ärligt och lagligt gör reklam för precis de du vill i din blogg! Kram

 34. Ville bara påpeka att de allra flesta bloggare har reklam i många av sina inlägg men alla är INTE lika noga som dej att förtydliga att de är reklam vilket de faktiskt är lag på. Så all cred till dej som helt ärligt och lagligt gör reklam för precis de du vill i din blogg! Kram

 35. Om man får önska så önskar jag att du skiljer på reklaminlägg och vanliga inlägg på bloggen. Då har jag som läsare möjlighet att välja om jag vill läsa inlägget med reklam eller scrolla förbi ?
  Annars tycker jag att du ska fortsätta blogga som du gör ❤

 36. Om man får önska så önskar jag att du skiljer på reklaminlägg och vanliga inlägg på bloggen. Då har jag som läsare möjlighet att välja om jag vill läsa inlägget med reklam eller scrolla förbi 😊
  Annars tycker jag att du ska fortsätta blogga som du gör ❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...