Söndagsfys & Söndagsmys!

 

Crosstraining – Söndagsfys!

Och lite  Söndagsmys… 

image

Hej fina!

Från hjärtat TACK för din support och feedback gällande podden! För dig som missat ligger senaste avsnittet uppe nu! Du hittar det i förra inlägget  😊

Jag började dagen med en photosession, inför Hälsa & Fitness. Trendspaning och plåtning. Lilleman var med 😊❤️ SÅ mycket snyggt! Jag säger bara spring- 2017🙌🏻

Efter plåtningen skulle jag träna själv, jag är väldigt målmedveten och under stor utveckling just nu. Precis när jag skulle köra cardio så hamnade jag i en diskussion med Godde.

Jag fick höra av min kollega, vän, PT och instruktörer  (Godde) att jag inte kommer klara hans crosstrainerpass, i den form jag är just nu.  Med viss provocerande ironi! (Dvs på väg tillbaka efter rehab och teäningsuppehåll)😝

Varje gång någon säger att det inte går, eller att jag inte kan så blir det en motivation. Jag rusade ner till repan och lyckades boka på mig på passet i sista stund!

Sagt och gjort, jag svettades som en gris! Jag var nära att kräkas, och körde HELT slut på mig själv!

Men satan i gatan vad skönt när man är klar 💪🏻👊🏻

För dig som inte kört crosstraining så kan man beskriva det som en högintensiv cirkelträning.

Här ser du min tappra kämpar som jag körde tillsammans med. Ralph, Johanna, jag och Bella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA image

Svettig mamma, lycklig Lilleman 😅❤️

Han ÄLSKAR att vara med på gymmet. Lek, bus, och många nya kompisar. Både bland andra barn och vuxna.imageimage

Lilleman utmanade Godde på armbrytning, och vann 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vem som vinner på Playstation är högst oklart… 😉image

Söndagshäng med dessa grabbar…

image

Vi hörs senare! Kram ❤️

/My Martens

40 Komentarer

 1. Hej! Precis lyssnat på eran pod. Blev nyfiken;) kul att höra sånt vi nog alla varit med om nån gång, speciellt om innergårdar haha..
  Tänkte på din dialekt. Förväntade mig en bräkig Kalmar dialekt men icke. Är du kanske från Sthlm?

 2. Hej! Precis lyssnat på eran pod. Blev nyfiken;) kul att höra sånt vi nog alla varit med om nån gång, speciellt om innergårdar haha..

  Tänkte på din dialekt. Förväntade mig en bräkig Kalmar dialekt men icke. Är du kanske från Sthlm?

 3. Måste lyssna på podden snart, låter jättebra! Jag har oxå med mig barn på gymmet ibland och du vet ju säkert det här men måste ändå säga hur försiktig man måste vara med barn på gymmet – min erfarenhet är i synnerhet dom killar (o tjejer) som inte har barn tänker inte på hur farliga alla stänger, vikter, t.o.m mattor kan vara ibland för barnen. Numera tar jag bara med i nödfall för det tar så mkt tid o energi att hålla koll att dom är säkra ?

 4. Är det okej att ta med barnen till gymmet? För alla? Jag jobbar med barn och tycker det är väldigt jobbigt när det är barn på gymmet som gör än det ena än det andra – yrkesskada – kan inte slappna av ur säkerhetssynpunkt !

  • Oj, inte lätt med yrkesskada! Samma här fats inom blomsterbranschen ? Ja, på SATS uppmuntrar man detta. Vi ar på vissa centrer träning MED barn (alltså tillsamman med bebisar och mindre barn) Och på dom flesta center även Mini-SATS där man uppmuntrar till en aktiv lek för barnen. Rörliga lekar, klätterställningar, bollhav, pusselhörna och MYCKET mer =) Visst ärt et fantastiskt? Du som jobbats med just barn har nog kanske också lagt märke till hur ”förslappade” och hopsjunkna många barn tyvärr blir pga av för mycket stillasittande framför dator, padda, iPhone osv… =)

 5. Måste lyssna på podden snart, låter jättebra! Jag har oxå med mig barn på gymmet ibland och du vet ju säkert det här men måste ändå säga hur försiktig man måste vara med barn på gymmet – min erfarenhet är i synnerhet dom killar (o tjejer) som inte har barn tänker inte på hur farliga alla stänger, vikter, t.o.m mattor kan vara ibland för barnen. Numera tar jag bara med i nödfall för det tar så mkt tid o energi att hålla koll att dom är säkra 😉

 6. Är det okej att ta med barnen till gymmet? För alla? Jag jobbar med barn och tycker det är väldigt jobbigt när det är barn på gymmet som gör än det ena än det andra – yrkesskada – kan inte slappna av ur säkerhetssynpunkt !

  • Oj, inte lätt med yrkesskada! Samma här fats inom blomsterbranschen 😉 Ja, på SATS uppmuntrar man detta. Vi ar på vissa centrer träning MED barn (alltså tillsamman med bebisar och mindre barn) Och på dom flesta center även Mini-SATS där man uppmuntrar till en aktiv lek för barnen. Rörliga lekar, klätterställningar, bollhav, pusselhörna och MYCKET mer =) Visst ärt et fantastiskt? Du som jobbats med just barn har nog kanske också lagt märke till hur ”förslappade” och hopsjunkna många barn tyvärr blir pga av för mycket stillasittande framför dator, padda, iPhone osv… =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...