Rörlighetsträning är sjukt underskattat!

image

Rörlighetsträning!

Så sjukt underskattat, men SÅ viktigt!

Jag blev ”besiktigad” av mina kollegor gör någon vecka sen. Mååååånga 2:or blev det 🙈😂 Jag har alltid undvikit att stretcha, och egentligen aldrig fokuserat på Rörlighetsträning. Men för att ut enkla styrketräningen, för att nå mina mål. För att bli starkare i vardagen, och minska skaderisk så är det super viktigt att man rörlighetstränar!

Jag vill vara smidig, stark OCH rörlig! Allt hänger ihop…

Nu är det dags att ändra på det! Göra om och gör rätt! 👊🏻💪🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt dream-team ❤️ Godde & C. Blixt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men jag var HELT slut efter! 🙈😬😲😝

Tack Christian gör ett grymt pass! 

image

Ingen energi ikväll. När jag kom hem  ifrån jobb, träning och handling så slängde jag in en maskin tvätt, gick igenom mailen och la bort dator och mobil för kvällen..

Lilleman och jag spenderat kvällen i soffan med popcorn och Fångarna på fortet. Trevlig helg! 

Kram /My Martens

6 Komentarer

  1. Vad spännande!! ? Kan du inte lägga ut lite rörlighetsövningar? Tycker de är svårt att få till de och vet inte hur jag ska göra. Kram på dig!

  2. Vad spännande!! 😁 Kan du inte lägga ut lite rörlighetsövningar? Tycker de är svårt att få till de och vet inte hur jag ska göra. Kram på dig!

  3. Vad glad jag skulle bli om du la ut tips på ett rörlighetspass för hela kroppen. Jag vill och behöver träna rörlighet och visst kan man några strödda övningar men jag vill gärna få ihop ett eller flera hela pass som jag kan köra före eller efter annan tränaning varje gång. Tips?

  4. Vad glad jag skulle bli om du la ut tips på ett rörlighetspass för hela kroppen. Jag vill och behöver träna rörlighet och visst kan man några strödda övningar men jag vill gärna få ihop ett eller flera hela pass som jag kan köra före eller efter annan tränaning varje gång. Tips?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...