Det är okay att inte inte alltid må bra. Panikångest Vs My. 0-1!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lunchdejt!

Hej fina!

Jag är fortfarande helt omtumlad av lycka! Så jäkla underbar känsla att få så positiv feedback på vad ni alla tycker om podden, TACK!🙏🏻🌹

-Från hjärtat jag är så jäkla glad!

Uppdatering från gårdagens evente kommer senare.

Nu säger jag bara snabbt hej från min lunch. Jag hade en catch-up och dejt med Giggi! Alltså denna underbara kvinna!

Jag lärde känna henne för ca 2 år sedan när vi var i Marbella på Tabata Boost trip 🙂 

image image

Min lunch. Kyckling, bulgur, ägg, OCH en avokado. Du som känner mig sedan förr vet att jag inte äter en ENDA grönsak! 😬🙈 Ett ”handikapp” sedan barnsben. Sista året har jag börjat lyckad gå i mig det genom smoothie, proteinbowls osv. Alltså smashade grönsaker i en mixer. Då kan det funka!

Men i min bransch, med MINA mål. Men också med mina värden så gäller det att lära mig på riktigt! Jag vill inte ha städning vitaminbrist, jag vill inte bli sjuk X-antal gånget om året. HELHETS hälsa 💚💪🏻👊🏻

Jag smakar någonting varje dag.

Små, små framsteg…. Precis som man gör vid förändringar. Ett steg i taget. Fokus på framstegen istället gör det man INTE gjort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Giggi har nu gått sedan länge. Kvar sitter jag på Cafè Albert. Ett mysigt ställe på Stureplan som ligger mitt emot Riche. Jag fattar inte hur jag kunnat missa detta?! 🙈

-Tack Giggi gör att du visade detta myyyysiga ställe! 

Som bloggare, poddare och egenföretagare så har jag alltid kontroret med mig.

Jag ÄLSKAR att vara min egna chef, och styra över mina egna tider.

Som PT är jag anställd av SATS. Det är en ny erfarenhet. Jag trivs bra, jag har inga problem med att vara anställd. Som PT så ligger eget ansvaret i att både skaffa kunder, och boka in kunder. Så även här styr jag över mina egna tider. (TACK & LOV!) 

Efter konkursen och min krasch görra året så är det lååååång väg tillbaka. Jag är skör, sårad och trasig. Jag befinner mig i ett sorgearbete. I en livsomställning.

Men jag är på ett positivt sätt mottaglig för förändring.

Jag står och balanserar på en lina, jag FÅR inte tappa balansen! Inte slappna av, inte spänna mig för hårt. Inte tappa fotfästet!

Det är en utmaning, som kommer stärka mig grymt i det långa loppet.

Jag är målmedveten och fokuserad.

Men plötsligt från ingenstans så kan luften gå ur mig och jag blir snabbt orkeslös, ångesten kommer krypandes  och lägger sig som ett lock över bröstet. Drar åt luftstrupen och förmaket ta kontrollen över både kropp och tankar.

Det är helt okay, jag skrämma inte av det längre. Jag har  i över ett halvår jobbat på detta. Andningen, mentalt. Och lärt mig att ”andas” mig igenom dessa stunder. Att själv ta tillbaka kontrollen. Ibland kan jag göra det på några minuter. Ibland tar det timmar. Jag kan skaka av utmattning, men jag klarar det! 👊🏻💪🏻

My V/s Ångest! 1-0 👊🏻

Det är okay att inte alltid vara på topp, att må dåligt i vissa stunder. Jag hanterar det, jag andas och kommer starkare ur det. Det hör livet till. Idag har jag en bra dag. Jag uppskattar en bra dag, väldigt mycket. Någonting jag tidigare tog för givet, är nu en riktigt ”gåva”.

Jag har lärt mig den hårda vägen att inte ta någon eller något för givet. 🙏🏻

Jag står framför den ”berömda” väggen och försöker sakta men säkert få en större distans till den. Närmare än såhär kommer man inte.

Men samtidigt så är min räddning att jag är otroligt medveten om det. Därför vet jag att jag klarar mig. Jag kommer INTE att gå in i väggen.

 Jag kommer komma ”tillbaka”. Starkare, klokare, och tryggare än någonsin.

För trots allt. Faller jag, VEM plockar upp mig då? Ingen. Jag mäste ta ett eget ansvar över min egen hälsa. Jag lever för mitt barn, för min Lilleman ❤️ Allt annat är obetydelsefull egentligen! 

Han behöver sin mamma. En stark, frisk och glad mamma.

Han är min motivation i min stora förändring som jag just nu genomgår. Jag omger mig bara med folk som ger energi. Någonting annat klarar jag inte av just nu. Jag fokuserar på mig själv. Långa promenader. Lugn och ro. Även om jag jobbar mycket, så väljer jag även bort mycket här. Jag har lärt mig att säga nej! Jag har inte råd att tappa mig själv….

Jag sitter i en situation efter konkursen där jag måste leverera. HÖGA månadskostnader och lån att betala av. Jag har ingen att luta mig mot. Ingen att ta hjälp av.

It’s Me myself & i 😉👊🏻💪🏻

image

Jag omsätter mycket pengar. Jag jobbar inga 40h/veckan pass. Jag jobbar trippelt upp. MEN på mina villkor. Jag är väldigt noga med vad jag tackar ja till. Väldigt selektiv till jobb. Av respekt mot mig själv och just min hälsa.

Som idag. Sitter jag på detta charmiga ställe. Jobbar med mail, telefon och möten. Det ger mig energi.

Jag började dagen på SATS. PT kunder. Tränade själv. Blev slaktat av min ena PT, Godde. Kände mig som en gammal begagnad rostig fallfärdig bil när han och min andra PT C Blixt granskade mig.

-Måååånga 2:or blev det! Hehe! 😝🙈😬 

Men det är helt okay, just nu. För där jag står nu, kommer jag inte stå sen. Jag ogillar denna bilden på mig själv.

Trivs varken med det jag ser eller känner.  Är frustrerad över hur svag jag är i bålen. Hur svag jag är i ländryggen (kompensation för bålen) Hur orörlig jag är m.m. 

Därför lägger jag upp den, som morot och motivation att uppnå MINA mål. (Inte vara fysiska mål) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shit vad dålig jag är på korta inlägg! 🙈🙈🙈 I podden har vi en producent som bryter när vi svävar iväg, när vi blir för tjatiga eller långrandiga 😂 Skulle behöva henne här också.

 Ibland blir det så.

Detta är ingen fel-good-blogg. Detta är min vardag, i med och motgång. Du väljer själv att vara här inne…

DET betyder jätte mycket för mig, DU betyder jätte mycket för mig❤️

Nu ska jag jobba färdigt här. Sen vidare mor Rhönisch HK för att spana in deras nyheter som inte släppts än. Kul! Ä

-Älskar att trendspana!

Jag är lyckligt lottad som går jobba med det jag brinner för. Men det min vän, det kommer inte gratis.

Hårt arbete ligger bakom. Envisheten är den som tagit mig hit och som ska ta mig till mina mål. 

När jag är klar här inne i stan så ska jag hem, planera veckan, tvätta, STORhandling och sen ut mot Arlanda och hämta hem mitt hjärta, Lilleman ❤️  

-Tack för att du finns!

Kram /My Martens

27 Komentarer

 1. Tack för att Du finns och delar med dig. Det betyder mycket för oss. Eller ja, jag kan ju bara prata för mig .. men jag är övertygad om att vi är fler : )
  Ha en fin vecka med med Lilleman nu!
  kram

 2. Jag har läst din blogg i flera år och den blir bara bättre och bättre. Och du mamma My blir bara klokare och klokare. Så roligt att se när allt går åt rätt håll. Heja dig!!

  • Tack snälla Lars! Det värmer att höra. Ibland kan jag lixom inte sluta skriva… då blir det ”korta” inlägg =) Tack. Med vänlig hälsning, My

 3. Tack för att Du finns och delar med dig. Det betyder mycket för oss. Eller ja, jag kan ju bara prata för mig .. men jag är övertygad om att vi är fler : )
  Ha en fin vecka med med Lilleman nu!
  kram

 4. Jag har läst din blogg i flera år och den blir bara bättre och bättre. Och du mamma My blir bara klokare och klokare. Så roligt att se när allt går åt rätt håll. Heja dig!!

  • Tack snälla Lars! Det värmer att höra. Ibland kan jag lixom inte sluta skriva… då blir det ”korta” inlägg =) Tack. Med vänlig hälsning, My

 5. Fasen vad grym du är My!! Vilken styrka du besitter???Är helt övertygad om att du kommer gå hur långt som helst, du verkar vara en supermamma dessutom:)Så härligt att läsa om dig och din lilleman. Man blir alldeles varm i hjärtat! Kram på dig!

 6. Fasen vad grym du är My!! Vilken styrka du besitter🏋🏋🏋Är helt övertygad om att du kommer gå hur långt som helst, du verkar vara en supermamma dessutom:)Så härligt att läsa om dig och din lilleman. Man blir alldeles varm i hjärtat! Kram på dig!

 7. Vill börja med att skicka en STOOOR Kraam å säga Tack! <3
  För att du delar med dig av ALLT (jaa jaa det förstår vi ju att ALLT delar du ju inte med dig ? meen det jag menar att du delar med dig av båda höga berg/djupa dalar, dvs livet! inte förskönar att allt är TOPPEN när det känns bläää)
  När jag läste detta inlägg blev jag påmind om Här&Nu som jag brukar säga.
  Små små steg framåt å blir det ett eller två steg bakåt så tar man om de stegen som STARKARE person. Om du bara visste vad jag blev påmind om saker som jag har tappat/glömt nu i min hektiska period. TACK!
  Önskar dig en UNDERBAR Alla <3 Dag!

 8. Vill börja med att skicka en STOOOR Kraam å säga Tack! <3
  För att du delar med dig av ALLT (jaa jaa det förstår vi ju att ALLT delar du ju inte med dig 😉 meen det jag menar att du delar med dig av båda höga berg/djupa dalar, dvs livet! inte förskönar att allt är TOPPEN när det känns bläää)
  När jag läste detta inlägg blev jag påmind om Här&Nu som jag brukar säga.
  Små små steg framåt å blir det ett eller två steg bakåt så tar man om de stegen som STARKARE person. Om du bara visste vad jag blev påmind om saker som jag har tappat/glömt nu i min hektiska period. TACK!

  Önskar dig en UNDERBAR Alla <3 Dag!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...