Träningsprogram…. Ut & Njut! =)

// R E K L A M //

image

Efterlängtade sol!

WOW vad vackert det är i Sigtuna just nu.

Äntligen lite snö! Nu vet jag att många av er inte håller med mig om snön. Men när det är som det är just nu. Några minusgrader, sol och vindstilla så är det MAGISKT! Det blir ju så mycket ljusare på en gång!  

Grått slask och blött, DER går bort! Men detta förvandlar ju hela omgivningen till ett glittrande paradis <3

Jag NJUTER maximalt av att träna utomhus när vädret levererar som det gjort både idag och igår! Du ska få ett ”enkelt” träningsprogram som kan användas både inomhus eller som jag gjorde idag. Utomhus mot parkbänk! 

Dagens pass :

Rask PW (ca 45min) 

Knäböj 4×15/20 

Bulgarian Split squats 3×12

push-up mot bänk 3×12 (eller så många som DU orkar, öka vart efter) 

Dips mot bänk 3×12

Dessa övningar är klassiska bas övningar. Känner du att du har mer att ge, öka antalet och kanske även köra en runda extra.

Aktivera och spänn bålen i all övningar. Tänk på vilka muskler du använder och tryck ifrån ordentligt. Känner du sig säker på tekniken, öka tempot och kom upp i puls!

-Kör hårt, utefter DIN förmåga!

Träna inte för att du måste, träna för att det får dig att må bra! 

17022016-MyMartens-HermanCaroan-046040046

Magisk utsikt…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GN_Magnesium_My_2_for_1

Just nu är det kampanj på Magnesium från Green Nutrition. Magnesium är jätte bra för återhämtningen och ger mig en liten ”lugnande” effekt på kvällen. Sen jag började äta magnesium så har min kramp i vaderna slutat. Just nu på halva priset hos Gym Grossisten HÄR.

-Passa på att bunkra upp!  =)

Nu har jag jobbat klart som PT för dagen. Morgon/förmiddag på SATS. Egen träning vid strandpromenaden och nu ska jag hämta hem Lilleman tidigare och jobba hemifrån. Fakturering, administrativt och med mailen =)

Vi hör senare fina du! Ut och lapa sol om du kan!!!

-Ut & Njut! 

Stor kram / My Martens

27 Komentarer

  1. Har märkt att du behöver skriva nåt om bloggkrig eller taskiga människor för att få kommentarer på bloggen. Har du inget nytt du kan skriva om för oss.

  2. Har märkt att du behöver skriva nåt om bloggkrig eller taskiga människor för att få kommentarer på bloggen. Har du inget nytt du kan skriva om för oss.

    • googla =) Så får du upp tydliga bilder som lätt visar hur du ska göra =) En grym övning för be och rumpa. men också för kroppskontroll och balans =)

  3. Härliga bilder.Har kommit igång med min träning igen efter några månaders uppehåll av lite olika anledningar. Så jag tar gärna emot fler tips på träning och bra övningar för att stärka kroppen. Tack för en jättebra och äkta blogg.

    • googla =) Så får du upp tydliga bilder som lätt visar hur du ska göra =) En grym övning för be och rumpa. men också för kroppskontroll och balans =)

  4. Härliga bilder.Har kommit igång med min träning igen efter några månaders uppehåll av lite olika anledningar. Så jag tar gärna emot fler tips på träning och bra övningar för att stärka kroppen. Tack för en jättebra och äkta blogg.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...