Vardagsglädje. Mamma-vecka!

_DS_2100

Vardagsgläde!

Vardagsglädje kan innebära många saker. Har du funderat på vad som får just dig att må bra? Vad om får sig att blir riktigt glad. Just i vardagen. Det är en fråga som min morbror Kari lämnad kvar hos mig. 

Idag är det måndag. Måndag betyder MAMMA-VECKA! <3

-Bästa känslan! 

Förra veckan var fullbokad och jag var helt slut. Jag skrev ett öppet och ärligt inlägg om det igår. Tack snälla för alla fin kommentarer och din omtanke! 

Jag kommer som jag skrev att prioritera mig själv och min hälsa i första hand. För att kunna prioritera Lilleman <3

För trots allt. DET är det viktigaste av allt! Jag ska inte gå under jorden.

Fokus kommer att vara på sömn, kost och tärning i mitt tempo. Utefter MINA förutsättningar. Nu ska jag bygga upp mig själv, sakta men säkert.

Bara göra saker som får mig att må bra. Successivt solla bort och minimera resten.

Träningen för mig är vardagsglädje. Det ge mig energi. Jag somnade tidigt igår. Testade ett te som en vän gav mig. Som ska ge en lite ”lugnande” effekt. Örter och annat som gör att man slappnar av  lättare. Jag måste erkänna att jag tycker att det funkade.

 Klockan 22:00 stängde jag ner datorer, mobilen, och tv:n. Jag kommer att göra så hela denna veckan.

Nu har jag precis kört ett skönt helkropps-pass, styrka, och förbränning.

Medicinbollen har varit nästan i alla mina övningar. Wallball, utfallsgång, m.m.

Nu ska jag äta frukost, byta om och ta emot mina PT kunder. Idag är första dagen på mitt nya kostschema. SKÖNT! 

_DS_2103

_DS_2101

Vi har precis fått in tre nya märken på SATS där jag jobbar. Kul med lite variation. Dessa kommer ifrån Kari Traa. Farligt att ha så mycket snyggt hängande framför näsan hela tiden! Jag är ju en shoppaholic vad det gäller träningskläder!

VI hörs senare fina du… Tack för att du finns! <3

Kram / My Martens

5 Komentarer

  1. Njut av mammaveckan nu! Jag vet hur det känns, även om jag har mina barn närmare än vad du har när det är pappavecka, så jag brukar ju ofta träffa dem ändå även om det inte är min vecka. Men man vänjer sig nog aldrig. Ha en fin kväl. Kram Annika

  2. Njut av mammaveckan nu! Jag vet hur det känns, även om jag har mina barn närmare än vad du har när det är pappavecka, så jag brukar ju ofta träffa dem ändå även om det inte är min vecka. Men man vänjer sig nog aldrig. Ha en fin kväl. Kram Annika

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...