Recept på nyttigare gröna cookies =)

Stockholm-Tokyo-Matcha-6

Matcha cookies med. I samarbete med inreda.com 

Du har kanske sett min inlägg grå igår om det Gröna Guldet? Här kommer ett gott, fräsch och grönt recept där man använde just Matcha te =)

Goda krispiga kakor, som är betydligt nyttigare och bättre allternativ om sötsuget slår till. 

200 gram rumsvarmt smör
2 dl stevia
1 tsk vaniljprotein 
1 msk ljus sirap
1 msk matcha te pulver ( HÄR
4 dl mandelmjöl
1 dl mandelspån

Gör så här:

-Sätt ugnen på 175 grader
-Mixa smör, socker, vaniljsocker, sirap i en matberedare eller med elvisp
-Tillsätt mjölet och matcha pulvret samt mandelspån.
-Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord, arbeta degen smidig. Dela degen i 4 bitar och rulla till längder. Rulla till kulor och lägg på plåtar med bakplåtspapper
-Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter
-Låt dem svalna

Servera och njut! Hoppas du tycker om dom!

Kramar /My Martens 

2 Komentarer

  1. Nu skriver dom om dej på den dör skvallerbloggen. O tyvärr tråkiga kommentarer. Jag skrev om det häromdagen men du svarade inte. Jag försökte stötta dej men förstår att du klarar det. Jag skulle aldrig t ta emot det. Vidrigt. Vilket drev. Vuxna människor bär dej svinaktigt åt. Att dina vänner inte skriver en protestlista. Tyvärr tror jag dom inte kommer sluta. Sådana brukar fortsätta o jag ska inte ta upp det mer. Själv skulle jag inte ta det. Aldrig i hela mitt liv. Ha det bra.

  2. Nu skriver dom om dej på den dör skvallerbloggen. O tyvärr tråkiga kommentarer. Jag skrev om det häromdagen men du svarade inte. Jag försökte stötta dej men förstår att du klarar det. Jag skulle aldrig t ta emot det. Vidrigt. Vilket drev. Vuxna människor bär dej svinaktigt åt. Att dina vänner inte skriver en protestlista. Tyvärr tror jag dom inte kommer sluta. Sådana brukar fortsätta o jag ska inte ta upp det mer. Själv skulle jag inte ta det. Aldrig i hela mitt liv. Ha det bra.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...