En dag med Åza <3

IMG_8121

”Stina, titta in i kameran nu…”

IMG_8122

”Där är kameran… ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Där, ja…  Smile =)  Hehe! Lilla Stina får lära sig att var med på bild.  Söta små Ragdoll kissar. Dom kommer jätte bra överens nu. Busar, leker och kivas lite grann. Men på ett bra sätt. 

Vilken gala igår. Jag är känslomässigt berörd, mycket känslor. Så mycket hopp. Tårar, skratt och glädje och sorg om varannat. En fin balans och ett fantastiskt budskap. Mer om det i ett senare inlägg.

Idag har jag spenderat större delen av dagen med ÅZA. Vi har jobbat med ett projekt tillammans i några månader. Snaaaart kan jag berätta VAD vi gör =)

Jag skjutsade henne till tåget, men innan vi sa hej då så firade vi med en pizza =) OM man ska äta pizza här uppe i Stockholm så måste jag tippas om VAPIANO. 

IMG_8136 IMG_8137 IMG_8146

Första gången jag ”syndar” ordentligt sedan jag blev sjuk. VI får väl se hur magen tar detta.. hehe! Testade en glutenfri pizza med hälften av osten. Jag förstår INTE varför jag har gått upp 12 kilo. Hehe! Skämtosido, ibland FÅR man unna sig. Då ska man göra det med gott samvete! 

image

Jag är HELT slut nu! Jag behöver vila nu. NU är jag trött! För en vecka sedan kom jag hem ifrån sjuhuset och jag känner mig väldigt mycket piggare och jag kan verkligen känna hur styrkan kommer tillbaka. UNDERBART! Men jag ska inte forcera fram någonting, utan ta ett steg i taget. Min kropp är inte van ännu. Har ju legat i flera veckor, träffat begränsat med folk och sovit. Imorgon ska jag rehabilitera mig själv. Rehabträna hemifrån, vila och återhämta mig <3 Nu ska jag krama kudden. 

Vi hörs morgon! kram på dig!

/ My Martens 

16 Komentarer

 1. Dina katter är ju bara för söta. Verkar som ni haft en riktigt mysig dag tillsammans.Härligt med så fina vänner .Lycka till med ert kommande projekt tillsammans. Ha en fin dag.

 2. Bra att du tar det lugnt. Det kan var vätska som väger. Kroppen drar till sig det när den läker ditt inre sår och ev. blodklumpar. Efter 1 magop så hade jag gått upp 6 kg på 1 v. och då hade jag knappt ätit. Så det ordnar sig nog när kroppen mår bättre. Kram

 3. He j My.

  Det syns inte jag väger 60,5 och 173lång.
  Din kropp ser fin ut-,säkert vätska.
  Ha fin dag.
  Lycka till
  J ohanna T verkar vara en ytlig människa,Åsa var vän innan med henne?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...