Snövit the Musical. Maxim Teatern =)

image

 

Hej fina! Hoppas att du har det bra!

Dan före dan….. Ja 23 december. Dagen innan DEN stora dagen. Lilleman är spänd och förväntansfull… Jag började dagen med sovmorgon och ett träningspass. Sen skulle vi hänga upp vårat nya julpynt vi köpte för nån vecka sedan.

Spana in dessa… Så fulsnygga att dom bara måste flytta in i våran gran. Detta blir första julen med att börja skapa egna traditioner och nytt julpynt 😉 

IMG_6690

 

Efter lite mys och fix hemma så gav vi oss in till stan.Hem till en väninna för att äta lunch och umgås lite. Hon hade bakat, saffrans toppar! Så goda! 

image image

 

Sen åkte vi vidare till Maxim Teatern, där vi såg Snövit The Musical . Såhär nöjd var Lilleman med att stanna upp för en bild! haha! 

image image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amy Dimond som Snövit, Nanne Grönvall som den elaka drottningen, Erik Segerstedt som den goda prinsen och ett helt gäng med fantastiska dansare, dvärgar och andra roliga karaktärer. Ludvig skrattade högt, hoppade till högt och svarade när karaktärerna ställde frågor från scenen..  Klart sevärd! jag skulle ge den fem av fem! Sjukt rolig! 

image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ludvig fick med sig Snövits tre gosedjur ” Bosse Björn, Gete Geting, Herr Kanin” För tidiga födelsedagspresent fick det bli 😉 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Roliga och unika karaktärer- Välarbetade kostymer och bra ljus och ljud! =) TACK ERWIK COMMUNICATION för inbjudan =) Efter showen åkte vi till affären för att julhandla. (alltid ute i sista minuten) Till mitt försvar så hade vi inte tänkt att vara hemma. Vi skulle för första gången åkt till min mamma. Men hon mår inte så bra, och orkade inte med besök. Krya mamma <3

imageMin lilla superhjälte! Han erbjöd sig DIREKT att bära ”Mamma, jag VILL hjälpa dig att bära”. Han är fem år. Redan en ”stor” kille med ett hjärta av guld, genuint omtänksam, och en riktig gentleman. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Nu har vi äntligen kommit hem… Jag är HELT slut! Det har varit en väldigt mysig dag, på alla sätt. Men nu är jag helt slut! Jag lär inte ta prosit som ”Årets Mama” hehe! Glömde bort att boka barnomsorg, fick ha med honom en heldag på jobbet. Har lagat mat EN gång denna veckan. Idag blev det en helgrillad kyckling till middag. Snabbmakaroner och gurka tills en. Inte direkt en kulinarisk malupplevelse 😉 hehe! MEN, jag är bra på mycket annat….. Nu ska vi bara mysa. Jag sk adamsuga, damtoka och svabba golven. Sen kommer jag med all säkerhet att däcka i soffan. Hoppas att du har en mysig kväll med nära och kära <3 Kramar / My Martens

29 Komentarer

 1. Hoppas ni får en mysig julafton ? Vi har brutit alla traditioner – från att firat jul 3 dagar i rad kör vi nu bara jul på själva julafton, det blir ingen mer släktträff för vår del, vi vill ha lugn!
  Nu har vi uppesittarkväll med griljera skinkan och jag ha lagt in mitt livs första sill ? Imorn kommer mina stora barn hem och vår Lilla höna är riktigt förväntansfull men mest glad att syskonen ska Komma hem haha
  kramar
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Det nya julpyntet var jättefint. Var rädd om det så det kan följa med er i många jular. Duktig han är Lilleman som vill hjälpa dig. Hoppas ni kan sova länge i morgon på julafton. Kram.

 3. Hoppas ni får en mysig julafton 🙂 Vi har brutit alla traditioner – från att firat jul 3 dagar i rad kör vi nu bara jul på själva julafton, det blir ingen mer släktträff för vår del, vi vill ha lugn!
  Nu har vi uppesittarkväll med griljera skinkan och jag ha lagt in mitt livs första sill 😀 Imorn kommer mina stora barn hem och vår Lilla höna är riktigt förväntansfull men mest glad att syskonen ska Komma hem haha
  kramar
  http://www.lotte4.blogspot.se

 4. Det nya julpyntet var jättefint. Var rädd om det så det kan följa med er i många jular. Duktig han är Lilleman som vill hjälpa dig. Hoppas ni kan sova länge i morgon på julafton. Kram.

 5. Hej ! My
  Vill önska dig ! God Jul och Gott Nytt år ! 🎄🎅🏼🌟🔔🎄🎅🏼🌟🔔! Kan man få receptet på saffrans topparna ! 😍

 6. Hejsan My! Vill bara önska er en riktig God Jul och hoppas att den blir riktigt mysig och härlig. Ta hand om er och njut av denna helgen! ? Själv ligger jag nedbäddad i sängen med feber och huvudvärk! ? Typiskt en dag som denna. Sånt e livet, tyvärr. Som sagt ville bara önska en riktigt God Jul. ????✨✨????? Kram på er ?

 7. Hejsan My! Vill bara önska er en riktig God Jul och hoppas att den blir riktigt mysig och härlig. Ta hand om er och njut av denna helgen! 😍 Själv ligger jag nedbäddad i sängen med feber och huvudvärk! 😢 Typiskt en dag som denna. Sånt e livet, tyvärr. Som sagt ville bara önska en riktigt God Jul. 🌲🌲🎁🎁✨✨🌟🌟🎅🏼🤶 Kram på er 😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...