Hej från SATS! :)


image

Hej från jobbet! 

Har inte mycket tid just nu. Bara ett litet break med mellis och kaffe.

Jag har varit här hela dagen. PT kunder och administrativt om vart annat….

Nu kommer snart nästa gäng med PT kunder, Snart är jag redo igen 😉

Många frågar om varför man ska äta protein och kosttillskott. DET tar jag i ett senare inlägg… Ok?

Hur ser du på den saken? Är du för eller emot?

Stor kram /My Martens

22 Komentarer

 1. Emot! Är du en vanlig människa som tränar några gånger i veckan så räcker proteinet i kosten alldeles utmärkt. Det här talar naturligtvis tillverkarna av proteinprodukter tyst om.

   • Hej igen!
    Här är ett exempel på kunnig person uttalat sig i (protein)frågan:
    http://www.gih.se/Nyheter/2016/William-Apro-om-protein-/
    Det är en blänkare med en länk till P1 Kropp och själ tidigare i år.
    När det gäller andra typer av tillskott är jag mer flexibel. Äter själv magnesium till exempel då jag får en vidrig träningsvärk annars.
    En tumregel är väl alltid att försöka få i sig det mesta via kosten. Det räcker längre än man tror. (Vet att du inte gillar grönsaker :)).

 2. Emot! Är du en vanlig människa som tränar några gånger i veckan så räcker proteinet i kosten alldeles utmärkt. Det här talar naturligtvis tillverkarna av proteinprodukter tyst om.

   • Hej igen!
    Här är ett exempel på kunnig person uttalat sig i (protein)frågan:
    https://www.gih.se/Nyheter/2016/William-Apro-om-protein-/
    Det är en blänkare med en länk till P1 Kropp och själ tidigare i år.

    När det gäller andra typer av tillskott är jag mer flexibel. Äter själv magnesium till exempel då jag får en vidrig träningsvärk annars.

    En tumregel är väl alltid att försöka få i sig det mesta via kosten. Det räcker längre än man tror. (Vet att du inte gillar grönsaker :)).

   • Jag tror att genom att äta en allsidig kost, träna, vara ute mycket, dricka mycket vatten och sova som man ska. Så behöver jag inte något kosttillskott. Jag motionerar/tränar mycket varje vecka och känner mig stark och lyssnar på kroppen.

   • Jag tror att genom att äta en allsidig kost, träna, vara ute mycket, dricka mycket vatten och sova som man ska. Så behöver jag inte något kosttillskott. Jag motionerar/tränar mycket varje vecka och känner mig stark och lyssnar på kroppen.

 3. jag tänker alltid ”man kan inte för mycket grönsaker” och lassar i mig frukt och grönt boendes vid medelhavet, kött äter jag i princip endas vid festliga tillfällen, olivolja, ägg, bakar mitt eget bröd med nötter, dadlar, russin etc , inget godis (eftersom det inte finns något gott här for better and sweet) springer, yogar, vandrar, är i bättre fysisk och psykisk form vid 40 plus än vad jag vad som tjugoåring. har aldrig haft bättre blod- och energivärden, och aldrig tagit ett piller – naturen är ett apotek;-) men den bästa energikällan kommer inifrån och det är viktigt att ta hand om sitt hjärta genom mycket egen-kärlek! (så får man be och tacka universum för den LOVE man får av andra;-)

 4. jag tänker alltid ”man kan inte för mycket grönsaker” och lassar i mig frukt och grönt boendes vid medelhavet, kött äter jag i princip endas vid festliga tillfällen, olivolja, ägg, bakar mitt eget bröd med nötter, dadlar, russin etc , inget godis (eftersom det inte finns något gott här for better and sweet) springer, yogar, vandrar, är i bättre fysisk och psykisk form vid 40 plus än vad jag vad som tjugoåring. har aldrig haft bättre blod- och energivärden, och aldrig tagit ett piller – naturen är ett apotek;-) men den bästa energikällan kommer inifrån och det är viktigt att ta hand om sitt hjärta genom mycket egen-kärlek! (så får man be och tacka universum för den LOVE man får av andra;-)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...