image

 

image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Då var detta snart dags igen ✈️ Säga hej då när Lilleman flyger iväg… 💔 Jag fattar inte hur “mamma veckan” kan gå så fort?!

Allt är SÅ mycket bättre när han är med mig. Jag sover bättre, stressar mindre, skrattar mer, jag känner mig mer komplett! Jag kommer banne mig aldrig att vänja mig vid varannan vecka föräldraskapet! Det gör så ONT i hjärtat! 

Men innan han ska flyga iväg till Kalmar/Öland så hade vi ett uppdrag.  hans lillebror fyller 5 år idag. Så nu är dom lika gamla 🙂

För Ludvig var det VÄLDIGT viktigt med “rätt” paket, men framförallt att få skriva grattis på paketet själv 😊 Han studsade ur sängen och skrek “mamma, vi har glömt.. Vi ska köpa paket till Noa”

-Omtänksamma Lilleman ❤️

Sagt och gjort. Paket införskaffat, allt var slut i presentinslagningsbåset… Men den gulliga killen på Pressbyrån lånade ut både sax, snöre och tejp, TACK! Du gjorde Lillemans dag!

Nu en go-fika med Lilleman. Alltså så mycket onyttigt som jag ätit sedan i fredags har jag nog inte ätit på hela månaden?! Nu blir det strikt kost fram till jul iallfall 😉 När söte-porten väl är öppen, så finns det inget stopp! Nu får jag skärpa mig  ett tag!

kram på dig!

/My Martens

 

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *