image

I samarbete med inreda.com vill jag tipsa om BLACK FRIDAY ✨🙌🏻

MISSA inte black Friday hos

👉🏻✨WWW.inreda.com ✨👈🏻

25% på ALLA lagervaror, Odd Molly Home, Ernst, Rice, och MYCKET mer! Perfekt timing att köpa julklappar både till dig själv och andra! 😉 

-Happy shopping!

Här kommer ett axplock av alla go-saker som jag gillar 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Idag har jag spenderat större delen av dagen på Allt För Hälsan mässan 🙂 Jag stod i A-hallen i Hälsa & Fitness monter 🙂 Inte så mycket tid idag, men gick några varv och träffade samarbetspartner och kollegor 🙂

Mer ifrån mässan under helgen.. 

Kul! Avslutade med några PT kunder innan jag hämtade Lilleman och tog kväll 😉 Nu är jag så trött av alla intryck att jag förmodligen kommer somna på soffan 😉 Men… Imorgon är det ingen vanlig dag! Imorgon är det min födelsedag ✨image

Kraaaaaam / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *