unspecified-3-2

Hej Fina du!

För någon vecka sedan var jag på en inspirerande pressfrukost då  Malin Nylèn  bjöd in tillsammans i samarbete  med Kea Bageri.  

Ibland räcker tiden inte riktgt till för att uppdatera om allt kul man får uppleva.  Malin är en god vän som är en riktig inspiratör kika gärna in på “Malins vardags pepp” HÄR.

Denna morgon var mitt i snökaoset, jag gick upp klockan 05:00 för att hinna in till stan. hela Stockholm låg under ett vitt täcke. Ganska vackert…  Jag var trött, nyvaken när jag kom fram tillslut. MEN, vilket välkomnande!

Ett  uppdukat bord som väntade på oss med gkutenfriabakverk =)  SÅÅÅÅ mycket gott.unspecified-8-2 _Z6A8184

 

Kea Bageri är förmodligen Stockholm första glutenfria bageri. På det familjeägda bageriet i Bromma bakas allt bröd utan gluten, både till vardag och till fest.

– Varför ska du bara köpa en bakelse till den som inte äter gluten när du lika gärna kan köpa en tårta till alla gäster på festen? Vi tycker det ska vara enkelt att äta glutenfritt, säger Madeleine Olsson som tillsammans med sin bror Rikard Surting äger bageriet sedan 2013.

Från början inhyste lokalerna på Skaldevägen 59 i Bromma en mjölkaffär och någon gång på femtiotalet startades här ett bageri. Bertil Ericsson som då ägde bageriet blev plötsligt allergisk mot gluten. Han började baka utan gluten och bageriet blev vida känt för sina goda biskvier och biskvitårtor. På Kea Bageri bakas fortfarande biskvier men här finns även ett brett sortiment av olika sorters bröd och bakverk”

_Z6A8541

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mysig att hänga Pischa, Duches, och Maja <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3801 IMG_3802

Kram / My Martens

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *