Vi har det ganska bra, trots allt ;)

IMG_4759

 

Hej från Sigtuna!

Vilken grå och trist dag. PÅ många sätt. Men bästa sättet att göra en grå trist dag lite bättre… Det är att se det från den ljusa sidan 😉 Byta ut negativa tåkar mot positiva. Vi lever i ett rörtillfället snöfritt land. (inte norrut, jag vet) Solen var framme i förrgår. Det är ljust några timmar om dagen 😉  Vi har inget krig, ingen svält och generellt sätt ganska så bra. Sen att man kan jämföra vårat land denna årstiden med att bo i ett kylskåp där lampan har gått sönder. DET är en annan femma 😉 hehe! Kram på dig! <3 /My Martens

12 Komentarer

  1. Hej! My gillar din blogg . Visst man skall njuta av livet försöka se possetivt på saker . Nu när vi närmar oss första advent dax att ta fram god glögg och tända massa härliga ljus njuta av julen som kommer snart !

  2. Hej! My gillar din blogg . Visst man skall njuta av livet försöka se possetivt på saker . Nu när vi närmar oss första advent dax att ta fram god glögg och tända massa härliga ljus njuta av julen som kommer snart !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...