OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej Fina! Igår var jag på 4good föreläsning på Rival som ligger på Södermalm. Det var min väninna Annelie som bjöd med mig ( inreda.com) VILKEN föreläsning! Tack snälla Annelie för att du tog med mig <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

föreläsaren var ingen mindre än Elaine Eksvärd. Denna inspirerande roliga, humoristiska kvinna! Jag säger bara WOW! Hon har en självdistans, livserfarenhet, och en tydlig strategi. Hon kan konsten att fånga publiken, förmedla sin kunskap och få “det att gå in”. – Elaine, jag tycker du är fantastisk! Stort GRATTIS till “Årets viktigaste mamma” 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rival var nästan fullsatt…… Elaine tog alla med storm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Elaine du kan ju vara troll” istället för Askungen <3

FullSizeRender FullSizeRender

Annelie (till höger) med sin härliga syster <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tillsammans med min fina Annelie. Vi är nog inte samma färg (personlighet) men vi kompleterar varandra väldigt bra 🙂 intressant det där med personlighetstester. Nu ska jag strax väcka Lilleman, åka till dagis och gymmet. Kram kram /My Martens

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *