Föreläsning på Rival med Elaine Eksvärd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej Fina! Igår var jag på 4good föreläsning på Rival som ligger på Södermalm. Det var min väninna Annelie som bjöd med mig ( inreda.com) VILKEN föreläsning! Tack snälla Annelie för att du tog med mig <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
föreläsaren var ingen mindre än Elaine Eksvärd. Denna inspirerande roliga, humoristiska kvinna! Jag säger bara WOW! Hon har en självdistans, livserfarenhet, och en tydlig strategi. Hon kan konsten att fånga publiken, förmedla sin kunskap och få ”det att gå in”. – Elaine, jag tycker du är fantastisk! Stort GRATTIS till ”Årets viktigaste mamma” 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rival var nästan fullsatt…… Elaine tog alla med storm!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Elaine du kan ju vara troll” istället för Askungen <3

FullSizeRender FullSizeRender

Annelie (till höger) med sin härliga syster <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag tillsammans med min fina Annelie. Vi är nog inte samma färg (personlighet) men vi kompleterar varandra väldigt bra 🙂 intressant det där med personlighetstester. Nu ska jag strax väcka Lilleman, åka till dagis och gymmet. Kram kram /My Martens

13 Komentarer

  1. En sak jag är väldigt väldigt nyfiken på är varför vissa dricker kaffe med sugrör i?? 😀 Har sett fler göra det och är bara så nyfiken.

    Vad härligt att Elaine vann! Hon förtjänar det sååå big time.

    • Spelar ålder någon roll för dig? Det gör den inte för mig…. Jag har lmtod trivts bättre i ”äldre” vänners sällskap ? jag är en gammal själ i en ung kropp ?

    • Spelar ålder någon roll för dig? Det gör den inte för mig…. Jag har lmtod trivts bättre i ”äldre” vänners sällskap 🙂 jag är en gammal själ i en ung kropp 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...