Sprid mer KÄRLEK och glädje! <3

IMG_4654Gör saker som får DIG att må bra. Gör saker som får DIG att skratta. Omge dig me människor som FÖRGYLLER ditt liv och tycker om dig för den du är. Sprid mer kärlek och glädje och ta hand om dig själv på ett sätt som DU mår bra av! Bara en liten måndagstanke såhär mitt på dagen i ett ganska grått, kyligt och mulet land. Många lider av depression och ångest i perioder. Även jag själv.

Det minsta vi kan göra är att sprida mer glädje och le en extra gång. Det kostar ingenting, men ger SÅ mycket tillbaka! 

Kärlek till dig från mig! <3 

Kram / My Martens 

7 Komentarer

  1. Synd att vissa bloggtanter inte inser det! Och att de inte ens förstår att den dåliga karma de önskat dej nu drabbar dom själva! En del behöver läsa på innan de uttalar sej 😂😂, men du tar dom en efter en, du är ung, snygg och oerhört stark mentalt på alla sätt ! Dessutom utbildad! ! Kram till dej starka och härliga människa ❤

    • Gulle dig! Ja, jag är stark… I många lägen. vissa saker kan göra ont och såra mig. Men för varje ”spark” jag får så växer styrkan…. Kram❤️

  2. Ja sprid kärlek och glädje. Har en vis gammal man i min närhet som alltid säger de kloka orden..Livet är som en spegel. Så visa ord som verkligen stämmer. Lever man livet med den tanken så är jag helt övertygad om att världen skulle vara bättre. Stor kram till dig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...