Mer fukt åt folket! :)
Detta är ett samarbete med Cetaphil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

God morgon fina du <3

Nu j*klar är det kall och bitiga vindar. Stockholm ligger täckt av vitt snö. Daga att börja gå upp tidigare för att skrapa rutor, värma upp bilen, packa ut en “nödväska” i bilen. Du vet en såndär, med extra varningstriangel, en snöspade, filt, reflexer, extra vantar,mössa,tröja OCH en nödraket! Sån är jag, uppvuxen i Vadstena och med Östgötat-slätten. Då lär man sig att tänka så;) -Eller? 

Ni minns väl att jag visade er lite hudvårdsprodukter från Cetaphil förut? Nu har jag testat några på lilleman också =) Jag älskar verkligen att dom är så återfuktare som dom är. Denna årstiden med kall vindar och ganska så påfrestande klimat för ytskiktet dvs, huden. Så BEHÖVER iallfall jag mer återfuktning….  

Cetaphil är ju en av världens mest sålda hudvårdsserier, och dom är verkligen så bra som många säger 🙂 

Jag vet att jag skrev det i mitt förra inlägg också, att de förut varit så svåra att få tag i här i Sverige. Men nu finns dom på alla apotek och jag har sett dom i flera apotek och även på nätet. Häromdagen myste jag och lilleman lite extra och både i och efter duschen fick han testa en av produkterna.

Ja, han ser väl nöjd ut eller vad tycker ni? =) han har ju ingen aning stackarn, men JAG tyckte att den återfuktade väldigt bra, och kändes lätt och skön att använda både på honom och mig.

Produkten vi testade den här gången var deras Restoraderm Body Wash. Den ska passa torr barnhud och bevarar deras naturliga skydd. Efteråt prövade både jag och Lilleman “Restoraderm Body Moisturizing“. Den var väldigt skön och återfuktande även den! Gick snabbt in i huden utan att bli sådär kladdig. Och som jag nämnt förut har jag rosacea och de här produkterna sägs vara bra för min hudtyp. =)cetaphil IMG_3212 IMG_3216

HÄR kan ni köpa produkterna! Även om detta är ett samarbete, för det är någonting jag försöker vara VÄLDIGT tydlig med.

Så är det så att jag endast gör samarbeten med det som jag kan stå för och genuint kan rekommenderar. I alla reklam/media branscher så får man galet mycket förfrågningar om samarbeten. Jag valde tidigt i min bloggkarriär att bara göra det som jag själv vill jobba med 🙂 Nu ska jag in på frukost möte med Malin Nylèn, ska bli spännande att Se vad hon har för kul på gång 🙂

vi hörs senare… Och du, glöm inte vinterdäcken, “nödväskan” och framförallt att KÖRA försiktigt. Håll extra avstånd, var försiktig med filbyten, stressa inte… Och ha respekt för moddigt väglag! Det är SÅ onödigt med alla fruktansvärda och hemska trafikolyckor som detta väder drar med sig….

Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *