imageHej fina! Ojojoj vilken intensiv vecka jag lämnar bakom mig! Från liggande soffläge, till party-sessa! Från party-sessa till liggande soffläge igen 😂🙈

 En vecka med stor variation, jobb, vänner, mingel, event, halloween, skratt, gråt och galet mycket känslor! (På ett bra sätt)

Smålänningen och min alldeles egna Åza, ( Häxan surtant ibland 😈) Hehe!  Har varit på besök.

Vi kan konsten att driva varandra till vansinne, Åza kommer få äta upp resten av sitt liv att det tar 25 min från Sigtuna till Lidingö! 😂 (NOT!) Förutom det är hon morgontrött, ordpolis och Tidsoptimist! Hahaha! Vi älskar varandra ändå!

Åza du är fantastik, Love ju Växjö-frugan❤️

Men inte bara jag kan få lära känna henne, snart kan även DU få lära känna henne bättre  om du vill. Soon i let You know! snaaaaaart officiellt 😉

Vi har vart på äventyr hela veckan. Sovit borta, sovit hemma.. Brunchat, lunchat och räddat livet på en gubbe! Spökat ut oss, busat och tagit rollerna som seriösa företagare och mammor till en helt ny nivå! 😂

imageFoto: Karin Törnblom image image

 Den sista halloween festen orkar jag inte ens skriva om! Inte ikväll iallafall. Så SJUK rolig! En kväll på MS Birgerjarl, som slutade i en kväll på Riche! I dessa j*ävla sjöjungfru dräkter! 😖😂 Tänk er minern på alla “seriösa” uppklädda, dressade män och kvinnor som bestämt sig för att gå ut till ( Stockholms största köttmarknad ) Mitt i huvudstadens område som även kallas för Stureplan! Hahaha!

Man kan ju iallfalla säga säga såhär, Man kunde inte obemärkt smita förbi! Vi var hungriga och satte oss och beställde in en middag som sjöjungfruar och med våran pirat.  Mer om det en annan dag. Kanske 😉

Alltså på riktigt, party. Jag har inte druckit en droppe alkohol sedan i juli på Gotland i somras. Har lixom inte haft något behov av det. Ångest sorg och alkohol är sällan en bra kombo!

Jag var ute på en tjejmiddag för två veckor sedan… Förutom det så har jag medvetet undvikit stora event och fester. Jag har varken, orkat, haft lust eller känsla för det… OSA:t ja till många event, backat ur i sista stund.. (Fick lite skäll angående det för ett tag sedan, och förstår självklart varför… Kommer inte hända igen 😇)

jag har Föredragit urtvättade mjukiskläder och hemma kvällar framför utekvällar och klackar! Det är helt okay att i perioder låta sig ha just perioder.

MEN jag kan inte växa fast i soffan, mögla bort i mina söndertvöttade mjukiskläder… Jag är 28 år social och singel!!!! (Behöver bara påminnas om det ibland) 

Ibland måste jag för att må bra, gå ut, dansa, skratta, busa och få “glömma bort” allt annat för en stund! 

Men nu, denna veckan så har jag tagit igen det med råge! Jösses vilken rolig vecka! Jag känner mig som på-nytt-född, som en dansande kissemiss på bordet. Eller, är det kanske råttan som dansar på bordet när katten är borta? Hmm, oavsett vad! Sjukt kul vecka, TACK alla inblandade, ingen nämnd ingen glömd! <3

Men vet du…. Det bästa med att lämna en vecka som denna bakom mig, med både vänner, party, jobb, tv-inspelning, träning, nya spännande projekt och en himmelens massa kul!

Det är att det är söndag,(  ingen Söndagsångest.) Tvärt om!

 imorgon är det måndag, mot jobbet, en ny spännande vecka, nya möjligheter och MAMMA vecka! ❤️ Bäääästa känslan!!! Som jag längtar efter denna killen

image image

Idag har jag jobbat i samarbete med inreda.com dvs  med min VÄN och kollega Annelie inreda.com 🙂

Så för att undvika att min stalker börjar tjafsa om vad som är samarbeten eller inte så understryker jag tydligt, SAMARBETE och vän! Fast också mer vän än samarbete ❤️ Jag är så lyckligt lottad över att ha denna underbara kvinna, person och gebuina människa i mitt liv! Annelie du är fantastisk! Anyway…

Hon har en webbshop, sedan 17 år (en av dom första) Nu har hon även börjat med helg-öppet i sitt shoproom på Lidingö. Så mysigt där! Kaffe, jobb och en massa härliga kunder! Kunde inte haft en bättre söndag 🙂 

Sååå mycket fint, just nu, som denna lampskärmen, vägg-dekorationen i mitten på bild  2. 

image image image imageJag ska göra om hemma. Göra en riktigt förvandling. Jag har inte riktigt kommit iordning sedan vi flyttade hit för ett år sedan (Suck!!!)

Röja bort, slänga, sorter, “piffa” osv…. MEN innan jag tar hem en, enda pryl till så ska rensningen göras! 🙂 en drömfångare ska jag ha…

Vilken tycker du? Svart eller vit?

image image

Finns HÄR 🙂 Dom är såååå fina! <3

Visst fångar dom bara “bra” drömmar?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag krypa ner i soffan… Med en skål popcorn, och titta på Johan Falk 🙂 myyyyysigt! Önskar dig en skön kväll! Stor Kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (23)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *