I farten, påväg…

image

Hej fina! Snön stannade inte kvar… Ganska skönt om du frågar mig 😉 Snön är varmt välkommen. Men då får det vara kallt och krispigt, inte blött & blaskigt! Jag vaknade upp i stan imorse. 

Borta match, på neutral mark 😉 hehe!

Idag är jag och Åza på äventyr. Möten, planering inför kommande projekt! SÅ grymt roligt! Snaaaart kan vi berätta! image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hämtade upp Åza på stationen igår. Hon kom upp med tåget, så fröken  Martens stod reda bland taxibilarna och välkomnade min partens in crime 😉  åkte hem till en vän, tog ett glas bubbel i  lugn och ro innan vi spökade ut oss ordentligt och gav oss iväg på Halloween fest i regi av Petrè event på Golden Hits 🙂 Första vinet jag dricker sedan Gotland i juli. Det har nog aldrig smakat så gott som igår! 

image image

Måste säga att jag blev grymt imponerad över oss själva som la makeup helt utan hjälp. Vi har tidigare haft makeup artist som byggt sår och andra läskiga grejer.

Detta är tredje året i rad som vi tillsammans gått på Petrès Halloween fest. Jag ÄLSKAR att dom flesta verkligen går all in! Hinner inte lägga upp alla roliga bilder från igår. Men lovar att du får dom senare ikväll..

Såhär blev resultatet på oss igår, inte så snygga…. Men skräckinjagande och smutsiga iallfalla 😉 hehe!

image image

Vi hörs ikväll! Kramar /My Martens

 

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *