Premiär imorgon ”Du är vad du äter” TV3 kl

image

 

Godmorgon! Idag fick kag börja med ta bort snön från bilrutan….. Snöööööö!?! Alltså jag älskar snö, när det är kallt och miusgrader. Inte nån plusgrad och blött och slaskigt! Nu har jag precis kommit till jobbet, SATS Märsta. Sitter och planerar pass och jobb inför både denna och nästa vecka..

Imorgon är det premiär på TV3 för Du är vad du äter. Nytt för i år är att Anna Skipper är utbytt mot Annica Sjö! Annica är ju som klippt och skuren för programmet! 🙂

Igår spelade vi in här på vårat gym. SÅ kul! Huvudpersonen får jag inte visa eller presentera än, men det kommer i om ett par veckor 😉

”Hen” är en riktigt kämpe, som jag fått äran att träna och coacha i sin träning… Du kommer älska ”hen”! Målmedveten, och fokuserad! Kommit tillbaka efter mååååånga års träningsuppehåll. Jag brinner lite extra just för livsstilsförändringar som dessa. 

Ska bli kul att få se hela ”hens” resa som gjorts tillsammans med Annica 🙂 Fortsättning följer…

Missa inte premiären imorgon!  

Jag älskar att ljudteknikern antar utmaningen att göra squats på balansbräda MED utrustningen! Hahaha! image image image imageJag hade även en Go-fika med Tess, business & plesure är bästa kombon! Tess ör gravid, pigg och glad… Så imponerad av att hon fortfarande håller pass och tränar själv, med tanke på att det inte är mänga veckor kvar tills förlossning <3 GRYMT! Det är ju faktiskt så att träning under graviditet, är bra både för kroppen och återhämtningen. Framförallt så underlättar det många gånger förlossningen…sen givetvis ska träning anpassad efter graviditet omutlighet dagsform och förutsättningar….image imageNu kommer min första kund strax. Jag kommer jobba här ute under dagen, och bege mig in till stan senare för annat jobb OCH möte upp tjejerna för halloween fest senare ikväll 🙂 kul! Jag har inte varit ute sedan jag var påGotland i somras. Det ÄR längesen!

Vi hörs sen fina du<3 kör försiktigt i det något ostabila väglag!

kram /My Martens

 

Föregående
Nästa

38 Komentarer

  1. Hej
    Tycker oxå du ser så pigg å glad ut! Du klarar dig själv lixom.. underbart att veta vilka kompisar som står pall när det blåser ..
    kram

  2. Hej
    Tycker oxå du ser så pigg å glad ut! Du klarar dig själv lixom.. underbart att veta vilka kompisar som står pall när det blåser ..
    kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Föregående
Nästa

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...