Idag är en bra dag! :)

image

Godmorgon! Klockan ringde 05:15. Spelar ingen roll att det är tidigt, regnat ute och pratas om snö…. Idag är en bra dag 🙂 Mycket på dagens to-do-list, men också väldigt roligt.

Hag har ju i perioder vitaminbrist och är lite slarvig med att få i mig det bag behöver genom kosten… Så just nu utmanar jag mig själv i alla lägen. Smakar, ställer larm och ser till att få en bättre grund att stå på 🙂

Lite vitaminboost med färska frukter fick det bli innan Lilleman åkte igår, snabbt enkelt och supergott. Annanns Gubbar, blåbär, björnbär och drakfrukt…. Lillemam gillade nog drakftukten för att det heter just drakfruk.. Hehe! 

image image

Nu mot jobbet, sen vidare mot nästa projekt 😉 kram på dig! 

image

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *