Då var det officiellt, mitt nya jobb :)

image

Godmorgon! Hoppas du sovit gott 😉 Jag är på jobbet….. Min första kund för dagen kommer om en stund. Jag ar tränat själv, sitter nu med morgonkaffe och får igenom dagen och eventuella planerade pass. Då var det äntligen officiellt! Jag inför nu i SATS familjen och jobbar på SATS Märsta 🙂 Som PT, dvs personlig tränare…

Det känns så sjukt roligt att faktiskt få jobba med det jag brinner för. Mina tidigare erfarenheter som handbollsspelare, som sidekick under alla träningsresor, som tränings och hälso inspiratör var grunden till att jag bestämde mig för att gå hela vägen och välja den stora utbildningen. Jag är verkligen glad och tacksam över detta, då det känns i hela kroppen att jag hittat ”hem”.

Detta är en nystart och en början.

Jag brinner mycket för livsstilsförändringar. Med min egna viktresa ner frän drygt 100kg så vet jag att INGENTING är omöjligt. Men, det finns inga genvägar, inga Quickfix.

Jag var tidigare mästarnas mästare på dieter innan. Soppor, pulver, inga kolhydrater, 5-2, 4-3, LCHF m.m  Jag stirrade mig blind på vågen, kalorier och märkte inte hur jag sakta men säkert bröt ner min kropp. Jag har efter viktnedgången varit en riktig jojo bantare. Det finns ingen diet som jag inte testat. Men det är en lång historia. Den tar vi en annan dag.

Jag kommer använda mina agna erfarenheter av vad man både ska och inte ska göra för nå sina mål. Individuellt planerat utefter den personen jagNär framför mig, och hens mål 🙂 

Människan  och människo kroppen är ju helt fantastisk. Att få vara en del av en kunds resa, att få guida och vägleda kunden till sitt nål och sedan stå beevis och se på när kunden lycka, DET är vad som driver mig och gör att jag älskar mitt yrke!

Så det var lite kort om mitt nya jobb och varför jag valt att jobba med just detta 🙂

image image image

Nu ska hag strax sätta igång…. Vi höra senare! Kraaaaam /My Martens

PS: Ludvig var nog den som var gladast när jag förra vecka. Berättade och visade mitt jobb. ”Mamma, det är ju mini sats där jag älskar att vara” Hahaha! Så mycket har han inte varit där, inte heller sedan innan sommaren, men han mindr det och gillar stället helt klart 😉 

122 Komentarer

 1. Vad roligt grattis! Jo jag tror det finns ett hopplöst fall. Jag har bantat många och precis som du provat det mesta. Nu väger jag 90 kg och är helt fast i den vikten sen nästan ett år. Tränar 3 ggr i veckan, styrketräning och cardio. Har sprungit en del men har nu ont i knät och väntar på röntgen men tränar styrka under tiden. Äter bra med lite kolhydrater och fett och inget socker men inget händer. Bor en bit från märsta men kanske ändå ska boka in mig hos dig? Var kan jag få mer info om PT hos dig?

 2. Woow you go Girl!? gud vad glad jag är för den skull!! Vilka framsteg du har gjort, och verkligen kämpat. Bra jobbat My! Eloge till dig!!. Är det jobbet som du va på intervju på för inte så längesen? Är det ett heltidsjobb?
  Din o lillemans trygghet nu i framtiden så att säga?
  Ha det bäst och bamse kram från en trogen bloggläsare.

 3. Grattis till jobbet My, glad för din skull! Jag är lite nyfiken på en sak, vem fotar dig? Har du alltid en fotograf vid din sida;)? Sköt om dig!

 4. Vad roligt grattis! Jo jag tror det finns ett hopplöst fall. Jag har bantat många och precis som du provat det mesta. Nu väger jag 90 kg och är helt fast i den vikten sen nästan ett år. Tränar 3 ggr i veckan, styrketräning och cardio. Har sprungit en del men har nu ont i knät och väntar på röntgen men tränar styrka under tiden. Äter bra med lite kolhydrater och fett och inget socker men inget händer. Bor en bit från märsta men kanske ändå ska boka in mig hos dig? Var kan jag få mer info om PT hos dig?

 5. Grattis till prestationen och ditt nya jobb ?? detta passar dig perfekt önskar jag Hade dig som PT du skulle kunna göra under med mig och min kassa kropp.
  Lycka till fina My kram ?

 6. Åh men fina du vad glad jag blir för din skull OMG!! Så kul jobb, så perfekt efter att ha tagit utbildningen och allt. Lycka till och hoppas det blir allt du vill och lite till. Kul att sonen blev så glad också ? ?

 7. Woow you go Girl!😉 gud vad glad jag är för den skull!! Vilka framsteg du har gjort, och verkligen kämpat. Bra jobbat My! Eloge till dig!!. Är det jobbet som du va på intervju på för inte så längesen? Är det ett heltidsjobb?
  Din o lillemans trygghet nu i framtiden så att säga?
  Ha det bäst och bamse kram från en trogen bloggläsare.

 8. Grattis till jobbet My, glad för din skull! Jag är lite nyfiken på en sak, vem fotar dig? Har du alltid en fotograf vid din sida;)? Sköt om dig!

 9. Grattis till prestationen och ditt nya jobb 💖🌟 detta passar dig perfekt önskar jag Hade dig som PT du skulle kunna göra under med mig och min kassa kropp.
  Lycka till fina My kram 💖

 10. Stort grattis till nya jobbet! Det ska vara roligt att gå till jobbet, så viktigt om man ska trivas! Detta tror jag passar dig som handen i handsken! ?

 11. Åh men fina du vad glad jag blir för din skull OMG!! Så kul jobb, så perfekt efter att ha tagit utbildningen och allt. Lycka till och hoppas det blir allt du vill och lite till. Kul att sonen blev så glad också 😀 😀

 12. Stort grattis till nya jobbet! Det ska vara roligt att gå till jobbet, så viktigt om man ska trivas! Detta tror jag passar dig som handen i handsken! 🙂

 13. Ett stort grattis till ditt nya jobb:) och att du har visat dom som inte trodde på dig
  och framför allt dig själv när det kändes jobbigt.
  Efter regn kommer solsken, du ska vara riktigt stolt över dig själv att du har fixat jobb som PT direkt efter din utbildning.
  Ett stort Lycka till med ditt nya liv/jobb
  kram

 14. Ett stort grattis till ditt nya jobb:) och att du har visat dom som inte trodde på dig
  och framför allt dig själv när det kändes jobbigt.
  Efter regn kommer solsken, du ska vara riktigt stolt över dig själv att du har fixat jobb som PT direkt efter din utbildning.
  Ett stort Lycka till med ditt nya liv/jobb
  kram

 15. […] Idag skriver My på sin blogg att hon ska börja jobba som PT på SATS Märsta men i söndags skrev hon sina sista tentor och är således inte ens nära att vara en utbildad PT. På SAFE – som håller i hennes utbildning och där jag själv är utbildad – sker nämligen utbildningen i flera steg där du först går en grundutbilning och blir någonting som heter ”styrketräningsinstruktör” vilket innebär att du mest visar nya medlemmar hur maskinerna fungerar, städar och underhåller gymmet då det ingår 2 st ”PT-timmar” som de kallar det för. […]

 16. Ett stort Grattis och lycka till.
  Då kan man kanske önska att du lägger ut lite om kosten vad man kan äta under en dag
  samt lite träningstips ett önskemål alltså.
  kram Ewa ?

  • anna N.
   Ha ha, du vill alltså ha gratis PT via webb här? Du får nog allt pallra dig iväg till ett gym och betala en PT om du inte begriper själv vad du ska äta eller hur du ska träna. Varför skulle My ge gratis PT lektioner på sin blogg?

 17. Wow GRATTIS !!!! Du kommer att bli en superbra PT med ditt bagage i livet, så vet du ju att ingenting är omöjligt. Det går att reparera saker som har gått snett i livet o göra förändringar. Det är du ett levande exempel på. Än en gång – grattis !!! Kram ❤️

 18. […] Idag skriver My på sin blogg att hon ska börja jobba som PT på SATS Märsta men i söndags skrev hon sina sista tentor och är således inte ens nära att vara en utbildad PT. På SAFE – som håller i hennes utbildning och där jag själv är utbildad – sker nämligen utbildningen i flera steg där du först går en grundutbilning och blir någonting som heter ”styrketräningsinstruktör” vilket innebär att du mest visar nya medlemmar hur maskinerna fungerar, städar och underhåller gymmet då det ingår 2 st ”PT-timmar” som de kallar det för. […]

 19. Ett stort Grattis och lycka till.
  Då kan man kanske önska att du lägger ut lite om kosten vad man kan äta under en dag
  samt lite träningstips ett önskemål alltså.
  kram Ewa 🙂

  • anna N.

   Ha ha, du vill alltså ha gratis PT via webb här? Du får nog allt pallra dig iväg till ett gym och betala en PT om du inte begriper själv vad du ska äta eller hur du ska träna. Varför skulle My ge gratis PT lektioner på sin blogg?

 20. Wow GRATTIS !!!! Du kommer att bli en superbra PT med ditt bagage i livet, så vet du ju att ingenting är omöjligt. Det går att reparera saker som har gått snett i livet o göra förändringar. Det är du ett levande exempel på. Än en gång – grattis !!! Kram ❤️

 21. Grattis My…förstår att du är rosenglad ?
  Så ni får jobba som pt innan ni fått proven godkända och fått diplomet, el är det mer som träningsinstruktör el kanske i ditt fall att marknadsföra dem i början? Jättekul vilket som, förstår som sagt att du är glad..Grattis igen o lycka till!

  • Jag är anställd av SATS som PT ? Personlig Tränare med andra ord…
   instruktör kommer jag att komplettera med så småningom. Men huvud fokus kommer att vara just personlig träning. Sen kommer jag att hålla klasser ibland, som komplettering till yrket ?
   Även kostrådgivare och
   Gravidträning står på schemat i kommande utbildningar. Man kan aldrig bli fullärd i denna bransch, UNDERBART ? Men nu är det PT utbildningen jag har gått och också PT anställning jag fått på SATS ? Tack snälla du för omtanken <3

 22. Grattis My…förstår att du är rosenglad 😉
  Så ni får jobba som pt innan ni fått proven godkända och fått diplomet, el är det mer som träningsinstruktör el kanske i ditt fall att marknadsföra dem i början? Jättekul vilket som, förstår som sagt att du är glad..Grattis igen o lycka till!

  • Jag är anställd av SATS som PT 🙂 Personlig Tränare med andra ord…

   instruktör kommer jag att komplettera med så småningom. Men huvud fokus kommer att vara just personlig träning. Sen kommer jag att hålla klasser ibland, som komplettering till yrket 🙂

   Även kostrådgivare och
   Gravidträning står på schemat i kommande utbildningar. Man kan aldrig bli fullärd i denna bransch, UNDERBART 🙂 Men nu är det PT utbildningen jag har gått och också PT anställning jag fått på SATS 🙂 Tack snälla du för omtanken <3

 23. Hjärtligt Grattis till nya jobbet, det är du värd! Kommer att gå jättebra för dig.
  Nu riktar jag mig till Sveriges Televsion, nu är det dags att även ta in en kvinnlig PT i rutan som kan ge oss lite råd och tips, det ska ju alltid vara killar till detta, My är både snygg och framförallt intelligent så hon kommer att dra många tv-tittare var så säkra.

 24. Hjärtligt Grattis till nya jobbet, det är du värd! Kommer att gå jättebra för dig.
  Nu riktar jag mig till Sveriges Televsion, nu är det dags att även ta in en kvinnlig PT i rutan som kan ge oss lite råd och tips, det ska ju alltid vara killar till detta, My är både snygg och framförallt intelligent så hon kommer att dra många tv-tittare var så säkra.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...