lycka, glädje, tacksamhet

image

Godkväll!

Idag lämnade jag skolan 19:30, jagar där 07:25 och hamnade mitt i en förberedande reklaminspelning.

 NU är jag helt slut! Men på ett bra sätt.

idag har varit den BÄSTA dagen under hela utbildningen! 🙂

Då ska du veta att jag stormtrivs redan från första dagen!  vi har haft riktig praktik med riktiga kunder. Jag har fått utmana mig själv, lämna min comfortzone och ”raggat” kunder! (Ordagrant! ) förklarar imorgonzz

Valet att gå denna utbildningen och göra denna ”resan” är ovärderlig för mig! Inte bara för att jag slutat röka, utan även för Självinsikten, förändringen och att jag börjat jobba med mig själv både fysiskt och psykiskt.

Utbildningen kunde inte kommit mer lägligt i tiden. Jag har hittat ”hem”. Att få ta träningen som tidigare varit en hobby som inte tidsmässigt kunnat vara i prio, till en stående del av vardagen, är magiskt!

Att få Börja leva som jag lär, oslagbart! Dessutom, att jag inom väldigt snar framtid får jobba med min tidigare hobby, proffesionellt…

Att få jobba med människor, se till deras behov/önskemål vara en del av deras personliga resa/utveckling…  Att få coacha, inspirera och peppa andra till att nå deras mål, det ÄR FANTASTISKT!

Berättar mer på bloggen imorgon….. Nu  efter 12 galet roliga timmar i skolan så tar jag kväll nu. Wahlgrens värld och breaking News från soffan får det bli..

Ville bara dela led mig av mina känslor och samtidigt säga, Stort TACK till mina underbara klasskamrater <3

Stort TACK till mina FANTASTISKA lärare! @olaussonmarcus @jillholmstrom Conny, Micke, Lise-lott, Malin, och givetvis skolan SAFE Education

kram & Gonatt! /My Martens

3 Komentarer

  1. Du kan och du kommer att gå långt. Önskar jag bodde närmare så du kunde lära ”tant” om kroppen o få fart på kärringen.
    Kram och ha en skön fredag

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...