Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare… Fullt fokus framåt!

270816-MyMartens-HermanCaroan-0477

image

Hej fina! Mycket händer i mitt liv just nu. Jag går med stadiga steg framåt,  åt rätt håll. Självklart har jag mina bakslag och sämre dagar emellanåt….. Men så länge det får framåt, så för det ingenting. Två-tre steg fram och ett steg bak. Men det är ändå framsteg! Jag går i kbt hos psykolog, skiiiiiit jobbigt emellanåt, men SÅ värt det! 

 Stora förändringar, på alla plan i mitt liv! En Känslomässig resa, likt en bergodalbana. Många års kamp. I både med och motgång. Erfarenheter på både gott och ont. En oförglömlig resa med My’s Blommor som den 4 juli i år fick ett slut. 10 år av mitt 28 åriga liv ör en ganska lång stund. ”Vem är jag utan My’s Blommor?” 

Ett beslut som höll på att knäcka mig totalt. Att inse att trots att man gav allt och lite till, så räckte det inte ända fram. Att förmedla fetta till Mia anställda, till mitt dreamteam ( <3 ) ingen lätt uppgift!

Det blev en kamp in i det sista för att inte lämna leverantörs skulder och skatteskulder bakom mig. Jag lyckades. På skakandes ben gick jag in på tingsätten och begärde mig själv i konkurs måndagen den 4:e. Det gjorde ont. Men jag avslutade med ”flaggan i topp”. Men inte känslomässigt….. 

Adrenalinet som varit nästan omänskligt maxat under en längre period började lägga sig. Vad händer när man stannar upp. Jo? Man faller ihop. Jag föll ihop, handlöst. Hårt, utan minsta chans att ta emot mig. Slog i backen så jag trodde jag skulle dö på kuppen! 

Samtidigt så kliver ”någon” fram, börjar sprida rykten, jag blir ”anonymt” anmäld, misstänkt för skattebrott, ifrågasatt som mamma, ifrågasatt som matte, ifrågasatt som person, ännu en utredning drar igång (nerlagd nu),

sexlistor om mig börjar cirkulera på nätet. Jag har enligt listan legat med alla mina väninnors män och X-män. Det och en massa rykten eskalerar. man sparkade på mig när jag redan låg ner. Inte en gång, utan om och om igen….

 Hoten lät följande:

”Ensam mamma My skulle inte glömma vart hon kom ifrån”

 ”ingen skulle vija vara med henne”

”My du kommer be på dina vara knän att du aldrig flyttat upp hit” m.m

Rykten helt utan substans, tokiga påhitt, det ena värre än det andra. Nästan lite skrattretande!

Vad händer, jo, mina alra närmaste, sväljer betet med hull och hår (inte  sexlistan) och skapar en häxjakt jag aldrig kunnat drömma om. Nu snackat vi brutal jävla vuxen mobbningen! 

Människor visar verkligen sina rätta jag. Jag såg snabbt vilka som fanns där när det stormade som mest. Och vilka som fortfarande lyser med sin frånvaro. Samt dessa människor som inte ”vågar” ta ställning eller förknippas med mig pga av visa av dom drivande i ”häxjakten”

– Intressant, mycket intressant.

Det fanns också dom som klev fram, människor jag minst räknade med klev fram och sträckte ut en hand. Människor som synade häxjakten för längesen…

Mina ”änglar” i en mycket svår stund. Den svåra stunden handlade inte så mycket om häxjakten, utan om allt annat som en konkurs och känslor man stängt ute under 15år. 

Jag har stått på egna ben sedan 13 års ålder. Jag har varit med om en hel del trots mina 28år. Saker jag inte önskar min värsta ovän.

Jag har levt med ångest till och från sedan väldigt bra är. Panikångesten som slog till innan konkursen var helt ny för mig. Ångest har mänga olika ansikten. Ångest är skitjobbigt! Men jag skäms inte över att berätta om det, det är SÅ mycket vanligare än vad man tror!

Min sämsta sida är separationsångest. När jag väl släppt någon nära så har jag jätte svårt att ta farväl… <3 Jag kan vända ut och in på mig själv, på bekostnad av mig själv… för att inte behöva ta farväl. 

En sak har jag lärt mig nu. Det är ingen idé att lägga energi på det man inte kan påverka. Vuxen mobbning, näthat, avundsjuka, häxjakt. Ingen idé att försvara sig, jag vet inte ens om jag har hört hälften av all påståenden.. 

Det är tur att det ör 2016, annars hade jag nog blivit bränd på bål! Hehe! Skämt osido…. 

det är typiskt mig att stanna kvar i ett destruktivt förhållande, i en destruktiv relation… Oavsett relation! Det är ett invant beteende. Det ör någonting jag vuxit upp med. Det får vara slut på det nu! 

Jag är inte felfri, jag är inte perfekt! Jag står för det jag säger och gör. Jag har sagt förlåt om jag sårat. Förlåt om jag gjort någon ledsen. Jag har sträckt ut en öppen hand. Bett om en förklaring för att Kunna förstå vad jag har gjort….. Jag har inte ens fått en chans att få veta vad jag är anklagad för.

Det är aldrig ens fel att två träter….

Jag har gjort vad jag kan för att reda ut, det som finns att reda ut. Mer än så kan jag inte göra…

Allt är baserat på att ”någon sa, att han sa, att hon trodde” osv… Skrämmande men sant! Jag skyddar någon/några. Av respekt mot familjer och nära och kära.

-Varför gör jag det? Precis som jag skriver, Av respekt och kärlek.

-Vad får jag tillbaka för det? Ingenting, inte ett skit!

MEN, jag VET att jag har rent mjöl i påsen, jag kan gå med rak rygg och möta vilken blick jag än möter! Jag VET. Det räcker för mig! 

Människor som är utstuderat elaka, som medvetet försöker för att förstöra, jävlas och trycka ner någon. Sådan människor vill jag inte ha i mitt liv…

Sanningen min Vän, sanningen kommer alltid fram! Förr elle senare…. 

Så nu tar jag sikte på framtiden ljusare tider och jag är både mer mottaglig och öppen för vad den har att erbjuda. Mer klarsynt än såhär, har jag aldrig varit!

-Tack för att du finns! <3

Nu sprider vi glädje, kärlek och pepp istället för tvärt om! 

Nu mot skolan….. Fullt fokus på mig själv, min och Lilleman framtid! <3

Önskar dig en skön dag! 

124 Komentarer

 1. Mycket klokt My! Falska vänner är inget att ha i sitt liv,du står stark kvar med dina riktiga vänner som visade att dom va kvar när du hade det dom jobbigast.Fortsätt framåt och ta hand om dig och din lille kille och vovve så klart ? Kram

 2. Avundsjuka, bittra kvinnor med fler barn än dom orkar med. Va ska dom göra för att inte vara sämst i världen själva. Jo, få en syndabock. Och det blev du. Klart dom blev avundsjuka på dig och ville få bort dig. Ditt ordspråk var väldigt bra. Du kan inte förändra dessa bittra damer, dom är obotliga. Gå vidare. Glöm packet. Du vet nu vem du har på din sida. Ta vara på dessa vänner. Lycka till mamma My. ❤️

 3. Har inte en aning om vad det är du utsätts för eller vad all denna skit du får handlar om. Människor har det i sin natur att ge sig på andra, baktala, sprida osanningar det finns överallt på alla arbetsplatser, här hos dig, inom familjer, bland vänner. All skit någon vräker ur sig har ju att göra med att de själva har något inom sig de inte är nöjda med och då behöver de ge sig på någon annan för att lätta på trycket. En harmonisk människa har inget behov av att ge sig på andra. Fel som man ser i andra har man till 100% problem med själv.

 4. Fina du❤
  Tycker den häxjakt mot dig just nu är patetisk. Flera sk vuxna människor som går ihop mot en ensam stackare, fy så lågt. Oavsett vad du nu har gjort, om du nu har gjort nåt alls vill säga, så förtjänar du inte detta. De andra sjunker mer och mer i mina och säkert många flers ögon.
  Kram på dig❤

 5. Tusan vad du är stark My ❤️
  Stå mitt i konkursen med allt vad det innebar, känslomässigt o allt annat arbete. Samtidigt rykte, hot, anmälningar m.m. Alltså jag fattar inte hur du har pallat !!
  Dina vänner som har funnits där för dig denna tiden är dom du ska värna om ❤️
  Hade jag varit dig, så hade jag satt punkt med detta inlägget. Suddat ut det gamla (även om det gör ont).
  Fokusera på din son, din utbildning o dina vänner ?
  Kram ❤️

 6. Ville bara lämna ett litet avtryck. Blir så berörd… hade det oxå tufft för några år sen och gick igen en del av det du nämner. Tycker du är så stark som klara allt detta!
  Har förstått av vad du skriver att vissa sk vänner inte längre existerar då du inte nämner de länge. Men det i sånt här läge som man inser vilka som egentligen finns där för en.
  Precis som Du skriver så kommer sanningen alltid fram och då är det skönt att stå där rakryggad i slutet.
  Kram från en fd ölänning och florist
  /Sofie

 7. Mycket klokt My! Falska vänner är inget att ha i sitt liv,du står stark kvar med dina riktiga vänner som visade att dom va kvar när du hade det dom jobbigast.Fortsätt framåt och ta hand om dig och din lille kille och vovve så klart 😊 Kram

 8. Ja, vad ska man säga…Vuxna människor, föräldrar och som blogg läsare förfäras man över vissa saker. Vad pågår?
  Önskar dig det bästa och lugn och ro!
  Kram

 9. Härliga människa <3
  Det finns så många fega, falska människor som måste trycka ner andra för att må bra, fyyy! Dom blir genomskådade så småningom.
  Kram till dig

 10. Det är för jävligt på ren svenska, att människor beter sig så. Ena dagen är du syster och bästa vän för att bli paria nästa. Något viktigt lär du dig, ytliga, glättiga ¨bästisar aka systrar¨ bara lägg ner det…. dessa kommer att falla på eget grepp så småningom. Det är det enda du kan vara riktigt säker på. Välj nu ut vänner med integritet och jordnära inställning till livet och människorna runt omkring så ska du se att du kommer ut så mycket starkare än du kunnat drömma om. Riktiga vänner kan man räkna på en hand. De andra ska man hålla en armlängds avstånd från. Du kommer att gå en lysande framtid till mötes , var så säker. Med alla dina erfarenheter så finns det bara motorväg framåt. Tänk på det ? Lycka till!

 11. Ja jag har sett denna hets på en del bloggar. Försökt att stå neutral. Tycker att det är väldigt tråkigt att folk inte kan se förbi rykten och elakt förtal . Man ska gå efter den enkla regeln.Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.Tänk vad mycket skitsnack vill skulle slippa då.Mer kärlek åt varandra istället.Nästa gång kan de vara de så blir utsatta,då står det där och får se hur det känns.Skickar en stor varm styrkekram till dig fina My.

 12. Avundsjuka, bittra kvinnor med fler barn än dom orkar med. Va ska dom göra för att inte vara sämst i världen själva. Jo, få en syndabock. Och det blev du. Klart dom blev avundsjuka på dig och ville få bort dig. Ditt ordspråk var väldigt bra. Du kan inte förändra dessa bittra damer, dom är obotliga. Gå vidare. Glöm packet. Du vet nu vem du har på din sida. Ta vara på dessa vänner. Lycka till mamma My. ❤️

 13. Har inte en aning om vad det är du utsätts för eller vad all denna skit du får handlar om. Människor har det i sin natur att ge sig på andra, baktala, sprida osanningar det finns överallt på alla arbetsplatser, här hos dig, inom familjer, bland vänner. All skit någon vräker ur sig har ju att göra med att de själva har något inom sig de inte är nöjda med och då behöver de ge sig på någon annan för att lätta på trycket. En harmonisk människa har inget behov av att ge sig på andra. Fel som man ser i andra har man till 100% problem med själv.

 14. Fina du❤
  Tycker den häxjakt mot dig just nu är patetisk. Flera sk vuxna människor som går ihop mot en ensam stackare, fy så lågt. Oavsett vad du nu har gjort, om du nu har gjort nåt alls vill säga, så förtjänar du inte detta. De andra sjunker mer och mer i mina och säkert många flers ögon.
  Kram på dig❤

 15. Tusan vad du är stark My ❤️
  Stå mitt i konkursen med allt vad det innebar, känslomässigt o allt annat arbete. Samtidigt rykte, hot, anmälningar m.m. Alltså jag fattar inte hur du har pallat !!
  Dina vänner som har funnits där för dig denna tiden är dom du ska värna om ❤️
  Hade jag varit dig, så hade jag satt punkt med detta inlägget. Suddat ut det gamla (även om det gör ont).
  Fokusera på din son, din utbildning o dina vänner 😄
  Kram ❤️

 16. Åh My. Precis vad jag behövde läsa! Eller misstolka mig rätt!! Menade självfallet biten med att stå rakryggad. Att inte låta sig tryckas ner. Att kämpa. Att komma ihåg vem som betyder något och vem som inte gör det. För vad fan, varför skall man ödsla energi på idioter?? Fokusera på vad som är viktigt och blicka fram. Inte bak. Så tack, för att du öppnade mina ögon lite.. Dom stängs ofta lätt i storm och man backar och duckar.
  Kör hårt fina du! Tycker du är grymt stark i din resa och du verkar vara en fantastisk både mamma och matte!
  Folk är idioter – nu kör vi hårt!! ? ha en fin dag i skolan! Kram <3

 17. ”Om skvaller var mat, skulle många människor vara överviktiga.” Sorgligt men så är det och det enda man kan göra åt det är att ignorera skitpratet och bara fortsätta fokusera på sig och sitt och leva sitt liv – precis som du gör! <3

 18. Ville bara lämna ett litet avtryck. Blir så berörd… hade det oxå tufft för några år sen och gick igen en del av det du nämner. Tycker du är så stark som klara allt detta!
  Har förstått av vad du skriver att vissa sk vänner inte längre existerar då du inte nämner de länge. Men det i sånt här läge som man inser vilka som egentligen finns där för en.
  Precis som Du skriver så kommer sanningen alltid fram och då är det skönt att stå där rakryggad i slutet.
  Kram från en fd ölänning och florist
  /Sofie

 19. Ja, vad ska man säga…Vuxna människor, föräldrar och som blogg läsare förfäras man över vissa saker. Vad pågår?
  Önskar dig det bästa och lugn och ro!
  Kram

 20. My, kan inte du bara ta bladet från munnen och vara den större människan? Skitsnacket måste ju få ett slut snart. Vad är det för fel på dina fd vänner? JT’ s problem vet väl alla är media/penningkåt men de andra… Trodde så mycket bättre om så många!!! Hittade den här kommentaren från JT; ”Börjar blir jävligt lack på all denna falskhet nu. Alla bloggare som du pratar om vet vad som har hänt med var och en av dom.
  Sluta babbla om mobbning. Ingen mobbar någon men alla har nog sina egna anledningar till varför de inte finns där idag för henne och behöver inte någon flockledare som någon kommenterade. Begriper inte riktigt vad vissa läsare tror.
  Ta reda på sanningen istället så tror jag du också skulle förstå.”
  Kan inte du skriva sanningen? Få stopp på allt? Slå hyenorna på fingrarna..?
  Kämpa!

  • Förstår att det kan vara svårt att skriva sanningen bakom allt detta även om det vore det absolut bästa, håller med dig ”Nissan”. Annars tycker jag du ska försöka att lämna det nu även om det gör ont och är svårt men tror att du bara eldar på de andra ännu mer med sådana här inlägg. Strunta i de My du visar att man kan komma vidare du är stark och tänk nu på och fokusera på dig och Lilleman de här andra betyder ingenting längre. Du har dessutom några fina tjejer i din närhet hellre få och lojala än många ytliga. Heja dig ?.

  • Jag kan hålla med. Säg bara som det är och vad som hänt. Bättre du förekommer…. För allt kommer att komma fram förr eller senare. Så är det ju bara.

  • Det bör My absolut inte göra!!! Hon sänker sig nog inte till den skvallernivån. Förresten varför är du själv så intresserad av privat skvaller? Gå vidare! Hetsa inte!!

 21. Härliga människa <3
  Det finns så många fega, falska människor som måste trycka ner andra för att må bra, fyyy! Dom blir genomskådade så småningom.
  Kram till dig

 22. Det är för jävligt på ren svenska, att människor beter sig så. Ena dagen är du syster och bästa vän för att bli paria nästa. Något viktigt lär du dig, ytliga, glättiga ¨bästisar aka systrar¨ bara lägg ner det…. dessa kommer att falla på eget grepp så småningom. Det är det enda du kan vara riktigt säker på. Välj nu ut vänner med integritet och jordnära inställning till livet och människorna runt omkring så ska du se att du kommer ut så mycket starkare än du kunnat drömma om. Riktiga vänner kan man räkna på en hand. De andra ska man hålla en armlängds avstånd från. Du kommer att gå en lysande framtid till mötes , var så säker. Med alla dina erfarenheter så finns det bara motorväg framåt. Tänk på det 🙂 Lycka till!

 23. Ja jag har sett denna hets på en del bloggar. Försökt att stå neutral. Tycker att det är väldigt tråkigt att folk inte kan se förbi rykten och elakt förtal . Man ska gå efter den enkla regeln.Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.Tänk vad mycket skitsnack vill skulle slippa då.Mer kärlek åt varandra istället.Nästa gång kan de vara de så blir utsatta,då står det där och får se hur det känns.Skickar en stor varm styrkekram till dig fina My.

 24. Jag tycker att du är helt fantastisk! Beundrar så din styrka med tanke på din uppväxt. Tycker det är ofantligt sorgligt och elakt, ja grymt hur du blir behandla av vissa andra bloggare. Såg bland annat att en annan bloggare på Aff skrivit om dig i illa förtäckta ordalag, hur du drog på dig offerkoftan. Hur kan en människa vara så jävla elak? Hon blev så ful i mina ögon.
  Stå på dig vackra människa! Alla förstår och ser vad som är sant.

 25. Åh My. Precis vad jag behövde läsa! Eller misstolka mig rätt!! Menade självfallet biten med att stå rakryggad. Att inte låta sig tryckas ner. Att kämpa. Att komma ihåg vem som betyder något och vem som inte gör det. För vad fan, varför skall man ödsla energi på idioter?? Fokusera på vad som är viktigt och blicka fram. Inte bak. Så tack, för att du öppnade mina ögon lite.. Dom stängs ofta lätt i storm och man backar och duckar.
  Kör hårt fina du! Tycker du är grymt stark i din resa och du verkar vara en fantastisk både mamma och matte!
  Folk är idioter – nu kör vi hårt!! 🙂 ha en fin dag i skolan! Kram <3

 26. ”Om skvaller var mat, skulle många människor vara överviktiga.” Sorgligt men så är det och det enda man kan göra åt det är att ignorera skitpratet och bara fortsätta fokusera på sig och sitt och leva sitt liv – precis som du gör! <3

 27. Wow, heja dig My. Upp med näsan och fnys åt skiten. Som sagt andra bloggerskor, A-B- eller C som dom kallas, försöker med alla medel komma upp i den högre hirearkin genom falskhet och så mycket skitsnack. Men, det kommer att bita dom i nacken till slut. Vid ett besök i en butik i Stockholm för ett tag sedan, kliver en bloggerska in och är så jävulskt otrevlig och spydig mot tjejen i kassan att jag blev helt stel. Vi som var i butiken slutade andas allihopa och stod tryckta mot väggen. Hon avslutade med: Ser du för fan inte vem jag är…..som om hela världen cirkulerade runt henne.
  Nej, du vinner så mycket på din ärlighet och de s.k vännerna kan få lunka runt och tro att dom är förmer.
  Kram bästa fina Du.

 28. My, kan inte du bara ta bladet från munnen och vara den större människan? Skitsnacket måste ju få ett slut snart. Vad är det för fel på dina fd vänner? JT’ s problem vet väl alla är media/penningkåt men de andra… Trodde så mycket bättre om så många!!! Hittade den här kommentaren från JT; ”Börjar blir jävligt lack på all denna falskhet nu. Alla bloggare som du pratar om vet vad som har hänt med var och en av dom.
  Sluta babbla om mobbning. Ingen mobbar någon men alla har nog sina egna anledningar till varför de inte finns där idag för henne och behöver inte någon flockledare som någon kommenterade. Begriper inte riktigt vad vissa läsare tror.
  Ta reda på sanningen istället så tror jag du också skulle förstå.”

  Kan inte du skriva sanningen? Få stopp på allt? Slå hyenorna på fingrarna..?

  Kämpa!

  • Förstår att det kan vara svårt att skriva sanningen bakom allt detta även om det vore det absolut bästa, håller med dig ”Nissan”. Annars tycker jag du ska försöka att lämna det nu även om det gör ont och är svårt men tror att du bara eldar på de andra ännu mer med sådana här inlägg. Strunta i de My du visar att man kan komma vidare du är stark och tänk nu på och fokusera på dig och Lilleman de här andra betyder ingenting längre. Du har dessutom några fina tjejer i din närhet hellre få och lojala än många ytliga. Heja dig 👍.

  • Jag kan hålla med. Säg bara som det är och vad som hänt. Bättre du förekommer…. För allt kommer att komma fram förr eller senare. Så är det ju bara.

  • Det bör My absolut inte göra!!! Hon sänker sig nog inte till den skvallernivån. Förresten varför är du själv så intresserad av privat skvaller? Gå vidare! Hetsa inte!!

 29. Jag tycker att du är helt fantastisk! Beundrar så din styrka med tanke på din uppväxt. Tycker det är ofantligt sorgligt och elakt, ja grymt hur du blir behandla av vissa andra bloggare. Såg bland annat att en annan bloggare på Aff skrivit om dig i illa förtäckta ordalag, hur du drog på dig offerkoftan. Hur kan en människa vara så jävla elak? Hon blev så ful i mina ögon.

  Stå på dig vackra människa! Alla förstår och ser vad som är sant.

 30. Hej My!
  Det är bra att du skriver om detta, för vi är många som råkat ut för liknande ”häxjakter”. Att bli baktalad och utfrusen pga rykten och rent skitsnack är riktigt uselt beteende av dem som startar/orsakar det hela.
  Jag tror absolut att allt som hänt bottnar i ren och skär avundsjuka och illvilja. Du är ung, snygg, driftig, självständig och klarar så mycket mer än vad dessa före detta vänner någonsin kommer att göra. Att du inte hänger upp hela ditt liv på en man utan står på egna ben har nog också en viss del i det hela.
  Som du skriver så är det enda raka att hålla huvudet högt och gå vidare. Hur mycket man än skulle vilja reda ut och få förklara för dem som svikit en. Ibland kan det ta en tid men till slut så kommer sanningen alltid fram, och då är det en hel del personer som kommer få krypa till korset och skämmas ordentligt.
  Det är strongt av dig att bemöta allt som du gör nu. Man ska inte ta vad som helst, att man är snäll innebär inte att folk har rätt att säga eller göra vad som helst mot en. Det är en hel del kvinnliga bloggare som bör växa upp och syna sig själva.
  Bra att du biter ifrån och står upp för vad som är rätt. ?
  Önskar dig en fin kväll och hoppas att du nu bara ser framåt! / Kram från en medelålders liten tant

 31. Bra skrivet My! Men alltså, jag har läst i kommentarer både nyligt och tidigare om någon som heter Vanita. Denna Vanita verkar ju ha en central roll i smutskastningen av dig. Vem i hela världen är det? Kan inte dra mig till minnes att du någonsin skrivit om en vän med det namnet. Snälla, red ut detta så jag förstår ?

 32. Wow, heja dig My. Upp med näsan och fnys åt skiten. Som sagt andra bloggerskor, A-B- eller C som dom kallas, försöker med alla medel komma upp i den högre hirearkin genom falskhet och så mycket skitsnack. Men, det kommer att bita dom i nacken till slut. Vid ett besök i en butik i Stockholm för ett tag sedan, kliver en bloggerska in och är så jävulskt otrevlig och spydig mot tjejen i kassan att jag blev helt stel. Vi som var i butiken slutade andas allihopa och stod tryckta mot väggen. Hon avslutade med: Ser du för fan inte vem jag är…..som om hela världen cirkulerade runt henne.
  Nej, du vinner så mycket på din ärlighet och de s.k vännerna kan få lunka runt och tro att dom är förmer.
  Kram bästa fina Du.

 33. Heja dig My!!
  Det är rent fånigt det som pågår runt dig och jag tror inte nån fattar något av hela grejen. Blir så full i skratt över alla dessa som förfasar sig över falskhet och att de minsann är lika renlevnadsmänniskor som självaste Dalai Lama, men som sen på fyllan råkat avslöja ganska grova saker om hur de lyckats göra sig en hacka på människors lättköpthet och välvilja. ..
  Jättebra att du står på dig och struntar i dem som gärna kastar sten men som inte inser att de själva bor i glashus. Du har många cybervänner här som känner igen mycket i det du skriver och som hejar på dig oavsett skitsnack och töntiga påhopp. Jättebra att du fortsätter framåt! Du har ju massor av tid på dig att göra hur mycket som helst och att nå de mål du sätter upp! Jisses om 10 år kvalar ju du knappt in som medelålders, så du har all tid i världen! ? Kram!

 34. Hej My!

  Det är bra att du skriver om detta, för vi är många som råkat ut för liknande ”häxjakter”. Att bli baktalad och utfrusen pga rykten och rent skitsnack är riktigt uselt beteende av dem som startar/orsakar det hela.

  Jag tror absolut att allt som hänt bottnar i ren och skär avundsjuka och illvilja. Du är ung, snygg, driftig, självständig och klarar så mycket mer än vad dessa före detta vänner någonsin kommer att göra. Att du inte hänger upp hela ditt liv på en man utan står på egna ben har nog också en viss del i det hela.

  Som du skriver så är det enda raka att hålla huvudet högt och gå vidare. Hur mycket man än skulle vilja reda ut och få förklara för dem som svikit en. Ibland kan det ta en tid men till slut så kommer sanningen alltid fram, och då är det en hel del personer som kommer få krypa till korset och skämmas ordentligt.

  Det är strongt av dig att bemöta allt som du gör nu. Man ska inte ta vad som helst, att man är snäll innebär inte att folk har rätt att säga eller göra vad som helst mot en. Det är en hel del kvinnliga bloggare som bör växa upp och syna sig själva.
  Bra att du biter ifrån och står upp för vad som är rätt. 🙂

  Önskar dig en fin kväll och hoppas att du nu bara ser framåt! / Kram från en medelålders liten tant

 35. Bra skrivet My! Men alltså, jag har läst i kommentarer både nyligt och tidigare om någon som heter Vanita. Denna Vanita verkar ju ha en central roll i smutskastningen av dig. Vem i hela världen är det? Kan inte dra mig till minnes att du någonsin skrivit om en vän med det namnet. Snälla, red ut detta så jag förstår 🙂

 36. My!
  Vill bara skicka en massa kramar med styrka till dig. Du berör med din blogg och inlägg. Ditt inlägg visar vem DU är och det är en kvinna med mod och styrka! Kram kram ?

 37. Brukar aldrig kommentera men gör det nu för att jag håller på dig My. Det är vuxna ,kända bloggare ( följde dom alla ) som tar avstånd ,vad nu som hänt så kan man förlåta ,åtminstonde för barnen skull ( dom hade oxå så roligt ) tycker det är riktigt svagt av dom andra ! Stå på dig My o kram ❤️

 38. Heja dig My!!
  Det är rent fånigt det som pågår runt dig och jag tror inte nån fattar något av hela grejen. Blir så full i skratt över alla dessa som förfasar sig över falskhet och att de minsann är lika renlevnadsmänniskor som självaste Dalai Lama, men som sen på fyllan råkat avslöja ganska grova saker om hur de lyckats göra sig en hacka på människors lättköpthet och välvilja. ..
  Jättebra att du står på dig och struntar i dem som gärna kastar sten men som inte inser att de själva bor i glashus. Du har många cybervänner här som känner igen mycket i det du skriver och som hejar på dig oavsett skitsnack och töntiga påhopp. Jättebra att du fortsätter framåt! Du har ju massor av tid på dig att göra hur mycket som helst och att nå de mål du sätter upp! Jisses om 10 år kvalar ju du knappt in som medelålders, så du har all tid i världen! 😃 Kram!

 39. Hej My! Jag förstår att du tänker att du inte vill berätta för att skydda folks barn o familjer. Fast varför? Lögnerna som sprids om dig kan läsas av din familj och dina barn ( när de är gamla nog). Stå upp för dig själv och berätta din version! Jag tror du skulle må bättre om du fick känna att du fått säga ditt . Kram ❤️

 40. Jag tycker det är hemskt om man utsätts för förtal och lögner. Men jag undrar verkligen. VAR finns detta förtal, finns det i andras bloggar, eller var? Jag ser aldrig nånting.. Eller är det i mejl till dig My. ? Sånt som bara du själv tar del av? Tycker det är L I T E konstigt med dessa skriverier om hot och förtal och allt annat när man liksom inte ser nåt av det?
  Varför inte bara nämna vid namn eller bloggnamn så kanske det ger sig snart.

 41. My!
  Vill bara skicka en massa kramar med styrka till dig. Du berör med din blogg och inlägg. Ditt inlägg visar vem DU är och det är en kvinna med mod och styrka! Kram kram 😘

 42. Brukar aldrig kommentera men gör det nu för att jag håller på dig My. Det är vuxna ,kända bloggare ( följde dom alla ) som tar avstånd ,vad nu som hänt så kan man förlåta ,åtminstonde för barnen skull ( dom hade oxå så roligt ) tycker det är riktigt svagt av dom andra ! Stå på dig My o kram ❤️

 43. Hej My! Jag förstår att du tänker att du inte vill berätta för att skydda folks barn o familjer. Fast varför? Lögnerna som sprids om dig kan läsas av din familj och dina barn ( när de är gamla nog). Stå upp för dig själv och berätta din version! Jag tror du skulle må bättre om du fick känna att du fått säga ditt . Kram ❤️

 44. Du gör helt rätt My. Kväv dem med tystnad och nonchalans och sänk dig aldrig till deras nivå. För vad du än säger eller gör i det här läget så kommer de att använda det emot dig. Du är den vuxna här trots att du är mycket yngre. Fortsätt med det. Du är självständig och stark och det retar ofta kvinnor som Inte är det. Att de inte litar på sina gubbar är inte ditt problem.

 45. Jag tycker det är hemskt om man utsätts för förtal och lögner. Men jag undrar verkligen. VAR finns detta förtal, finns det i andras bloggar, eller var? Jag ser aldrig nånting.. Eller är det i mejl till dig My. ? Sånt som bara du själv tar del av? Tycker det är L I T E konstigt med dessa skriverier om hot och förtal och allt annat när man liksom inte ser nåt av det?
  Varför inte bara nämna vid namn eller bloggnamn så kanske det ger sig snart.

 46. Jag fick några kloka ord med mig en tid i livet när det var jobbigt o det var: Lägg inte tid o kraft på dem som stjäl din energi. Du kan bara ändra dig själv inte dem.

 47. Tänkte gå in och skriva en kommentar om din ångest men ser att de flesta andra hängt upp sig på andra saker här… Då vill jag bara säga: Du ligger väl med vem och hur många du vill? om någon varit otrogen så inte är det ju du så varför ska du då få skiten?
  Sedan så tycker väl inte jag att du ska behöva ta bladet från munnen och tala om allt om du inte vill, detta kan ju vara ditt sätt att göra upp med alla för jag antar att de du skriver om vet vilka de är och det är huvudsaken. Hut går hem sa alltid min mormor dvs. att om man behandlar någon illa så kommer det till baka o viceversa, en äldre version på karma. Det är ju rätt skönt att en del sorterar ut sig själva ur ens liv ibland så kan man bara luta sig tillbaka (nä, jag vet att det gör ont som fan speciellt då det gäller VÄNNER eller de man trodde var det)
  Du är en bra förebild för Lilleman genom att INTE ta skit av någon.
  Ja just det ångesten. Jag har och lever med ångest och den har varit olika, jag tror det beror på att när hjärnan väl registrerat att aha- detta är ångest dvs. inget att vara rädd för och så är det lugnt och så händer det en massa jobbiga saker och en annan slags ångest dyker upp och man blir rädd igen… men det finns inga vetenskapliga bevis för det bara mina tankar…

 48. Du gör helt rätt My. Kväv dem med tystnad och nonchalans och sänk dig aldrig till deras nivå. För vad du än säger eller gör i det här läget så kommer de att använda det emot dig. Du är den vuxna här trots att du är mycket yngre. Fortsätt med det. Du är självständig och stark och det retar ofta kvinnor som Inte är det. Att de inte litar på sina gubbar är inte ditt problem.

 49. M…. varför tror du inte på det My skriver ? Hon blir mobbad och utfryst av diverse bloggare. Vi andra kan ju läsa det mellan raderna på MG JT MI MC S bloggar. De skriver så man ska förstå men ändå inte. Vågar tydligen inte ta det face to face. Kolla bara MG s blogg om ”diverse filmtips”. Så uthängande och rakt pekande mot My. Fegt av MG. Hon är väl rädd att Filip ska frestas av unga snygga My ?. Sen MI ni vet hon med hundra ungar. En timme efter det att My la upp en glad bild på insta att hon nu ledde bloggportalen på antalet läsare, en timme efter la MI upp att nu minsan är ordningen återställd och hon ledde nu igen, (det hade visst varit problem med att komma in på hennes blogg några timmar) yeh right!!! Hela tiden dessa gliringar mot My, mellan bloggarna. Men både JT och MG har ju skrivit VÄLDIGT öppet om sin svartsjuka till sina män. Jag tror helt enkelt att det är där allt hamnar. Äldre bittra svartsjuka bloggerskor som blir avundsjuka. Svenska avunssjukan när den är som värst. Hej och natti <3

  • Här är det återigen det att man ska läsa ”mellan raderna”. Om det nu ÄR så att My känner och VET vilka som baktalar henne så är det bättre skriva det. Det är bättre för alla. Det här spelet i kulisserna leder bara till spekulationer och en massa otrevligheter ytterligare. Har inte sagt att jag inte tror på henne men man föredrar korten på bordet både från henne och andra bloggerskor. Sen så tycker jag inte att andra (som du t ex) behöver gå i försvar för My. Hon kan allt svara för sig själv. Jag orkar inte heller sätta mig och läsa fler bloggar för det tar för mycket tid. .Just för att ALLA inte läser ALLT så är det än viktigare att det skrivs som det är för att undvika en massa spekulationer

 50. Jag fick några kloka ord med mig en tid i livet när det var jobbigt o det var: Lägg inte tid o kraft på dem som stjäl din energi. Du kan bara ändra dig själv inte dem.

 51. Tänkte gå in och skriva en kommentar om din ångest men ser att de flesta andra hängt upp sig på andra saker här… Då vill jag bara säga: Du ligger väl med vem och hur många du vill? om någon varit otrogen så inte är det ju du så varför ska du då få skiten?
  Sedan så tycker väl inte jag att du ska behöva ta bladet från munnen och tala om allt om du inte vill, detta kan ju vara ditt sätt att göra upp med alla för jag antar att de du skriver om vet vilka de är och det är huvudsaken. Hut går hem sa alltid min mormor dvs. att om man behandlar någon illa så kommer det till baka o viceversa, en äldre version på karma. Det är ju rätt skönt att en del sorterar ut sig själva ur ens liv ibland så kan man bara luta sig tillbaka (nä, jag vet att det gör ont som fan speciellt då det gäller VÄNNER eller de man trodde var det)
  Du är en bra förebild för Lilleman genom att INTE ta skit av någon.
  Ja just det ångesten. Jag har och lever med ångest och den har varit olika, jag tror det beror på att när hjärnan väl registrerat att aha- detta är ångest dvs. inget att vara rädd för och så är det lugnt och så händer det en massa jobbiga saker och en annan slags ångest dyker upp och man blir rädd igen… men det finns inga vetenskapliga bevis för det bara mina tankar…

 52. Har förstått att du har ett behov att gäförklara dig och det är ju naturligt. Men vill du få stopp på rykten så gå inte i svaromål! Ta inte upp det och skriv ings inlägg om det. För även om du vill säga ditt så blossar hetsen bara upp. Om du vet vad du har gjort så behöver du inte försvara dig. Stå bara rakryggad. För ju mer du känner att du vill ”försvara dig” desto mindre trovärdig blir du. Du vet vad du har och inte har gjort. Dina närmaste vet och det räcker. Lägg inte energin på surdegar för jag lovar dig. De som vill misstro gör det ändå. Man kan inte älskas av alla ändå..

 53. M…. varför tror du inte på det My skriver ? Hon blir mobbad och utfryst av diverse bloggare. Vi andra kan ju läsa det mellan raderna på MG JT MI MC S bloggar. De skriver så man ska förstå men ändå inte. Vågar tydligen inte ta det face to face. Kolla bara MG s blogg om ”diverse filmtips”. Så uthängande och rakt pekande mot My. Fegt av MG. Hon är väl rädd att Filip ska frestas av unga snygga My :). Sen MI ni vet hon med hundra ungar. En timme efter det att My la upp en glad bild på insta att hon nu ledde bloggportalen på antalet läsare, en timme efter la MI upp att nu minsan är ordningen återställd och hon ledde nu igen, (det hade visst varit problem med att komma in på hennes blogg några timmar) yeh right!!! Hela tiden dessa gliringar mot My, mellan bloggarna. Men både JT och MG har ju skrivit VÄLDIGT öppet om sin svartsjuka till sina män. Jag tror helt enkelt att det är där allt hamnar. Äldre bittra svartsjuka bloggerskor som blir avundsjuka. Svenska avunssjukan när den är som värst. Hej och natti <3

  • Här är det återigen det att man ska läsa ”mellan raderna”. Om det nu ÄR så att My känner och VET vilka som baktalar henne så är det bättre skriva det. Det är bättre för alla. Det här spelet i kulisserna leder bara till spekulationer och en massa otrevligheter ytterligare. Har inte sagt att jag inte tror på henne men man föredrar korten på bordet både från henne och andra bloggerskor. Sen så tycker jag inte att andra (som du t ex) behöver gå i försvar för My. Hon kan allt svara för sig själv. Jag orkar inte heller sätta mig och läsa fler bloggar för det tar för mycket tid. .Just för att ALLA inte läser ALLT så är det än viktigare att det skrivs som det är för att undvika en massa spekulationer

 54. Har förstått att du har ett behov att gäförklara dig och det är ju naturligt. Men vill du få stopp på rykten så gå inte i svaromål! Ta inte upp det och skriv ings inlägg om det. För även om du vill säga ditt så blossar hetsen bara upp. Om du vet vad du har gjort så behöver du inte försvara dig. Stå bara rakryggad. För ju mer du känner att du vill ”försvara dig” desto mindre trovärdig blir du. Du vet vad du har och inte har gjort. Dina närmaste vet och det räcker. Lägg inte energin på surdegar för jag lovar dig. De som vill misstro gör det ändå. Man kan inte älskas av alla ändå..

 55. My, jag känner så mycker med dig gällande detta du skriver om. Har varit med om samma situation (tack gode gud att detta inte skedde offentligt – hade aldrig klarat det). Det var en ofantligt jobbig period i mitt liv, jag kände mig så sviken och ledsen. Men ur skke skit kommer något gott ut. Jag bytte jobb och har en helt ny umgängeskrets numera och är dö oändligt tacksam över det. Jag kan i efterhand inte förstå att jag så länge försökte hänga med de andra, trots att de egentligen inte fick mig att må bra. Jag är idag framgångsrik inom min bransch, omgiven av människor som förstår mig, ser det jag gör för dem, ställer upp för mig i vårt och torrt och som jag har jävligt kul ihop med. Att jag hittade kärleken inom min nya bransch gör ju inte saken sämre ? Jag förstår att du frestas av att berätta din version, för så fungerar vi människor. Men jag tror det är bäst att låta bli, att inte sjunka lågt. Låt dem passera, hur ont det än gör. Människor som behandlar andra på detta vis kan utåt sett ha ett avundsvärt liv, men hur mår en sådan människa på insidan? Alla gör vi misstag, skillnaden är att äkta, genuina vänner förlåter varandras och lyfter varandra. Jag hoppas du ser ditt eget värde och klarar av att släppa det som hänt så småningom (även om ärren alltid finns kvar). Full fokus framåt som sagt, detta klarar du underbara människa ❤

 56. Jag blir lite full i skratt åt alla kommentarer både här och på de andra bloggarna….hur kan de följare som kommenterar tycka att den ena eller andra bloggaren har rätt eller fel utan att veta om vad som hänt? Alla de bloggare som man kan misstänka är inblandade i denna härva skriver i sina bloggar alla att de minsann ”VET” sanningen och att de kan stå rakryggade…spännande…och ingen, ingen har skrivit vad det handlar om…men alla följare tror sig veta sanningen utan att fått veta den….

  • Tycker inte att My har någon skyldighet att berätta för
   oss läsare….vad det nu är som hänt.
   Det kan väl den … lilla ”klick ” av mobbare göra i så fall.
   I vuxen ålder behandlar man inte sina medmänniskor
   på det sättet….frysa ut.Dom är väl ändå inga fjortisar.
   Trevlig helg till dej och Ludvig.

 57. Jag tycker som många här,,SKRIV istället vad det är som gör de tagit avstånd,EN gång för alla. Iställer för att skriva runt om hela tiden. Något har ju uppenbarligen gjort att du inte har kontakt längre med systrarna Graaf. Bl a.
  Så länge det hymlas osv så kommer det aldrig sluta heller.

 58. My, jag känner så mycker med dig gällande detta du skriver om. Har varit med om samma situation (tack gode gud att detta inte skedde offentligt – hade aldrig klarat det). Det var en ofantligt jobbig period i mitt liv, jag kände mig så sviken och ledsen. Men ur skke skit kommer något gott ut. Jag bytte jobb och har en helt ny umgängeskrets numera och är dö oändligt tacksam över det. Jag kan i efterhand inte förstå att jag så länge försökte hänga med de andra, trots att de egentligen inte fick mig att må bra. Jag är idag framgångsrik inom min bransch, omgiven av människor som förstår mig, ser det jag gör för dem, ställer upp för mig i vårt och torrt och som jag har jävligt kul ihop med. Att jag hittade kärleken inom min nya bransch gör ju inte saken sämre 😉 Jag förstår att du frestas av att berätta din version, för så fungerar vi människor. Men jag tror det är bäst att låta bli, att inte sjunka lågt. Låt dem passera, hur ont det än gör. Människor som behandlar andra på detta vis kan utåt sett ha ett avundsvärt liv, men hur mår en sådan människa på insidan? Alla gör vi misstag, skillnaden är att äkta, genuina vänner förlåter varandras och lyfter varandra. Jag hoppas du ser ditt eget värde och klarar av att släppa det som hänt så småningom (även om ärren alltid finns kvar). Full fokus framåt som sagt, detta klarar du underbara människa ❤

 59. Jag blir lite full i skratt åt alla kommentarer både här och på de andra bloggarna….hur kan de följare som kommenterar tycka att den ena eller andra bloggaren har rätt eller fel utan att veta om vad som hänt? Alla de bloggare som man kan misstänka är inblandade i denna härva skriver i sina bloggar alla att de minsann ”VET” sanningen och att de kan stå rakryggade…spännande…och ingen, ingen har skrivit vad det handlar om…men alla följare tror sig veta sanningen utan att fått veta den….

  • Tycker inte att My har någon skyldighet att berätta för
   oss läsare….vad det nu är som hänt.
   Det kan väl den … lilla ”klick ” av mobbare göra i så fall.
   I vuxen ålder behandlar man inte sina medmänniskor
   på det sättet….frysa ut.Dom är väl ändå inga fjortisar.
   Trevlig helg till dej och Ludvig.

 60. Jag tycker som många här,,SKRIV istället vad det är som gör de tagit avstånd,EN gång för alla. Iställer för att skriva runt om hela tiden. Något har ju uppenbarligen gjort att du inte har kontakt längre med systrarna Graaf. Bl a.

  Så länge det hymlas osv så kommer det aldrig sluta heller.

 61. Jösses vad du får stå ut med mycket, beundrar dig och ditt mod att du alltid står upp för dina åsikter.
  Förstår inte varför och hur man orkar bry sig så mycket om folk på nätet om man inte tycker om personen ifråga. Sluta kolla in bloggen om du inte gillar personen eller hur den lever sitt liv.
  Du är en mycket mogen kvinna för din unga ålder det märks tydligt tycker jag som nästan kunde varit din mamma?
  Alla kan vi ju göra och säga dumma saker ibland men det erkänner ju du också, väldigt modigt och som sagt var är det ju inte så svårt att be om ursäkt om man bara vill.
  Stå på dig och fortsätt vara precis som du är, ärlighet vinner alltid längst??
  Kramar i massor, Millan

 62. Hej My!
  Börjar med att be om ursäkt för mitt språk MEN nu är jag såå jävla förbannad.
  Hur kan ”vuxna”personer bete sig så här utan att skämmas? Jag har följt MG’s blogg sedan start när hon blogga hos sin syster och bara Älskat den…Men NU när jag ser vad hon och JT plus MI ( hon är bara ett bihang ;)MI alltså ) håller på med så blir jag så ledsen för din skull..Får riktigt ont i magen och kan inte sluta tänka på det…Såg nu att ALLA ska till Stockholm idag och jag kan lova dig att JT hon myser och gnuggar händerna nu. Hon skriver ju att hon och MG har varit vänner i många år…Eller hur?
  Bekanta och vänner är inte samma sak SÅ är det bara fröken JT…..Och nu heltplötsligt så följer MH henne oxå och gillar hos henne…Varför gör han det mon tro?
  Alla har helt plötsligt börjat följa denna falska personen JT…Hur mycket makt vill DU ge denna varelse My? Nu får det väl ändå vara slut på den här vuxen mobbingen!!!!!!
  Jag hoppas verkligen att sanningen kommer fram snabbare än blixtens hastighet FÖR nu tycker jag så jädrans synd om dig My….Jag vill inte bry mig MEN kan inte låta bli!
  Klarar inte av att se eller höra när någon får en massa skit som dem inte förtjänar.
  Skulle kunna skriva hur mycket som helst MEN väljer att sluta nu DÅ jag är så #~<^+~#.
  Beundrar dig för att du står ut + för att du är så stark My!
  Hoppas du och lilleman får en mysig helg! Många styrkekramar till dig /Annika

 63. Jösses vad du får stå ut med mycket, beundrar dig och ditt mod att du alltid står upp för dina åsikter.
  Förstår inte varför och hur man orkar bry sig så mycket om folk på nätet om man inte tycker om personen ifråga. Sluta kolla in bloggen om du inte gillar personen eller hur den lever sitt liv.
  Du är en mycket mogen kvinna för din unga ålder det märks tydligt tycker jag som nästan kunde varit din mamma😉
  Alla kan vi ju göra och säga dumma saker ibland men det erkänner ju du också, väldigt modigt och som sagt var är det ju inte så svårt att be om ursäkt om man bara vill.
  Stå på dig och fortsätt vara precis som du är, ärlighet vinner alltid längst💁🏼
  Kramar i massor, Millan

 64. Hej My! Jag brukar aldrig kommentera varken din eller andras bloggar men nu känner jag för att göra det för jag tycker du är värd det. Jag lever själv helt utanför bloggvärlden då jag varken har en blogg eller känner någon som har en blogg men jag har ändå ganska bra koll på alla andra i bloggvärlden så jag vet precis vilken bloggare du syftar på nu och vilket blogginlägg det handlar om. Jag måste bara säga att trots att du är yngre än henne och många andra bloggare så tycker jag du är helt klart mognast av alla. Det är så löjligt och barnsligt att skriva ett helt blogginlägg där man syftar på en speciell sak och tydligt vill ha någon typ av respons eller bekräftelse på det (för varför skulle man annars skriva ett hel inlägg om det) men sedan kan man inte stå upp för det. Du däremot, du är rakt på sak och lindar inte in saker och ting i något annat. Du skriver ärligt och konkret, inte något abstrakt och otydligt. Sedan står du upp för det och dig själv! Jag har alltid älskat dina ärliga och personliga inlägg och jag tror inte ett skit på de rykten som cirkulerar om dig. Jag tror att tack vare dina ärlighet och sätt att bemöta saker och ting så har du mycket trognare läsare än alla andra bloggare som snackat skit om dig. Det är verkligen pinsamt hur andra vuxna bloggare med barn kan hålla på att ödsla energi på att skriva massa löjliga inlägg och sprida rykten. Dem borde lägga tiden på att umgås med sina barn istället. Jag tycker du gör helt rätt som inte bryr dig om detta och fokuserar på dig och din son istället. Men nu tycker jag också att du borde sluta upp med att ens ge dem här människorna sån här typ av respons. Så snälla My, låt det här vara ditt sista inlägg som handlar om att bemöta sånna här barnsliga saker. För det är precis det här dem vill, dem vill få någon typ av respons från dig, så du eldar bara på det ännu mer när du skrivar inlägg om detta. Så hädanefter när du får skit från andra bloggare (eller vem som helst för den delen) tycker jag inte att du borde skriva om det offentligt. Skit i det fullständigt istället, lägg inte ens energi på att skriva ett inlägg om det. Prata med dina närmaste vänner om det som maximum. Försök att skaka av dig det och gå vidare. Och förresten, det som alla andra kommenterar här inne om att du borde berätta ”sanningen” håller jag inte alls med om att du ska behöva göra. Dem som kommenterar det är bara själva nyfikna på att få höra mer om det här. Lyssna inte på vad dem skriver eller säger. Du har ingen som helst skyldighet att berätta sanningen eller försvara dig själv för några urlöjliga anklagelser. Det finns viktgare saker här i världen. Jag tror på dig och står på din sida! Jag önskar dig alla lycka till framöver och hoppas att du och din son kan få lugn och ro nu ?

 65. Hej My!
  Börjar med att be om ursäkt för mitt språk MEN nu är jag såå jävla förbannad.
  Hur kan ”vuxna”personer bete sig så här utan att skämmas? Jag har följt MG’s blogg sedan start när hon blogga hos sin syster och bara Älskat den…Men NU när jag ser vad hon och JT plus MI ( hon är bara ett bihang ;)MI alltså ) håller på med så blir jag så ledsen för din skull..Får riktigt ont i magen och kan inte sluta tänka på det…Såg nu att ALLA ska till Stockholm idag och jag kan lova dig att JT hon myser och gnuggar händerna nu. Hon skriver ju att hon och MG har varit vänner i många år…Eller hur?
  Bekanta och vänner är inte samma sak SÅ är det bara fröken JT…..Och nu heltplötsligt så följer MH henne oxå och gillar hos henne…Varför gör han det mon tro?
  Alla har helt plötsligt börjat följa denna falska personen JT…Hur mycket makt vill DU ge denna varelse My? Nu får det väl ändå vara slut på den här vuxen mobbingen!!!!!!
  Jag hoppas verkligen att sanningen kommer fram snabbare än blixtens hastighet FÖR nu tycker jag så jädrans synd om dig My….Jag vill inte bry mig MEN kan inte låta bli!
  Klarar inte av att se eller höra när någon får en massa skit som dem inte förtjänar.
  Skulle kunna skriva hur mycket som helst MEN väljer att sluta nu DÅ jag är så #~<^+~#.

  Beundrar dig för att du står ut + för att du är så stark My!
  Hoppas du och lilleman får en mysig helg! Många styrkekramar till dig /Annika

 66. Hej My! Jag brukar aldrig kommentera varken din eller andras bloggar men nu känner jag för att göra det för jag tycker du är värd det. Jag lever själv helt utanför bloggvärlden då jag varken har en blogg eller känner någon som har en blogg men jag har ändå ganska bra koll på alla andra i bloggvärlden så jag vet precis vilken bloggare du syftar på nu och vilket blogginlägg det handlar om. Jag måste bara säga att trots att du är yngre än henne och många andra bloggare så tycker jag du är helt klart mognast av alla. Det är så löjligt och barnsligt att skriva ett helt blogginlägg där man syftar på en speciell sak och tydligt vill ha någon typ av respons eller bekräftelse på det (för varför skulle man annars skriva ett hel inlägg om det) men sedan kan man inte stå upp för det. Du däremot, du är rakt på sak och lindar inte in saker och ting i något annat. Du skriver ärligt och konkret, inte något abstrakt och otydligt. Sedan står du upp för det och dig själv! Jag har alltid älskat dina ärliga och personliga inlägg och jag tror inte ett skit på de rykten som cirkulerar om dig. Jag tror att tack vare dina ärlighet och sätt att bemöta saker och ting så har du mycket trognare läsare än alla andra bloggare som snackat skit om dig. Det är verkligen pinsamt hur andra vuxna bloggare med barn kan hålla på att ödsla energi på att skriva massa löjliga inlägg och sprida rykten. Dem borde lägga tiden på att umgås med sina barn istället. Jag tycker du gör helt rätt som inte bryr dig om detta och fokuserar på dig och din son istället. Men nu tycker jag också att du borde sluta upp med att ens ge dem här människorna sån här typ av respons. Så snälla My, låt det här vara ditt sista inlägg som handlar om att bemöta sånna här barnsliga saker. För det är precis det här dem vill, dem vill få någon typ av respons från dig, så du eldar bara på det ännu mer när du skrivar inlägg om detta. Så hädanefter när du får skit från andra bloggare (eller vem som helst för den delen) tycker jag inte att du borde skriva om det offentligt. Skit i det fullständigt istället, lägg inte ens energi på att skriva ett inlägg om det. Prata med dina närmaste vänner om det som maximum. Försök att skaka av dig det och gå vidare. Och förresten, det som alla andra kommenterar här inne om att du borde berätta ”sanningen” håller jag inte alls med om att du ska behöva göra. Dem som kommenterar det är bara själva nyfikna på att få höra mer om det här. Lyssna inte på vad dem skriver eller säger. Du har ingen som helst skyldighet att berätta sanningen eller försvara dig själv för några urlöjliga anklagelser. Det finns viktgare saker här i världen. Jag tror på dig och står på din sida! Jag önskar dig alla lycka till framöver och hoppas att du och din son kan få lugn och ro nu 🙂

 67. Jag är också trött på att flera bloggare gaddar ihop sig och använder bloggen som vapen. DE vet och vill att alla som läser ska veta att det är NÅGOT men inte VAD… Det är som när 14-åriga tjejer sitter framför datorn och pikar varann….Det ger väl samhörighet. Det är väl precis det som händer på skolgården när någon blir utfryst eller retad. De andra är nöjda med att någon annan får skiten, själva klarar de sig då de står på ”rätt” sida. Omoget. Vad som än hänt, ta det med varandra och inte offentligt!
  Vet inte vad som hänt och inte hänt men det börjar bli jobbigt att dyka på det överallt! När man dessutom inte fattar vad det rör sig om. Det är som att stå utanför, titta in i ett fönster och inte se vad som händer…
  I vilket fall är du ung, snygg och stark. Du står på egna ben, utbildar dig och har framtiden FRAMFÖR dig och många erfarenheter bakom dig. Kämpa på!

 68. Jag är också trött på att flera bloggare gaddar ihop sig och använder bloggen som vapen. DE vet och vill att alla som läser ska veta att det är NÅGOT men inte VAD… Det är som när 14-åriga tjejer sitter framför datorn och pikar varann….Det ger väl samhörighet. Det är väl precis det som händer på skolgården när någon blir utfryst eller retad. De andra är nöjda med att någon annan får skiten, själva klarar de sig då de står på ”rätt” sida. Omoget. Vad som än hänt, ta det med varandra och inte offentligt!
  Vet inte vad som hänt och inte hänt men det börjar bli jobbigt att dyka på det överallt! När man dessutom inte fattar vad det rör sig om. Det är som att stå utanför, titta in i ett fönster och inte se vad som händer…
  I vilket fall är du ung, snygg och stark. Du står på egna ben, utbildar dig och har framtiden FRAMFÖR dig och många erfarenheter bakom dig. Kämpa på!

 69. My,
  Jag blir så berörd av detta.
  Vi som läsare har ju ingen aning om vad som har hänt.
  Men om man läser vissa bloggar och ser med egna ögon hur en del uttrycker sig så kan man själv bilda sig en uppfattning om saker och ting.
  Lite för självcentrerade, kalla och med ett uns för lite empati är känslan jag får lite då och då.
  Det känns som om det finns mycket varmare och trevligare kompisar att ha!
  Jag själv blev väldigt besviken, upprörd och förvånad! Och jag är bara en läsare. Kan inte ens tänka mig hur du då känner som umgåtts och varit vän.
  Tycker det är så lågt och fel att tex skriva en stor rubrik om ett ämne som för oss läsare känns lite småputtrigt, mysigt och kul. Man är glad och slänger iväg en snäll kommentar med ett tips tex. Och så får man reda på att det inte alls handlar om något småmysigt utan om ett utstuderat sätt att såra någon. Bara känt för en klick människor som ”high- fivar” varandra och så den som ensam tittar på som det berör.
  Jag som läsare har blivit en del av något fult fast jag trodde det var tvärtom. Jag blev glad av tex det inlägget och tyckte det var mysigt men det var skrivet med ett annat syfte.
  USCH:(
  Detta vidriga beteende som vissa vuxna föräldrar håller på med får mig att må illa.
  Det var nog i högstadiet som jag senast såg detta beteende.
  Trodde det var något som försvann när man blev äldre. Tydligen är det inte så, utan det var nog bara att man slutade umgås med sådana som håller på så.
  Det är ju det som är så skönt med att bli stor och vuxen. Man kan lättare välja vilka man vill umgås med eller inte. Man väljer vem man vill kalla för vän.
  Jättetråkigt att du blivit så illa behandlad!
  Människor som känner ett behov att mobba i grupp eller bete sig allmänt svinigt gör sig själva mest illa. Tänk på det även om det inte känns så just nu.
  Varma tankar till dig!

 70. My,
  Jag blir så berörd av detta.
  Vi som läsare har ju ingen aning om vad som har hänt.
  Men om man läser vissa bloggar och ser med egna ögon hur en del uttrycker sig så kan man själv bilda sig en uppfattning om saker och ting.
  Lite för självcentrerade, kalla och med ett uns för lite empati är känslan jag får lite då och då.
  Det känns som om det finns mycket varmare och trevligare kompisar att ha!
  Jag själv blev väldigt besviken, upprörd och förvånad! Och jag är bara en läsare. Kan inte ens tänka mig hur du då känner som umgåtts och varit vän.
  Tycker det är så lågt och fel att tex skriva en stor rubrik om ett ämne som för oss läsare känns lite småputtrigt, mysigt och kul. Man är glad och slänger iväg en snäll kommentar med ett tips tex. Och så får man reda på att det inte alls handlar om något småmysigt utan om ett utstuderat sätt att såra någon. Bara känt för en klick människor som ”high- fivar” varandra och så den som ensam tittar på som det berör.
  Jag som läsare har blivit en del av något fult fast jag trodde det var tvärtom. Jag blev glad av tex det inlägget och tyckte det var mysigt men det var skrivet med ett annat syfte.
  USCH:(
  Detta vidriga beteende som vissa vuxna föräldrar håller på med får mig att må illa.
  Det var nog i högstadiet som jag senast såg detta beteende.
  Trodde det var något som försvann när man blev äldre. Tydligen är det inte så, utan det var nog bara att man slutade umgås med sådana som håller på så.
  Det är ju det som är så skönt med att bli stor och vuxen. Man kan lättare välja vilka man vill umgås med eller inte. Man väljer vem man vill kalla för vän.
  Jättetråkigt att du blivit så illa behandlad!
  Människor som känner ett behov att mobba i grupp eller bete sig allmänt svinigt gör sig själva mest illa. Tänk på det även om det inte känns så just nu.
  Varma tankar till dig!

 71. Varför skulle någon av alla dessa bloggare som nämns med sina initialer (så man blir helt i yr i huvet av att försöka hålla reda på dem..) vara intresserade av någon sanning? Det här tjafset drar ju MASSOR av klick till deras bloggar (inkl din My). De kommer aldrig att släppa detta hintande och halvkvädna visor hit och dit frivilligt så de aktar sig nog för att avslöja några konkreta ”sanningar”. Och rent generellt: Om en singelkvinna har sex med en upptagen man så är det väl för i h-e HAN som är det största problemet????

 72. Varför skulle någon av alla dessa bloggare som nämns med sina initialer (så man blir helt i yr i huvet av att försöka hålla reda på dem..) vara intresserade av någon sanning? Det här tjafset drar ju MASSOR av klick till deras bloggar (inkl din My). De kommer aldrig att släppa detta hintande och halvkvädna visor hit och dit frivilligt så de aktar sig nog för att avslöja några konkreta ”sanningar”. Och rent generellt: Om en singelkvinna har sex med en upptagen man så är det väl för i h-e HAN som är det största problemet????

 73. Nej jag läser inte alla bloggar slaviskt. Går in nån gång ibland och behöver inte läsa mer en nåt inlägg för att se gliringarna och mår illa. Men du M kan ju heller inte uttala om huruvida My blir ”mobbad” eller ej, eftersom du skriver att du inte läser alla bloggar pga tidsbrist, då kan du ju heller inte ifågasätta om VAR mobbingen äger rum? Eller?

 74. Nej jag läser inte alla bloggar slaviskt. Går in nån gång ibland och behöver inte läsa mer en nåt inlägg för att se gliringarna och mår illa. Men du M kan ju heller inte uttala om huruvida My blir ”mobbad” eller ej, eftersom du skriver att du inte läser alla bloggar pga tidsbrist, då kan du ju heller inte ifågasätta om VAR mobbingen äger rum? Eller?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...