#minbästafrukost #mintropicana #cancefonden

Godmorgon! Igår möttes jag a tenn frukost dukningen. WOW! Ett helt bord av nyttigheter som var en fröjd för både smaklökarna och ögat…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En fruost där Lotta (Mer känd som Vimmel mamman ) bjudit in i samarbete med Cancerfonden och Tropicana. Vi börjar närma oss Oktober månad. Nu börjar dom rosa produkterna säljas till cancerfondens fördel. Det ÄR viktigt, det GÖR skillnad. Gör som jag, köp det rosa baner och bär det med stolthet <3 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Chia pudding, spiraling shot, färska fuktar och bär, nybakat bröd med avokado.. 

IMG_1303 IMG_1300 IMG_1299

Maggie, Lotta & Jag.

IMG_1291 IMG_1289 IMG_1288 IMG_1287 IMG_1286 IMG_1285

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_1316

Idag blir det gröt, hemma….. i farten. Skulle jobbat i stan men fick tänk om och planera upp dagen på ett annat sätt. V i hörs senare fina du… Kramar / My Martens

16 Komentarer

  • Kanske finns en orsak till, det Sus?
   Om du följt bloggen ett tag så kanske du, tom vet det?
   Å man måste ju heller inte följa bloggar man ”stör sig på” ?

   • Stavfel kan undvikas genom att man snabbt kollar igenom det man skrivit. Det brukar väl de flesta göra när de skriver något, vare sig det är ett sms, ett jobbmejl eller ngt tredje ☺ Vem har sagt att jag inte gillar hennes sida? Jag hade väl inte följt den annars? Är själv ensamstående med tre barn så jag gillar starka kvinnor som inspirerar!

  • Kanske finns en orsak till, det Sus?
   Om du följt bloggen ett tag så kanske du, tom vet det?

   Å man måste ju heller inte följa bloggar man ”stör sig på” ?

   • Stavfel kan undvikas genom att man snabbt kollar igenom det man skrivit. Det brukar väl de flesta göra när de skriver något, vare sig det är ett sms, ett jobbmejl eller ngt tredje ☺ Vem har sagt att jag inte gillar hennes sida? Jag hade väl inte följt den annars? Är själv ensamstående med tre barn så jag gillar starka kvinnor som inspirerar!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...