FullSizeRender

Hej fina! Många av er  frågade om min frukost smoothie häromdagen… Självklart ska du få receptet av mig. 

FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender

FullSizeRender

 

Ca 4 portioner:

OSÖTAD mandelmjölk,

1.5 dl, Vanilj protein (HÄR) Finns även i två andra goda smaker, hallon/jordgubb bla =)

 yoghurt kvarnvanilj 2 dl,

frysta ekologiska hallon 2dl,

En näve cocosflingor

Mixa allting i en mixer, sen toppar du med några hallon och cocosflingor på toppen! Redo att serveras =) FullSizeRender FullSizeRenderIbland blir mina två kokta ägg och lite kvarg tråkigt och enformat till frukost. Så jag gjorde en enkel men god smoothie. Jag är ingen matblogg och ingen kung i köket (fniss) Men det ska nog bli folk av mig också snart 😉

image

Nu är det dags för lektion…. Vi hörs senare! Ha en skön dag! Kramar

/ My Martens

Posted in: Recept
Kommentarer (17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *