Frukost smoothie -Recept! Godmorgon från skolan!

FullSizeRender

Hej fina! Många av er  frågade om min frukost smoothie häromdagen… Självklart ska du få receptet av mig. 

FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender

FullSizeRender

 

Ca 4 portioner:

OSÖTAD mandelmjölk,

1.5 dl, Vanilj protein (HÄR) Finns även i två andra goda smaker, hallon/jordgubb bla =)

 yoghurt kvarnvanilj 2 dl,

frysta ekologiska hallon 2dl,

En näve cocosflingor

Mixa allting i en mixer, sen toppar du med några hallon och cocosflingor på toppen! Redo att serveras =) FullSizeRender FullSizeRenderIbland blir mina två kokta ägg och lite kvarg tråkigt och enformat till frukost. Så jag gjorde en enkel men god smoothie. Jag är ingen matblogg och ingen kung i köket (fniss) Men det ska nog bli folk av mig också snart 😉

image

Nu är det dags för lektion…. Vi hörs senare! Ha en skön dag! Kramar

/ My Martens

37 Komentarer

 1. Jag kan bara inte smälta hur fin du är i din nya frisyr. Måste nog själv boka en tid hos duktiga Bobby fastän jag inte bor i sthl?

 2. Jag kan bara inte smälta hur fin du är i din nya frisyr. Måste nog själv boka en tid hos duktiga Bobby fastän jag inte bor i sthl😀

 3. Så snygg du blev i din nya frisyr! Ärligt talat ser det så mycket frächare ut med den nya längden ? Jag har en fråga till dig My, har du och Magdalena ingen kontakt längre? I din blogg är hon inte omnämnd på väldigt länge! Synd tycker jag, för ni verkade stå varandra väldigt nära! Du kan väl skriva ett inlägg om det??
  Fortsatt lycka till med dina studier! När du är färdig pt får man kanske anlita dej!?
  Kramar

 4. Så snygg du blev i din nya frisyr! Ärligt talat ser det så mycket frächare ut med den nya längden 😄 Jag har en fråga till dig My, har du och Magdalena ingen kontakt längre? I din blogg är hon inte omnämnd på väldigt länge! Synd tycker jag, för ni verkade stå varandra väldigt nära! Du kan väl skriva ett inlägg om det?😄
  Fortsatt lycka till med dina studier! När du är färdig pt får man kanske anlita dej!😄
  Kramar

 5. Men åhh My har du klippt dig???
  ÄNTLIGEN!!
  S å m y c k e t s n y g g a r e ä n i n n a n !!!
  Nu får du bannemig lova att inte sätta in nå nya exstensions! Det där är SÅ mycket snyggare o naturligare. ???

 6. Men åhh My har du klippt dig???
  ÄNTLIGEN!!
  S å m y c k e t s n y g g a r e ä n i n n a n !!!
  Nu får du bannemig lova att inte sätta in nå nya exstensions! Det där är SÅ mycket snyggare o naturligare. 😃😃😃

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...