IMG_9231

 

Godmorgon fina du! Idag är jag nervös. Så grymt nervös. Jag  ska förklara varför lite senare.

Jag ska strax åka in till skolan. Hoppas att det inte är några köer, jag är ute i god tid för att vara på säkra sidan. Alla Stockholmare har precis kommit tillbak från semestern, så trafikkaoset är tillbaka….. (SUCK!) Och nej, jag kan inte åka kommunal, det funkar inte med mina andra möten och projekt.

Jag har ett bra flow i träningen nu. Lunchträning på dagen och styrka efter skolan. Jag har ju haft ett ganska långt uppehåll sedd New York, och loppet jag sprang där. När jag kom hem hamnade jag i konkurskaoset med allt vad det drog med sig. Det är ca 1.5 år sedan jag opererade min bukmuskulatur. Jag har haft låååång rehab träning och tagit det varsamt. NU som först börjar jag känna aktivitet i bålen igen. jag gjorde min första situps på träningsresan i Portugal, Montergodo i våras. DEN känslan alltså!

Det som är så grymt spännande är att jag just nu när jag pluggar till PT, läser både anatomi, och allt annat verkligen börjat förstå. Visst är det förvirrande emellanåt, då det är SJUKT mycket information att ta in. Men galet kul! Att få göra denna nystart, i vuxen ålder.  Som jag mer eller mindre “tvingades” till är faktiskt en gåva. En gåva jag ska ta vara på och förvalta väl.

Jag är fortfarande trött och medtagen. men sömnen är MYCKET bättre. Det i kombination med träningen gör underverk! Jag känner i magen att “vinden har vänt” Det kommer att blir bra…. Alla pusselbitar kommer så småningom att falla på sin plats.

Jag har två projekt på gång. bara på planeringstadlet ännu. SÅ spännande, det vore en dröm som gick i upplevelse! Men en sak i taget. Lugnt och försiktigt =) jag hade en lång teledejt med min väninna Annelie igår. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Jag väntar fortfarande på datum för att få åka in till Tingsrätten och svära konkurseden. Annelie berättade hur det skulle gå till. Det ska bli så FRUKTANSVÄRT skönt att få spika igen kistan, få göra ett avslut….

Men, jag kommer dit. Får jobba på tålamodet sålänge…  Nu ska jag drick tupp mitt kaffe,och packa in resväskan, då jag ska till på en utflykt ikväll. Men innan jag gör det så måste jag tipsa om ett gäng härliga grejer som ligger på rea upp till 50% hos inreda.com HÄR Den rosa hängmattan från Odd Molly, är som en DRÖM!!!!! Jag vill HA!

688-rea

Men, jag bor ju liiiite för litet för att ha den inomhus. Jag sover lixom i vardagsrummet, så Ludvig får ett eget rum. Hängmattan säljs nu för 1000:- istället för 2000:- Först till kvarn säger jag! Sen kan du sälja den begagnad till mig om en sisådär 3 år då jag kanske kan köpa mitt egna boende… hehe! 😉 

 Kanske vill du se lite bilder hemifrån oss? Det är litet, men mysigt… väldigt mysigt faktiskt =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär under ser du samma kuddar som jag har hemma hos mig ifrån Odd Molly Home. ligger också med på rean. 

687-reaOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_8313

Önska mig lycka till idag! DET behövs <3

Massa kramar och energi till dig från mig! / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (20)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *