FullSizeRender

Hej fina! Vilken dag! Lååååååååång, MEN rolig dag!

Första dagen i skolan! Jag klarade det! Det har gått jätte bra! Men jag är fullmatad med information och en massa grejer som snurrar i hjärnan! 

Som bambi på hal is klev jag in klassrummet och blev nervös på en gång! Varför vet jag inte. Men det gick lika snabbt över, när jag väl hade valt min plats. Längst bak. Precis som förr! hehehe! Låt mig säga så här… Jag var inte direkt den “coola populära tjejen i skolan”, så platsen längst bak har alltid varit min grej. 

Vilken känsla, att vara tillbaka vid skolbänken. Vilken omställning! Jag är van att jobba 7 dagar i vekan dygnet runt, vara den som alla ställer frågorna till, vara den som roddar, planerar, styr upp, strukturerar och lär upp. Hmm, snacka om konstraster! Jag var ute hos Terece och plåtade upp nyheter och LdiR skorna för Love Forever igår. Från smink, styling och snygga outfits. till Skolbänk, läroböcker och en massa saker att lära sig. Kontraster är bra. Bilder fåra plåtningen kommer snart, Jag hinner bara inte lägga upp det just nu! Men det kommer galet mycket fint! =) 

Annelie väckte mig imorse. Förbryllat tittade jag upp, -Varför har inte min klocka ringt?! JO, för att jag hade ställt den en timme fel. Gud vilken tur att vi alla sov där och att Annelie redan gått upp! -TACK Annelie!

 Det där händer bara inte mig, jag kommer aldrig försent! Hmm.. Nåväl, jag studsade upp och gjorde mg iordning. Jag packade min skolväska och jag och Annelie sam-åkte in till stan. Det märks att det fortfrände är lite semestertider, då rusningstarfaiken är avsevärt mycket mindre. Hon följde med mig till skolan där vi tog en snabb kaffe på stående fot innan jag gick in… 

IMG_8767

Idag har vi haft genomgång, presentation, och påbörjat anatomin. Jag pratade med min pappa i telefonen påväg hem ifrån skolan. Jag var lite förbryllad. jag trodde att jag skulle ha ett stort försprång och tycka att latin var hur lätt som helst! Med tanke på att jag genom snart 15 år alltid har beställt och pratat blommster språk på just latin. Tji fick jag! Att prata blomstertermer på latin är en sak. Men att prata skelett delar, rörelser och anatomi på latin var någonting HELT annat! Som grekiska för mig. Dvs helt oförståligt. Änsålänge… Snart kan jag det med 😉 

IMG_8765 IMG_8776

Här ser ni Benjamin. Min bästa kompis en tid framöver. Då menar jag han utan kläder…. 😉 

IMG_8777 IMG_8779 FullSizeRender IMG_8782

 

Just nu är jag så trött att ögonen går i kors! Men jag måste göra matlådor. Jag kan inte äta ute varenda dag. Plus att tanken är att man om man vill ska kunna träna under lunchen. Då finns det ingen tid att springa omkring och leta matställen. Därför gör jag chili concarne. Den enda maträtten jag faktiskt kan laga riktgt bra. Så nu blir det chili concarne resten av veckan! Gott, billigt, halvnyttigt och smidigt! 

IMG_8784

Skolan jag går på heter SAFE Education, du kan läsa mer om den HÄR. 

Det finns en massa olika utbildningar man kan välja. Jag ska förklara det i ett senare inlägg. NU, bara måste jag läsa några sidor till. Dvs plugga latinska ord och förstå helheten. DET är en utmaning vill jag lova!

Men innan jag loggar ut så måste jag ju påminna dig om att det snart är dags för HÄLSOKICKEN, resa nr 3! Där jag, gladiatorn Aris “Phoenix”,  Jenny “Kitsune”, min goda vän och PT D-flex, och MÅNGA andra härliga “hälsokickars” står reda under kryssningen!

Skolan SAFE finns också på plats för att presentera sig närmare.

Blossom Tainton står för underhållningen på kvällen OCH håller i ett av yoga passen. Det och mycket mer händer ombord. Nu den 20/8 är det alltså dags igen. Jag har varit med sen resa nr 1 och vet av erfarenhet hur kul detta kommer att bli! Det är en riktig energiborst som man lever på länge! Du får med dig en massa kunskap som du kan fortsätta använda även när båten har kommit tillbaka iland igen. Träning, föreläsningar, underhållning, god mat och ett minne för livet!

-Låter det som något för dig?  Är du sugen på att följa med???????

Jag vet att många av er redan har bokat mer er. Jag ser verkligen fram emot att träffa både bekanta och nya ansikten =)

För dig som inte bokat, gå nu in och gör det HÄR DU kommer inte ångra dig! Jag lovar! 

13558917_1724012107868128_8885596786485564899_o 13393941_10153672025262544_7632897205910212684_n

DFlex2 FullSizeRender-60

NU ska jag plugga, och sen soooooova! Ha lite överseende med min oregelbundenhet på blogginläggen just nu. Det tar mig nog ett par dagar att komma in i allt. Att hitta vardag och rutiner i hur livet ser ut just nu… =)

Stor kram! / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *