Nu jäklar smattrar det i mail, kommentarsfält och på flachback! Veckans nyhet, Jag och Magnus har affärer ihop!!!!

-Ja, Vi har absolut affärer med varandra, dock är de affärsmässiga. Spekulationer likt dessa är någonting jag vant mig vid och jag ser det snarare som ett bevis på att jag gör någonting rätt när människor inte hittar annat att skiva om än just PÅHITT!  

12871459_1120959701275856_8396955111680050482_n

 

(Bild från tidigare jobb möten )image

/ My 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)
 • Linda

  På besök vart?

 • Martina

  Men åh vad härligt TROTTS att det bara är affärsmässigt <3 Tror jag kommer bli hur grymt och bra som helst <3 Men alltså ni är GRYMMT SNYGGA IHOP 😉 Kärlek och Respekt till er och ert nu Kram

 • GC

  Jag tycker att både du och Magnus är snygga och sympatiska. Det är väl skönt att ha manliga vänner också. Dom ser saker på ett annat sätt och är faktiskt inte så avundsjuka av sig som kvinnor är. Hoppas erat samarbete blir lönande. Kram 🙂

 • sofia

  Jag funderar hur får bloggfolk betalt per unikbesökare eller hur hår det till?

 • Helene

  Jag undrar varför du ens vill bemöta och kommentera dessa påståenden som dyker upp i kommentarsfältet. Varför ens orka försvara/förklara. Du vet vem du är, vad du gjort/inte gjort. Stå över denna fula smutskastning. Ge dig inte in detta. Du verkar vara en härlig, ärlig, känslosam go stark tjej. Lycka till med alla nya spännande projekt. Strunta i alla knäppgökar som försöker provocera.

 • Mi

  Hej, du har säkert inte hamnat i säng med dessa c kändismännen som du åter igen behöver dementera. Dom är säkert bara dina vänner, och du blivit typen som alltid blir kompis med männen i din omgivning, men i min värld så väljer du själv hur du vill bli uppfattad, att du hänger med män 40+ som hängt med i tidningarnas skvallerspalter i 10-20år där deras privatliv cirkulerat ganska kraftigt så blir det väl en ganska naturlig del, att vi, dina läsare börjar undra och tyvärr drar egna slutsatser, enligt dig själv har du sökt efter kärleken och inte haft ett stadigt förhållande sedan din son föddes. Jag tycker att det finns rätt många män i världen, men av en stor del av dom du umgåtts med är “kända” så vill du också bekräfta att du är vän med deras ex, i min värld får man ibland välja, ?? Varför dessa personer? Du verkar super härlig som person i många avseende men för mig är det så obegripligt att du delar med dig av ditt umgänge på detta sett, att ni åker till Öland för ett samarbete etc? Hmm… med Maggan Graafs ex? Måste väl ändå finnas andra som du kan ha liknande arbeten med? För din egen skull, känns som att sådana situationer alltid leder till missförstånd .. Hur bra vänner man än är…? Hoppas iaf att det slutar cirkulerar falska saker om dig och att du fortsätter blogga, vi kommer fortsätta läsa ..en ärlig blogg med livets alla upp och nergångar 🙂

 • sofia

  Läst på flaschback nyss det blir bara värr å värr stäng ditt kommentarsfält. …

 • Maja

  Har aldrig kommenterat men läser många bloggar o förstår/ ibland förstår inte vad du utsätts för. Känner igen mig själv ofta i dig, precis som om du sätter ord på mitt liv. Tycker om att följa ditt liv i upp o nedgångar o beundrar dig på många plan o tycker du är en modig, sund tjej o en fenomenal mamma

 • louisehansen

  Att människor inte bara kan sköta sitt eget,tråkigt när människor spekulerar och tro sig veta. Stå på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *