image

hej fina du! Solen skiner över Gotland. Du som följer mig här inne vet att jag befinner mig i ett känslomässigt kaos! Alla frågor, oron för framtiden, ovissheten om konsekvenserna av konkursen gnager mig inombords! Vem är jag, vad ska jag göra osv! Men nu är första gången på veckor som jag lyckats släppa ALLT för en stund….

Jag har gått in i någon “bubbla” och skärmat av mig från omvärlden. Inte bloggat, inte kollat Facebook, sociala medier och annat. Jag har tom satt mobilen på ljudlös… SKÖNT! Jag har lagt bort mobilen helt. Jag kan ärligt inte minnas när jag gjorde det senast…..

Gud vad glad och tacksam jag är över att Åza övertalade mig att gå emot min tillfälliga folskygghet och följa med hit. Det gör mig SÅ gott! Jag har sovit som en prinsessa. Utsikten hemifrån våran vän är MAGISK! Jag har inte ens tagit några bilder! (DET är olik mig) Nu ska vi lägga oss sgranden en stund…… Vi höra senare! Stor kram

/ My Martens

PS: Vi åkte med den nya färjan,  Gotlands båten från Västervik. SÅ bra!  prisvärd och billigare! snabbare och hur smidigt som helst! Ett tips för dig som vill åka över hit <3

image

 

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (26)
 • Eva

  Vad härligt My att du har sovit gott ! Ha riktigt trevliga dagar på Gotland.
  Kram

 • Edman

  My du gör helt rätt, att ta ett break ifrån sociala medier, telefon och allt sånt för en stund och bara njuta av dagen och bara “vara”. Allt som händer runtomkring dig är väldigt uppstressade för dig och du måste tänka på att du måste stanna upp och andas också, få distans till allt ett tag, ja lättare sagt än gjort jag vet men så viktigt och välbehövligt det är, för att återhämta styrka och krafter. Lägg inte energi på annat just nu än dig själv nu när du inte lilleman är hos dig utan gör sånt som bara du vill och mår bra utav, utsätt dig inte för sånt som är jobbigt för dig nu om det inte är alldeles nödvändigt och framförallt ta det lugnt och varva ner så gott du kan. Ha en underbar tid på Gotland och njut utav väder, ditt resesällskap och allt annat som finns på Gotland.

  Kram<3

 • Lena

  Helt rätt My att stänga av ! Gör det som känns bra för dig. Ha en fortsatt mysig helg 🙂

 • Camilla

  Låter helt underbart och fantastiskt! Ni ser ut att må bra du och Åza! Njut av Gotland och av dina vänner! Ta en välbehövlig paus från sociala medier!
  Kram

 • Terece

  Njut nu och bara va! Puss

 • Andrea

  Helt rätt gjort My ! Såå jäkla viktigt att vila själen och därmed också kroppen från sociala medier imellanåt, det gör också att man sover bättre! Ha det fortsatt braaa nu med din fantastiska vän , Kram

 • Mari

  Så härligt att du kan koppla av och att bara få vara My. Träffar du inte Magdalena mer?

 • Tant M

  Men trots att man “stänger av” bloggar man varje dag och ger tips om än det ena än det andra.!Om jag inte mår bra är HEMMA det som ändå är bäst. Här fars det runt hos än den ena än den andra.?

  • AO

   Håller med. Fattar ingenting?? Att man orkar när man mår såå dåligt. Allt för att synas och höras, eller….Jag har kanske fel i mitt tänkande men det känns som det är ett spel för gallerian, ena dagen sitter man med huvudet i knäna med tårarna sprutande över konkursen och i nästa sekund så ler man med huvudet på sned i en fin klänning och en länk till företaget. Önskar dig Lycka Till i framtiden och nej jag är inte bitter och avundsjuk;))Kram

   • Katja

    Att isolera sig för mycket är inte alls bra! Har man ångest och andra symtom är det bra att umgås/ byta miljö efter ork. Vissa vill isolera sig pga symtom och andra mår bättre av att umgås.

   • Maria

    Så du är av den åsikten att om man sörjer så ska man klä sig i svart minst ett år framåt, gräva ner sig i en grop, klippa av eternätkabeln, dra för alla gardiner och bara gråta i oändlighet och verkligen inte skratta för en sekund ens? Just den typen av sörjande kan tyvärr leda till depression, vilket förlänger och försvårar sorgeprocessen som alla förluster innebär. Nej sorg funkar lite som de där rullväskorna som pensionärer drar omkring på, vart man än går eller far så drar man den med sig. Men om goda vänner eller släktingar drar med dig ut i världen och får dig att skratta litegrann så kan man ställa ner rullväskan att stå och vila en stund under ett träd eller i ett hörn, och det gör att man orkar dra vidare på den sen tills sorgeprocessen är över. Att bloggarna bloggar vidare trots allt beror på att det ofta är ett jobb och det är ett faktum att det är bättre att jobba på så vanligt man kan än att stänga in sig och gömma sig från världen, även om det också kan vara skönt i perioder.

   • Lena

    AO – det är lätt att döma. Alla är vi olika. Spel för galleriet ?? Vad menar du med det ??
    Som jag tolkar det du skrev, så skulle My sätta sig i denna situation för att synas. Helt absurd tanke ! Man kan ju må dåligt ändå, fast livet fortsätter ju.
    Sen kan man ju i stället glädjas med andra. Prova det, så ska du oxå se att man blir gladare 🙂

   • Nathalie

    Tagga ner! Kommentarer som dina kan du hålla för dig själv idiotiska människa!

    Finns bara ett ord för dig: USCH!

  • tess

   Tur att vi alla är olika Tant M. det som inte hjälper dig då du mår dåligt kanske hjälper My och vice versa? Och så tror jag det är olika vid olika situationer, så är det i alla fall för mig och de flesta av mina vänner, i bland vill man bara låsa in sig och vissa gånger så behöver man distraheras och få skratta.

 • Malin

  Så skönt att du inte känner dig folkskygg längre! Du far runt o träffar människor o är på turistställen, känns som att du är på väg tillbaka, härligt!

 • Majsan

  Stanna du i din bubbla ett tag till <3

 • tess

  Låter härligt med roliga stunder och avkoppling med vuxna vänner, hur mycket du än njuter då du har Lilleman så är ju inte han samma bollplank som en annan vuxen vän är.

  Till alla er som frågar om Graaf, så kan vi väl liksom bara konstatera att de inte umgås just nu? Jag läste att My skrivit att hon och Ludvig skulle dig en vecka då de var i Spanien men se blev det ju inte. Jag är själv skitnyfiken eftersom de var så väldigt nära vänner men vad det än är så verkar ingen av dem vilja “sälja ut” vad det beror på och det tycker jag är fint eftersom det då finns hopp, de har tillräckligt med respekt för varandra.

  Kram.

 • Mari

  Finns fler “Mari” här inne ser jag, inte jag som ställer massa frågor<3. Njut nu My och njut av din fina vän Åza. Kram

 • B.

  Stanna kvar i bubblan. Det är det bästa just nu skulle jag tro. Håller med om vissa kommentarer här.

 • Ulrika F

  Kram och njut av Gotland, tanka ordentligt med energi av sol och glada vänner!

 • maria e

  leopardsnygging!!!:)

 • Therese

  Det där med att stänga av och bara leva i nuet är viktigt. Och välbehövligt! Kram!

 • Karin B

  Så underbart! Njut av tillvaron!

 • Carro

  Ett miljöombyte kan göra under! Tacka din lyckliga stjärna för att du har så fina vänner som bryr sig om dig. Kram

 • Nathalie

  All kärlek till dig My!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *