image

Wiiiiii! Jag är så j*vla stolt! Det tog emot, jag har inte tränat på över FYRA veckor! Men nu, har jag kört min första tränings pass på länge!  

SÅ skönt! Ett steg o taget, en dag i taget! Men träningen hjälper mig! Jag  mår bra av träna. Jag vet ju det. Men har inte haft någon energi att ta mig dit. Jag har inte haft tiden då jag jobbat dygnet runt innan konkursen. Sem föll jag, Hårt. Väldigt hårt. Jag ligger fortfarande på botten och kravlar. Jag gråter fortfarande flera gånger om dagen. Sämnen är katastrofal, allt kaos och all sMärta återspeglar sig i min spegelbild! Men jag tillåter mig att göra det, jag accepterat läget som det är just nu. Jag bearbetar och sörjer!

Men nu j*klar! Träning  är medicin för min ångest, min oro och min fysiska hälsa! Träningen  stimulerar min ångest. Det ger mig energi, det ger mig ett inte lugn….. Inget “värsting pass” idag. Men en bra början. En ett startskott, ett steg i rätt riktning……. Nu j*klar kör vi!

Nu, en stund på beachen…

image

Sen tillbaka hem för att fortsätta “terapin” med fix och trix! Hoppas solen skiner på dig också idag! Kraaaaam

/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *