Sista träningen med BÄSTA Springtime gänget! -Tona Awards!

OI000396

Hej igen! Sista träningen med gänget! Här ser du från vänster Coach Anna, Anna och syster Maria <3 UNDERBARA människor! Vi är omringade av poliser, security, kamerateam, olika tv kanaler, pressfotografer för just precis just nu så ska TONY AWARDS live-sändas ifrån vårat hotell… 

OI000397

Men det hindrar inte oss från att träna 😉 Just nu när jag sitter och laddar upp bilder och skriver till dig så står folk och jublar och applåderar fram alla kändisar som går in på röda mattan… =) Stämningen är på topp!

OI000404

OI000401 OI000402

OI000405 OI000406 OI000408 OI000409 OI000413

Efter träningen en dusch och utcheckning ifrån rummet. Här kommer lite bilder ifrån kaoset runtomkring..

OI000414

 

IMG_6263 IMG_6263

Kolla in den röda rosen-mattan på röda mattan =) Hmm. det där lät lite konstis. Men detta är ett floristiskt underverk!!!!! Mitt floristhjärta slog dubbel volter! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men inte en kändis i världen kan få mig att inte äta min amerikanska jätte pannkaka, med sirap, valnötter och vaniljcream på! SOM jag väntat på och sparat till sista dagen =) Den har jag gjort mig förtjänt av! 

IMG_6249

 

Hur går det med strejken för SAS? Det gäller bara inom Europa. Vi har en direkt flight till Arlanda, som tur väl är! Men jag ska ju flyga vidare till Kalmar. Den kommer nog med största sannolikhet att bli inställd om jag kan lita på det som skrivs just nu…. Vi får se. Vi hörs sen! Kram / My Martens

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...