Hej efter nät problem! Rörlighets träning i Central Park!

_DS_3083-3Hej fina! Alltså nu har jag nät/teknik problem! BIG TIME!!!!!!! Förlåt för tillfällig tystnad, men vi jobbar på problemet just precis just nu… Det finns nog INGENTING som stressar mig så mycket!

 Anyway. Varje morgon samlas gänget utanför Hotel Beacon för att gemensamt jogga ner till Central Park och sedan träna gemensamt. Vi har kört löp-teknik, boot-camp och yoga m.m. Bilder och updates kommer =) SNART! 

_DS_2677 _DS_2714Stämningen är på topp! Alla kämpar på inför loppet på lördag =)  Vi är olika åldrar, med olika förutsättningar…. Vissa springer på tid, andra gör det inte. MEN, det som vi alla har gemensamt är att vi alla springer för glädjen =)

jag är taggad till tusen! Men vi tränar inte bara, vi upplever staden också… promenad på Higline. Kvälls mys på time square, shopping, och MYCKET mer. Springtime har verkligen en en toppen koncept! Dom anordnar inte bara resor till underbara New York utan många andra resor också =) Med olika träning som passar ALLA, läs mer här 

Nu ska jag fortsätta ”laga”  problemet med Herman på telefonen hemma i Sverige, och Pavel från sin dator här i NYC =) Sen kommer det smattra med inlägg och uppdateringar ifrån drömmarnas stad 😉

När vi kör morgon jogg påväg ner till Central Park så får man stanna vid rödljusen. Man går vid vitt ljus. Vilket jag personligen har haft jätte svårt för att lära mig och vid flera tillfällen stannat i sista minuten! 😉 

_DS_2736 _DS_2743 _DS_2748

Hillevi Wah ser du på bilden nedan, längst ut till vänster.

Hon är en av alla härliga resenärer som är här. Hillevi Wahl, född 1965, är journalist, krönikör, författare och omtyckt föreläsare och moderator med en speciell plats i hjärtat för utsatta barn.

Förutom att hon är en sådär genuin person som man bara fattar tycke för på en gång… så bloggar hon också  för Vardagspuls och uppdaterar också flitigt här nerifrån, kika in på hennes blogg vett-ja, du hittar den HÄR  =)

_DS_2761 _DS_2768

Mirka och jag kommunicerar när vi springer. DET är kul! Jag löptränar alltid ensam när jag är hemma i Sverige. Vilket också är skönt ibland…. men GUD vad kul att prata med alla när man springer… eller rättare sagt joggar… 

_DS_2797 _DS_2811

Jag är som vanligt apan i mitten…. HMPF! Vi satsade mycket på rörligheten på träningen. Denna veckan är ingen ”hård-träning” det är snarare en uppvärmning med fokus på att få igång kroppen och utveckla rörligheten…. =) Springtime ledarna är helt underbara! Har du aldrig varit på en träningsresa så MÅSTE du överväga det! För jag övar dig, den energiborsten och alla upplevelserna man får är outstanding! 

_DS_2812 _DS_2819 _DS_2823 _DS_2827 _DS_2841 _DS_2859 _DS_2868

Att springa med benen i kors är MYCKET svårår än det ser ut 😉 hehe! 

_DS_2902 _DS_2921 _DS_2997 _DS_3007 _DS_3066

Ikväll ska vi på Musikalen Jersey Boys. Det ska bli SÅ kul! Jag har stannat hemma nästan varje kväll, lagt mig innan dom andra och vaknat och gått ut flera timmar innan dom andra =) är jätte kvällstrött! Stor kram

/ My Martens 

Foto cred: Pavel Maira

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...