Mot Brooklyn Bridge!

image

Hej! Ojojoj vad trött jag var imorse efter nattens äventyr! Men just nu är lever jag min dröm! Träning, gemenskap och att få utforska Manhattan & New York är någonting jag velat göra i 15 år! tiden springer ifrån mig och jag hinner inte med att blogga (fniss) men tro mig, jag fotar som en galning, antecknar och utformar…. Jag ska dela med av allt! 🙂 Tex, jag som inte åket t-bana i Stockholm pga av osäkerhet har just lärt mig att åka tunnelbanan i New York! Så nu är Sthlm ”peace Of  Caka”! 

Imorse tränade vi i central park. Löp-skola och teknik övning….. Efter träningen så plåtade Vi och hittade en liten ”sjö” med en massa sköldpaddor! WOW! (Bilder kommer sen) och trots att Central Park ligger mitt i stan. Och inte vilken stad som helst utan THE CITY!

Nu snabb frukost, mitt emellan två högtrafikerade vägar… Hemma i Sthlm, skulle jag aldrig sätta mig så… Här i NYC känns det helt naturligt 🙂 En proteiBox och en kaffe från Starbucks, perfekt kombi!

Strax Vi ska på guidad tur till Brooklyn Bridge! SÅ spännande! 

image

vi ska besöka frihetsgudinnan i veckan… Empire Building var jag och besökte igår. Men utöver det så har Jag två saker som jag vill göra här, åka Sex & The City touren OCH åka helikopter! Har du några tips på vad man ska passa på ett se, uppleva eller prova på här nere??? Ge mig tips nu! Stor kram /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.