Kan inte sova!!!!

imageGodmorgon! Alltså det här med tidsomställningen!!! Jag har varit vaken sedan lokaltid 03:00! Det GÅR inte att sova!!! Så jag har strosat runt på New Yorks gator! Men nu är klockan 06:00 och det är ”legalt” att vara vaken? 😉 om en Time möter vi Springtieme gänget och kör första träningspasset i Centralpark! Wiiii så kul! 

imageMorgonens outfit: Kläder Rohninsh skor: Salming 🙂 vi hörs sen! Puss!

/My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...