Hej fina! Oj vilken dag! Trött efter en rolig men,  intensiv jobbperiod på Öland. Varit hemifrån ganska länge. Stora beslut och mycket planering som tar mycket energi! Landade sent igår, på Arlanda. Fick vänta lääääänge på mitt baggae som till slut dök upp! (tack och lov!!!) kom hem, slängde i en maskin tvätt, vattnade blommorna, betade av mailen och pillade med bokföringen innan jag somnade..

Idag ringde klockan 05:30. Men vaknade ändå och Kände mig förvånansvärt pigg 🙂

Morgonjogg längsmed strandpromenaden i vackra Sigtuna. Ingen mobil, ingen kamera, ingen musik,inget sällskap…. only, Me, myself & i 😉

-Skönt att rensa Tankarna!!!imageSen en dusch och in mot stan. Åkte direkt till Bobby, som klippte av mitt hår något och ”fixade lite” han är verkligen GRYM!!! Jag äter hans ”Super Hair kapslar just nu och har redan börjat känna en otrolig skillnad! Vi pratade lite om att klippa av mitt hår och ta ur löshåret när jag kommer hem ifrån New York. Vi får se om jag vågar 😉  

sen mot nästa möte och lunch med Susanne Delastastia… Trevlig, gott, roligt, kreativt och spännande 😉 Köttbullar på Stures blev det till lunch. imageEn sväng ut till Ekerö och Plainnvanilla innan jag vände tillbaka till stan, hämtade upp Åza i gamlastan och åkte ut till Tanja i Enskede….. En mysig picknick med grillning i solen…imageett härligt gäng, Åza, Tanja, Kin, Mia, Susanne, Marie,  A-Duckmark, och lilla Figaro…. Tack tjejer för en mysig kväll <3

Ett stort TACK till fantastiska Fru Herrey!!!!!!!!!

-Marie, vad skulle jag gjort utan dig?! (Skratt)  Det hade slutat i en katastrof på så många plan! jösses!!! Så klantigt av mig! Du är en räddare i nöden!!!!

jag förklarar i ett senare inlägg…. 😉imageNu ska jag packa, för imorgonbitti kommer taxin som ska ta mig till Arlanda för att sedan flight till New York!!!! Springtime travel, nu köööööör vi 😉 kram & Gonatt!

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.