Godmorgon! Sista dagen på Öland… leverans ifrån Holland!

God morgon! Alltså guuuuuud vilket underbart väder vi har! Solen skiner över Öland och det är verkligen SOMMAR! Detta är min favorit period på året! Vi har hela sommaren framför oss, allt är grönt och växer och frodas för fullt… 

Vi får väl se hur länge det håller i sig 😉 peppar, peppar… 

Förlåt för blogg tystnad igår. Det är SJUKT mycket just nu! Alltså en del av mig vill bara skrika rakt ut och berätta vad som är på gång! Det är SÅ spännande! Men man ska inte ”ropa hej” innan man kommer över ån….

Det har jag fått lära mig genom åren 😉

Igår kväll tog jag lite egentid efter jobbet, mys med väninna och innan det  körde jag en efterlängtad löprunda och ett lätt styrke pass. Jag är taggad inför New York och tjejmilen. Börjar faktiskt bli lite nervös.. Men på söndag är det dags, då sticker jag med Springtime mot mina drömmars stad! SÅ kul!! Första gagen i NY för min del. har du några tips på vad jag ska uppleva/besöka??? 

FullSizeRender 2unspecified-14

 

Just precis just nu så anlände en lastbil direkt ifrån mina Holländska kollegor ifrån Holland. Nu har jag shoppat sådär galet mycket (IGEN) Perenner, fruktträd, sommarblommor, amplar,  persikoträd som är vinterhärdiga. Vi har dessa på kampanj för 379:- ord pris 499:- Jag menar vem vill inte ha ett eget persikoträd? 😉 

P6023053

Vackra ”Diantus” perenna nejlikor i lite nya färger för säsongen =) P6023048 P6023049 P6023050 P6023051 P6023053

Bougainvillea, marguriter, stjärnöga, bär och frukt mix… Jordgubbs amplar. En ny slags tomatplanta, Tomat på toppen och potatis i botten” Hur sjukt är inte det? När du skördat tomaterna som växer uppåt så är potatisen redo att skördas i botten… hihi! DET har inte ens jag hört talas om innan som är född och uppvuxen i denna branschen… Ska försöka fixa en bild imorgon 😉

Nu måste jag jobba vidare…. ikväll ska jag flyga hem till Sigtuna. Har varit på resande fot änge nu, så det ska bli RIKTIGT skötta att komma hem till MIN säng!!

På min to-do-list står det, Packa, tvätta och vattna blommorna hemma 😉

PÅ lördag ska jag till Bobby och fixa håret, köpa lite grejer inför New York och på tjejmiddag på kvällen…. På söndag sticker jag, och självklart kommer jag uppdatera bloggen ifrån resan så att även du får vara med! Så får du en paus ifrån alla mina blomsterinlägg 😉 hehe!

Vad saknar du här inne? Vad vill du se mer av? Berätta gärna!

Kram så länge!

PS: Veckans annons som kommer ut idag: du får se den först 😉 

0000293368-01

Klematis finns i flera färger och är FANTASTISK! Agapantus mer känd som ”afrikas blå lilja” är påfylld igen… Lavendeln lyckades jag få tag i en omgång till… MEN först till kvarn! Kryddorna är en härlig mix av Itelienska tåliga perenna kryddor! Olivträden sålde slut på 6 timmar sist, lyckades även fylla på med dessa… direkt ifrån våran Holländska odlare =) Vindruvsrankorna finns med både blåa och vita druvor. Japanskt körsbär är en uppskattad klassiker. Pelargoner, jag vi är överlägset billigast på dom här nere i våran region. MEN vrå odlare börjar få tomt i växthusets så vänta inte för länge…

/ My Martens 

9 Komentarer

 1. Hej fina My!
  Du som lovat en ärlig blogg kan inte du berätta vad som hänt mellan dig och Madelene? Hon skriver på sin blogg att ” hon tar aktivt avstånd” från dig. Det låter ju som att du gjort nåt alldeles förfärligt o det har du säkert inte. Konflikter o misstag är en del av livet, tycker du ska va den starka o berätta för nu är det bara massa hemska rykten! Kram ❤️

  • Vad hon skriver och säger får stå för henne! Rykten bryr jag mig inte om….. Dom som känner mig vet precis vart dom har mig ? jag vet vad jag har sagt och gjort… Det räcker för mig! Sånt där trams håller jag mig ifrån ? ha en skön helg! Kram

   • Det gör du rätt i My <3 Hoppas det inte blivit nåt tok mellan dig och Magdalena också, länge sedan man såg Er tillsammans. Lycka till i New York!

    • Hoppad verkligen inte det heller.
     Dom verkade ju så tajta. Man blev glad när man såg deras vänskap och go ord om varandra.
     Kändes verkligen äkta.
     Ha en underbar resa till new york My!!

 2. Hej fina My!
  Du som lovat en ärlig blogg kan inte du berätta vad som hänt mellan dig och Madelene? Hon skriver på sin blogg att ” hon tar aktivt avstånd” från dig. Det låter ju som att du gjort nåt alldeles förfärligt o det har du säkert inte. Konflikter o misstag är en del av livet, tycker du ska va den starka o berätta för nu är det bara massa hemska rykten! Kram ❤️

  • Vad hon skriver och säger får stå för henne! Rykten bryr jag mig inte om….. Dom som känner mig vet precis vart dom har mig 🙂 jag vet vad jag har sagt och gjort… Det räcker för mig! Sånt där trams håller jag mig ifrån 🙂 ha en skön helg! Kram

   • Det gör du rätt i My <3 Hoppas det inte blivit nåt tok mellan dig och Magdalena också, länge sedan man såg Er tillsammans. Lycka till i New York!

    • Hoppad verkligen inte det heller.
     Dom verkade ju så tajta. Man blev glad när man såg deras vänskap och go ord om varandra.
     Kändes verkligen äkta.
     Ha en underbar resa till new york My!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...